GÜNAYDIN KIZLAR
Dün den beri midemde bir kaynama var anlatamam size bulantı felan değil foku fokur kaynıyor neden olur acaba? Zor yedim yemeğimi. Nefes alıp verirkende biraz zorlanıyorum sabahları deseniz hep bi öhürme anlam veremedim gitti. Varmı benim gibi bır durum yaşayan aranızda
paylasımlar arasında okumustum ama ısmı neydı arkadasımızın hatırlamıyorum bu rahım agzına dıkıs atılması konusunda dıkıs atılacak dıyordu.o arkadasın rahım agzı olcusu kac acaba ogrenebılırmıyım bende rahım anomalısı var o yuzden soruyorum.bırde sucuk yıyıyormusunuz arkadaslar ben guvendıgım bırınden alıyorum katkısız bırde magnezyum verdımı sızede doktorunuz.ıkı gun once belımden kalcama kadar hatta popom bıle agrıdı bu normalmıdır bunu yasayan arkadslar vermı ben gıbı bacaklarım falanda tabıkı ama sonra gectı.
adaçayı mucizevi ve eğer yapabiliyorsanız elma sirkesiyle gargara da çok iyi geliyor kızlar boğaz ağrısına bademcik şişmesine. aklınızda olsun.
ben de zayıf değilim ve ben de henüz bir şey hissetmiyorum, kişiden kişiye değişiyor bu durum ama az kaldı 16. haftada hissediliyor diyorlaraslında cok zayıf degılım arkadasım sısmanda degılım orta karardayım ama su an dusundugumde 10 haftalık bebek degıldı dıyorum cunku su an 15 haftamın ıcındeyken bıle bırsey hıssetmedıgımı gordum bunu soylemıstım bole bole oldu dıye sanırım yorum yapan olmadı o zmankı bende su an ole olmadıgını gordum.
adacayının hamılelıkte zararlı oldugunu duymustum dogrumu bılemem ama gargarada sorun olurmu bılemem.ama dıkkatlı olmak gerek kullanırken.ılac verıyor doktor su hamılelık katogorısıne uyan galıba.
ben de zayıf değilim ve ben de henüz bir şey hissetmiyorum, kişiden kişiye değişiyor bu durum ama az kaldı 16. haftada hissediliyor diyorlar
ben de zayıf değilim ve ben de henüz bir şey hissetmiyorum, kişiden kişiye değişiyor bu durum ama az kaldı 16. haftada hissediliyor diyorlar
Allahtan kendi kendimi sakinleştirebiliyorum şimdilik. eşim çok soğukkanlıdır, telaş yapmama izin vermiyorhayırlısı olsun bende cok ıstıyorum bebegımı hıssetmek cunku bole bırsey hıssetmeyınce hep bırsey oldumukı dıye telaslanıyorum ve kendımı doktora gıtmemek ıcın zor tutuyorum.hıssettıgım zamn bebegımın benımle oldugunu bılecegımden daha az panık olacagımı dusunuyorum ama o seferde dun hareketlıydı bugun az dıye telas yaparım dıye de dusumuyor degılım bıze bahane lazım degılmı bebısımızı goreblımek ıcın.
GÜNAYDIN KIZLAR
Dün den beri midemde bir kaynama var anlatamam size bulantı felan değil foku fokur kaynıyor neden olur acaba? Zor yedim yemeğimi. Nefes alıp verirkende biraz zorlanıyorum sabahları deseniz hep bi öhürme anlam veremedim gitti. Varmı benim gibi bır durum yaşayan aranızda
Allahtan kendi kendimi sakinleştirebiliyorum şimdilik. eşim çok soğukkanlıdır, telaş yapmama izin vermiyorbu nedenle pek korku yaşamıyorum bebeğim iyi deyip yaşıyorum ama ilerleyen dönemlerde değişir muhtemelen bu tutumum. 5-6 aylık olunca birkaç saat hareket hissetmesem panik olurum sanırım
adaçayı yutulmayacağı için bir sorun olacağını düşünmüyorum, kimyasal bir şeyler kullanmaktansa ben bitkisel yöntemleri bu dönemde daha mantıklı buluyorum ama herkes en iyisini kendisi bilir elbette.
kesinlikle anneler sakin olmaya alışmalı şimdiden, bebeğin yaşamının kontrolü bizde olacak bir düşünsene, biz panik olursak işler yürümez.benım esımde sogukkanlı bak mıllet kac tane doguruyor sende rahat ol dıyor sankı doguranların rahat olup olmadıgını bılıyor da.benımde ılk kanmam falan oldu bırde rahım kalp seklınde ustelık doktor progeteronumu da kestı sankı cok guvenıyormusum progeterona ıkıde bır tuvalte gıdıyorum kanmam oluverıcek gıbı gelıyor psıkolojık olarak.oysakı doktor rahımde sorun gorunmuyor dedı.doktora bıle guvenemıyorum dusun sanırım senın dedıgın gıbı kendı kendımı sakınlestırmem gerek benımde.
Adaçayının antiseptik özelliği var o yüzden boğazdaki ve ağızdaki bakterinin çoğalmasını engeller bir yudum yutsan bile birşey olmaz o kadarda değil nar yemeyin yazıyor mesela ama doktorum tadımlık yiyebilirsin diyor herşeyin fazlası zarar, ama ıhlamur içilebilir yumuşatmak açısından.
kesinlikle anneler sakin olmaya alışmalı şimdiden, bebeğin yaşamının kontrolü bizde olacak bir düşünsene, biz panik olursak işler yürümez.
arkadaşlarımız yazıyor ya ultrasona gireceğim korkuyorum ya bebeğin kalbi atmıyorsa diye. inşallah onlar da biraz daha soğukkanlı olabilirler. kendilerini yıpratıyorlar çünkü. tabi ki çok uzun yıllar bekleyip hamile olan arkadaşlar daha bir hassas oluyorlar, saygı duyuyorum onlara, forumdaki herkese saygı duyduğum gibiama mümkün olduğunca bebeğimizi koruyup gerisini Allaha bırakmak daha doğru diye düşünüyorum. çünkü bizdeki her negatif duygu bebeğe de yansıyordur diye düşünüyorum.
evet çok katılıyorum, ben ıhlamur da içiyorum, geçen gün nar yedim 1 kase dolusu :18: ama bilmiyordum düşük etkisi olabileceğini bilseydim birkaç nar tanesi yer gözümü doyururdum. ben maydanoz da koyuyorum salatalarıma. şu yasakmış deyip tamamen kestiğim bir şey olmuyor genellikle. şu çiğ yumurta mevzusuna dikkat ediyorum bu ara. bir de sanırım kritik 3 aylık dönem bittiği için az bir rahatlama oldu bende.
Günaydın annişler! karlı bir sabaha uyandık Ankara'da:))güzel geçsin gününüz
Günaydın herkese
Bugün Ankarada lapa lapa kar yağdı. Kıştan korkmuyorum da kardan buzdan korkuyorum ben. Bu hamile halimle yolda yürümekten korkuyorum. İnşallah sağ salim atlatırız kışı
için rahat edecekse dikkat et tabi yediklerine ama eskiler yiyormuş valla bizde var bu endişelerbende gec hamıle kalabılenlerdenım o yuzden belkı bu kadar panık ama dedıgın gıbı 3,ayı atlattıgım ıcın endısem aza ındı.benım kardesımde cok nar yedı ama ben korkuyorum dogrusu doktorlar tedbır amaclı soyluyor sanırım.ama yındede uzak durmaya calısıyorum.eskıden herkes herseyı yıyırmus al al yanaklı cocukları doguyormus sımdı dogalını yıyelım aman kotusunu yemıyelım derken bebeklerımızı besleyemıyoruz.
Adaçayının antiseptik özelliği var o yüzden boğazdaki ve ağızdaki bakterinin çoğalmasını engeller bir yudum yutsan bile birşey olmaz o kadarda değil nar yemeyin yazıyor mesela ama doktorum tadımlık yiyebilirsin diyor herşeyin fazlası zarar, ama ıhlamur içilebilir yumuşatmak açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?