2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yazının başlığını görünce inan çok korktum.korkarak okudum yazını.ama şükür ki sende bebişinde iyiymiş

vedaya gelince yinede senin kararın ama kimse birbirini kötü sözlerle kırıp incitmediği sürece kendi fikrini söylemekte özgür bence.sen yaşıyorum dersin,o olamaz der.fikir ayrılıkları heryerde olabilir.bunu ilk sen yaşadıysan ne mutlu sana.aksini iddaa edenlerde olabilir.bu çok doğal.herkesin kendine göre doğruları,yanlışları,inançları var.herkesi olduğu gibi kabul edersek yaşam devam eder.küslük olmasın lütfen.hepimiz burda güzel şeyler paylaşalım,birbirimizin düşüncelerinide saygı duyalım....

yavas ol bırazzzz bakalım annesı
nereye gıdıosn sen
kımsenın sana ınanması gerekmıo zaten yasadıgını kendın bılıosn
mahselcım bu yola beraber basladık hayırlısıyla bebelerımızı bırlıkte buyutucez yazısarak akıl alıcaz akıl verıcez

arkadaşım;
hem çok geçmiş olsun yaşadığın stresten dolayı ALLAH bir daha yaşatmasın bu gerili hem de gözün aydın :)
dr.nun sölediği bi kere her şeyi açıklıyo 15 haftanı doldurmuş olman! sen de geçen hafta hisetmeye başlamıştın yani 14 doldurur doldurmaz
meleğinin kııpırtıları başlamış doğal olarak :)
bi kişi için bütün formu harcaman doğru değil bence
ama tabii sen bilirsin! tercih ve seeçim kesinlikle sana kalıyo..
seni burda görmekten memnunuz..
kararını değiştirmen en doğruusu :)

Cumartesi günü dr gittiğimde, kan hapına başlatması lazımmış,başlatmazsa ya da ikili test için hala bir ses
seda olmadı,bana 13. haftaya randevu verdi. Bakalım gidelim hala test falan istemezse,
rahatlıkta bir yere kadar deyip sanırım dr değiştiricem.​

Elbetteki buraya veda etmen taraftarı değilim, ama başından beri senin paylaşımlarını ve verilen cvpları takip ediyorum yani farkındayım herşeyin. Ne desen, hangi heyecanını paylaşsan muhalefet olan birileri çıktı şimdiye kadar sükunetini iyi bile koruduğunu düşünüyorum Mehselcim.. Birçok arkadaşımız iyi niyetle cvp verdi ama sağolsun bazılarıda uzman doktor edasıyla sana teşhisi koydular " mümkün değil" .... ahhh canım ahhh boşver bebeğinde sende iyisiniz ya onların ne düşündüğü inan hiçbirşey ifade etmiyor. Sen ilk bebeğinin heyecanını doya doya tam doruklarda yaşıyosun her anını bizlerle uzun uzun paylaşıyosun. Sen pozitif düşüncelerle dolu bir hamilelik yaşıyosun içinde uçuşan sevinç kelebeklerinide kimsenin kaçırmasına izin verme ... Seni ve bebişini Allah korusun Mehselcim sağlıkla dolu bir hamilelik ve doğum için hepimiz birbirimize duacıyız... Seviyorum seni topiğimin şekerparesi

sana mümkün değil diyen arkadaş da rahim kasılması demişti. Ama olabilir canım herkes kendi bilgisi kadar tanır dünyayı. Şimdi bu da ona bi tecrübe olur ve aa öyle mi oluyormuş demek ki der. Ben de zaman zaman bu durumlara düştüm. Mümkün değil diye kendi bilgimden emin olup iddialaşıp ama sonra olabildiğini gördüm. Bu kadar tahammülsüz olmayalım birbirimize. Sen de doğru bildiğin bi konuda yanılabilirsin.

kız buralardamısın bilmiyorum ama benim hamilelik takvimime bakın ne yazıyor sana bebeğinin hareketlerini hissediyorum dediğinde rahim kasılması diyenler okusun özellikle Daha 12 haftamın içindeyim ama bakınız ne yazıyor

Bebeğinizin beyni artık doğum anındaki yapısını aldı ancak henüz daha küçük. Nadir istisnalar dışındabebeğinizin harektlerini hisetmeye başlamamış olmalısınız[/COLOR]. Bebeğinizin yeni oluşan kasları henüz çok zayıf ve rahmim zorlukla genişledi. Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde. Bebeğinizin bağırsakları gelişiyor.

Son düzenleme:
yani bu ne demekmiş mümkün değil diye bişey yokmuş, nadir istisnalar olabiliyomuş. Bu istisna neden selda olamasın ki

canım güzel bi yazı paylaşmışsın
başlamamış diyorama nadir olabilir diyor yeni gördüm:))
öpüyoruz seni

Son düzenleme:

mehselcim hiç biryere gitmek yok bırak mulaifler heryerde var bebişim onlar kandi doğrularına inansınar ya insanların yapısı farklı farklı bunu takıpta gitmey kalkma arkadaşlara katılıyorum aklımmmmmmmm çıktı aklım valla bir şey oldu sandım

canım güzel bi yazı paylaşmışsın
başlamamış diyorama nadir olabilir diyor yeni gördüm:))
öpüyoruz seni

Ama nadir istisnalar dışında diyor ya ona çok güldüm
Hani bazı arkadaşlar mümkün değil demiş ya
Kişiden kişiye farklılık gösterebiliyo demekki hamilelik bunu kabul etmek lazım
bende sizi öptüm oyş

Son düzenleme:

Selam kızlar Ben oldum olasi balik yiyemiyorum, alerjim var. Doktor bana balik yiyemiyorsan ceviz ye dedi. Bir de maden suyunun zararlı olduğunu söyledi Siz içiyor musunuz?

Selam kızlar Ben oldum olasi balik yiyemiyorum, alerjim var. Doktor bana balik yiyemiyorsan ceviz ye dedi. Bir de maden suyunun zararlı olduğunu söyledi Siz içiyor musunuz?
maden suyunun yararlı olduğunu içerisinde kalsiyum olduğunu forumdaki birçok arkadaşa doktoru söylemiş. ben de arada tüketiyorum. balık hapına gelince, hiçbir zaman hayvansal omega 3 ün yerini bitkisel olmaga 3 tutmaz diye anlattı profesör. yani omega 3 açığını sadece cevizle kapatmak mümkün değil diye dinledim ben. ceviz bir takviye sadece. ama sen bilirsin elbette

Canım maden suyunu doktorlar tavsiye ediyor. Hatta süt içemeyenlere bile maden suyu önermiş doktorlar.

Ben aman aman tüketmesemde arada içiyorum. Mide şişkinliğine iyi geliyor.

Eki Görüntüle 567376 hadı bakalım teyzelerı yavrumun cınsıyetı ne hadı bı soleyıverın

sanki bize bakmış gibi burda pek anlayamadım canım ama Maşallah Subannallah

Mehsel cim gelelim sana, ben hak veriyorum sana burda anlayamadığım bir şekilde hanımlar birbrine muhaleft olabiliyor ilk zamanlarda bunu hormonlardan dolayı demiştim normal karşılamıştım ama sonrasında düşünceler olduğunu gördüm, zaten kimse kimseyi okuduğunu pek sanmıyorum bende öncesinden çok özen göstrdiğim halde genellikle okuyucu takılıyorum artık

bunun nedeni ise doğal olarak haftalarımız önde bazı duyumları diğer arkadaşlardan önce yaşıyoruz, burda hemde bilgilendirmeye çalışıyoruz ne biliyim ben sık sık mayıs topiğini okuyorum benden öncekiler ne yaşıyor fikir almak adına, ne olmuş ne bitmiş
burda geçen haftalarda şiddetli baş ağrımı,gece uyutmayan ağlatan kasık ağrımı yazmıştım nolur kızlar birşey söyleyin diye ama kimsede beni iplemedi, o zman ben burası sebebi ile değil yanlış anlamasın cddi bir bunalıma girmiştim en azından hamile hanımlardan bir cevap bekledim, giremediğim zamanlarda yattığım yerden telefondan takip ettim biri yazar birşey veya birşey söyler ama gerksiz bir özenmiş benimkisi

sabahları okuyorum baş ağrısı olan ve kasık ağrısı çeken arkadaşlarım toplu cevabım olsun bu
baş ağrıları normaldir ilaç almamaya çalşın benim 3 gün sürdü ağrıdan hüngür hüngür ağladığımı biliyorum ama bu vücdmzda artan kan basıncından dolayıymış
kasık ağrılarına gelince ritmik sancılar olmadığı sürece sorun yokmuş rahim büyüdüğü için kendine yer açıyormuş bu sırada bir hormon salgılanıp leğen kemiğimiz açılıyormuş

nys bende korkuyorum yazmaya artık ama bendende bi haber var artık 15 haftaya girdim, dün oturduğum yerde ütü yaparken sanırım benim kız 2 kere yokladı

şimdi şudur budur gazdır vs diyebilirsiniz ama insan emin olun anlıyor daha farklı birşey olduğunu sanırımki çok oturduğum için sıkıştı veya denk geldi tv nin sesini bile kıstım yanlış mı anladım hissettim diye ama bir daha öylesi olmadı, şimdi yine beklemedeyim 2 hafta sonra doktor kontrolüm o zaman 18 hafta içersinde olmuş olucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…