1 ay önce üye olan üyeye buradaki anıları tercih ettiler...
saygı duyarım
günaydın kızlar noldu ben bişi anlamadımnoldu hangi konu kapandı, kim nereye geçtiii. çünkü ben hala eski yerden okuyorum yazdıkkarınızı biri benide aydılatırsa çok sevinirim
günaydın kızlar noldu ben bişi anlamadımnoldu hangi konu kapandı, kim nereye geçtiii. çünkü ben hala eski yerden okuyorum yazdıkkarınızı biri benide aydılatırsa çok sevinirim
herkese günaydın öncelikle neler olmuş akşamya böyle hayatımda böyle saçma sapan bişiy görmedim kazen kulağımızı çekmiş bikaç arkadaşımızın kaydını silip bizi cezalandırmış bizde çok korktuk ama yalnız şu bi gerçek bu sayede forumun hareketlenmesini sağlamış sağlamışta nereye kadar diğer siteye kayma diye bişiy yoktu biz gün içinde sürekli bilgisayar başında olduğumuz için sadece diğer site değil bu ve bunun gibi çok daha fazlasını takip edebiliyoruz o malum sitenin adı geçtiği için arkadaşlar zaten uyarılmıştı üyelikten çıkarmakta ne demek bu tarz bi sürü site var sanki bulunmaz hint kumaşı kıskançlığında bu kadarı olamaz yapılan açıklamada bulmacadan beter çöz çözebilirsen
Sımdı bizler uye olurken kk nın kurallarının yazdığı bir yazı var herkes onu kabul edip uye oluyor o kurallardan biride farklı bir site ismi yazmak insanları yönlendirmenin yasak olduğu..Bazı arkadaşlar bu siteden daha önce bahsetmişti o zaman hatırlarsanız bir kaç arkadaş hatta açıkca ismini yazmıştı o zaman kazen uyarmış şuan siliyorum ama yazdıklarınızın silinmeyeceğini bilin ve başka site ismi vermek yasaktır uyelikten çıkarılabilirsiniz yazmıştı.Neyse bazı arkadaşlarımız diğer siteye insanları yönlendirdiğini düşündükleri insanları muhtemelen uyelikten çıkardı bizede ceza olsun diye topiği kapattı.Şimdi bazı arkadaşlarda kazene sebebini sordu, o da duygusal bir şekilde cevap verdi :) bu bana komik geldi 1 aylık uyeliği olan kişiye burdaki anılarını tercih ettiler işte öyle birşey demiş..Yani bizler 1 aylık uyeliği olan kişiyi dinleyip diğer siteye uye olup onun peşinden gittiğimiz için kızmış aslında ben burayı hiç bırakmadım hatta hep buraya yazıyordum ama bazı arkadaşlar direk ordan devam etmeye başladı ...Kazendiğer arkadaşlarıda affet diyorum..Herkes iyi olsun bebişleri iyi olsun en önemlisi bu neyse artık, topiğimizede birşey olmasın..
Valla ne olduysa oldu da hiç hoş olmadı. Bu topik içindeki üyelerle güzeldi. Şimdi herkes bir yanda. Bazı arkadaşların üyelikleri iptal edildi. Mehsel çekti gitti ki kendine göre haklıydı ya da haksızdı hiç farketmez benim için.
Tadı tuzu kaçtı topiğin. Fokur fokur kaynayan topik gitti yerine sessiz sedasız bir topik geldi. Yazık.
günaydın bayanlar
geçmişi biraz okudum angelinde üyeliği silinmiş
ki ne kadar konuşkan sevecen olduğunu bilirsiniz
malum sitedende burdaki arkadaşlarıyla iletişime geçiyordu
ben hiç girmedim ama bunda ne sorun olabilir
ne kadar saçma silinmesi
lütfen banlarını kaldırsınlar
olmadı bende girmem bidaha
bizim topiğin ne kadar coşkulu geçtiğini biliyorsunuz
hakkatten yazık oldu
mahselinde gittiğini yeni öğrendim
Ben bu cezalandırılma işinden hoşlanmadım, arkadaşların üyeliklerinin iptal edilmesinden de hoşlanmadım, 1 aylık üyeyi burdaki anılara tercih ettiler sözünden de hoşlanmadım....
Birileri burayı terkedip başka yerde görüşüyorlar diye burda kalanlara ceza vermek göz dağı gibi geldi bana hoş bulmadım. Başkası üzerinden cezalandırılarak bana ders verilmeye çalışılması beni rahatsız eder. Madem daha önce de uyarmış, bizlerden özür dileyerek bu arkadaşların üyeliğini iptal etmek zorundayım diyebilirdi ve edebilirdi.
Mehsel eğer burda biri olumsuz şeyler söyledi diye birine kızıp gittikten sonra o bahsi geçen sitedeyse eğer ona da kızarım.
bencede hiç sorun yok saçma sapan bi uygulama olmuş sanki nazi kampı mehsel kendi isteğiyle ayrılmıştı kimse çıkarmadı onu haklı haksız kendi bileceği iş ama angel henüz haberi bile yok sanırım
arkadaşlar moralinizi bozmayın , napalım kalan sağlar bizimdirherkesin kendince haklı sebepleri vardır, biz yolumuza bakalım , daha bizi bekleyen 6 ay var yawwww
Mehseli burdan tanıdıgım kadarıyla paylasımı seven bir bayandı, bence yazmadan duramaz. bir sitede baska bir sitenin reklamı ve propagandasının yapmasını ben de uygun bulmuyorum bu nedenle uyarı, ceza alınması gayet normal. ama topic sessizlesti, kimse gunde 60 sayfa yazısmıyor die kapatılmıs olması cok sacma ozaman 2-3 sayfa olan topiklerin toplan silinmesi lazım. slm, nbr,kuscam, ishal oldum, gunaydın vs gibi 100lerce mesaj atılınca topik senlenmis olmuyor bence. Guzel ve nitelikli paylasımlarla ve yorumlarla daha yavas ilerlemesini tercih ederim.
çok üzülcek kıyamam
bu site bizim için önemliydi burda paylaştık herşeyi ama yazık oldu
bende girmem olur biter
arkadaşlar moralinizi bozmayın , napalım kalan sağlar bizimdirherkesin kendince haklı sebepleri vardır, biz yolumuza bakalım , daha bizi bekleyen 6 ay var yawwww
Mehseli burdan tanıdıgım kadarıyla paylasımı seven bir bayandı, bence yazmadan duramaz. bir sitede baska bir sitenin reklamı ve propagandasının yapmasını ben de uygun bulmuyorum bu nedenle uyarı, ceza alınması gayet normal. ama topic sessizlesti, kimse gunde 60 sayfa yazısmıyor die kapatılmıs olması cok sacma ozaman 2-3 sayfa olan topiklerin toplan silinmesi lazım. slm, nbr,kuscam, ishal oldum, gunaydın vs gibi 100lerce mesaj atılınca topik senlenmis olmuyor bence. Guzel ve nitelikli paylasımlarla ve yorumlarla daha yavas ilerlemesini tercih ederim.
çok üzülcek kıyamam
bu site bizim için önemliydi burda paylaştık herşeyi ama yazık oldu
bende girmem olur biter
Merhaba
Konuyu çarpıtıp konu hakkında felaket yorumları yapmaya bayılıyoruz(ben şahsen çok severim bunu).
Arkadaşlarınızı uyardık dedik ki bakın orada tabi ki grubunuz olsun iki sitenin de alanları apayrı, oradaki yetiler bu sitede yok ama burada paylaşımı bitirip gidip her üyeye hadi oraya gidiyoruz diye mesaj atılırsa bu etik olmaz diye uyardık. En sonunda başlıkta arkdaşlarınzı paylaşım burada bitti ve bu facebook konusu ciddi sıkmaya başladı diye mesaj atınca da gerekli uyarıyı yaptık.
Olay bundan ibarettir, konuyu asla oraya üye olanı bu site banlıyor diye kimse söylemesin, haksızlık yapmasın. Olayın özü uyarıya rağmen burada yukarıda dediklerimin yapılmasıdır.
Oraya üye olanları banlıyorlar çok komik bir yaklaşım olur ...
peki bizim topik neden kapatıldı bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?