2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Üzüldüüüümmm ben onu bahsetmedimmm özür dilerim yanlış anlaşılma olmuş..
Ben kendi annem-babam gibi,yiğenim vs gibi insanların aklını gözünü severim ama onu demek istemedim..
Ahh bir görsen neden bahsettiğimi gözlerinle bana hak verirsin, anlatmak istediğim bu değildi, kırılma tatlım, çok özüüüüürrrr dilerim.

amanınnn ben de doldurmuştum ne zaman gelir acaba

evet evet görsün artık ben ilk öğrendiğimden beri hep erkek diyorum ama bakalım tutacak mı anne hisleri tamam hemen yazıcam

Benimde bu cumartesi randevum belki diorum birşey söyler cinsiyetle alakalı, ilk zamanlarda olmayan hevesim şu anda o kadar fazlacaki anlatamam..
Bebeğime birşeyler alamak hevesim var..
Mavi mi olsun, Pembe mi olsun :)

Benimde bu cumartesi randevum belki diorum birşey söyler cinsiyetle alakalı, ilk zamanlarda olmayan hevesim şu anda o kadar fazlacaki anlatamam..
Bebeğime birşeyler alamak hevesim var..
Mavi mi olsun, Pembe mi olsun :)

evet yaa, artık oğlum ya da kızım diye sevelim bebekleri ben de zor bekliyorum yarını çok heyecanlıyıımm.

senin koreli bir oğlun olacak
ehehehe bence de

tamam canım benim anladım ben seni bu arada sende benim kusuruma bakma hamilelik psikolojisi bendede var bende mehsel gibi alındım galiba.

arkadaslar gunaydın, burdan hamilelik fotosu paylasabilior muyduk yoksa yasak mıydı?

Sanırım yüzünün gözükmemesi lazım.
Uyarı alınmıştı bir ara öyle hatırlıyorum.

Yüz görünmediği sürece sorun yok diye biliyorum bende. Bende sadece göbeğimi eklemiştim uyarı falan almadım çünkü.
Haydi eklesin herkesler göbişlerini.

günaydın kızlar.bu sabah istanbul kasvetli karanlık ve yağmurlu.tam uyku havası ama çoğumuz çalışıyoruz herkese az miğde bulantısız mutlu bir salı sabahı diliyorum. hadi kızlar kolay gelsin

İstanbulda hava buz resmen. Sabah laboratuvara gittim tahlil için. Tsh değerim 3,43 tü. Hamilelikte 3ün altı olması makbul imiş. Yükselme var mı yok mu diye doktorum takip istedi. İnşallah yükselmemiştir. Sonuçları yarın alıcaz.

gunaydın arkadaslar hayırlı guzel bır gun gecırmenızı dılerım.arada okuyorum artık pek gıremıyorum bende.tartısmalar olmus galıba.aramızda ogretmen de var bızım gıbı yaramaz anne adaylarını bır sakınlestırsın bende 10 haftamı bıtırırken sankı elımın altından bısı kayar gıbı hıssedıyordum belkı bebeısımdı belkı degıldı ama ben bebısım olarak dusunmek ıstıyordum.burda hepımız heyecanlıyız ve heyecanımızı paylasıyoruz.mehsel arkadasımızda hıssettıgı bırseyı paylastı.o da ben gıbı belkı bebeısı belkı gaz ama o bebegım dedı.balmond arkadasımızda belkı kotu bırsey demek ıstemedı ama hamılelık hormonları yanlıs anlasılmalar en ıyısı burada paylasımları yaparken kımse kımsenın hıssettıklerı hakkında yorum da bulunmasın.cunku hırcın bır cocuk gıbıyız yada herkes he he desın kımse de kırılmasın.ne guzel bır gruptayız gereksız tartısmalar olmasın kımse kırılmasın sımdı ben mehsel arkadasımızımn gruptan gıtmesıne balmond arkadasımızın bunun suclusu olarak gorulmesıne uzuldum.umarım kısa surede yanlıs anlasılmalar duzelır.

Bu arada faranjit olan arkadaşlar ben o faranjitten o kadar çok çektim ki geçen kış. Adaçayı içmeyin hamilelikte önerilmiyor ama gargara yapın adaçayıyla. Çok çok iyi geliyor.

GÜNAYDIN KIZLAR

Dün den beri midemde bir kaynama var anlatamam size bulantı felan değil foku fokur kaynıyor neden olur acaba? Zor yedim yemeğimi. Nefes alıp verirkende biraz zorlanıyorum sabahları deseniz hep bi öhürme anlam veremedim gitti. Varmı benim gibi bır durum yaşayan aranızda

ağzına sağlık minnos ne güzel yazmışsın öyle

Zaten kilo olarak zayıf bir insansan daha erken hissedermişsin.. Ama kilo olarak zayıf olan herkeste daha erken hissetmez :)
Bu işler Rabbimin bileceği işler, hiçbir şeyde kesinlik yok..
Belki benim gibi tombişsindir ama belki bende 1 ve ya 2 hafta içinde hissedicem bişiyler:)

paylasımlar arasında okumustum ama ısmı neydı arkadasımızın hatırlamıyorum bu rahım agzına dıkıs atılması konusunda dıkıs atılacak dıyordu.o arkadasın rahım agzı olcusu kac acaba ogrenebılırmıyım bende rahım anomalısı var o yuzden soruyorum.bırde sucuk yıyıyormusunuz arkadaslar ben guvendıgım bırınden alıyorum katkısız bırde magnezyum verdımı sızede doktorunuz.ıkı gun once belımden kalcama kadar hatta popom bıle agrıdı bu normalmıdır bunu yasayan arkadslar vermı ben gıbı bacaklarım falanda tabıkı ama sonra gectı.

Teşekkür ederim tatliş:) ama hakkını helal et hamile hamile nokta kadar cız etse kalbimiz hak olur :)

helal olsun canım benim olur mu öyle şey :) ayşhhhh şu halimize bak ah mehsel ahh birbirimize düşürcektin kız bizi şaka şaka barıştık biz hormonlarımızın kurbanı olduk valla bazen öyle şeylere takıyorum ki bilmeyen deli der

İstanbulda hava buz resmen. Sabah laboratuvara gittim tahlil için. Tsh değerim 3,43 tü. Hamilelikte 3ün altı olması makbul imiş. Yükselme var mı yok mu diye doktorum takip istedi. İnşallah yükselmemiştir. Sonuçları yarın alıcaz. [/QUOTE]

Tsh değeri nedir acaba?

Bu arada faranjit olan arkadaşlar ben o faranjitten o kadar çok çektim ki geçen kış. Adaçayı içmeyin hamilelikte önerilmiyor ama gargara yapın adaçayıyla. Çok çok iyi geliyor.
adaçayı gargarası mucizevi ve eğer yapabiliyorsanız elma sirkesiyle gargara da çok iyi geliyor kızlar boğaz ağrısına bademcik şişmesine. aklınızda olsun.

Son düzenleme:

aslında cok zayıf degılım arkadasım sısmanda degılım orta karardayım ama su an dusundugumde 10 haftalık bebek degıldı dıyorum cunku su an 15 haftamın ıcındeyken bıle bırsey hıssetmedıgımı gordum bunu soylemıstım bole bole oldu dıye sanırım yorum yapan olmadı o zmankı bende su an ole olmadıgını gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…