2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hoşbulduk canım.
Ben böyle havada yürümeyi daha çok seviyorum nedense. Bir tek gözlerim açıktı atkı ve şapkadan. Üstümü de kalın giyindim hiç üşemedik ki biz.

bende daha çok severim bu havada yürümeyi mis gibi kokuyo sokaklar aferin sarın öle sımsıkı hasta olmayın

Durum budur daha fazla bu konuda yazmayacağım zira özel günler yaşıyorsunuz, birbirimizi üzmenin anlamı yok...

konuyu çok net özetledim...

kazen bey ( ben sizi bayan zannediyodum kadınlar kulübü olduğu için onada ayrıca bi şaşırdım) ben sorduğum şeylerin hiç cevabını alamadım neyse birini uyarmadan üyelik iptal etmeye benimde olsa verilecek cevabım bulunmazdı sizde haklısınız

bende bütün gün pcnin başındayım işyerinde ya

Bende tüm gün oturarak çalışıyorum bu beni çok yoruyor
belim ağrıyor, arasıra yürüyorum ama pcye bağlı çalışmak zorundayım

Sizde akşamları eşlerinizi takın kolunuza çıkın yürüyüşe kızçeler. Ya da eve giderken biraz erken inin araçtan yürüyün eve kadar. Ben yarın bir arkadaşıma kahvaltıya gidicem bir durak önce inmeyi düşünüyorum mesela. Yürüyüş olsun. Tngır mıngır yürürüm.

ah canım çok yağmur var çıkamadım ben de. yoksa çoktan atıcaktım kendimi dışarı

Yağmuru kolla canım. Durdu mu fırla. Çok iyi geldi bana.

KIZLAR BİŞİ SORUCAM benim gibi hamileligini öğrenip sigara bırakan var mı aranızda ? varsa kaç kilo aldınız acaba

Yağmur yoksa tak kulaklığını aç müziğini tak şapkanı atkını yürü.
Ben yağmurun hışmına uğradım 20 dk yürüyebildim geldim.

çok özendimm.havalar soğudu artık burada ve yürüyüş yapabileceğim saatlerde işte oluyorum.sadece merdiven çkıyorum tek sporum bu

Canım doktoruna sor. 3 ayımızı bitirdiğimiz için sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabi temposunu abartma.
Ben sarındım sarmalandım yürüdüm geldim. Daha uzun yürüyecektim ama yağmur engel oldu.

benim doktor zaten herşeye izin veriyor onada vericektir eminim ama ben kendime güvenemiyorum başım döner diye ama başlamam da gerek sanırım 2 kilo almışım
çok iyi yapmışsın canım temiz hava almışsındır evin içinde otur otur olmuyor, yağmurla birlikte daha bir tatlı gelmiştir.

Arkadaşlar,
Siz sürekli tsh 'tan falan bahsedince korktum, en son 2,5 ay önce bakılmıştı çünkü. doktor kontrolüm de 20 aralıkta. o zmana kadar beklemek istemedim. dedim şu sağlık ocağına gideyim belki kan tahlili yaparlar diye. görmeniz lazım bi ilgi bi alaka. kaydımı yaptılar, telefonumu aldılar, onlar da takip edeceklermiş. kan da verdim. tsh, şeker, demir hepsine bakalım bi eksik varsa doktoruna söylersin takviye verir dedi. ben normalde özel hastaneye gidiyorum ve özel sağlık sigortamı kullanıyorum ama bu tahlillerin hepsi sigortanın limitini çok etkiliyor malesef. aklınızda bulusun. gitmeyen varsa böyle durumlar için kullanılabilir.

[video=youtube;_JmA2ClUvUY]http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY[/video]

konuyu dağıtmak adına koydum kızlar bunu tüm hamişerimizin keyfi yerine gelsin biraz dimi
biz bence bu konuda konuşma işini bebişlere bırakalım

çok tatlılar ya sese bak bide bağrıyorlar ayhhh

Canım doktoruna sor. 3 ayımızı bitirdiğimiz için sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabi temposunu abartma.
Ben sarındım sarmalandım yürüdüm geldim. Daha uzun yürüyecektim ama yağmur engel oldu.

iki gün önce doktora sordum düzenli yürüyüşe başlayabilir miyim diye, 20. haftadan sonra dedi :44: şaşırdım ben de 3. aydan sonra uygundur diye biliyordum. bence 20. hafta geç ama kanama geçirdim geçmişte ondan dolayı mı söyledi acaba , iyice tutunsun bebek diye :44:

Son düzenleme:
kızlar biz de şimdi doktor teyzemizin yanından geliyoruz. 2li testimiz nihayet yapıldı boyumuz 6 cm olmuş, 12+4günlüğüz yani günümüzden 5-6 gün önde çıktık , ense kalınlığımız 1.6mm, burnumuzu da gösterdik ama kukumuzu göstermedik elimiz ayağımız kıpır kıpırdı ama çok büyük haeketler yapmadık o yüzden doğru açıyı yakalayamadı doktor teyzemiz, artık merakla bekliycem ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabi. en son olarak kan tahlli verdik 10 gün sonra gelin sonucunuzu almaya ddediler, biraz uzun geldi ama önemli değil benim içim rahat o tahlili de prosedüre uygun olsun diye verdim zaten oh yaaa kurtuldum 2li testimi de atlattım resimlerimizi de eklemeye çalıştım umarım becerebilmişimdir. kızlar ben pek anlayamıyorum NUBA göre cinsiyet tahmini yaparmısınız..

Eklentiler

• $IMAG0456.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMAG0457.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum, az olsun öz olsun... açıkçası -benim gibi- çalışan kişiler için günde 60 sayfayı da takip etmek pek mümkün olmuyordu. gölgen'e de katılıyorum, daha koskoca 6-6,5 ayımız var, ne güzel cinsiyetler belli olmaya başladı, isimler konuşuluyor, bulantılar azaldı... asıl renkli kısımları bundan sonra topic'in :))

KIZLAR BİŞİ SORUCAM benim gibi hamileligini öğrenip sigara bırakan var mı aranızda ? varsa kaç kilo aldınız acaba

ben varımmm 3 kilo aldım

maşallah bebişineeee inşallah bi daha gittiğiniz de gösterir cinsiyetini ikili de tertemiz çıkar

tatlım hayırlı olsun sende güzel haberlerle gelmişssin maşallah bebişine

görüntülerden nub görünmüyor canım ikincisidne sırtını dönmüş sanırım iyi gizlemiş kendisini

ya kızlar benımbu ara hep uykum var nedense gozlerımı zor acıorm
dayanamıorm bazen ayakustu bıle uyuorm

çok özendimm.havalar soğudu artık burada ve yürüyüş yapabileceğim saatlerde işte oluyorum.sadece merdiven çkıyorum tek sporum bu

Nerde yaşıyorsunuz siz? Bugün buralarda çok soğuk. Sanırım kar geliyor ciddi ciddi. Ama yürüyünce ısınıyor insan. Kar buz oldu mu bir süre çıkamıcam bende yürüyüşe. Geçen gün eşimle alışverişe gittik. Yerler ıslak diye her 2-3 dk da bir dikkat et kayma dedi. Ömrümü tüketti. Karlı havada sanırım eve kapatır beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…