çok üzüldüm kızlar için.. güllük gülistanlık topikti,ne oldu şimdii
kötü içerik bildirecek bu topikte ne olabilirdiki..
kızlar tez zamanda aramıza dönerde, durum netleşir ve herşey düzelir umarım..
Ay gerçekten mi ben göremedimmm kaçıncı sayfalarda olduğunu biliyormusun?
bende aldım butük bebeden bi kaç parça bişeyler ekleyeyimmi
cinsiyetini bilmediğimiz için ara renk aldım
Ben 10 gün sonra öğrenicem inşallah , doktor erkek bulgusana rastlamadım dedi ama valla alasım geliyor hatta fuar olacak Lütfi K. da ben ordan birşeyler alırım gibime geliyor olmazsa başkasına hediye götürürüm napıyım..
ayy kurban olduğum ayrı ilini geçtim ayrı mahallede olsak ona da razıydım üst katımda kadın saygı olacak tabi o sınırı geçmeyeyim yüz göz olmayayım diye çok zorlanıyorum. yoksa benimkine bugüne kadar tek saygısızlık tek laf etmişliğim yok bi etsem bin tane sayar bana belki bu bebişten sonra biraz dine imana gelir diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun
Amin canım,inşallah bebekten sonra biraz değişir senin ki.Benim ki kesin değişmez onu biliyorum da.Yine de allahtan ümit kesilmezYüz göz olmamaya devam et en iyisini yapıyorsun.
Ben 10 gün sonra öğrenicem inşallah , doktor erkek bulgusana rastlamadım dedi ama valla alasım geliyor hatta fuar olacak Lütfi K. da ben ordan birşeyler alırım gibime geliyor olmazsa başkasına hediye götürürüm napıyım..
bilmemki:26: :26:ilk göstermişti, erkek olabilir demişti
sonra gittiğimde bağdaş kurmuş,pozisyonu bozmadı yine kaldı
pzt.si randevum benimde..neyseki az kalmış hadi muayenemize..
zaten günler geçmek bilmiyorrr.. inş güzel haberlerle geliriz canımm
ay gerçekten mi ben göremedimmm kaçıncı sayfalarda olduğunu biliyormusun?
Bende aldım butük bebeden bi kaç parça bişeyler ekleyeyimmi
Cinsiyetini bilmediğimiz için ara renk aldım