2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hafif şoktayız canım konumuz kapanınca evsiz barksız kaldıydık sonra bu kulubeyi çattık

He ya mutlu neyse ki başimizi sokacak bir çati bulduk bende mersk ettim niye kapandi ama sanirim yorumlar ikibine yaklaştiği içindir.

Canım sen şimdi kaçtasın 10+6 damısın:26:
hayır 11+2 olduk canım.. Benimde kafam karıştı doktor 5 gün ileri söylemişti son gittiğimizde doktorun dediğine göre 11+2 bakalım yarın ne diyecek

He ya mutlu neyse ki başimizi sokacak bir çati bulduk bende mersk ettim niye kapandi ama sanirim yorumlar ikibine yaklaştiği içindir.
sanmam başka topiklerde dikkat ettim çok daha fazla mesaj sayısı vardı

neden kapatıldığı çok belli aslında.ama burdan da devam edenlere haksızlık oldu bence,biz topiğimize sahip çıkıyordukyazık oldu

Biz 2 li testimizi olduk burnumuz ve ense kalinligimiz normal boyumuzda 5.13 cm doktor amcaya direk sormaya korktuk bazi arkadaslarin doktorlari tersledigi icin :) soruyu dolayli yoldan sordum cinsiyet icin daha erken degil mi dedim,evet suan icin erken tercihiniz var mi dedi bende esim kiz bebek hastasi dedim bir baktim besimin totosunun altina bakiyoruz ayaklari havada erkek bebek bulgusuna rastlamadim ama sen yinede kesin olarak bakma belli olmaz dedi bende yilbasindan onceogrenebilir myiz diyince kirmadi ve ayin 16 snda bakicagini zoyledi ama yinede soz vermiyorum eger belli olursa soylerim dedi.Ve o bebegime bakarken nub olayina baktim ve paraleldi yalniz bebegin tum fotografi yok bir kac tane toto alti fotografini vermis :) nub olayini sordum onaa cok itimat etmedigini anladim bizimki cinsiyeti tam toto altindan kontrol ediyor galiba.Kendimi kaptirmak istemiyorum ama zaten oyle hissediyordum oyle galiba neyse artik saglikli, hayirli olsunda kiz erkek Farketmez kaderi guzel olsun.Annesi kurban olmus

hayırlı olsun canım bende onu soracaktım.. İkili teste ne kadar ücret ödediniz? Biz yarın gideceğiz de fiyat konusunda hiç bilgim yok..

Ama lütfen biri bana da açıklama yapsın Kazen'in dediklerinden hiç bişey anlamadım :18:Bilmece gibi Çözen varsa beni de aydınlatsın lütfeeeeeeeeen çok rica ediyorummmm

Ama illa ki sürekli aktif mi olunması lazım çok durgun olan ayda yılda bi mesaj giden sayfalar hala açık duruyo. Çok geçmiş olsun canım ananesi de gelmiş kuzunun iyice dinlen. Bizim ananemizin gelmesine de 1,5 ay kaldı. Şafak sayıyorum resmen...

yok canım ben aktiflik pasiflikten ziyade hani o boşluğu yaratan sebepten ötürü olmuştur diye tahminde bulunuyordum... Yani hiç o sebeple alakalı birşey olmasa da yine kimse yazmasa birşey olmazdı tabii ki... Ama bu sadece tahmin, kimse birşey açıklamadı ki nereden bilelim...

Siz de sabredin azıcık daha, bebişin de büyüsün anneannesini güzel karşılasın

Misafirim vardı şimdi gitti. Topiğimize bir bakayım dedim yerinde yeller esiyor.:18: Neler oluyor anlamadım. Kazen 1 ay önce üye olan üyeye burdaki anıları tercih ettiler demiş üyelikleri yandı birkaç kişinin demiş ama ben hala anlayamadım. Ben yokken topikte bir şeyler mi oldu.:44:

Yarın açılacakmış topiğimiz bu güzel haber en azından. Çok alışmıştık hepimiz oraya. Burası hormonları fokur fokur kaynayan duygusal hamilelerle dolu sevgili Kazen etme eyleme.

Slm annisler nasilsiniz yeni topigimiz hayirli olsun ay bende diyorum iki saatir niye kimse birsey yazmiyor sonradan fark ettim kapatildigi neden kapatildigi konusunda kesin bilgisi olan varmi.

Yok şekerim bişey kaçırmadın bugün güzel güzel isim muhabbeti yapıyoduk sen ne koycan ben ne koycam manası ne aa bu güzel yok bu olmaz falan güzel güzel kaynatıyoduk
:118:sonra biranda konu kapanıverdi Kazenin şu bir aylık üye diye bahsettiği kim kimse anlamadı :26: Ama herhalde kapanış sebebi malum sebep yüzünden grubun eskisi kadar aktif olmaması Neyseki yarın sabah açılacak topikimiz Bi geceliğine kulağımızı çekiyo herhalde Kazen Halbuki biz süper hamişler her yere yetişiyoduk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…