2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım geçmiş olsunn , dikkat et kendine ve bebişee
zavallı bebisim sürekli ağzından nefes alan ona iyi hava gönderemeyen bi anası var kaç ğündür bitki çayları vikslenmeler c vitamienleri dinlenmeler hepsi bos valla..bide ayıptır söylemesi ishal olmusum..
çok dikkat edin kendinize benden geçti artık:)

canım poğaça rahatsız eder ama mayalı diye? tost falan yapsana yada kahvaltılık gevreklerden falan ye bi süre değisiklik olur

Valla ne olduysa oldu da hiç hoş olmadı. Bu topik içindeki üyelerle güzeldi. Şimdi herkes bir yanda. Bazı arkadaşların üyelikleri iptal edildi. Mehsel çekti gitti ki kendine göre haklıydı ya da haksızdı hiç farketmez benim için.

Tadı tuzu kaçtı topiğin. Fokur fokur kaynayan topik gitti yerine sessiz sedasız bir topik geldi. Yazık.

sizin karşınızdaki insanlar yetiskin akli basinda insanlar. ceza vermeler topik kapatmalar eee ne yani korktukmu simdi biz! hemen geri donecegiz degilmi! Yok oyle bir dunya arkadasim. Oldu yani sen kalk lak diye adamlari banla sebebde ozel paylasim alaninda paylasim yapmak. bu site neden ayakta duruyor ? Sizin bu kendini begenmis ve bilmis tavrnizmi saniyorsunuz! Eger artik.burasi yetmiyorsa baska yerlerden giris yapiyorsak bu bizim sucumuz degil sizin sucunuz! iyilestirmeler yerine cezalandrmalarmi kanunuz! Kucuk cocuklara bile cezalandrma yapmiyoruz biz ! kisi once kendini bilmeli! İyi hadi bu yorumu silin benide banlayin ozaman.

sizin karşınızdaki insanlar yetiskin akli basinda insanlar. ceza vermeler topik kapatmalar eee ne yani korktukmu simdi biz! hemen geri donecegiz degilmi! Yok oyle bir dunya arkadasim. Oldu yani sen kalk lak diye adamlari banla sebebde ozel paylasim alaninda paylasim yapmak. bu site neden ayakta duruyor ? Sizin bu kendini begenmis ve bilmis tavrnizmi saniyorsunuz! Eger artik.burasi yetmiyorsa baska yerlerden giris yapiyorsak bu bizim sucumuz degil sizin sucunuz! iyilestirmeler yerine cezalandrmalarmi kanunuz! Kucuk cocuklara bile cezalandrma yapmiyoruz biz ! kisi once kendini bilmeli! İyi hadi bu yorumu silin benide banlayin ozaman.

demekki fırtına öncesi sessizlikmiş. üyelikleri silinen arkadaşlar gerçekten suçlu mu çok ağır olmadı mı?
burada kimse kimseyle kavga etmedi, hakaret yok, dalga geçmek yok. herkes çok yorum yazamasa da eminim ki takip ediyorlardı. şimdi herkes tetikte mi olacak aman yanlış bir şey konuşmamayım yazmamayım üyeliğim gidebilir ceza alabilirim vs.
ama ben şunu biliyorum ve eminim buradaki herkes iyi niyetli ve başına gelen şeyler de iyi niyetleri yüzünden oldu.
forumdan üye kaçırmak değildi asla sadece gerçekten aramızda kimse görmeden rahatça soru sorabilmek fikir alabilmekti.

Merhaba Hanımlar,

Snırım bende haziran annesi olacağım tabi nasipse :) Muhtemel doğum tarihi 02.06.2012 görünüyor. Hepimiz için hayırlısı :)

Ben bu cezalandırılma işinden hoşlanmadım, arkadaşların üyeliklerinin iptal edilmesinden de hoşlanmadım, 1 aylık üyeyi burdaki anılara tercih ettiler sözünden de hoşlanmadım....
Birileri burayı terkedip başka yerde görüşüyorlar diye burda kalanlara ceza vermek göz dağı gibi geldi bana hoş bulmadım. Başkası üzerinden cezalandırılarak bana ders verilmeye çalışılması beni rahatsız eder. Madem daha önce de uyarmış, bizlerden özür dileyerek bu arkadaşların üyeliğini iptal etmek zorundayım diyebilirdi ve edebilirdi.

Mehsel eğer burda biri olumsuz şeyler söyledi diye birine kızıp gittikten sonra o bahsi geçen sitedeyse eğer ona da kızarım.

kızlar peki hangi arkadaşlar siteden atılmış bilen var mı ?:26:

Ben listemde oldukları için monalisa79'u deseha'yı görebildim. Sanırım birde angel_lost var. Ama bir arkadaş 4 kişi silinmiş dedi. 4. yü bilmiyorum.

Merhaba Hanımlar,

Snırım bende haziran annesi olacağım tabi nasipse :) Muhtemel doğum tarihi 02.06.2012 görünüyor. Hepimiz için hayırlısı :)

Hoş geldin. Sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına.

kızlar neler oluyor yaa dumura uğradım sabah sabah kim ne demiş kim nereye gitmiş neler olmuş ya ama uyarıdan sonra devam edince o muhabbet ben tahmin etmiştim bir gün patlar diye kazen uyardı ama hala devam etti transfer olayı keşke özelden mesajlaşarak halledilseydi :44: biraz sert olmuş, sinirler gerilmiş ama toparlanırız bir iki güne inş

günaydın bu arada heycandan günaydını unutmuşum

olabilir canım aslında tost yiyebilirm işe gidip gelirken çok zor oluyor allahtan burada yemekçi bi abla varda hergun değişik şeyler yapor mevsimine göre

Gerildim.
Gidip bebişimle yürüyüş yapalım azcık. Sarıp sarmalayalım kendimizi. Birde kuaföre gidip bakım yaptıralım keyfimiz yerine gelsin.

Görüşürüz birkaç saate kadar kızçeler.

çok şaşırdım angel_lost da mı gitmiş.topiğin en neşeli ve en kafa üyelerinden biriydi o neyse hayırlısı olsun ...

Gerildim.
Gidip bebişimle yürüyüş yapalım azcık. Sarıp sarmalayalım kendimizi. Birde kuaföre gidip bakım yaptıralım keyfimiz yerine gelsin.

Görüşürüz birkaç saate kadar kızçeler.

Ben de çıkıcam da korkuyorum soğuk diye bana cesaret verdin cnm çıkayım bari ben de yürüyüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…