merhabaa ARKADASLASLAR DUN BEBEGIMIZIN KALP ATISLARINI DINLEDIK COK GUZELTI PIT PIT SESLERI O KADAR GUZELDIKI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN BU MUTLULUIK HIC BIR SEYE DEGISILMEZZZZZZZZ
merhabaa ARKADASLASLAR DUN BEBEGIMIZIN KALP ATISLARINI DINLEDIK COK GUZELTI PIT PIT SESLERI O KADAR GUZELDIKI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN BU MUTLULUIK HIC BIR SEYE DEGISILMEZZZZZZZZ
canım sakın yorma kendini,eşin makine tutsun.sen sadece tozları al.derine inme üstünden yapıver.dikkat et bebişine ve kendine.hiç biyere uzanma,hiç bişey kaldırma,itme.valla ben üst raftan tabak almaya bile çekinir oldum.biz gerekeni yapalımda Allah ım meleklerimizi korur inşallah...
herkes söyledimi çevresindekilere
Merhaba bende dün hamile oldugumu ogrendım 2. cocugum olacak ve kısım henuz 14.aylık ne yapcam bılemıyorum benım durumumda olan bırı varmı acaba ?? suan kafam cok karısık ve cok tırsıyorum kısımla ılgılenemzsem dıye henuz cok kucuk oldugu ıcın onun adına cok uzuluyorum...
Ben dun kan testine gittim degerim 66 cikti adetime 2 gun varken
listeye beni de eklerseniz sevinirim
Yas 29
Tahmini dogum tarihi 20.06.2013
İlk bebegim
kızlar ben 2 ekimde tahlil yaptırdım beta hcg 51 çıktı.tam bi hafta sonra 9 ekimde istedi doktorum tekrar 367 çıktı.doktorum normal dedi.ama benim içimi korku kapladı.2kat hesabına göre 400 küsür filan hesaplıyorum ben .doktorum geç yumurtlamış olabileceğimi söyledi.zaten benim adet sürem 7 gün sürüyor.tam siklusumda 33 günde bir adet oluyorum acaba ondan mıki.geceleri kabus görmeye başladım artık değerlerim düşüyormuş kan geliyormuş falan diye ne biliyim sizce normalmi?
merhaba. beklenen doğum tarihlerimiz aynı. ultrasona girdinizmi. genel durumunuz nasıl gidiyor.
Merhaba bende dün hamile oldugumu ogrendım 2. cocugum olacak ve kısım henuz 14.aylık ne yapcam bılemıyorum benım durumumda olan bırı varmı acaba ?? suan kafam cok karısık ve cok tırsıyorum kısımla ılgılenemzsem dıye henuz cok kucuk oldugu ıcın onun adına cok uzuluyorum...
kızlar ben 2 ekimde tahlil yaptırdım beta hcg 51 çıktı.tam bi hafta sonra 9 ekimde istedi doktorum tekrar 367 çıktı.doktorum normal dedi.ama benim içimi korku kapladı.2kat hesabına göre 400 küsür filan hesaplıyorum ben .doktorum geç yumurtlamış olabileceğimi söyledi.zaten benim adet sürem 7 gün sürüyor.tam siklusumda 33 günde bir adet oluyorum acaba ondan mıki.geceleri kabus görmeye başladım artık değerlerim düşüyormuş kan geliyormuş falan diye ne biliyim sizce normalmi?
Ben dun kan testine gittim degerim 66 cikti adetime 2 gun varken
listeye beni de eklerseniz sevinirim
Yas 29
Tahmini dogum tarihi 20.06.2013
İlk bebegim
Hayırlı olsun bebişleriniz. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
oyamert doktorun normal diyorsa vardır elbet bir bildiği, sıkma canını. Burda iki arkadaş vardı değerleri az artan ama şimdi bebekleri sağlıklı, kalp atışlarını duydular maşallah.
yeni hamişler hoşgelmiişbebişleri sağlıkla gelsin, mutluluk huzur getirsin yuvalarına
Günaydın herkese
canım hayırlı olsunüzülme ne güzel onada kardeş geliyor beraber büyürler
oyacım tebriklerseninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı birde bizimle 7verenGül arkadaşımızda var.üçümüzün tarihleri aynı,benim ilk kontrolüm yarın.heyecanlıyım benimde ilk değerim 58 di.merak etme,doktora gittin mi?
hoşgeldin,hayırlı olsun bebeğin
canım bugün yada yarın gitmeyi düşünüyorum..önce arayacagım..kan degeri ölçtürsemmi bilmiyorum en son 4ünde 244 tü..şimdi 3000 civarı olması lazım..bakalım artık duruma göre ama çok merak ediyorum görünse keşkee
hepiniz bebekleriniz sağlıkla kucağınıza alın inş.
bende allah nasip ederse haziran annesı olacağım
arkadaşlar daha önce 2013 ocak topiğinin sahibiydim ama 8 haftalık bebeğimi kaybettim rabbım 4 ay sonra yıne nasıp etti inş. sağlıkla kucağıma alırım önemlı olan hamıle kalamak değil arkadaşlar sağlıkla kucağımıza alabılmek
ben suan 5+6 günlük hamişimdün keseyi gördük 3 kasımda tekrar gideceğiz yanı 9+1 de kalp atışını kendısını görmek ıcın inş.
tahmını doğum : 07/06/2013
son adet tarihim : 31/ağustos/2012
ilk bebeğim olacak inş.
hepinize kucak dolusu sevgiler
benıde listeye eklemeyı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?