Adaçayının antiseptik özelliği var o yüzden boğazdaki ve ağızdaki bakterinin çoğalmasını engeller bir yudum yutsan bile birşey olmaz o kadarda değil nar yemeyin yazıyor mesela ama doktorum tadımlık yiyebilirsin diyor herşeyin fazlası zarar, ama ıhlamur içilebilir yumuşatmak açısından.
arkadaslar goguslerın ucu pul pul dokulen varmı acaba yanı o koyulasn kısımla bırlıkte ucu.
evet çok katılıyorum, ben ıhlamur da içiyorum, geçen gün nar yedim 1 kase dolusu :18: ama bilmiyordum düşük etkisi olabileceğini bilseydim birkaç nar tanesi yer gözümü doyururdum. ben maydanoz da koyuyorum salatalarıma. şu yasakmış deyip tamamen kestiğim bir şey olmuyor genellikle. şu çiğ yumurta mevzusuna dikkat ediyorum bu ara. bir de sanırım kritik 3 aylık dönem bittiği için az bir rahatlama oldu bende.
Başka topikte okumuştum kilo kilo nar yedim hiçbirşeyde olmadı diyen çok insan var , bu bir olasılık ve onu göze almadıkları için bu tip meyve ve içecekler uyarıcı özellikli olduğu için önermiyorlar mesela adaçayı antiseptik olduğu için vücudun keseyi yabancı madde olarak algılayıp zarar verip düşmemesi için ve narda aynı şekilde uyarıcı rahim kasılmalarına sebep olabilir diye önermiyorlar.Aynen bende mayonez yedim çok değil ama az 1 yada 2 defa, yenmemesi gerekiyormuş içindeki çiğ yumurtadan ötürü burdan bir arkadaş uyardı bilmiyordumAllaha emanet artık bundan sonra yemem ...
arkadaslar goguslerın ucu pul pul dokulen varmı acaba yanı o koyulasn kısımla bırlıkte ucu.
ben de yiyodum her gün, çok da severim. kabızlığıma da iyi geliyordu ama bıraktım şimdi uzun zamanda bir yiyorumama hurma her gün yiyorum ben ilk defa duydum aaaa
gunaydin kizlar bizde dun dr geldik dikis tarihimizi alamadik rahmin agzinda uc cm genisliginde bi kan birikmis bende suan kanama yok ama dr atmasi lazim disari dedi simdiyse atsin diye dua ediyorum ense kalinligi 1.1 cok iyi dedi 61mm olmus %70 kiz dedi degisirmi bilmiyorum kiz olmasina sevindim.. yine foto vermedi delu dr..
kizlar dua edin o birikmis kan disari atsin lutfen yada orada emilip gitsin..
Yüz görünmediği sürece sorun yok diye biliyorum bende. Bende sadece göbeğimi eklemiştim uyarı falan almadım çünkü.
Haydi eklesin herkesler göbişlerini.
İstanbulda hava buz resmen. Sabah laboratuvara gittim tahlil için. Tsh değerim 3,43 tü. Hamilelikte 3ün altı olması makbul imiş. Yükselme var mı yok mu diye doktorum takip istedi. İnşallah yükselmemiştir. Sonuçları yarın alıcaz.
orda gördüğüm göbek kordonumu başka bişey mi bilemiyorum valla:)
mrb canım merak ettim nar ı neden yemeyin diyorlar benim faranjitim var ve boğaz ağrısına nar iyi geliyor diye yiyorum hergün ve ıhlamur içiyorum gerçi geçmiyor antibiyotik kullanmadığım için ama en azından rahatlatıyor benim bildiğimde adacayı sinameki gibi çayları sakın içmeyin diyorlar jinekolog kaan kocatepe demişti kasılmaları başlatıyormuş...
Narın zararı varmı? Hiç duymamıştım. Bende arada bir tane nar yiyorum.
canım hiç 3 boyutlu tahmin yapmadım..bacaklarıda kapalı kalmış ama bana erkek gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?