- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
sanırım yüzünün gözükmemesi lazım.
Uyarı alınmıştı bir ara öyle hatırlıyorum.
günaydıııınn
Hava soğuk ve hasta olmaktan fena halde tırsmış durumdayım, öksürüyorum :18:
cumartesi 12. haftayı bitirdim aksam saatlerinde biraz da sislikle birlikte gobegim ilk defa cıktı ben de hevesle foto cektim, albumumde herkese acık bakabilirsiniz :) buraya koymayım belki yasaktır. benim karnım normalde dumduzdur o yuzden cok sasırdım bu kdr cıkınca :))
zayıf olduğun için çıkması normaldir bence, baktım fotoya evet çok yakında minik bir top gelecek gibi orayacumartesi 12. haftayı bitirdim aksam saatlerinde biraz da sislikle birlikte gobegim ilk defa cıktı ben de hevesle foto cektim, albumumde herkese acık bakabilirsiniz :) buraya koymayım belki yasaktır. benim karnım normalde dumduzdur o yuzden cok sasırdım bu kdr cıkınca :))
Karlı mı?
Günayyyydın sana o zaman:)
Çok erken mi geldi acaba kar taneleri :)
Biz de yağmurlu,çamurlu,rüzgarlı bir güne uyandık hava buz gibi ama şükr ki iş yerinde yanaklarım al al oturuyorum :)
hasta olma aman, oraların soğuğu da sert ve kuru olur, dikkatli ol cnm.burda da soğuk..birde güneşli havalarda boğazıma bişey dolayıp çıakrdım..bugün buz gibi boğazım açık geldim..böyle de tutturamayan biriyim
evettt:)) şok oldum ben de görünce ama süper! sıcacık oturalım o zaman bebişlerimizle ohh:))
Her insanın kaldırabileceği laf farklı sonuçta ama arkadaş fazlaca alıngan geçiriyor bu hamilelik dönemini gerçi tanımıyoruz normaldede kendisini tıpkı onun bizi tanımadığı gibi..
Kendi kararı, kendi düşüncesi..
Dediklerine kesinlikle katılıyorum..
Belki bende çok alıngan bir insandım hatırlayamıyorum bile :) ama çok ciddi saçma sapan, değişik, kültürlü, kültürsüz insanla bir aradayımki, insanların düşüncelerine takılmıyorum pek hatta çok fazla paylaşımada girmiyorum insanlarla..
Ben üniversite mezunu olarak üst yönetimim ilkokul ve lise mezunu mesela ama zamanla sindiriyorsun..
Sindiremezsen öyle sinir harbi yaşıyorsun :)
Herkese sağlık diliyorum.
Mutlucuğunda doğum gününü kutluyorum:)
Teşekkür ederimçok güzel olmuş ellerine sağlık ayakkabı gibi valla bayıldım.. :)
Canım çok dikkat et. Yakalanınca geçmesi uzun sürüyor. Ben salya sümük çok ağır geçirerek iki haftada atamamıştım hastalığıkızlar galiba ben faranjit oluyorum..Boğazım kötü gündüzden beri
ay benim de 1 günüm kaldı bebeğimi görmeye14+3 olucaz yarın ve ilk kez gidicem bu doktora kadın 27 yıllık kadın doğumcuymuş, uzun yıllar bir kadın doğum hastanesinin başhekimliğini yapmış. inşallah bu tecrübesiyle cinsiyeti de görür
Her insanın kaldırabileceği laf farklı sonuçta ama arkadaş fazlaca alıngan geçiriyor bu hamilelik dönemini gerçi tanımıyoruz normaldede kendisini tıpkı onun bizi tanımadığı gibi..
Kendi kararı, kendi düşüncesi..
Dediklerine kesinlikle katılıyorum..
Belki bende çok alıngan bir insandım hatırlayamıyorum bile :) ama çok ciddi saçma sapan, değişik, kültürlü, kültürsüz insanla bir aradayımki, insanların düşüncelerine takılmıyorum pek hatta çok fazla paylaşımada girmiyorum insanlarla..
Ben üniversite mezunu olarak üst yönetimim ilkokul ve lise mezunu mesela ama zamanla sindiriyorsun..
Sindiremezsen öyle sinir harbi yaşıyorsun :)
Herkese sağlık diliyorum.
Mutlucuğunda doğum gününü kutluyorum:)
Günaydın herkese
Bugün Ankarada lapa lapa kar yağdı. Kıştan korkmuyorum da kardan buzdan korkuyorum ben. Bu hamile halimle yolda yürümekten korkuyorum. İnşallah sağ salim atlatırız kışı
Ha 15. hafta ha 16. hafta görsün ya :) görsünlerrrr ...Bence söyleyecek :) hemen bize haber ver bebklerin cinsiyetleri açıklandıkça ben çok seviniyorum hepsi belli olsun :124:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?