2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aynı dert bendede var göbeğim çıksada eşim daha anlasa diyorum çünkü hala çekiştirip durur biraz ağır seviyor bizimki

canım gece yatarken almanı önerebilirim aç karnınaysa hemde kusmayabilirsin o zman, mutmelen kusunca ilaçlarda erisede bir kısmı çıkıyordur.

benim de hayalim eşim elini göbeğime koyduğunda şöyle okkalı bir tekme hissi duysun :) sanki hissetmeye başlasam daha rahat olurum gibi geliyor, yani sağlıklı olduğunu dr.a gitmeden anlarım mantığı :)

Benimkinin cinsiyeti belli değil henüz. Ama içimdeki ses %99 erkek diyor

uppss yanlış oldu o zman
ne biliyim herkesin ki erkek o yüzden erkek olarak kalmış aklımda herhalde
içindeki ses önemli canım inşallah gönlüne göre olur, sağlıklı sıhaatli tabiki

ben hep rüyalarımda erkek bebk görüp severdim, pembeli birşeyler görsem bile erkeğe çıkardı sonu ilk erkek dediklerinde yanılmadım bak dedim eşime tabi onda 5 karış surat son 2li test öncesi bile bebek odasını masmavi yapmışım öle görüyordum
ama benim rüyalar içime doğan tam tersi Babamızın istediği içine doğan Prensesimiz olucak
yani kendimede diyorum ne biçim annelik duygusu bir tanesini bile tutturamadın

evet canim ama sabah ac karnina icilen bir ilac.tiroit ilaci olunca maalesef

Ben hep kız hissediyordum. Rüyamda erkek bebeğim olacağını gördüm, ismi de söylendi ama yılmadım. Son doktor muayenesinde neden bilmem bebeğim erkek diye benimsedim. Halbuki hep pembe dudaklı kız hayal ediyordum Muayeneden sonra bir garip oldum. Erkek bebek fikrine alışmak garip geldi. Ama şimdi çok alıştım. Kız çıkarsa şaşıracağım asıl

kızlar bende 1 aralık cumartesi doktora gittim bebişimin sağlığı çok iyi ve resmen eller ayaklar hareket halindeydi.ama son 3 haftadır sol kasığımda bir ağrı hissediyordum ve çoğu zaman eğilerek yürüyordum ben ayaklarımdan soğuk aldığımı sanmıştım ama çok enteresandır ki geçen hafta eşim karnıma baktı sanki sol tarafın daha şiş duruyor karnında bir yamukluk var gibi dedi.neyse doktora gider gitmez önce bu şikayetimi söyledim doktor ultrasonda bakar bakmaz güldü ve kasık ağrının sebebi belli oldu dedi.bebek sol tarafıma resmen bir köşeye girmiş ve c şeklini almış yani bir topaç gibi oraya saklanmış duruyor. doktor nedendir bilmem ama bebeğin sol tarafa saklanmış ve kasıklarına baskı yapıyor dedi. eğer 16 haftaya kadar da oradan çıkmazsa ve bacaklarını açmazsa cinsiyetini biraz zor görücez dedi. ama endişelenicek bir durum yok orada rahat ediyor demekki dedi. ya görmelisiniz resmen başını aşağıya eğmiş duruyordu.karnımın yamukluğunun sebebi de buymuş

Allahım sağlık sıhaatle gönlündekini nasip etsin canım
az kaldı kesin sonuçlara :)

15. HAFTAYA gelen arkadaşlar ya inanamıyorum bebeğin gelmesine 25 hafta var, çok hızlı büyüyorlar..
16. haftamda bebeğimin cinsiyetini öğrenicem, bir umut doktorum daha önce söyler inşallah benim daha 1 ayım var ..Sağlıklı olsunda günler çabuk geçiyor dimi :)

bu yazını okuyunca çok duygulandım, şimdiden onların bile rahat ettiği hareketler edinmesi çok duygulandırdı beni bende senden 1 gün önce gittim benimkide baş aşagı durmuş ayaklarını sallıyordu doktor pozisyonunu bozmaya çalıştı ama yok dönüyo dolaşıyo aynı şekle geliyor hatta resmi var ama nasıl yüklenir bilmiyorum :)

Hayirli akşamlar kizlar bugün doktora gittim bir aydir gitmiyordum doktorum kocaman olmuş maşallah dedi 11+3 haftalik cinsiyetini sordu eşim hemen bir uzanti var erkek gibi ama 10 gün sonra tam belli olur dedi hadi hayirlisi

Ha birde iki kilo vermişim herkes kilo alirken ben veriyorum çünkü her yediğimi geri çikarıyorum doktirum 4. Ayda geçer dedi inşallah öyle olur

bizimde 21 Aralık nasıl geçicek günler bilmiyorum
ama yeni yıla tam hediye olucak bizlere
Allah yardım etsin canım çok uzun süre nasıl dayanacaksın Ben 13 aralık çok uzun geliyordu seninki daha uzakmış13 Aralık aynı zamanda doğum günüm
ya arkadaşlar bebeğime bi yorum yapın sizce kız mı erkek mi ?
canım tam belli değil ama sanki bi çıkıntı var erkek gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…