Sağol canim çok teşekkür ederim aynen öye YAV herşeye ağlar olduk bu son olaylarda gerdi beni biran önce tatlıya bağlansa hoşgörülü ve anlayişli olmalıyız birbirimize kimsenin hakkına girmeyelim ben birşey bilmediğim ve anlamadığım için konunun dışındakim bir haftadır burdayim zaten inşallah sorun bir an öce çözür kimse kırılmadan üzülmeden
Anladığım kadarıyla şu kışkırtıyor dediğiniz kişi Mehsel. kendisi bugun hiç online olmadı ve kimseyi de kışkırttığı yok. ki bu forumdaki herkes yetişkin.çocuk değiliz birinin gazıyla bir şeyler yapalım. kışkırtan biri varsa burda yazılanları ispiyonlayan yöneticiyi kışkırtanlardır.
ayrıca kimsenin bir yere gittiği de yok.
1. facebookta bırbırını ekleme adına kım mesaj attıysa veya topiğe yazdıysa karsılık bulmustur.2.burada sayfalar dolusu bu konu konusulmadı kı içerık harıcınde konu sıkayetı yapılsın.kaynanalar cekıstırılıyor bunun topicle bır ılgısı var mıdır ben bunu sıkayet etsem kaynanasını anlatan kısı banlanacak mıdır?3.kımsenın kımseye cevap verme gıbı bır zorunlulugu yoktur.İsteyen istedıgı kısıye cevap verır veya vermez.Belkı mevzuyu kaçırdı belkı konu hakkında bılgısı yok.Olamaz mı bu demek degıldır kı kımse sızı dınlemıyor dıkkate almıyor.
Şimdi ben burda başka bir sorunumdan bahsetsem bebek dışında mesela ama ben sürekli başka arkadaşlarımla konuşsam paylaşsam..Sırf burda birileri hoşlanmadığı için site yönetimi bizi yasaklıcak.. o zaman burda ister facebook de ister tweeter de ne farkeder ki..Sadece bana gıcık olduğu için bile beni sürekli şikayet edebilen bir insan varsa ve yönetici sadece kişilere göre yorum yapıyorsa o zaman şuan beni yasaklasınlar ..Çünkü biraz önce facebook ve tweeterdan bahsettim
arkadaşlar mehsel nereden çıktı şimdi mehsel gideli bir hafta oldu hepimizde üzüldük ne mehseli ne patlaması...
arkadaşlar mehsel arkadaşımızın adı bile geçmedi bu nereden çıktı.
hepsine tek tek katılıyorum arkadaşım ve kendi adıma şunuda eklemek istiyorum
bu konu dışında benim rahatsız olduğum bir konu madem bugün sorunları konuşuyoruz
rahatsız olduğum şey herkes herkese olabildiğince cevap veriyor, yetişmeye çalışıyor, bazı arkadaşlar okuyamıyor veya acil sorunları oluyor bunların samimiyetine yürekten inanıyorum
gelgelim ki bazı üyeler ise sadece kendi soruları veya sorunları olduğu sürece girip bir soru sorup cevap alamadıklarında kızıyorlar.
eee diceksiniz,
beni rahatsız eden kısmı ise ben belirli bir zamanımı ayırıp arkadaşlarıma önem ve değer verip öncesinde birşeyler paylaşıyorum veya bir konu hakkında konuşmuş hatta çokça konuşulmuş oluyor sonuca varıyoruz bir bakıma bilgileniyoruz
bu arada işi düşüp giren arkadaşlar ise bence paylaştıklarımıza saygı duymayarak, hemen soru cevap gelmiyormu sonrasında kızıp çıkıyorlar
hani önce bir geçmiş okunsa hepimiz aynı şeyleri okuyoruz elbet yanıtını bulucaktır buna eminim arkadaşlarım ne konuşmuş ne anlatmış bir fikir edinmeye çalışsalar keşke
durum böyle olunca bana aynı yerde sayıyormuşuz gibi geliyor, hep hooop yeni baştan
ben asla karşı değilim cevap vermeyelim okumayalım bizene, tabikide cevap verelim paylaşalım ama öncesinde kızmadan önce en azından çaba sarfedip bir okuyalım
örneğin mayıs anneleri benden önde olduğu için hemen hemen hergün okuyorum fikir sahibi oluyorum ben şimdi aralarına dalsam ne olur? hadi cevap verin aa cevap yok küstüm bye.
bana bu çokta doğru gelmiyor
en azından burda vakit geçiren okuyan gerçekten umursayan arkadaşlarımıza saygısızlık olduğunu düşünüyorum, çünkü gözardı edilmeyecek bir emek sarfediyorlar.
hal böyle oluncada kendimi ayaklı google gibi hissediyorum
arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum.belki farkında deilsiniz ama yazış üslupunuz bile tepkili.söylemek istediğim gayet açık.o kadar yorum yapıldı hiç okudunz mu birimiz bile ohh iyi olmuş iyiki atılmışlr diyenimnizi?? yada şikayet eden iyi yapmış dendiğini.ilksev arkadaşımız angelle samimi tamam olabilir bende angeli çok seviyorum her yazılan konuya cevap verir herkesle konuşur güzel şeyler yazar bende şaşırdım bu duruma ama şununda farkındayım yaklaşık 1 ay önceydi sanırım bir uyarı yapıldı çoğu kişiye böyle devam ederse çıkarılmak zorunda kalacaksınız denmişti.demekki devam etti ve böyle olumsuz bir hal aldı durum.ve sırf bu tarz yorumlarda bulunuldu diye ilksev arkadaşımız alındı ve ben daha fazla kalmıycam mlsvt sende çık bence dedi.benim bahsettiğim durum bu o alınmış olabilir belki ama neden arkadaşlarıda aynı şeyi düşünmeye zorlasın ki.guruplaşmadan kastım bu.bu kadar tepki vermene gerek yok marissa34.
arkadaşlar mehsel nereden çıktı şimdi mehsel gideli bir hafta oldu hepimizde üzüldük ne mehseli ne patlaması...
arkadaşlar boşverin bence bu durumu.arkadaş kendi eleştirilerden hoşlanmadığı için gitmek istiyor ama başka arkadaşlarını da kışkırtıyor demekki varmış bir sorun bir gruplaşma.kimse kimseyi gözünün üstünde kaşın var diye göndermeeezzz
arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum.belki farkında deilsiniz ama yazış üslupunuz bile tepkili.söylemek istediğim gayet açık.o kadar yorum yapıldı hiç okudunz mu birimiz bile ohh iyi olmuş iyiki atılmışlr diyenimnizi?? yada şikayet eden iyi yapmış dendiğini.ilksev arkadaşımız angelle samimi tamam olabilir bende angeli çok seviyorum her yazılan konuya cevap verir herkesle konuşur güzel şeyler yazar bende şaşırdım bu duruma ama şununda farkındayım yaklaşık 1 ay önceydi sanırım bir uyarı yapıldı çoğu kişiye böyle devam ederse çıkarılmak zorunda kalacaksınız denmişti.demekki devam etti ve böyle olumsuz bir hal aldı durum.ve sırf bu tarz yorumlarda bulunuldu diye ilksev arkadaşımız alındı ve ben daha fazla kalmıycam mlsvt sende çık bence dedi.benim bahsettiğim durum bu o alınmış olabilir belki ama neden arkadaşlarıda aynı şeyi düşünmeye zorlasın ki.guruplaşmadan kastım bu.bu kadar tepki vermene gerek yok marissa34.
bu dediklerini anlıyorum
bahsettiğin uyarıyı bende yapmıştım o isimler ve resimler üzerineydi yanlış olmasın
vede yönetimi kendileri bilgilendirmişleri
ama ben bunu sormuştum canım kim kimi kışkırtıyor?
sizin karşınızdaki insanlar yetiskin akli basinda insanlar. ceza vermeler topik kapatmalar eee ne yani korktukmu simdi biz! hemen geri donecegiz degilmi! Yok oyle bir dunya arkadasim. Oldu yani sen kalk lak diye adamlari banla sebebde ozel paylasim alaninda paylasim yapmak. bu site neden ayakta duruyor ? Sizin bu kendini begenmis ve bilmis tavrnizmi saniyorsunuz! Eger artik.burasi yetmiyorsa baska yerlerden giris yapiyorsak bu bizim sucumuz degil sizin sucunuz! iyilestirmeler yerine cezalandrmalarmi kanunuz! Kucuk cocuklara bile cezalandrma yapmiyoruz biz ! kisi once kendini bilmeli! İyi hadi bu yorumu silin benide banlayin ozaman.
hepsine tek tek katılıyorum arkadaşım ve kendi adıma şunuda eklemek istiyorum
bu konu dışında benim rahatsız olduğum bir konu madem bugün sorunları konuşuyoruz
rahatsız olduğum şey herkes herkese olabildiğince cevap veriyor, yetişmeye çalışıyor, bazı arkadaşlar okuyamıyor veya acil sorunları oluyor bunların samimiyetine yürekten inanıyorum
gelgelim ki bazı üyeler ise sadece kendi soruları veya sorunları olduğu sürece girip bir soru sorup cevap alamadıklarında kızıyorlar.
eee diceksiniz,
beni rahatsız eden kısmı ise ben belirli bir zamanımı ayırıp arkadaşlarıma önem ve değer verip öncesinde birşeyler paylaşıyorum veya bir konu hakkında konuşmuş hatta çokça konuşulmuş oluyor sonuca varıyoruz bir bakıma bilgileniyoruz
bu arada işi düşüp giren arkadaşlar ise bence paylaştıklarımıza saygı duymayarak, hemen soru cevap gelmiyormu sonrasında kızıp çıkıyorlar
hani önce bir geçmiş okunsa hepimiz aynı şeyleri okuyoruz elbet yanıtını bulucaktır buna eminim arkadaşlarım ne konuşmuş ne anlatmış bir fikir edinmeye çalışsalar keşke
durum böyle olunca bana aynı yerde sayıyormuşuz gibi geliyor, hep hooop yeni baştan
ben asla karşı değilim cevap vermeyelim okumayalım bizene, tabikide cevap verelim paylaşalım ama öncesinde kızmadan önce en azından çaba sarfedip bir okuyalım
örneğin mayıs anneleri benden önde olduğu için hemen hemen hergün okuyorum fikir sahibi oluyorum ben şimdi aralarına dalsam ne olur? hadi cevap verin aa cevap yok küstüm bye.
bana bu çokta doğru gelmiyor
en azından burda vakit geçiren okuyan gerçekten umursayan arkadaşlarımıza saygısızlık olduğunu düşünüyorum, çünkü gözardı edilmeyecek bir emek sarfediyorlar.
hal böyle oluncada kendimi ayaklı google gibi hissediyorum
yok canım konu o değil galiba başka şeyler var
yoksa hepimiz buraya gelip 24 saat bebekten bulantıdan mı bahsediyoruz
neler neler konuşuyoruz.başka bir sebebi olabilir
bunuda sadece banlanan arkadaşlardan öğrenebilirz
hele bi gelsinlerde onlar açıklar inşallah
Dün biz çıktıktan sonra neler olmuş böyle yorum yapmayan bi ben kalmışım sanırımkonu uzamış gitmiş...bazı arkadaşlar banlanmış sanırım üzüldüm onlar adına...umarım bi an önce aramıza dönerler...ben ilk başını biliyorum sanırım arkadaşlar daha samimi olmak adına iyi niyetle böyle bi işe giriştiler..ama ceza biraz ağır olmuş..neyse zaten yeterince yorum yapılmış..birde ben uzatmamayayım....inşallah herşey düzelir..yine eski coşkuyla buradan sevinçlerimizi üzüntülerimizi,mutluluklarımızı paylaşmaya devam ederiz...
ben sendeki bu önyargıya nasıl cevap vermeliydim. aaa evet haklısın bdamlagozbebegm bende farkındayım deseydim bu tepkiyle karşılaymayıp tepkili olmayacaktım değil mi senin gözünde? seni tutmuş olacaktım ama ön yargılı olmayacaktım.
ama ben dedim ki bunları kim çıkarıyo çünkü ben öyle olmadığını biliyorum. kimin ne düşündüğünü yazdığını okuyorum burada. ben gerçekleri ben kötü bir tepki vermedim sendeki önyargıyı anlayamadım ben. mlsvt de burada, mehsel tamamen başka bir sebeple forumdan ayrıldı gruplaşma nerede ben göremedim.
canım tamam bu sorunuda cevapladım aslında yazımın içinde.ilksev arkadaşımızın ben çıkıyorum hadi mlsvt sende çık yazısını okumadın mı.demek istediğim bu.
Kızlar mesela Taylanecce arkadaşımız banlanmış
Bu ban sebebi yukarıda yazdıklarımı yoksa malum siteden mi kaynaklı
Bilemiyoruzki inşallah en kısa zamanda aramıza döner arkadaşlarımız
canım tamam bu sorunuda cevapladım aslında yazımın içinde.ilksev arkadaşımızın ben çıkıyorum hadi mlsvt sende çık yazısını okumadın mı.demek istediğim bu.
mehsel diye kaldı aklımda zaten üstte de karıştırdım dedim ama onun haricindeki yazdıklarımda bir değişiklik yokcanım rica ediyorum bu soruma cevap verir misin mehsel arkadaşımızın konusu nerden çıktı.yazımda mehsel kışkırttı diye birşey okudun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?