2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın canım topikim
yeni hamişlerimize de hayırlı uğurlu olsun inşallahh...bugün çok enerjiğim..rüyamda bi kızım olduğunu gördüm,beyaz tenli pembe dudaklı cok seker biseydi..huyu da aynı bana benziodu

günaydın hepimize güzel gün olsun....
ne güzel bir rüya görmüşsün.hayırlara çıksın inşallah
ben ne zaman rüya görücem acaba:26:
annelerin içine doğarmış

hanımlar dünden beri bende bir dondurma aşkıdır gidiyor sürekli yiyorum hayırlara gitsin valla

Son düzenleme:
ooo canım sen geç kalmışın biz birazdan öğle yemeğimizi yicez bebişimle

ewet busada bugün hava tam uyku havası cok güzel uyumuşuz bebişimle ondan geç kalddık canım.. afiyet olsun size

ohh afiyet seker olsun:)
ya ben simdiden 800 gram aldım ne olacak:S ilk üç 1,5-2 kılo normalmıs...

bende cok yiyorum doymuyo karnım:18: yiyorum biraz geçikiyo hemen acıkıyorum kilomada bakmadım hiç :26: ama fil gibi olucam bu gidişle

annelerin içine doğarmış

amin canım çok sağol:)
ama ben o gün ultrasonda kalbinin attığını gördüğümden beri erkek hissediyorum nerdeyse oğlum deyip sevecem:)) kız istiodum ,sanırım ondan böyle bi rüya gördüm..yani erkek olacağından sanki yüzde yüz emin gibiyim:) sağlklı olsun baska hiç bise istemem..

Günaydın arkadaşlar..
Sanki bugün miğdem mi bulanmaya başladı ne?
Bir arkadaşımın doktoru şöyle demiş "şükret miğde bulantına, bel ağrına bu tepkiler bebeğinin büyümeye çalıştığını, canlılığını gösterir"..
işte avunuyorum ben de burlarda böyle düşünüp..

çizelgeye hamile kaldığımız kiloyu da eklsek nasıl olur canım, nekadar kilo aldığımızı da takiplemiş oluruz

hanımlar dünden beri bende bir dondurma aşkıdır gidiyor sürekli yiyorum hayırlara gitsin valla
Ben burda donuyorm soğuk havalar sen dondurma krizine mi girdin
Çok şükür kusacak derecede bulantım yok. Sabah serviste bulanıyor, bir de akşamları. Ben de kasıklarım ve belim ağrıyınca bebeğin varlığını hissediyorum sanki, biraz mutlu oluyorum

annelerin içine doğarmış

eveet ben de gördüm erkek bebek kucagımda ismini bile koyuyorum muhammed yasir ??? çok etkilendim rüyamdan nasip olursa koyucam inşallah...

Merhaba haziranın tatlı anne adayları :)
Rüyalardan bahsetmişsiniz bende bugün sabaha kadar uğraştım kabuslarla, kalp atışını duymadım ya daha, rüyamda bebeğin kalp atışı duruyor ve ben o şekilde birkaç hafta bekliyorum haberim olmuyo ve zehirlenmeye başlıyorum
Şu ilk 3 ayı hayırlısıyla bir atlatsaydık... :106:

eveet ben de gördüm erkek bebek kucagımda ismini bile koyuyorum muhammed yasir ??? çok etkilendim rüyamdan nasip olursa koyucam inşallah...
Ne güzel bir duygudur. Keşke ben de rüyamda görsem de ismi rüyada gelse. Ben kız ve erkek için isim belirledim sayılır. Birkaç alternatif belirleyeceğim. Çocuk doğunca yüzüne baktığımda en çok hangisi yakışırsa onu koyacağız.Erkek ismi eşimin de çok hoşuna gitti ama kız ismi garibine gitti galiba
ben de kızmda 9 ay boyunca yemıstım gunde en az yarım kılo yıyodum :)) dolaptan hıc eksık olmuyodu
Günde yarım kilo dondurma hem de yaz kış? Ben de kendime dondorma delisi diyordum, önünde saygıyla eğiliyorum. Kilo alacağım diye tatlı bile yiyemiyorum doğru düzgün

Allah korusun. Kötü ihtimalleri çıkar aklından. Olur da başına gelirse kader der sineye çekersin ama şimdiden yok yere telaş yapma

Herkes rüyalardan bahsetmiş, sıra bende.

Ben dün bütün gece kuyumcuda gezdim. Önce küpe baktım sonra yüzük.
Hayırdır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…