2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benim midem çok yanıyor. Gaviscon şurup verdi doktorum. Baya rahatlatıyor.

Ben pazar günleri yiyorum canım. Doktorum yağsız tavada kızart iyice öyle yiyebilirsin dedi.
O ağrılara gelince. Benim de bacaklarımda ve ayaklarımda çok oluyor. Böyle kasılıyor sanki. Gerdiğim zaman rahatlayacak gibi oluyor. 1 hafta sonra kontrolüm var söylicem doktoruma.

adaçayı mucizevi ve eğer yapabiliyorsanız elma sirkesiyle gargara da çok iyi geliyor kızlar boğaz ağrısına bademcik şişmesine. aklınızda olsun.

adacayının hamılelıkte zararlı oldugunu duymustum dogrumu bılemem ama gargarada sorun olurmu bılemem.ama dıkkatlı olmak gerek kullanırken.ılac verıyor doktor su hamılelık katogorısıne uyan galıba.

ben de zayıf değilim ve ben de henüz bir şey hissetmiyorum, kişiden kişiye değişiyor bu durum ama az kaldı 16. haftada hissediliyor diyorlar

adacayının hamılelıkte zararlı oldugunu duymustum dogrumu bılemem ama gargarada sorun olurmu bılemem.ama dıkkatlı olmak gerek kullanırken.ılac verıyor doktor su hamılelık katogorısıne uyan galıba.

adaçayı yutulmayacağı için bir sorun olacağını düşünmüyorum, kimyasal bir şeyler kullanmaktansa ben bitkisel yöntemleri bu dönemde daha mantıklı buluyorum ama herkes en iyisini kendisi bilir elbette.

Son düzenleme:
ben de zayıf değilim ve ben de henüz bir şey hissetmiyorum, kişiden kişiye değişiyor bu durum ama az kaldı 16. haftada hissediliyor diyorlar

hayırlısı olsun bende cok ıstıyorum bebegımı hıssetmek cunku bole bırsey hıssetmeyınce hep bırsey oldumukı dıye telaslanıyorum ve kendımı doktora gıtmemek ıcın zor tutuyorum.hıssettıgım zamn bebegımın benımle oldugunu bılecegımden daha az panık olacagımı dusunuyorum ama o seferde dun hareketlıydı bugun az dıye telas yaparım dıye de dusumuyor degılım bıze bahane lazım degılmı bebısımızı goreblımek ıcın.

hayırlısı olsun bende cok ıstıyorum bebegımı hıssetmek cunku bole bırsey hıssetmeyınce hep bırsey oldumukı dıye telaslanıyorum ve kendımı doktora gıtmemek ıcın zor tutuyorum.hıssettıgım zamn bebegımın benımle oldugunu bılecegımden daha az panık olacagımı dusunuyorum ama o seferde dun hareketlıydı bugun az dıye telas yaparım dıye de dusumuyor degılım bıze bahane lazım degılmı bebısımızı goreblımek ıcın.

Allahtan kendi kendimi sakinleştirebiliyorum şimdilik. eşim çok soğukkanlıdır, telaş yapmama izin vermiyor bu nedenle pek korku yaşamıyorum bebeğim iyi deyip yaşıyorum ama ilerleyen dönemlerde değişir muhtemelen bu tutumum. 5-6 aylık olunca birkaç saat hareket hissetmesem panik olurum sanırım

benimde çok fena yanma şişkinlik gaz hepsi var, gaviscon şurup verdi doktorum yemeklerden sonra içiyorum 1 kaşık baya iyi geliyor onsuz bir yere gidemiyorum.

benım esımde sogukkanlı bak mıllet kac tane doguruyor sende rahat ol dıyor sankı doguranların rahat olup olmadıgını bılıyor da.benımde ılk kanmam falan oldu bırde rahım kalp seklınde ustelık doktor progeteronumu da kestı sankı cok guvenıyormusum progeterona ıkıde bır tuvalte gıdıyorum kanmam oluverıcek gıbı gelıyor psıkolojık olarak.oysakı doktor rahımde sorun gorunmuyor dedı.doktora bıle guvenemıyorum dusun sanırım senın dedıgın gıbı kendı kendımı sakınlestırmem gerek benımde.

adaçayı yutulmayacağı için bir sorun olacağını düşünmüyorum, kimyasal bir şeyler kullanmaktansa ben bitkisel yöntemleri bu dönemde daha mantıklı buluyorum ama herkes en iyisini kendisi bilir elbette.

Adaçayının antiseptik özelliği var o yüzden boğazdaki ve ağızdaki bakterinin çoğalmasını engeller bir yudum yutsan bile birşey olmaz o kadarda değil nar yemeyin yazıyor mesela ama doktorum tadımlık yiyebilirsin diyor herşeyin fazlası zarar, ama ıhlamur içilebilir yumuşatmak açısından.

gene konu hareketlenmiş

ya ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediorum 3 hafta sonra gidecem doktora ama çatlıyoorruummmmm

kesinlikle anneler sakin olmaya alışmalı şimdiden, bebeğin yaşamının kontrolü bizde olacak bir düşünsene, biz panik olursak işler yürümez.

arkadaşlarımız yazıyor ya ultrasona gireceğim korkuyorum ya bebeğin kalbi atmıyorsa diye. inşallah onlar da biraz daha soğukkanlı olabilirler. kendilerini yıpratıyorlar çünkü. tabi ki çok uzun yıllar bekleyip hamile olan arkadaşlar daha bir hassas oluyorlar, saygı duyuyorum onlara, forumdaki herkese saygı duyduğum gibi ama mümkün olduğunca bebeğimizi koruyup gerisini Allaha bırakmak daha doğru diye düşünüyorum. çünkü bizdeki her negatif duygu bebeğe de yansıyordur diye düşünüyorum.

evet çok katılıyorum, ben ıhlamur da içiyorum, geçen gün nar yedim 1 kase dolusu :18: ama bilmiyordum düşük etkisi olabileceğini bilseydim birkaç nar tanesi yer gözümü doyururdum. ben maydanoz da koyuyorum salatalarıma. şu yasakmış deyip tamamen kestiğim bir şey olmuyor genellikle. şu çiğ yumurta mevzusuna dikkat ediyorum bu ara. bir de sanırım kritik 3 aylık dönem bittiği için az bir rahatlama oldu bende.

merhabalar herkese bugun hamılelıgımın 15 haftasına gırdım Günler nasıl gecıyor anlamıyorum herkes ınşallah bebeklerının hayırlısı ıle saglıklı bır sekılde kucagına alır tek dılegım budur bızım gıbı anne olmak ıcın can atan annelerin duaları kabul olur ve kucaklarımıza bebişlerimizi alırız herkese sevgıler bakalım aralık 25 ınde bebegımızın cınsıyetını ogrenıcez hayırlısı olsun artık

bende gec hamıle kalabılenlerdenım o yuzden belkı bu kadar panık am dedıgın gıbı 3,ayı atlattıgım ıcın endısem aza ındı.benım kardesımde cok nar yedı ama ben korkuyorum dogrusu doktorlar tedbır amaclı soyluyor sanırım.ama yındede uzak durmaya calısıyorum.eskıden herkes herseyı yıyırmus al al yanaklı cocukları doguyormus sımdı dogalını yıyelım aman kotusunu yemıyelım derken bebeklerımızı besleyemıyoruz.

Günaydın annişler! karlı bir sabaha uyandık Ankara'da:)) güzel geçsin gününüz

Günayydıın cnmm,bizde ankaradayıız ama burda niye kar yook yaaa,herkes kar fotosu koymuş internete,bizim buraya niee yağmadıı kiii...

Günaydın herkese

Bugün Ankarada lapa lapa kar yağdı. Kıştan korkmuyorum da kardan buzdan korkuyorum ben. Bu hamile halimle yolda yürümekten korkuyorum. İnşallah sağ salim atlatırız kışı

Ben göremedim kar yağışını sanırım uykudaydıık ahh ahhh karı çook severim ama bir o kadar da çook korkarım,geçen yıl karda kayıp düşüp 2,5 ay kolum alçıda kaldı ve o süreçte neler çektim neleer,kış bildiğin zehir olmuştu bana...bu sene de o yüzden çook korkuyoruum kardan ama lapa lapa yağarken yürümesine de bayılıyoruum

için rahat edecekse dikkat et tabi yediklerine ama eskiler yiyormuş valla bizde var bu endişeler

Narın zararı varmı? Hiç duymamıştım. Bende arada bir tane nar yiyorum.

merhaba hanımlar bende haziranın 1veya 3 ü gibi ikinci oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla öncelikle hepinize sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik geçirmenizi dilerim.bu topiği buluşum bir arkadaş sayende oldu aslında genelde sohpet ettiğim bir topik var ama ben buranında faydalı olucağını düşündüm paylaşım açısından .bebeğim 15.haftasına girdi allaha şükür çok sağlıklı ve gelişimi normal cinsiyetini erken öğrendim aslında görüyorum ki benim haftalarımdaki çoğu arkadaş bilmiyor cinsiyetini erken öğrenmemek en iyisi yanılma çok oluyor sonra insan hayal kırıklığı yaşıyor daha 12 haftalıkken doktorum kıza benziyor dedi 14. haftada ise erkek olduğunu söyledi ve içim buruldu açıkçası bir oğlum var ve bir kızım olmasını çok istiyordum ama kısmet değilmiş demek ki benim yaşadığım durumu yaşayan varmı aranızda merak ettim açıkçası.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…