2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydıııınn

Hava soğuk ve hasta olmaktan fena halde tırsmış durumdayım, öksürüyorum :18:

burda da soğuk..birde güneşli havalarda boğazıma bişey dolayıp çıakrdım..bugün buz gibi boğazım açık geldim..böyle de tutturamayan biriyim

Son düzenleme:
Evet aynen benimde böyle :) benimde hiç yoktu dümdüzdü ama sanırım seninkinden biraz daha büyük acaba hızlı mı kilo alıyorum Çok yakışıcak sana hamilelik belli :)

zayıf olduğun için çıkması normaldir bence, baktım fotoya evet çok yakında minik bir top gelecek gibi oraya

Karlı mı?
Günayyyydın sana o zaman:)
Çok erken mi geldi acaba kar taneleri :)

Biz de yağmurlu,çamurlu,rüzgarlı bir güne uyandık hava buz gibi ama şükr ki iş yerinde yanaklarım al al oturuyorum :)

evettt:)) şok oldum ben de görünce ama süper! sıcacık oturalım o zaman bebişlerimizle ohh:))

Pazar günü eşimle biraz yürüyüşe çıktık..
Bu arada beni panik sardı biraz göbişimin sol tarafı kaşınmaya başlayınca..
Bebe yağları falan doldurdum.. Göğüslerde şişti koyulaştı falan.. Panik halindeyim son 1 haftadır..
Yürürken anlatıyorum eşime, yürüyüş bandı almamız lazım,ben kocaman olucam,düşünsene göbeğini şu kadar olmuş
birden çocuk çıkıo sünüo falan abartıyorum ama anlatırken kendimi kaybetmişim biraz :)
Eşim tek cümle kurdu.. Bırak Allah Aşkına,sen o kocaman olacak göbekten öyle mis kokulu bişey çıkarınca gözün göbeğini mi görecek?
Kocaman bir şok hali ve sessizlikle yürüyüşe devam ettik :)

Hakikatten arkadaşlar, şu aralar sadece mis gibi kokan tenini düşünüyorum ama yürüyüş bandı aklımda :)​

günaydın teyzoşlar
dün bana mulipadan bebeğimi beklerken seti geldi bi kaç numune koymuşlar
çok önemli bişey değil ama çok sewindirik oldum
niveanın kremini ,ıslak mendili,şampuanını vs.. koymuşlar
yaa bide benim belim acayip ağrıyor ayakta duramıyorum sürekli uzanmak istiyorum
normalmiş bu haftaarda ama bide en rahat dönem 2. 3 aylık dönem diyolardı:26:

Günaydın güzel annişler

Bu soğuk kış gününde bebişlerinizi üşütmeyin dikkat edin olur mu???
Göbüşler sıcak tutulacak:))))))

Öptüm minnaklarınızı

Günaydın herkese...
Aynen katılıyorum birçok söylediğinize evet tabi eğitiminde buna çok yansıması var bende üniversite mezunuyum yalnız bu eğitimle değilde bence olgunlukla alakalı birşey insanların biraz daha iyi niyetle bakması gerektiğini düşünüyorum.Bence balmond arkadaş aksine arkadaşı düşünerek böyle bir açıklama yapmış bu konuda tecrübesi var burda aksine bir iyi niyet var biraz bakış açısı ile alakalı, doktora sorarsın o da sana yok öyle bir sıkıntı der geçer gider.Bu kadar mesele olmasına gerek yok tabiki.Ve diğer yangına körükle giden arkadaşlarada bir diyeceğim var hepimiz hamileyiz birini telkin etmeye çalışırken başka bir tarafı üzüyorsunuz ben bunun gerçekten günah olduğunu düşünüyorum biraz daha ortamı sakinleştirip onunda kötü bir niyeti yoktur vb. yazılar yazmanız daha doğru olur.Taraf tutar gibi ortalığı iyice alevlendirmenin anlamı yok.
Kimse üzülmesin, kimsenin bebeğide bunlara sıkılmasın evdi,işti,eşti,kaynanaydı,görümceydi herkesin türlü türlü sıkıntıları var bizim birbirimizi anlamamız lazım birde bizler birbirimizin canını sıkmayalım.
Benim 2 günüm kaldı bebişimi görmeye çok heyecanlıyım teyzeler...

gunaydın kızlarrrrr
valla benden bı tane daha yok heralde
bı gobıs var
bı gogus var
bende anlamadım ben nıe bole oluorm davul gıbı
neyse bebısımın 1 gun daha buyumus olmasının mutlulugunu yasamak cok guzell
hepınıze keyıflı bır gun dılıorm

çok güzel olmuş ellerine sağlık ayakkabı gibi valla bayıldım.. :)
Teşekkür ederim
kızlar galiba ben faranjit oluyorum..Boğazım kötü gündüzden beri
Canım çok dikkat et. Yakalanınca geçmesi uzun sürüyor. Ben salya sümük çok ağır geçirerek iki haftada atamamıştım hastalığı

ay benim de 1 günüm kaldı bebeğimi görmeye 14+3 olucaz yarın ve ilk kez gidicem bu doktora kadın 27 yıllık kadın doğumcuymuş, uzun yıllar bir kadın doğum hastanesinin başhekimliğini yapmış. inşallah bu tecrübesiyle cinsiyeti de görür

Günaydın herkese

Bugün Ankarada lapa lapa kar yağdı. Kıştan korkmuyorum da kardan buzdan korkuyorum ben. Bu hamile halimle yolda yürümekten korkuyorum. İnşallah sağ salim atlatırız kışı

Ha 15. hafta ha 16. hafta görsün ya :) görsünlerrrr ...Bence söyleyecek :) hemen bize haber ver bebklerin cinsiyetleri açıklandıkça ben çok seviniyorum hepsi belli olsun :124:...

selam mmm41 yazının hemen hemen tamamına katılıyorum insanlar hamilelik döneminde sanki karakter değiştiriyor psikolojileri baştan aşağı değişiyor tabii bu geçici birşey bazılarımız daha duygusal bazılarımız daha sinirli oluyoruz.mehsel arkadaşımızın bu tepkisini ben tamamiyle içinde bulunduğu psikolojik duruma bağlıyorum. belki de bir kaç ay sonra o da bu abartılı duygusal haline gülüp geçecektir. ama gel gelelim senin şu bahsettiğin eğitim seviyesine...bu konuda sana katılmamakla beraber açıkçası birazda kızdım.ne demek ben tahsilli bir insan olduğum halde lise ve ilkokul mezunu yöneticilerimi sindiriyorum.bu ağır bir laf oldu sanki biraz...bende lise mezunuyum ve şuan işletme öğrencisiyim ama hiç bir okul benim ahlakımı huyumu değiştiremez.istersem ontane fakülte bitireyim yinede lise ve ilkokul mezunu arkadaşlarımı burada rencide etmem.

Günaydın herkese

Bugün Ankarada lapa lapa kar yağdı. Kıştan korkmuyorum da kardan buzdan korkuyorum ben. Bu hamile halimle yolda yürümekten korkuyorum. İnşallah sağ salim atlatırız kışı

Bu sabah işe gelirken aynı konunun muhabbetini yaptık bizde bir köprü var düşman başına, yazın ilk bahar falan çok güzelde, sonbahar ve kış için korkunç bir köprü başka bir şansta yok o köprü kullanılacak işe gelebilmek için..
Kışın buz tutuyor ve buz pistine dönüşüyor.. Tuzlayın diye şikayet ediyoruz, tuzlama köprüye zarar veriormuş yapmıyorlar..
Bu kış bebeğimle ne yapacaz bilmiyorum..
Allah yardımcımız olsun..

Ha 15. hafta ha 16. hafta görsün ya :) görsünlerrrr ...Bence söyleyecek :) hemen bize haber ver bebklerin cinsiyetleri açıklandıkça ben çok seviniyorum hepsi belli olsun :124:...

evet evet görsün artık ben ilk öğrendiğimden beri hep erkek diyorum ama bakalım tutacak mı anne hisleri tamam hemen yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…