2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben 1 aydır tartılmadım. 12. haftanın içindeyken gittiğim kontrolümde toplamda 2 kilo almıştım. Şimdi ne oldu ne bitti bilmiyorum. Çarşamba günü kontrolüm var akşam üstü. Sabah kahvaltısıyla gideyim bari.

gözünüz aydın.ben nubdan anlamam fakattttttt hissettiğim şey erkek bebek bu galiba

canım bayıldım inan ki çok iyi oldu offfffff içimiz daralmıştı beee sabahtan beri

Merhaba kızlar

Ortamlar gerilmiş birşeyler olmuş ama geçmiş şükür. Bir selam vereyim dedim. Bebeğimle biz iyiyiz

KIZLAR BİŞİ SORUCAM benim gibi hamileligini öğrenip sigara bırakan var mı aranızda ? varsa kaç kilo aldınız acaba
ben bıraktım sigarayı. şimdiye kadar 2.5 kilo almışım ama aldığım kiloların sigaradayı bırakmış olmamdan ötürü olduğunu zannetmiyorum çünkü tam o dönemlerde midem çok fenaydı. şimdi de aşırı iştahlı değilim nasıl kilo aldım bende bilmiyorum

canım bayıldım inan ki çok iyi oldu offfffff içimiz daralmıştı beee sabahtan beri

sekerim ben büyük hissediyorum galibaaaa erkek senin ki içime öyle doğduuu

ne demek canım arada böyle şeyler gerekli dimi bebişleri izleyince tüm keyfim yerine geliyor
canım benim ki büyük ihtimal kız 18. haftada kesinleşcek bakalım cimcime yamuk yapmasın bize seninkinede kıza benzetmişlerdi dimi aklımda yanlış kalmasın:44:

KIZLAR BİŞİ SORUCAM benim gibi hamileligini öğrenip sigara bırakan var mı aranızda ? varsa kaç kilo aldınız acaba

Ben bıraktım ama hiç etkilenmedim diyebilirim..Bende iştah açılması yapmadı belkide miğde bulantısı geçirdiğim dönem tam olarak birmedi ondandır.

Ya kızlar ya benim karnım ağrıyor bir süredir kasıklarım değil ama böyle karnı ağrayan var mı?Tam orta bölge bebeğin olduğu tarafa doğru acaba rahimden yukarı doğru ilerliyor ondan mıdır?

Kazen hepimizin özel günler yaşadığını söylemişsin. Arkadaşlarımızın ne kadar üzüldüğünü ve gerildiğini de düşünmüşsündür o zaman. Bende malum yerde gruba üyeyim kimse zorlamadı. Ve paylaşımlar sadece oradan yürümüyordu. Canı sıkıldı da kim feryat etti bilemiyorum. Ama akşam akşam hoş olmadı. Arkadaşlarımızın geri gelmesini istiyorum. İsteyen bana katılır istemeyen katılmaz. Şahsi görüşüm budur.

Saygılarımla...

Selam canım bende öğrendiğim gün bıraktım sigarayı. sonrada canım istemedi zaten. 52 kiloydum hamile kaldığım dönemde 56 kiloydum şuan 61.5 lerde ilerliyorum artık sigaradan mı bebişten mi bilmiyorum ama ne iştahımda bir artma oldu ne de başka bişey. tam tersi bulantısız geçirdim ama iştahım kapandı..

Merhaba güzel anneler...Yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başlamış gördüğüm kadarıyla ne güzel.Benim bebiş daha 12 haftalık en erken ne zaman görülebilir bilmiyorum doktorum da bişey söylemedi.Eşimin mesleği dolayısıyla bulunduğum şehirde hastane imkanları kısıtlı doktorlar hiçbirşey söylemiyo. Ultrasondan bakıp dönüyoruz evimize.Sizleri takip etmeye çalışıyorum.Sizlerde ne kadar güzel paylaşıyorsunuz doktorlarınızın ağzından çıkan herşeyi hepinize çok teşekkür ederim.Belki sevincinizi paylaşmak için söylüyorsunuz ama bana inanın çok yararı oluyor.Sizlere söylenenleri dikkate alıyorum.Sizlerden ricam lütfen doktor kontrollerinizi paylaşmaya devam edin...Neyse bulantı ve kusmalara dayanamadığım için bide halsizlik var tabi izne ayrıldım.Evimdeyim artık ve şunu farkettim ki evde biraz daha rahatım.Kendimi dinliyorum.Kulübü artık daha yakından takip edebileceğim.Herkese sağlıklı ve rahat bir gebelik diliyorum...

çalışan haziran anneleri var mı aramız da ? nasıl zor oluyor muı? doğumdan sonra ne yapacaksınız?

ben çalışıyorum ve çok zor oluyor, sabah 6.30 da çıkıyorum evden akşam 7 de geliyorum , yemek yedikten sonra bir ağırlık çöküyor zaten saat 9- 9.30 da uyuya kalıyorum, yorgunluk ve halsizlikle beraber evde hiç bir iş yapamıyorum, yapamadıkça daha çok sinir oluyorum, ben bebek olunca nasıl yapıcam bilmiyorum, Allah güç kuvvet verir inşallah.Doğum iznimi kullandıktan sonra çalışmaya başlayacağım, bir süre kayınvalidem bakar herhalde sonrada bakıcı.

çalışan haziran anneleri var mı aramız da ? nasıl zor oluyor muı? doğumdan sonra ne yapacaksınız?

Merhaba bende çalışıyorum şuan 30 haziran gözüküyor ama 15 gün erken gelir diyor herkez.mayıs ayı gibi yani son 3 haftaya kadar iyi olursam öyle düşünüyorum sonra 3 ay kalıyor ve sür izni var şirketle anlaşmana bağlı toplu kullanmayı düşünüyorum oda 1,5ay yapıyor bu sene bebek istediğimden yıllık iznimide kullanmamıştım yani 5 ay bebeşimle olucam sonra ananesi bakıcak öyle düşünüyoru kısmetse sen ne düşünüyorsun.

Şuan kaçıncı haftadasın peki

aynen canım ben de hiçbirşey anlamadım geçmişi de okuyamamıştım dün, bugünde birazönce tesadüfen farkettim ama ben normal herzaman girdiğim gibi girdim topiğe ne değiştiki anlayamadım kimlerin üyelikleri silindi , üzüldüm gidenlere....

bana sorsalar ben yatmak isterdim bu havalarda ne özeniyorum yürüyen gezen yatan hamişlere ama biliyorum ki ben evde yapamıyortum alışkın değilim eşime sarıcam sürekli ama bebeğim doğduktan sonra bakacak kimsem de yok olsa bile el kadar yavruyu nasıl bırakıp çalışayım o yüzden 7. ayıma kadar çalışıp sınrasında ayrılcağım.

ysmc benimde karnım ağriyo söylediğin gibi olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…