Günaydın arkadaşlar
İnşallah tüm bebişler iyidir
Ya ben biraz negatif enerji yüklendim acaba hamilelik hassasiyetinden mi Olumsuz düşünmek istemiyorum ama negatif etkilendim dertleşmek istedim sizle
Cumartesi günü eltimlere gitmiştik yemeğe orda görümcem hamile olduğunu söyledi
Ya diyeceksiniz ki ne var bunda ama inanın tanısanız sizde negatif hissedersiniz
Benim ilk bebeğim dört sene sonra oldu onun 8 yaşında kızı var
bu görümcem benle hiç muhatab olmaz sürekli eltimle konuşur hep beni dışlayan tavırları var
Ben alıştım tavırlarına umrumdada değil zaten ama yemekte oturuyoruz herkes bana bebek nasıl felan diye soruyo eşim son doktor görüşmemizi anlatıyo
Bu hep lafı değiştiriyo bizde eve perde aldık felan diye konular buluyo
Sonra dedim cinsiyeti erkek olabilirmiş
Ailede erkek bebek yok kayınpeder felan sevindi bu demesin mi o kadar bebeğin cinsiyeti olmaz
Sonra kalkarken eşi zaten bizde bebek bekliyoz 4 haftalık ilk denediğimiz ay oldu diye söyledi böyle ayrıntılı
Allah ömür versin ama ne bileyim negatif bi hava olmadı değil
Olumsuz düşünüp bebegimi etkilemek istemiyorum
Hassasiyetten abartıyorum diye düşünmek istedim...
kızlar ben doğduğumda kalça çıkığı geçirmişim.. doktoruma söyledim bu önemli dedi hemen not aldı..
bi bilginiz varmı bu konu hakkında?
az önce forumda gördüm kızlar,
biri çocuğu su çiçeği geçiren birine böyle yazmış " lütfen bu dönemde hiç bir hamile bayan ile görüşmeyin siz ve çocuklarınız su çiçeği bitene kadar aynı odada dahi gebe biri ile bulunmayın.hamile iken su çiçeği daha önceden geçirmiş olsa bile annenin karnındaki bebeğe bulaşıyor.ya bebek bu hastalık ile doğuyor yada anne karnında ölüme neden oluyor" yazmış. ben bilmiyordum sizin de bilginiz olsun. uzak duralım.
bilmiyorum canım ya çok korkuyorum nedense bişey varsa da kendi doktorum görsün diyorum eşimde kızıyo şaçmalama diyo yarın git gör içinde rahat eder diyo ama ben çok huzursuzum ya
cnm hoş geldin ; aynı dert bende de var felaket başım ağrıyooo bugun , simdi işyerinde tansiyonunu ölçtürdüm düşükmüş tuzlu ayran içmeni söylediler , ilaç ta almadım almak ta istemiyorum ama başım çatlıcak gibii...:26:
aslında antibiyotik kullanman gerek ama kullanmasan iyi tabii bol bol sarımsak yiyip hatta küçüklerinden sabah akşam tüm yutup bol vitamin alarak atlatabilir misin ki acaba
bilgim yok ama normal doğum için belki sakıncalı olabilir diye düşündüm ya da hamileliğin ilerleyen zamanlarında kendine daha dikkat etmen gerekebilir belki
kızlar bakın şunu almak istiuorum 12. hafta da kullanılabiliyomuş ne dersiniz hemen sipariş vericem
Angelsounds Anne Karnında Bebeğinizi Dinleyin - e-bebek.com
kızlar bakın şunu almak istiuorum 12. hafta da kullanılabiliyomuş ne dersiniz hemen sipariş vericem
hepinize merhaba kızlar.benim cumartesi günü kanamam oldu ve kesilmedi akşamüstü doktorumuza gittik.çok kötüydüm bitik bir haldeydim ve minişimin kıpırtısı da kesilmişti.ağlamaktan gözlerim şiş vaziyetteydi ama ben doktorun yanında da ağlamama engel olamadım. öncesinde doktrla telefonda konuşup durumu anlatmıştım.hastaneye gittiğimde de salya sümük olduğum için dur hemen panik yapma gel önce bebeğimizi bi görelim ondan sonra konuşuruz dedi ve beni hemen ultrasona aldı.eşimin de benden geri kalır yanı yoktu.ağlamıyordu ama kendini tuttuğu için gözleri kan çanağına dönmüştü. sedyeye uzandım, jeli sürdü ve bakmaya başladı.AĞZIMDAN İLK ÇIKAN LAF KALBİ ATIYOR MU ? oldu tam sordum ki bi anda genzime tükürük kaçtı ve ağlamaktan da burnum tıkandığı için nefessiz kalıp doğrulduğum gibi kusarcasına öksürmeye başladım.doktorum rahatla lütfen diye beni telkin etmeye çalştı.tekrar yattım ve yine bakmaya başladı.doktorum ekranı incelerken miniğim kıpraştı ve ben bu sefer gülmeye başaladım orda kıpırdıyo bşy olmamış dedim ve doktorumun yüzüne baktım onayını alabilmeyi umduğum için.o da güldü evet haklısın orda ve kıpırdıyo çünkü az önce öksürürken onu rahatsız ettin dedi nasıl mutlu oldum anlatamam size sonra ekranı bana çevirdi ve bak kesen gayet düzgün kanamanın sebebi bebekten kaynaklı değil, bu da kalp atışı dedi 15+4 tesiniz dedi.11 gün ilerde çıktı az önce hareketini hissettin çünkü her ne kadar yapısı şu an kıkırdak gibi yumuşak olsa da bu kızın kemik yapısı oluşmaya başlamış annesi dedi.ekranda miniğmin zincirkemiğinden, el- bacak ve parmak kemiklerine kadar yumuşak iskeletini gördüm sonra içeriye geçtik.kanamanın kistlerimden dolayı da olabileceğini söyledi.ama şu an kistlerini keseden dolayı döremiyorum, düşük tehlikesi gözükmüyor yine de önlem için daha önce kullandığın iğneden bitane daha yazıyorum bunu yaptr bir tane yeterli şu an dedi.hareketleri hissediyosun çok şanslısın endişelerin azalacak, ilk gebeliklerde bu kadar erken olmasını beklemekle beraber fetüsün gelişimine bağlı olarak bazen bizi de şaşırtabiliyor dedi.günde 10 kez hissetmen gerekiyor artık ama erken dönemde 2 ila en fazla 5 kez duyarsın dedi.bunun için endişelenme çünkü hareketler minik, kemik yapsı da yumuşak olduğu için anacak en kuvvetli olanlarını hissedeceksin ve bu sayısı sürekli artacak, hareketleri duyduğun sürece korkma yalnız sen hareket halinde olduğun zaman kuvvetli olanı da duymazsın dedi.yat dinlen herhangi bir durumda da beni bilgilendir dedi.iğneyi yaptırdık ve pazar akşamı kanamam durdu
Şimdi gelelim VEDA meselesine.ben burda resmimi paylaştm karnımın büyüdüğünü söyledim birileri çıkıp mümkün değil dedi, bebeğimin hareketini hissettiğimi ve bu mutluluğu paylaştım yine birisi çıkıp mümkün değil dedi.Ben paranoyak da değilim rahatsız birisi de değilim burda doktorculuk oynamanın alemi yok.Ne yaşadığımı ben görüyorum ben biliyorum hepimiz öyleyiz.Siz imkansız dediniz diye ben o kıpırtıyıy hissetmemiş mi olacağım yani duyuyorum arkadaşım duyuyorum bu kadar basit!!!tıpmış terimmiş vız gelir ben duyduktan ve doktorum da imkansız olmadığın açıkladıktan sonra.Ben bundan sonra böyle dangalaklıklar ve bilmişlikler yüzünden burda hiçbirşey paylaşmak istemediğim için forumdan ayrılıyorum.BEN SİZLERLE MUTLULUĞMU HEYECANIMI PAYLAŞAMADIKTAN YADA KURSAĞMA DİZMENİZE FIRSAT VERDİKTEN SONRA BURDA OLMAMIN HİÇ BİR ANLAMI YOK, MORELİM BARİ BOZULMASIN!!!Bu zamana kadar sohbet ettiğim, bilgi alışverişinde bulunduğum, zor anımda destek olup mutluluğumu içten paylaşıp benimle birlikte heycanlşanan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.BEN SİZLERİ ÇOK SEVDİM AİLEM OLDUNUZ.UMARIM HEPİNİZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DOĞUMLARINZI YAPAR YAVRULARINIZI DA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ BEBEĞİM VE BEN SİZİ SON KEZ KOCAMAN ÖPÜYORUZ HOŞÇAKALIN
NOT:GEREKSİZ CEVAPLARA GEREK YOK DOSTLARIMN İYİ DİLEKLERİ YETER BANA !!!!
canım ya veda falan yazmışsın yüreğim agzıma geldi sonuna kadar zor okudum neyse ki bebiş iyiymiş kocaman olmuş maşallahhepinize merhaba kızlar.benim cumartesi günü kanamam oldu ve kesilmedi akşamüstü doktorumuza gittik.çok kötüydüm bitik bir haldeydim ve minişimin kıpırtısı da kesilmişti.ağlamaktan gözlerim şiş vaziyetteydi ama ben doktorun yanında da ağlamama engel olamadım. öncesinde doktrla telefonda konuşup durumu anlatmıştım.hastaneye gittiğimde de salya sümük olduğum için dur hemen panik yapma gel önce bebeğimizi bi görelim ondan sonra konuşuruz dedi ve beni hemen ultrasona aldı.eşimin de benden geri kalır yanı yoktu.ağlamıyordu ama kendini tuttuğu için gözleri kan çanağına dönmüştü. sedyeye uzandım, jeli sürdü ve bakmaya başladı.AĞZIMDAN İLK ÇIKAN LAF KALBİ ATIYOR MU ? oldu tam sordum ki bi anda genzime tükürük kaçtı ve ağlamaktan da burnum tıkandığı için nefessiz kalıp doğrulduğum gibi kusarcasına öksürmeye başladım.doktorum rahatla lütfen diye beni telkin etmeye çalştı.tekrar yattım ve yine bakmaya başladı.doktorum ekranı incelerken miniğim kıpraştı ve ben bu sefer gülmeye başaladım orda kıpırdıyo bşy olmamış dedim ve doktorumun yüzüne baktım onayını alabilmeyi umduğum için.o da güldü evet haklısın orda ve kıpırdıyo çünkü az önce öksürürken onu rahatsız ettin dedi nasıl mutlu oldum anlatamam size sonra ekranı bana çevirdi ve bak kesen gayet düzgün kanamanın sebebi bebekten kaynaklı değil, bu da kalp atışı dedi 15+4 tesiniz dedi.11 gün ilerde çıktı az önce hareketini hissettin çünkü her ne kadar yapısı şu an kıkırdak gibi yumuşak olsa da bu kızın kemik yapısı oluşmaya başlamış annesi dedi.ekranda miniğmin zincirkemiğinden, el- bacak ve parmak kemiklerine kadar yumuşak iskeletini gördüm sonra içeriye geçtik.kanamanın kistlerimden dolayı da olabileceğini söyledi.ama şu an kistlerini keseden dolayı döremiyorum, düşük tehlikesi gözükmüyor yine de önlem için daha önce kullandığın iğneden bitane daha yazıyorum bunu yaptr bir tane yeterli şu an dedi.hareketleri hissediyosun çok şanslısın endişelerin azalacak, ilk gebeliklerde bu kadar erken olmasını beklemekle beraber fetüsün gelişimine bağlı olarak bazen bizi de şaşırtabiliyor dedi.günde 10 kez hissetmen gerekiyor artık ama erken dönemde 2 ila en fazla 5 kez duyarsın dedi.bunun için endişelenme çünkü hareketler minik, kemik yapsı da yumuşak olduğu için anacak en kuvvetli olanlarını hissedeceksin ve bu sayısı sürekli artacak, hareketleri duyduğun sürece korkma yalnız sen hareket halinde olduğun zaman kuvvetli olanı da duymazsın dedi.yat dinlen herhangi bir durumda da beni bilgilendir dedi.iğneyi yaptırdık ve pazar akşamı kanamam durdu
Şimdi gelelim VEDA meselesine.ben burda resmimi paylaştm karnımın büyüdüğünü söyledim birileri çıkıp mümkün değil dedi, bebeğimin hareketini hissettiğimi ve bu mutluluğu paylaştım yine birisi çıkıp mümkün değil dedi.Ben paranoyak da değilim rahatsız birisi de değilim burda doktorculuk oynamanın alemi yok.Ne yaşadığımı ben görüyorum ben biliyorum hepimiz öyleyiz.Siz imkansız dediniz diye ben o kıpırtıyıy hissetmemiş mi olacağım yani duyuyorum arkadaşım duyuyorum bu kadar basit!!!tıpmış terimmiş vız gelir ben duyduktan ve doktorum da imkansız olmadığın açıkladıktan sonra.Ben bundan sonra böyle dangalaklıklar ve bilmişlikler yüzünden burda hiçbirşey paylaşmak istemediğim için forumdan ayrılıyorum.BEN SİZLERLE MUTLULUĞMU HEYECANIMI PAYLAŞAMADIKTAN YADA KURSAĞMA DİZMENİZE FIRSAT VERDİKTEN SONRA BURDA OLMAMIN HİÇ BİR ANLAMI YOK, MORELİM BARİ BOZULMASIN!!!Bu zamana kadar sohbet ettiğim, bilgi alışverişinde bulunduğum, zor anımda destek olup mutluluğumu içten paylaşıp benimle birlikte heycanlşanan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.BEN SİZLERİ ÇOK SEVDİM AİLEM OLDUNUZ.UMARIM HEPİNİZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DOĞUMLARINZI YAPAR YAVRULARINIZI DA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ BEBEĞİM VE BEN SİZİ SON KEZ KOCAMAN ÖPÜYORUZ HOŞÇAKALIN
Ya bende çok istiyorum bunu ama korkuyorum bebeğe zarar verir mi acaba diye?
kızlar çok şükür ikili test sonuölarımı aldım iyi çıktı çok şüküt çok mutluyum Allah sonuçlarını bekleyen tüm anneleri mutlu sonuçlarla karşılaştırsın inşallah. AMİN
Ya bende çok istiyorum bunu ama korkuyorum bebeğe zarar verir mi acaba diye?
bilmiyorum canım steteskop gibi bişeymiş zararı yok diyolar ama kararsız kaldımBence doktoruna danış. Belki bir zararı vardır. Pille çalışan manyetik bir şey sonuçta.
hepinize merhaba kızlar.benim cumartesi günü kanamam oldu ve kesilmedi akşamüstü doktorumuza gittik.çok kötüydüm bitik bir haldeydim ve minişimin kıpırtısı da kesilmişti.ağlamaktan gözlerim şiş vaziyetteydi ama ben doktorun yanında da ağlamama engel olamadım. öncesinde doktrla telefonda konuşup durumu anlatmıştım.hastaneye gittiğimde de salya sümük olduğum için dur hemen panik yapma gel önce bebeğimizi bi görelim ondan sonra konuşuruz dedi ve beni hemen ultrasona aldı.eşimin de benden geri kalır yanı yoktu.ağlamıyordu ama kendini tuttuğu için gözleri kan çanağına dönmüştü. sedyeye uzandım, jeli sürdü ve bakmaya başladı.AĞZIMDAN İLK ÇIKAN LAF KALBİ ATIYOR MU ? oldu tam sordum ki bi anda genzime tükürük kaçtı ve ağlamaktan da burnum tıkandığı için nefessiz kalıp doğrulduğum gibi kusarcasına öksürmeye başladım.doktorum rahatla lütfen diye beni telkin etmeye çalştı.tekrar yattım ve yine bakmaya başladı.doktorum ekranı incelerken miniğim kıpraştı ve ben bu sefer gülmeye başaladım orda kıpırdıyo bşy olmamış dedim ve doktorumun yüzüne baktım onayını alabilmeyi umduğum için.o da güldü evet haklısın orda ve kıpırdıyo çünkü az önce öksürürken onu rahatsız ettin dedi nasıl mutlu oldum anlatamam size sonra ekranı bana çevirdi ve bak kesen gayet düzgün kanamanın sebebi bebekten kaynaklı değil, bu da kalp atışı dedi 15+4 tesiniz dedi.11 gün ilerde çıktı az önce hareketini hissettin çünkü her ne kadar yapısı şu an kıkırdak gibi yumuşak olsa da bu kızın kemik yapısı oluşmaya başlamış annesi dedi.ekranda miniğmin zincirkemiğinden, el- bacak ve parmak kemiklerine kadar yumuşak iskeletini gördüm sonra içeriye geçtik.kanamanın kistlerimden dolayı da olabileceğini söyledi.ama şu an kistlerini keseden dolayı döremiyorum, düşük tehlikesi gözükmüyor yine de önlem için daha önce kullandığın iğneden bitane daha yazıyorum bunu yaptr bir tane yeterli şu an dedi.hareketleri hissediyosun çok şanslısın endişelerin azalacak, ilk gebeliklerde bu kadar erken olmasını beklemekle beraber fetüsün gelişimine bağlı olarak bazen bizi de şaşırtabiliyor dedi.günde 10 kez hissetmen gerekiyor artık ama erken dönemde 2 ila en fazla 5 kez duyarsın dedi.bunun için endişelenme çünkü hareketler minik, kemik yapsı da yumuşak olduğu için anacak en kuvvetli olanlarını hissedeceksin ve bu sayısı sürekli artacak, hareketleri duyduğun sürece korkma yalnız sen hareket halinde olduğun zaman kuvvetli olanı da duymazsın dedi.yat dinlen herhangi bir durumda da beni bilgilendir dedi.iğneyi yaptırdık ve pazar akşamı kanamam durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?