selam mmm41 yazının hemen hemen tamamına katılıyorum insanlar hamilelik döneminde sanki karakter değiştiriyor psikolojileri baştan aşağı değişiyor tabii bu geçici birşey bazılarımız daha duygusal bazılarımız daha sinirli oluyoruz.mehsel arkadaşımızın bu tepkisini ben tamamiyle içinde bulunduğu psikolojik duruma bağlıyorum. belki de bir kaç ay sonra o da bu abartılı duygusal haline gülüp geçecektir. ama gel gelelim senin şu bahsettiğin eğitim seviyesine...bu konuda sana katılmamakla beraber açıkçası birazda kızdım.ne demek ben tahsilli bir insan olduğum halde lise ve ilkokul mezunu yöneticilerimi sindiriyorum.bu ağır bir laf oldu sanki biraz...bende lise mezunuyum ve şuan işletme öğrencisiyim ama hiç bir okul benim ahlakımı huyumu değiştiremez.istersem ontane fakülte bitireyim yinede lise ve ilkokul mezunu arkadaşlarımı burada rencide etmem.
günaydın teyzoşlar
dün bana mulipadan bebeğimi beklerken seti geldi bi kaç numune koymuşlar
çok önemli bişey değil ama çok sewindirik oldum
niveanın kremini ,ıslak mendili,şampuanını vs.. koymuşlar
yaa bide benim belim acayip ağrıyor ayakta duramıyorum sürekli uzanmak istiyorum
normalmiş bu haftaarda ama bide en rahat dönem 2. 3 aylık dönem diyolardı:26:
evet evet görsün artıkben ilk öğrendiğimden beri hep erkek diyorum ama bakalım tutacak mı anne hisleri tamam hemen yazıcam
evet evet görsün artıkben ilk öğrendiğimden beri hep erkek diyorum ama bakalım tutacak mı anne hisleri tamam hemen yazıcam
Benimde bu cumartesi randevum belki diorum birşey söyler cinsiyetle alakalı, ilk zamanlarda olmayan hevesim şu anda o kadar fazlacaki anlatamam..
Bebeğime birşeyler alamak hevesim var..
Mavi mi olsun, Pembe mi olsun :)
ehehehe bence desenin koreli bir oğlun olacak
Üzüldüüüümmm ben onu bahsetmedimmm özür dilerim yanlış anlaşılma olmuş..
Ben kendi annem-babam gibi,yiğenim vs gibi insanların aklını gözünü severim ama onu demek istemedim..
Ahh bir görsen neden bahsettiğimi gözlerinle bana hak verirsin, anlatmak istediğim bu değildi, kırılma tatlım, çok özüüüüürrrr dilerim.
arkadaslar gunaydın, burdan hamilelik fotosu paylasabilior muyduk yoksa yasak mıydı?
Sanırım yüzünün gözükmemesi lazım.
Uyarı alınmıştı bir ara öyle hatırlıyorum.
günaydın kızlar.bu sabah istanbul kasvetli karanlık ve yağmurlu.tam uyku havası ama çoğumuz çalışıyoruzherkese az miğde bulantısız mutlu bir salı sabahı diliyorum. hadi kızlar kolay gelsin
tamam canım benim anladım ben seni bu arada sende benim kusuruma bakma hamilelik psikolojisi bendede varbende mehsel gibi alındım galiba.
gunaydın arkadaslar hayırlı guzel bır gun gecırmenızı dılerım.arada okuyorum artık pek gıremıyorum bende.tartısmalar olmus galıba.aramızda ogretmen de var bızım gıbı yaramaz anne adaylarını bır sakınlestırsın bende 10 haftamı bıtırırken sankı elımın altından bısı kayar gıbı hıssedıyordum belkı bebeısımdı belkı degıldı ama ben bebısım olarak dusunmek ıstıyordum.burda hepımız heyecanlıyız ve heyecanımızı paylasıyoruz.mehsel arkadasımızda hıssettıgı bırseyı paylastı.o da ben gıbı belkı bebeısı belkı gaz ama o bebegım dedı.balmond arkadasımızda belkı kotu bırsey demek ıstemedı ama hamılelık hormonları yanlıs anlasılmalar en ıyısı burada paylasımları yaparken kımse kımsenın hıssettıklerı hakkında yorum da bulunmasın.cunku hırcın bır cocuk gıbıyız yada herkes he he desın kımse de kırılmasın.ne guzel bır gruptayız gereksız tartısmalar olmasın kımse kırılmasın sımdı ben mehsel arkadasımızımn gruptan gıtmesıne balmond arkadasımızın bunun suclusu olarak gorulmesıne uzuldum.umarım kısa surede yanlıs anlasılmalar duzelır.
gunaydın arkadaslar hayırlı guzel bır gun gecırmenızı dılerım.arada okuyorum artık pek gıremıyorum bende.tartısmalar olmus galıba.aramızda ogretmen de var bızım gıbı yaramaz anne adaylarını bır sakınlestırsın bende 10 haftamı bıtırırken sankı elımın altından bısı kayar gıbı hıssedıyordum belkı bebeısımdı belkı degıldı ama ben bebısım olarak dusunmek ıstıyordum.burda hepımız heyecanlıyız ve heyecanımızı paylasıyoruz.mehsel arkadasımızda hıssettıgı bırseyı paylastı.o da ben gıbı belkı bebeısı belkı gaz ama o bebegım dedı.balmond arkadasımızda belkı kotu bırsey demek ıstemedı ama hamılelık hormonları yanlıs anlasılmalar en ıyısı burada paylasımları yaparken kımse kımsenın hıssettıklerı hakkında yorum da bulunmasın.cunku hırcın bır cocuk gıbıyız yada herkes he he desın kımse de kırılmasın.ne guzel bır gruptayız gereksız tartısmalar olmasın kımse kırılmasın sımdı ben mehsel arkadasımızımn gruptan gıtmesıne balmond arkadasımızın bunun suclusu olarak gorulmesıne uzuldum.umarım kısa surede yanlıs anlasılmalar duzelır.
Teşekkür ederim tatliş:) ama hakkını helal et hamile hamile nokta kadar cız etse kalbimiz hak olur :)
ağzına sağlık minnos ne güzel yazmışsın öyle
adaçayı gargarası mucizevi ve eğer yapabiliyorsanız elma sirkesiyle gargara da çok iyi geliyor kızlar boğaz ağrısına bademcik şişmesine. aklınızda olsun.Bu arada faranjit olan arkadaşlar ben o faranjitten o kadar çok çektim ki geçen kış. Adaçayı içmeyin hamilelikte önerilmiyor ama gargara yapın adaçayıyla. Çok çok iyi geliyor.
Zaten kilo olarak zayıf bir insansan daha erken hissedermişsin.. Ama kilo olarak zayıf olan herkeste daha erken hissetmez :)
Bu işler Rabbimin bileceği işler, hiçbir şeyde kesinlik yok..
Belki benim gibi tombişsindir ama belki bende 1 ve ya 2 hafta içinde hissedicem bişiyler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?