2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
1 ay önce üye olan üyeye buradaki anıları tercih ettiler...

saygı duyarım

günaydın kızlar noldu ben bişi anlamadım noldu hangi konu kapandı, kim nereye geçtiii. çünkü ben hala eski yerden okuyorum yazdıkkarınızı biri benide aydılatırsa çok sevinirim

günaydın kızlar noldu ben bişi anlamadım noldu hangi konu kapandı, kim nereye geçtiii. çünkü ben hala eski yerden okuyorum yazdıkkarınızı biri benide aydılatırsa çok sevinirim

dün bir ara kapatılmış sonra burayla yeni açılan birleştirilmiş eski yerden devam yani

herkese günaydın öncelikle neler olmuş akşamya böyle hayatımda böyle saçma sapan bişiy görmedim kazen kulağımızı çekmiş bikaç arkadaşımızın kaydını silip bizi cezalandırmış bizde çok korktuk ama yalnız şu bi gerçek bu sayede forumun hareketlenmesini sağlamış sağlamışta nereye kadar diğer siteye kayma diye bişiy yoktu biz gün içinde sürekli bilgisayar başında olduğumuz için sadece diğer site değil bu ve bunun gibi çok daha fazlasını takip edebiliyoruz o malum sitenin adı geçtiği için arkadaşlar zaten uyarılmıştı üyelikten çıkarmakta ne demek bu tarz bi sürü site var sanki bulunmaz hint kumaşı kıskançlığında bu kadarı olamaz yapılan açıklamada bulmacadan beter çöz çözebilirsen

aynen yaa açıklama bilmece gibi düşün dur

günaydın bayanlar
geçmişi biraz okudum angelinde üyeliği silinmiş
ki ne kadar konuşkan sevecen olduğunu bilirsiniz
malum sitedende burdaki arkadaşlarıyla iletişime geçiyordu
ben hiç girmedim ama bunda ne sorun olabilir
ne kadar saçma silinmesi
lütfen banlarını kaldırsınlar
olmadı bende girmem bidaha
bizim topiğin ne kadar coşkulu geçtiğini biliyorsunuz
hakkatten yazık oldu
mahselinde gittiğini yeni öğrendim

arkadaşlar moralinizi bozmayın , napalım kalan sağlar bizimdir herkesin kendince haklı sebepleri vardır, biz yolumuza bakalım , daha bizi bekleyen 6 ay var yawwww

bencede hiç sorun yok saçma sapan bi uygulama olmuş sanki nazi kampı mehsel kendi isteğiyle ayrılmıştı kimse çıkarmadı onu haklı haksız kendi bileceği iş ama angel henüz haberi bile yok sanırım

Mehseli burdan tanıdıgım kadarıyla paylasımı seven bir bayandı, bence yazmadan duramaz. bir sitede baska bir sitenin reklamı ve propagandasının yapmasını ben de uygun bulmuyorum bu nedenle uyarı, ceza alınması gayet normal. ama topic sessizlesti, kimse gunde 60 sayfa yazısmıyor die kapatılmıs olması cok sacma ozaman 2-3 sayfa olan topiklerin toplan silinmesi lazım. slm, nbr,kuscam, ishal oldum, gunaydın vs gibi 100lerce mesaj atılınca topik senlenmis olmuyor bence. Guzel ve nitelikli paylasımlarla ve yorumlarla daha yavas ilerlemesini tercih ederim.

günaydın hanımlar ben geldim.
bazı durumlar olmuş anlam veremedim, daha fazlasına yorum yapmıcam nys..

yine baş ağrımla güne başladık oleeyy

kızlar birde yürüyüşe çıkıyorsunuz özeniyorum sizden evde koşu bandım var ama korkuyorum kullanmaya bu aralar başlamam lazım sanırım şu son haftada 1 2 kilo aldım

bencede hiç sorun yok saçma sapan bi uygulama olmuş sanki nazi kampı mehsel kendi isteğiyle ayrılmıştı kimse çıkarmadı onu haklı haksız kendi bileceği iş ama angel henüz haberi bile yok sanırım

çok üzülcek kıyamam
bu site bizim için önemliydi burda paylaştık herşeyi ama yazık oldu
bende girmem olur biter

arkadaşlar moralinizi bozmayın , napalım kalan sağlar bizimdir herkesin kendince haklı sebepleri vardır, biz yolumuza bakalım , daha bizi bekleyen 6 ay var yawwww

ay olur mu öyle ya onların bunu yapmasını her ne kadar erken görüp doğru bulmadıysam şu an bu tavrı kat be kat yanlış buluyorum. Arkadaşlarımız çocuksu, coşkulu heyecanlı davranmış olabilirler bu bana doğru gelebilir site yönetimine yanlış gelebilir okey. Baştan kurallarını koymuşlar biz de kabul etmişiz sonuçta. Ama topiği kapatmak ne oluyor ya yok artık.

ama onlar gözümüzün içine soka soka aynı malum sitenin kk sayfasını takip edin yazabiliyolar biz aynı sitenin kendilerine ait sayfasını takip etseydik hiç problem olmuycaktı ne kadar tahammülsüzlük var ya senin takipçin ayrı noldu şimdi biz aman kazen kızdı diyip kendimizi diğer siteden veya burdan gerimi çekicez uyarını yapmışsın ve o uyarılarıdan sonra kaydı silinen arkadaşlardan ben bidaha bu konu hakkında bişiy yazdıklarını duymadım

Merhaba
Konuyu çarpıtıp konu hakkında felaket yorumları yapmaya bayılıyoruz(ben şahsen çok severim bunu).

Arkadaşlarınızı uyardık dedik ki bakın orada tabi ki grubunuz olsun iki sitenin de alanları apayrı, oradaki yetiler bu sitede yok ama burada paylaşımı bitirip gidip her üyeye hadi oraya gidiyoruz diye mesaj atılırsa bu etik olmaz diye uyardık. En sonunda başlıkta arkdaşlarınzı paylaşım burada bitti ve bu facebook konusu ciddi sıkmaya başladı diye mesaj atınca da gerekli uyarıyı yaptık.

Olay bundan ibarettir, konuyu asla oraya üye olanı bu site banlıyor diye kimse söylemesin, haksızlık yapmasın. Olayın özü uyarıya rağmen burada yukarıda dediklerimin yapılmasıdır.

Oraya üye olanları banlıyorlar çok komik bir yaklaşım olur ... Topik açıklama için kapatıldı zaten bunu da belirtmiştim lütfen konuları farklı yerlere çekmeyin

çok üzülcek kıyamam
bende girmem olur biter

cnm zaten mehsel kendi istegiyle ayrıldıktan sonra angelde buraya pek yazmıyordu. bi seni görünce yazdı o kadar. dedikleri malum site nedir pek anlamadım ama sanırım onlar ordan devam ediyorlar.

yok yahu buranın en yavaş hali bile bir çok topikten çok daha hızlı kimse kimseyi kandırmasın yazışmayla ilgisi yok birileri başka yerde grup kurdular diye bakın toptan kapatırım topiğinizi ayağınızı denk alın gibi bi şey bu

çok üzülcek kıyamam
bende girmem olur biter

doğrusu benim de hiç burda durasım kalmadı

aboooo.. ortalık karısmış .. bende bi heves girdim .. bebişimi gördüm .. ikili testimi yaptırdım.. ense kalınlığı normalmiş.. diye sizlerle paylaşmak istedim .. ne oldugunu tam olarak bilmediğim için yorum yapmıyım bari.. umarım hersey güzel olur...

peki bizim topik neden kapatıldı bir süre

Kazen Bey
Yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz ama ben angel nicki arkadaşım için diyorum
burda konuştuğu samimi kişilerdenim
ve beni birkere bile o malum siteye çağırmadı hatta ordan ekleyelim birbirmizi diye yazdım bu topiğe
beni uyardı yasak o konu hakkında konuşmak diye
neden banlandı anlayamadım

peki bizim topik neden kapatıldı bir süre

anlatamıyorum sanırım, geçmişe yönelik mesaj temizlerken kapadım sonra kapalı kalmış uyardı arkadaşlarınız o zaman açtım. Başlık neden kapatılsın ısrarla konuyu buna bağlıyorsunuz ! Başlığı kapatmakta ne oluyor ? Böyle saçma birşey mi olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…