2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım kanamn devam etmiyorsa korkma bu tarz kanamalr bazı anne adaylarında olabliyormuş.için rahat etsin istiyorsan bir doktorunu ara istersen.

kızlar bugün çok yorgunum geçmişi de okuyamadım çok uykum var. kendinize iyi bakın güzel annecikleeeer...

çok güzel olmuş ellerine sağlık ayakkabı gibi valla bayıldım.. :)

ellerine saglik canim, rabbim saglikla giymek nasip etsin...

biz yine bugun midemizin kotu oldugu gunlerden birini yasiyoruz malesef... Yiyemiyor olmam ayri bir durum zaten ama zoladim kendimi yedim. Gel gor ki ne yediysek hepsini cikardik yine cok uzuluyorum boyle zamanlarda... Ustelik bir kere yetmedi, sonradan su icmistim, bir de onunla birlikte cikardik galiba :S Benimkinin seyri bi acayip yaa, artarak, kademeli gidiyor...Bakalim ne olucaz sonunda

mahsel arkadasin ayrilmasi ile ilgili olarak - okuyorsundur eminim, ben gitme kal demeyecegim kendi kararin. bu kadar cok hormon dengesi bozuk, endiseli, turkiyenin hatta dunyanin her yerinden 18 inden 35 ine egitimsizi egitimlisi kadinin oldugu ortamda sana bilimsel de cahilce de yorumlar gelebilir bu gayet normal. sen nasil icinden geleni yaziorsan (bi keresinde arkadaslar kusup gelicem demistin mesela cok yadirgamistim sirf polemik olmasin die birsey dememistim) herkes herseyi saygi cercevesinde yazabilir kaldi ki kimse sana saygisiz bisi demedi. neyse gorsumu yazmak istedim. heyecanli, fazlaca paylasimi olan biriydin hergun basina bisi gelen annelerden. uzuldum ayrildigina, bebisine saglilkla kavusursun umarim.

Forumun sessiz takipçilerinden olarak tartışmalardan çok rahatsız oluyordum
Durumu gerçekten mükemmel özetlemişsiniz ağzınıza sağlık...

canım geçmiş olsun,bol bol ılık su iç.öğretmen miydin canım?benimde hep olurduda.sesini kontrollü kullanmalısın,

öğretmen değilim canım ama bu kadar dikkat etmeme bol bol c vitamini almama rağmen neden böyle oldum şimdi..Resmen boğazım yapışıyor ve su işe yaramıyor..

Bunlar jelibon gibi yiyesim geldi

kızlar galiba ben faranjit oluyorum..Boğazım kötü gündüzden beri

Refluden,hormon degisiminden tiroit gibi sikintilardan,alerjiden ve uyurken agzini acmandan olabilir.Sorunu bulurken ilik balli su ic yada arada bal ye kasikla ama bu kisa cozumler sen sorunun kaynagini bul.Bir onerim daha olacak ben bu aralar sabah kalktigimda bogazimda kuruluk ve aci hissediyorum dogalgazi actigimiz icin evin havasi iyice kuruyor ondanda olabilir ben bebek icin alacagim hava temizleyici buhar makinasini onceden alip kullanicam, belki cozum olabilir.

ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri kadınlar kulübünü takip ediyorum... ama yanlış yerlerde geziyormuşum kız kardeşimin uyarmasıyla asıl yerimi buldum :) bende inş haziran annesi olucam, c.tesi günü ultrasonda 7 haziran olarak görüldü heyecanla bekliyorum.. tabiki doğumdan önce heyecanla beklediğim miniğimin cinsiyeti dr um bişi sölemedi 2 ocağı bekliyorum inş hayırlısıyla öğreneceğim.. aranızda cinsiyeti belli olan var mı? bu soru üzerine hepinizin öğrendiği ortaya cıkarsa kıskanıırrıımmm

canım hoşgeldin aramızabazı arkadaşlarımız öğrendi ama hala çoğumuz bilmiyoruz canım endişelenmehenüz kesin denilecek cinsiyetlere ulaşamadık

canım hoşgeldin aramızabazı arkadaşlarımız öğrendi ama hala çoğumuz bilmiyoruz canım endişelenmehenüz kesin denilecek cinsiyetlere ulaşamadık

pekiii hareketlerini hisseden var mı ben bazen bi kıpırtı hissediyorum sanki arada.. dr uma sordum olabilir dedi:)

[/QUOTE]

beni de eklermisiniz tahmini doğum tarihim en sonki ölçümlerde 7 haziran 2013 çıktı, kalp atışını 5 kasım 2012 de duyduk(ben geç gittim de dr a biraz geç duyduk o yüzden :)) ve ilk çocuğumuz:)

beni de eklermisiniz tahmini doğum tarihim en sonki ölçümlerde 7 haziran 2013 çıktı, kalp atışını 5 kasım 2012 de duyduk(ben geç gittim de dr a biraz geç duyduk o yüzden :)) ve ilk çocuğumuz:)[/QUOTE]

:) sende katıldın aramıza :) hg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…