2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhabaa ARKADASLASLAR DUN BEBEGIMIZIN KALP ATISLARINI DINLEDIK COK GUZELTI PIT PIT SESLERI O KADAR GUZELDIKI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN BU MUTLULUIK HIC BIR SEYE DEGISILMEZZZZZZZZ

senin bu yazını okuduktan beri heycanlıyım heycan bastı benide o mutluluğu tahmin bile edemiyorum ayyyyyyyyyyy yaaaaaaa içim garip şuan çok çok güzell haberrrr artık darısı benim gibi heycanla bebeğini görmeyi kalp atışını duymayı istyenlere:

canım sakın yorma kendini,eşin makine tutsun.sen sadece tozları al.derine inme üstünden yapıver.dikkat et bebişine ve kendine.hiç biyere uzanma,hiç bişey kaldırma,itme.valla ben üst raftan tabak almaya bile çekinir oldum.biz gerekeni yapalımda Allah ım meleklerimizi korur inşallah...

evet biz üstümüze düşüen yapalımda yarın kocacım gelsin onla yaparız artık veririm eline süprgesi çektirir evi bana diyeceği söylim size süprmesek ne olsak :):):):):):ammannn yarın yapar kocacım )::):))::)

Merhaba bende dün hamile oldugumu ogrendım 2. cocugum olacak ve kısım henuz 14.aylık ne yapcam bılemıyorum benım durumumda olan bırı varmı acaba ?? suan kafam cok karısık ve cok tırsıyorum kısımla ılgılenemzsem dıye henuz cok kucuk oldugu ıcın onun adına cok uzuluyorum...

hah birde bu var ilgilenirsin yaa nie ilgilenmiyesin bi arkadaşım aklıma geldi 3 bucuk yaşında oğlu dedik ki ikinci yap hazır rahat yerdesin oğluna kıyamıyormuş ):):):): ötekide senin evladın olacak diyoruzdaa :):):):) ya onunla ilgilenemezsem diye düşünüyor annelik farklı yaaa daha diğreini hisstmeye başlamadığın için böyle düşünürsün ilgilenirsin merak etme :):):):

kızlar ben 2 ekimde tahlil yaptırdım beta hcg 51 çıktı.tam bi hafta sonra 9 ekimde istedi doktorum tekrar 367 çıktı.doktorum normal dedi.ama benim içimi korku kapladı.2kat hesabına göre 400 küsür filan hesaplıyorum ben .doktorum geç yumurtlamış olabileceğimi söyledi.zaten benim adet sürem 7 gün sürüyor.tam siklusumda 33 günde bir adet oluyorum acaba ondan mıki.geceleri kabus görmeye başladım artık değerlerim düşüyormuş kan geliyormuş falan diye ne biliyim sizce normalmi?

Ben dun kan testine gittim degerim 66 cikti adetime 2 gun varken
listeye beni de eklerseniz sevinirim
Yas 29
Tahmini dogum tarihi 20.06.2013
İlk bebegim

Yas 29
İlk bebegim

Hayırlı olsun bebişleriniz. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

oyamert doktorun normal diyorsa vardır elbet bir bildiği, sıkma canını. Burda iki arkadaş vardı değerleri az artan ama şimdi bebekleri sağlıklı, kalp atışlarını duydular maşallah.

yeni hamişler hoşgelmiiş bebişleri sağlıkla gelsin, mutluluk huzur getirsin yuvalarına

Günaydın herkese

merhaba. beklenen doğum tarihlerimiz aynı. ultrasona girdinizmi. genel durumunuz nasıl gidiyor.

canım bugün yada yarın gitmeyi düşünüyorum..önce arayacagım..kan degeri ölçtürsemmi bilmiyorum en son 4ünde 244 tü..şimdi 3000 civarı olması lazım..bakalım artık duruma göre ama çok merak ediyorum görünse keşkee

canım hayırlı olsunüzülme ne güzel onada kardeş geliyor beraber büyürler

oyacım tebriklerseninle tahmini doğum tarihlerimiz aynıbirde bizimle 7verenGül arkadaşımızda var.üçümüzün tarihleri aynı,benim ilk kontrolüm yarın.heyecanlıyımbenimde ilk değerim 58 di.merak etme,doktora gittin mi?

Yas 29
İlk bebegim

hoşgeldin,hayırlı olsun bebeğin

yeni hamişler hoşgelmiiş bebişleri sağlıkla gelsin, mutluluk huzur getirsin yuvalarına

Günaydın herkese

teşekkür ederim
çok sıcak karşılandım burada çok sağolun
inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı bir şekilde gelsin evimize

Bence ölçtürmene gerek yok canım. En son hangi tarihte test yaptırdığını ve kaç çıktığını not alıp aşağı yukarı hesaplıyor zaten. Senin değerin maşallah güzel artmıştı.

Dün hafif leke geldi demiştin. Gelmedi di mi devamı.

Günaydın kızlar

Oku oku bitmedi ne çok yazmışsınız. Yeni arkadaşlaarı tebrik ediyorum

hepiniz bebekleriniz sağlıkla kucağınıza alın inş.
bende allah nasip ederse haziran annesı olacağım
arkadaşlar daha önce 2013 ocak topiğinin sahibiydim ama 8 haftalık bebeğimi kaybettim rabbım 4 ay sonra yıne nasıp etti inş. sağlıkla kucağıma alırım önemlı olan hamıle kalamak değil arkadaşlar sağlıkla kucağımıza alabılmek
ben suan 5+6 günlük hamişim dün keseyi gördük 3 kasımda tekrar gideceğiz yanı 9+1 de kalp atışını kendısını görmek ıcın inş.
tahmını doğum : 07/06/2013
son adet tarihim : 31/ağustos/2012
ilk bebeğim olacak inş.

hepinize kucak dolusu sevgiler
benıde listeye eklemeyı unutmayın

Son düzenleme:
günaydın güzel haziran anneleriii

yeni katılanlar o güzel haberi alanlar olmuş hepsini tek tek gönülden tebrik ediyorumm
miniğinin kalbini duyanda olmuş ne güzel bir duygudur
yarında sıra bizde bakalım

hoşgeldin canım,inşallah bu kez bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın
bende 30 yaşındayım ilk gebeliğim Allah kısmet edersebenimde sat 31 ağustos.tahmini doğum tarihlerimiz aynı ne güzel benim ilk kontrolüm yarın.bende kalp atışlarını duyarım belki diyordum,sen duyamadıysan henüz bende duyamam ozaman.üzüldüm bak şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…