2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

teyzesi yesin onun ayağa kalkan yerlerini kaç kiloyla başladın hamileliğinde aldın mı kilo?

ay ne güzel yaa cnım kilo aldın mı peki hamileliğinin başından beri?

almammıı ... ben tiroid hastasıyım zatn .. çok dengesiz yani.. 89 kiloyla hamile kaldım 87 ye düştüm şimdi 92 yim .. =)))))))) bu durumda boyum 4 metrede olsa kurtarmıyo ..ki ben 162 yim =))) neyse kızlar ben kaçtımm çamaşır sercem sonada gezmeye gitcem .. =) bak geldiğimde hersey bıraktıgım gibi olsun .. sayın kazen .. arkadaslarımın hepsini saydım gelince yoklama alcam birini bulamazsam senden sorarım taammı.. =)) hade byyy

canım özelden msj atılmasının sebebi sinsice oraya toplamak değilki insanları..malum yerin adının ve kişi adlarının burda yazılmaması söylendiği için özel msjdan konuşuldu..bana da özelden msj attılar malum yerdeki gruba üye olmak için bende yardımcı oldum ne var bunda ..

canım benim inşallah diyetisyenle birlikte kontrollüce gider hamileliğin hadi git gez gel bakalım gezmede pasta börek yeme fazla ama

canım tbikide öyle hani sonuçta insanlar istediği için atıldı o mesej acaba öyle mi anlaşıldiki demiştim ben

arkadaşlar bence hiç kendinizi yıpratmayın. biz buraya üye olurken bütün şartları kabul ediyorum diye bir yer onaylıyoruz. orada bu bahsedilenler de yazıyor. başka sitelerin reklamları yapılması zaten mantıksız. angeli bende çok seviyordum çok eğlenceli ve konuşkan bir arkadaşımızdı. ama uyarılara rağmen hala reklam yapıyosa silinmesi de bi o kadar doğal. neden sizi beni silmemiş de özellikle 4 kişi seçmişler. vardır onlarca da bir sebebi.bende gitmelerine üzüldüm ama yapacak birşey yok. kurallara uymak lazım.

çok güzel bir örnek verdiniz. Siz neden ceza almadınız ? Oranın reklamını yapan ceza alıyor tezi çürüdü o halde...

Sizin dediğinize göre sizde o gruba insanlar eklemişsiniz, lakin size hiç bir uyarı dahi yapılmadı değil mi ?

Bu 2-3 üyede farklı bir durum söz konusu olabilir mi ?

hayır angel arkadaşımız uyarıdan sonra diğerlerini uyardı hep aman susun yasak diye ve monalisa79 arkadaşımız uyarı dahi almadığını söyledi

Ben hiç yorum yapmadım konu hakkında yapmicaktım ama fikrimide söylemek istiyorum.Nerdeyse 1 haftadır falan topikte bir durgunluk var.F...bookta paylaşım yapmak belki daha eğlenceli gelmiş olabilir arkadaşlara.Burda birçok şeyi paylaşabiliyorsun ve bazen arkadaşımıza bile söyleyemediğimiz mahrem şeyleri bile paylaşabiliyorsun vede fikir alabiliyorsun.öbür tarafta bu mahremiyet ortadan kalkıyor.Herkes istediği yere gitmekte özgürdür.Fazla büyütmedim ben açıkçası

Israrla diyorum ki orada tabiki grup kurun, zira çok daha hızlı görseller dışarıya kapalı. Yazdıklarınızı kimse okuyamıyor bu sebeple büyük avantaj,

Geçmiş günlerde biri bu konuda bana mail attı çokta güzel örnek verdi. Akıl dolu bir mail

Bir lokantada yemek yerken müşterilerden biri şurada şu lokanta var oranın da yemekleri güzel dediğinde işletme sahibi bu kişiyi yaka paça dışarı mı atıyor diye soru sordu bana.

Cevabım ise ; Tabi ki bir sürü yeri önerebilirsiniz ama bu önerinizi her gün gelip yüksek sesle ARKADAŞLAR biz şu lokantadayız diye her masaya tek tek yüksek sesle söylerseniz işletme sahibi sizi atmakla kalmaz bir daha da o mekana sokmaz diye cevap verdim.

Diğer masalar bu olaydan rahatsız oldu ! Zira daha önce bakın bunu yapın ama sesinizi yükseltmeden tavsiye olarak yapın demiştik.

Olay budur...

Konuyu ısrarla oraya gideni banlarım diye çarpıtmayın lütfen...

Canım doktoruna sor. 3 ayımızı bitirdiğimiz için sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabi temposunu abartma.
Ben sarındım sarmalandım yürüdüm geldim. Daha uzun yürüyecektim ama yağmur engel oldu.

Durum budur daha fazla bu konuda yazmayacağım zira özel günler yaşıyorsunuz, birbirimizi üzmenin anlamı yok...

konuyu çok net özetledim...

Canım doktoruna sor. 3 ayımızı bitirdiğimiz için sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabi temposunu abartma.
Ben sarındım sarmalandım yürüdüm geldim. Daha uzun yürüyecektim ama yağmur engel oldu.

hoşgeldin arkadaşım temiz hava almışsındır ne güzel bebişine

Bende tüm gün oturarak çalışıyorum bu beni çok yoruyor
belim ağrıyor, arasıra yürüyorum ama pcye bağlı çalışmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…