2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Şimdi ben burda başka bir sorunumdan bahsetsem bebek dışında mesela ama ben sürekli başka arkadaşlarımla konuşsam paylaşsam..Sırf burda birileri hoşlanmadığı için site yönetimi bizi yasaklıcak.. o zaman burda ister facebook de ister tweeter de ne farkeder ki..Sadece bana gıcık olduğu için bile beni sürekli şikayet edebilen bir insan varsa ve yönetici sadece kişilere göre yorum yapıyorsa o zaman şuan beni yasaklasınlar ..Çünkü biraz önce facebook ve tweeterdan bahsettim

Evet ya kapatılsın artık bu konu çok lüzumsuz yerlere gidiyor çünkü
paylaşımlarımıza devam edelim

arkadaşlar mehsel arkadaşımızın adı bile geçmedi bu nereden çıktı.

hepsine tek tek katılıyorum arkadaşım ve kendi adıma şunuda eklemek istiyorum
bu konu dışında benim rahatsız olduğum bir konu madem bugün sorunları konuşuyoruz

rahatsız olduğum şey herkes herkese olabildiğince cevap veriyor, yetişmeye çalışıyor, bazı arkadaşlar okuyamıyor veya acil sorunları oluyor bunların samimiyetine yürekten inanıyorum
gelgelim ki bazı üyeler ise sadece kendi soruları veya sorunları olduğu sürece girip bir soru sorup cevap alamadıklarında kızıyorlar.
eee diceksiniz,
beni rahatsız eden kısmı ise ben belirli bir zamanımı ayırıp arkadaşlarıma önem ve değer verip öncesinde birşeyler paylaşıyorum veya bir konu hakkında konuşmuş hatta çokça konuşulmuş oluyor sonuca varıyoruz bir bakıma bilgileniyoruz
bu arada işi düşüp giren arkadaşlar ise bence paylaştıklarımıza saygı duymayarak, hemen soru cevap gelmiyormu sonrasında kızıp çıkıyorlar

hani önce bir geçmiş okunsa hepimiz aynı şeyleri okuyoruz elbet yanıtını bulucaktır buna eminim arkadaşlarım ne konuşmuş ne anlatmış bir fikir edinmeye çalışsalar keşke

durum böyle olunca bana aynı yerde sayıyormuşuz gibi geliyor, hep hooop yeni baştan
ben asla karşı değilim cevap vermeyelim okumayalım bizene, tabikide cevap verelim paylaşalım ama öncesinde kızmadan önce en azından çaba sarfedip bir okuyalım

örneğin mayıs anneleri benden önde olduğu için hemen hemen hergün okuyorum fikir sahibi oluyorum ben şimdi aralarına dalsam ne olur? hadi cevap verin aa cevap yok küstüm bye.
bana bu çokta doğru gelmiyor
en azından burda vakit geçiren okuyan gerçekten umursayan arkadaşlarımıza saygısızlık olduğunu düşünüyorum, çünkü gözardı edilmeyecek bir emek sarfediyorlar.

hal böyle oluncada kendimi ayaklı google gibi hissediyorum

yok canım konu o değil galiba başka şeyler var
yoksa hepimiz buraya gelip 24 saat bebekten bulantıdan mı bahsediyoruz
neler neler konuşuyoruz.başka bir sebebi olabilir
bunuda sadece banlanan arkadaşlardan öğrenebilirz
hele bi gelsinlerde onlar açıklar inşallah

tABİKİDE ONA KALIRSA BENDE GİRİYORUM BÜTÜN GÜN CEVAP ERİYORUM ÇOĞU ZAMAN YAZDIKLARIM GÖRÜLMÜYOR BİLE SORUDAN ZİYADE SEVİNDİM İYİ OLMUŞ AMA ALINGALIK YAPMANIN LÜZMU YOK

bu dediklerini anlıyorum
bahsettiğin uyarıyı bende yapmıştım o isimler ve resimler üzerineydi yanlış olmasın
vede yönetimi kendileri bilgilendirmişleri

arkadaşlar mehsel nereden çıktı şimdi mehsel gideli bir hafta oldu hepimizde üzüldük ne mehseli ne patlaması...

ama ben bunu anlayamadım anlayamadım cnm

edit: şu anda okudum anladım cnm

Son düzenleme:

ben sendeki bu önyargıya nasıl cevap vermeliydim. aaa evet haklısın bdamlagozbebegm bende farkındayım deseydim bu tepkiyle karşılaymayıp tepkili olmayacaktım değil mi senin gözünde? seni tutmuş olacaktım ama ön yargılı olmayacaktım.
ama ben dedim ki bunları kim çıkarıyo çünkü ben öyle olmadığını biliyorum. kimin ne düşündüğünü yazdığını okuyorum burada. ben gerçekleri ben kötü bir tepki vermedim sendeki önyargıyı anlayamadım ben. mlsvt de burada, mehsel tamamen başka bir sebeple forumdan ayrıldı gruplaşma nerede ben göremedim.

canım tamam bu sorunuda cevapladım aslında yazımın içinde.ilksev arkadaşımızın ben çıkıyorum hadi mlsvt sende çık yazısını okumadın mı.demek istediğim bu.

Kızlar mesela Taylanecce arkadaşımız banlanmış
Bu ban sebebi yukarıda yazdıklarımı yoksa malum siteden mi kaynaklı
Bilemiyoruzki inşallah en kısa zamanda aramıza döner arkadaşlarımız

Ben eleştirine hak veriyorum, bazen acil cevap isteyen birine cevap yazıyorsun sabredip okumayıp sitem ediyor ya da fark etmiyor yazdığını, olabiliyor bazen böyle şeyler, düşünüyorum bazen o kadar telaşlı oluyor ki karşındaki kızamıyorsun sitem edemiyorsun çünkü panik yaptığı konu bebeği :)
Bazı anneler daha sakin bazıları daha panik kimisi daha alıngan işte böyle geçinip gidiyoruz :) yapacak birşey yok

Açıklar açıklar....

canım biz çıktıktan sonra neler olmuş..:26:

çok üzüldüm kızlar için.. güllük gülistanlık topikti,ne oldu şimdii
kötü içerik bildirecek bu topikte ne olabilirdiki..
kızlar tez zamanda aramıza dönerde, durum netleşir ve herşey düzelir umarım..

canım rica ediyorum bu soruma cevap verir misin mehsel arkadaşımızın konusu nerden çıktı.yazımda mehsel kışkırttı diye birşey okudun mu

Evet ya bazılarıda geliyor iki soru soruyor cevap alamayınca yok burda gruplaşma var
yok kimse soruma cevap vermiyo adamdan saymıyo beni kimse deniliyo
benim komiğime gidiyor.çünkü burda kimse kasten bir soruyu görüpte cevaplamayacak kadar kötü niyetli olamaz

Kızlar mesela Taylanecce arkadaşımız banlanmış
Bu ban sebebi yukarıda yazdıklarımı yoksa malum siteden mi kaynaklı
Bilemiyoruzki inşallah en kısa zamanda aramıza döner arkadaşlarımız

tamamen yazdığından canım:)

canım tamam bu sorunuda cevapladım aslında yazımın içinde.ilksev arkadaşımızın ben çıkıyorum hadi mlsvt sende çık yazısını okumadın mı.demek istediğim bu.

okudum cnm ben onu burda cevap veriyorum ya sıkma kendini üzülme diye algıladım birşeyde yazmamıştım

Son düzenleme:
cok sıkılmadınız mı siz de? hep birlikte bitirsek bu konuyu ne guzel olur :) tam kadınlar kulubu oldu simdi :) hepinize guzel haftasonları hoscakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…