2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar.bu sabah istanbul kasvetli karanlık ve yağmurlu.tam uyku havası ama çoğumuz çalışıyoruz herkese az miğde bulantısız mutlu bir salı sabahı diliyorum. hadi kızlar kolay gelsin

günaydın kızlar.bu sabah istanbul kasvetli karanlık ve yağmurlu.tam uyku havası ama çoğumuz çalışıyoruz herkese az miğde bulantısız mutlu bir salı sabahı diliyorum. hadi kızlar kolay gelsin

günaydınnnnnnnnn hanımlar; gerçekten berbat bir istanbul havası var, soğuk ve yağmurlu canım hiç çalışmak istemiyooooo bebişimle birlikte uyumak isityoruuuummmm

Teşekkürler Doktorumla konuşacağım tekrar:)

Canım maden suyunu doktorlar tavsiye ediyor. Hatta süt içemeyenlere bile maden suyu önermiş doktorlar.

Ben aman aman tüketmesemde arada içiyorum. Mide şişkinliğine iyi geliyor.

Kalsiyum iyi ama sodyum zararlı dedi doktor Midemdeki şişkinlik korkunç bu ara, çok da iyi geliyor gerçekten Teşekkürlerr:)

Ahh canım ben balığı hiç bir şekilde tüketemiyorum maalesef Ay sonu kontrolüm var konuşucam doktorumla, neden zararlı demiş bakalım maden suyunu

kızlar dün bebişime yelek örmeye başladım aslında bşr ay sonra başlayacaktım cinsiyetini öğrenip ona göre renkler alıcaktım ama dayanamadım şimdilik bebe yeşili bir ip aldım iki cinsiyete de uyar diye düşünüyorum

günaydın kızlar . miğdem fena bulanıyor yine ,uykum var sabah 6:35 te işyerine geldim . eşim şehir dışına gitti bugün 3 gün yok metrobüs ve serviste sürünmektense miğde bulantısından sabah erkenden işyerine bıraktırdım kendimi . bugünü hayırlısıyla atlatsaydım başka bişey istemiyorum

Her insanın kaldırabileceği laf farklı sonuçta ama arkadaş fazlaca alıngan geçiriyor bu hamilelik dönemini gerçi tanımıyoruz normaldede kendisini tıpkı onun bizi tanımadığı gibi..
Kendi kararı, kendi düşüncesi..
Dediklerine kesinlikle katılıyorum..
Belki bende çok alıngan bir insandım hatırlayamıyorum bile :) ama çok ciddi saçma sapan, değişik, kültürlü, kültürsüz insanla bir aradayımki, insanların düşüncelerine takılmıyorum pek hatta çok fazla paylaşımada girmiyorum insanlarla..
Ben üniversite mezunu olarak üst yönetimim ilkokul ve lise mezunu mesela ama zamanla sindiriyorsun..
Sindiremezsen öyle sinir harbi yaşıyorsun :)
Herkese sağlık diliyorum.

Mutlucuğunda doğum gününü kutluyorum:)

Günaydın annişler! karlı bir sabaha uyandık Ankara'da:)) güzel geçsin gününüz

Karlı mı?
Günayyyydın sana o zaman:)
Çok erken mi geldi acaba kar taneleri :)

Biz de yağmurlu,çamurlu,rüzgarlı bir güne uyandık hava buz gibi ama şükr ki iş yerinde yanaklarım al al oturuyorum :)

canım bence kültürlü kültürsüz meselesi değil olay karakter meselesi..bir de herkesin düşünceleri aynı olmayabilir..herkesin görüşü farklı olabilir..yaşanmışlıkları farklı olabilir..bir de bazılarımız daha hassas olabiliriz,karşı taraftakinin dediğini yanlış anlayabiliriz..sonuçta yazışmalar farklı anlaşılabiliyor..biz nişanlıyken yazışırken birbirimizi hep yanlış anlıyorduk eşimle..özellikle de ben..olabiliyor yani

Hamile olduğun anlaşılıyor mu ? Benimde göbeğim çıktı ama dar giyince belli oluyor.Göbişlerimiz büyüsün artık :)

cumartesi 12. haftayı bitirdim aksam saatlerinde biraz da sislikle birlikte gobegim ilk defa cıktı ben de hevesle foto cektim, albumumde herkese acık bakabilirsiniz :) buraya koymayım belki yasaktır. benim karnım normalde dumduzdur o yuzden cok sasırdım bu kdr cıkınca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…