Yok şekerim bişey kaçırmadın bugün güzel güzel isim muhabbeti yapıyoduk sen ne koycan ben ne koycam manası ne aa bu güzel yok bu olmaz falan güzel güzel kaynatıyoduk :118:sonra biranda konu kapanıverdi Kazenin şu bir aylık üye diye bahsettiği kim kimse anlamadı :26: Ama herhalde kapanış sebebi malum sebep yüzünden grubun eskisi kadar aktif olmaması Neyseki yarın sabah açılacak topikimiz Bi geceliğine kulağımızı çekiyo herhalde Kazen Halbuki biz süper hamişler her yere yetişiyoduk
Yok şekerim bişey kaçırmadın bugün güzel güzel isim muhabbeti yapıyoduk sen ne koycan ben ne koycam manası ne aa bu güzel yok bu olmaz falan güzel güzel kaynatıyoduk :118:sonra biranda konu kapanıverdi Kazenin şu bir aylık üye diye bahsettiği kim kimse anlamadı :26: Ama herhalde kapanış sebebi malum sebep yüzünden grubun eskisi kadar aktif olmaması Neyseki yarın sabah açılacak topikimiz Bi geceliğine kulağımızı çekiyo herhalde Kazen Halbuki biz süper hamişler her yere yetişiyoduk
aynen canım sana katılıyorum,maşallah sen heryere yetişiyorsun.ama bi kaç arkadaş hariç çoğu sadece o malum yerde gelmiyorlar artık buraya.onlarda mı küstü acaba?ama neye?
Kızlar nolmuş burda ya 1 gün girmedim neler olmuşş:44: kim ne yapmış hiç bişi anlamadım güya açıklma yapılmış ama oda bilmece gibi maşallah. Kimin üyeliğine nolmuş bilen gören varmı ?? Biri bize bi düzgün açıklama yapsın bence
kazen hazretleri birine kızmış topiği kapatmış 4 kişiyi de üyelikten atmış niye ki haziran annesi olmayacaklarmış da mahsusçuktan dalga geçmek için mi burdalarmış?
Slm kizlar dun aksam burasi kapatilmisti girilmiyordu baska bir topic acildi ordan sohbete devam edildi
Simdi burasi geri acilmis ordaki sohbetlerde buraya aktarilmis sanirim o yuzden karisisik gozukyor
Kapanma sbebide malum siteymis neresi o site ben bil.iyorum . Bu yuzden bir k
ac kisininde uyeligi yanmis
Kaç gündür giremiyorum siteye birşeyler olmuş sanırsam neyseki hallolmuş :) Hiç iştahım yok zorla yemek yiyorum artık sabahları peynır zeytın domates v.s gibi seylerden yemekten bunaldım bi kaç gündür poğaca alıyorum değişiklik olsun diye onuda yiyemiyorum nolcak böle bnm halim
Kaç gündür giremiyorum siteye birşeyler olmuş sanırsam neyseki hallolmuş :) Hiç iştahım yok zorla yemek yiyorum artık sabahları peynır zeytın domates v.s gibi seylerden yemekten bunaldım bi kaç gündür poğaca alıyorum değişiklik olsun diye onuda yiyemiyorum nolcak böle bnm halim
Sımdı bizler uye olurken kk nın kurallarının yazdığı bir yazı var herkes onu kabul edip uye oluyor o kurallardan biride farklı bir site ismi yazmak insanları yönlendirmenin yasak olduğu..Bazı arkadaşlar bu siteden daha önce bahsetmişti o zaman hatırlarsanız bir kaç arkadaş hatta açıkca ismini yazmıştı o zaman kazen uyarmış şuan siliyorum ama yazdıklarınızın silinmeyeceğini bilin ve başka site ismi vermek yasaktır uyelikten çıkarılabilirsiniz yazmıştı.Neyse bazı arkadaşlarımız diğer siteye insanları yönlendirdiğini düşündükleri insanları muhtemelen uyelikten çıkardı bizede ceza olsun diye topiği kapattı.Şimdi bazı arkadaşlarda kazene sebebini sordu, o da duygusal bir şekilde cevap verdi :) bu bana komik geldi 1 aylık uyeliği olan kişiye burdaki anılarını tercih ettiler işte öyle birşey demiş..Yani bizler 1 aylık uyeliği olan kişiyi dinleyip diğer siteye uye olup onun peşinden gittiğimiz için kızmış aslında ben burayı hiç bırakmadım hatta hep buraya yazıyordum ama bazı arkadaşlar direk ordan devam etmeye başladı ...Kazen diğer arkadaşlarıda affet diyorum..Herkes iyi olsun bebişleri iyi olsun en önemlisi bu neyse artık, topiğimizede birşey olmasın..