2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya ne kapanmış neden kapanmış neden kimse girmiyor şimdi açık değil mi devam etmiyecekmiyiz

Merhaba
Angel isimli arkadaşınıza sorarmısınız sen bir şey yaptın mı diye o size doğru cevabı verecektir.

cnm zaten mehsel kendi istegiyle ayrıldıktan sonra angelde buraya pek yazmıyordu. bi seni görünce yazdı o kadar. dedikleri malum site nedir pek anlamadım ama sanırım onlar ordan devam ediyorlar.

cnm o sitede birbirlerini ekledklerini biliyorum ama
orda grup kurduklarını bilmiyordum
angel burayada orayada yeter
herkesi oraya çekse başta beni çağırırdı dimi
benm haberim bile yok
yada ben raporlu olduğum dönemlerde oldu bu olanlar

evet bunu anlatmadınız ısrarla konuyu buna bağlamıyorum buna bozuldum bunu konuşuyorum açıklama şu an gelmiş bulundu

günaydınnnn fıstıklar

ya ne kadar saçma sapan şeyler bunlar Allah aşkına..
başka site adı verilse nolcak verilmese nolcak..
hııı evet benim orda üyeliğim yoktu burda adını görünce üye oldum sonra da buraya yazmayı bıraktım yok böle bi saçmalık..
isteyen istediği yerde harcar vaktini..internet gibi bir özgürlük ortamında bu despotluk ne..
bi tane eski türk filmi vardı Şener Şen'in ağa olduğu, köylüyü tehdit ediyordu SATARIM BU KÖYÜ HAA diye
bu yaklaşım aynı ona benzemiş
malum yerde bende varım ama oranın tadı başka buranın tadı başka hatta geçen gün KKyı ihmal ediyosunuz kızlar kulaklarınızı çekcem yazdım oraya..

Bu saçma sapan şeyleri bırakalım bebişlerimizle ilgili güzel paylaşımlarda bulunalım arkadaşlarrr

Merhaba
Angel isimli arkadaşınıza sorarmısınız sen bir şey yaptın mı diye o size doğru cevabı verecektir.

o siteye ben girmiyorum
tek irtibata geçtiğimiz site burasıydı
neyse tlfla ulaşabilirsem tabiki sorarım
çok büyük tatsızlıklar yaşanmadıysa geri alsanız çünkü topiğimiz çok neşeliydi
diğer gidenlerin kim olduğunu bilmiyorum ama
aile gibiydik biz

bence de canım yaa yavaş emin adımlarla ilerlemek daha güzel

bence de canım yaa yavaş emin adımlarla ilerlemek daha güzel

bilmiyomki bacım ben 3 4 gündür giremiyodum zaten mersindeydim.. kazen kimmiş hem o erkekmiymiş.. abooooo destur bayanlar peçeleri örtünün hani buraya erkek giremiyodu =))))))))))))))))

:))))))) olabilir mi acaba canım bu arada ölçümlerin çıkmasın çok sevindim madem burda bir yasak var keşke o gruptan ve sayfalardan bahsetmeselerdi

boşver arkadaşım sen karışıklığı.. nasıl bebişin iyimi ikili testin de tertemiz çıkar inşallah

hakkaten yaa .. aile gibi olduk .. ben her akşam eşime burdaki arkadasların paylaşımlarından bahsediyodum .. mehsel bunu dedi ilksev de şööle dedi esra ögt ona cevap verdi kuzukulağımda beğendi diye anlatıyorum adamcagızda dinliyodu.. burdaki herkes bizim evden biri..

ayrıca monalisa79 bana uyarı dahi gelmedi diyor uyarmadan direk üyeliğini sildiniz bu nedemek peki

bende çok seviyorum burayı vajinismusu bile bu site sayesinde yndim ben

boşver arkadaşım sen karışıklığı.. nasıl bebişin iyimi ikili testin de tertemiz çıkar inşallah

ay inşallah temiz çıkar.. öyle tatlıydı ki teyzesi .. doktor harekete ettirmeye calışıyodu .. oda birde ayagının üzerine kalktı .. çok hareketli .. o şekilde resmini cekti doktr.. keşke yazıcı olsada gösterebilsem size resmini.. bebeğimde sorun yokmuş ama en büyük sorun benmişim hemen diyetisyene gidiyosun dedi =))) ben birazcık toparlağım da =))))))) bende gittim bana uygun bi liste hazrladık uymaya calışıyorum işte.. bakalım nolcakkk ..

ya ben soyleyecek bır sey bulamıyorum..herkes ıstedıgı yerden gorusebılır ıstedıgı sıteye uye olabılır...cok duzgun arkadaslarımız vardı angel lost gıbı
ben gercekten hıc anlam veremedım

ay ne güzel yaa cnım kilo aldın mı peki hamileliğinin başından beri?

evet benim eşimde diyorki erkekler klübü diye birşey varsa oraya da ben üye olim

ya ben soyleyecek bır sey bulamıyorum..herkes ıstedıgı yerden gorusebılır ıstedıgı sıteye uye olabılır...cok duzgun arkadaslarımız vardı angel lost gıbı
ben gercekten hıc anlam veremedım

hullycim anladığım kdarıyla o siteden görüşmeye kimsenin itarazı yok am özelden msjlar atıldı ya orasıyla ilgili sanırım problem o hani burdaki insanlaraoraya toplamak gibi anlaşıldı diye düşündüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…