zavallı bebisim sürekli ağzından nefes alan ona iyi hava gönderemeyen bi anası var kaç ğündür bitki çayları vikslenmeler c vitamienleri dinlenmeler hepsi bos valla..bide ayıptır söylemesi ishal olmusum..
çok dikkat edin kendinize benden geçti artık:)
Kaç gündür giremiyorum siteye birşeyler olmuş sanırsam neyseki hallolmuş :) Hiç iştahım yok zorla yemek yiyorum artık sabahları peynır zeytın domates v.s gibi seylerden yemekten bunaldım bi kaç gündür poğaca alıyorum değişiklik olsun diye onuda yiyemiyorum nolcak böle bnm halim
Valla ne olduysa oldu da hiç hoş olmadı. Bu topik içindeki üyelerle güzeldi. Şimdi herkes bir yanda. Bazı arkadaşların üyelikleri iptal edildi. Mehsel çekti gitti ki kendine göre haklıydı ya da haksızdı hiç farketmez benim için.
Tadı tuzu kaçtı topiğin. Fokur fokur kaynayan topik gitti yerine sessiz sedasız bir topik geldi. Yazık.
sizin karşınızdaki insanlar yetiskin akli basinda insanlar. ceza vermeler topik kapatmalar eee ne yani korktukmu simdi biz! hemen geri donecegiz degilmi! Yok oyle bir dunya arkadasim. Oldu yani sen kalk lak diye adamlari banla sebebde ozel paylasim alaninda paylasim yapmak. bu site neden ayakta duruyor ? Sizin bu kendini begenmis ve bilmis tavrnizmi saniyorsunuz! Eger artik.burasi yetmiyorsa baska yerlerden giris yapiyorsak bu bizim sucumuz degil sizin sucunuz! iyilestirmeler yerine cezalandrmalarmi kanunuz! Kucuk cocuklara bile cezalandrma yapmiyoruz biz ! kisi once kendini bilmeli! İyi hadi bu yorumu silin benide banlayin ozaman.
sizin karşınızdaki insanlar yetiskin akli basinda insanlar. ceza vermeler topik kapatmalar eee ne yani korktukmu simdi biz! hemen geri donecegiz degilmi! Yok oyle bir dunya arkadasim. Oldu yani sen kalk lak diye adamlari banla sebebde ozel paylasim alaninda paylasim yapmak. bu site neden ayakta duruyor ? Sizin bu kendini begenmis ve bilmis tavrnizmi saniyorsunuz! Eger artik.burasi yetmiyorsa baska yerlerden giris yapiyorsak bu bizim sucumuz degil sizin sucunuz! iyilestirmeler yerine cezalandrmalarmi kanunuz! Kucuk cocuklara bile cezalandrma yapmiyoruz biz ! kisi once kendini bilmeli! İyi hadi bu yorumu silin benide banlayin ozaman.
demekki fırtına öncesi sessizlikmiş. üyelikleri silinen arkadaşlar gerçekten suçlu mu çok ağır olmadı mı?
burada kimse kimseyle kavga etmedi, hakaret yok, dalga geçmek yok. herkes çok yorum yazamasa da eminim ki takip ediyorlardı. şimdi herkes tetikte mi olacak aman yanlış bir şey konuşmamayım yazmamayım üyeliğim gidebilir ceza alabilirim vs.
ama ben şunu biliyorum ve eminim buradaki herkes iyi niyetli ve başına gelen şeyler de iyi niyetleri yüzünden oldu.
forumdan üye kaçırmak değildi asla sadece gerçekten aramızda kimse görmeden rahatça soru sorabilmek fikir alabilmekti.
Sımdı bizler uye olurken kk nın kurallarının yazdığı bir yazı var herkes onu kabul edip uye oluyor o kurallardan biride farklı bir site ismi yazmak insanları yönlendirmenin yasak olduğu..Bazı arkadaşlar bu siteden daha önce bahsetmişti o zaman hatırlarsanız bir kaç arkadaş hatta açıkca ismini yazmıştı o zaman kazen uyarmış şuan siliyorum ama yazdıklarınızın silinmeyeceğini bilin ve başka site ismi vermek yasaktır uyelikten çıkarılabilirsiniz yazmıştı.Neyse bazı arkadaşlarımız diğer siteye insanları yönlendirdiğini düşündükleri insanları muhtemelen uyelikten çıkardı bizede ceza olsun diye topiği kapattı.Şimdi bazı arkadaşlarda kazene sebebini sordu, o da duygusal bir şekilde cevap verdi :) bu bana komik geldi 1 aylık uyeliği olan kişiye burdaki anılarını tercih ettiler işte öyle birşey demiş..Yani bizler 1 aylık uyeliği olan kişiyi dinleyip diğer siteye uye olup onun peşinden gittiğimiz için kızmış aslında ben burayı hiç bırakmadım hatta hep buraya yazıyordum ama bazı arkadaşlar direk ordan devam etmeye başladı ...Kazen diğer arkadaşlarıda affet diyorum..Herkes iyi olsun bebişleri iyi olsun en önemlisi bu neyse artık, topiğimizede birşey olmasın..
Ben bu cezalandırılma işinden hoşlanmadım, arkadaşların üyeliklerinin iptal edilmesinden de hoşlanmadım, 1 aylık üyeyi burdaki anılara tercih ettiler sözünden de hoşlanmadım....
Birileri burayı terkedip başka yerde görüşüyorlar diye burda kalanlara ceza vermek göz dağı gibi geldi bana hoş bulmadım. Başkası üzerinden cezalandırılarak bana ders verilmeye çalışılması beni rahatsız eder. Madem daha önce de uyarmış, bizlerden özür dileyerek bu arkadaşların üyeliğini iptal etmek zorundayım diyebilirdi ve edebilirdi.
Valla ne olduysa oldu da hiç hoş olmadı. Bu topik içindeki üyelerle güzeldi. Şimdi herkes bir yanda. Bazı arkadaşların üyelikleri iptal edildi. Mehsel çekti gitti ki kendine göre haklıydı ya da haksızdı hiç farketmez benim için.
Tadı tuzu kaçtı topiğin. Fokur fokur kaynayan topik gitti yerine sessiz sedasız bir topik geldi. Yazık.
kızlar neler oluyor yaa dumura uğradım sabah sabah kim ne demiş kim nereye gitmiş neler olmuş ya ama uyarıdan sonra devam edince o muhabbet ben tahmin etmiştim bir gün patlar diye kazen uyardı ama hala devam etti transfer olayı keşke özelden mesajlaşarak halledilseydi :44: biraz sert olmuş, sinirler gerilmiş ama toparlanırız bir iki güne inş
zavallı bebisim sürekli ağzından nefes alan ona iyi hava gönderemeyen bi anası var Kaç ğündür bitki çayları vikslenmeler c vitamienleri dinlenmeler hepsi bos valla..bide ayıptır söylemesi ishal olmusum..
çok dikkat edin kendinize benden geçti artık:)
canım poğaça rahatsız eder ama mayalı diye? Tost falan yapsana yada kahvaltılık gevreklerden falan ye bi süre değisiklik olur
olabilir canım aslında tost yiyebilirm işe gidip gelirken çok zor oluyor allahtan burada yemekçi bi abla varda hergun değişik şeyler yapor mevsimine göre