Rabbim biliyor da kadınları anne olmayla ödüllendiriyor. İdare etmesen zaten ne gittiğin yerde durursun ne de kimseyle anlaşırsın. Bende kayınvalidemi sevmem o da beni sevmez ama bi gör nası yalandan kikirdiyoruz birbirimize o hep beni düşünür bende hep onu kim için eşim için üzülmesin o onun annesi. Aynen senin gibi işte polyanna göbek adımızbenimki biraz işibilen bir kayınvalide.. mesela şmdi bakmak istemiyorum diye bana sinyal veriyor sürekli yarın öbürgün benim annem baksa gider oğluna bana teklif etmediniz ki adam yerine koymadınız diye ayak yapar işte boyle yapınca bide üstüne eşim ona hak verince çıldırıyorum. haklıyken haksız oluyorum :d: : ay neler neler ayol valla senaryo yazmaktan bihal oldum %99 gerçekleşir de yani ahanda buraya yazıyorum
Daha önceden de dediğim gibi kimseye diyecek bi lafım yok benim kendi bilgisizliğim ve çok iyi araştırmamamdan kaynaklanan bi şaşkınlık. Ama KK'da erkek yönetici olması şaşırttı sadece kadın sitesi olması hasebiyle. Resim ve isim konusunda da Borealis haklı...
hepimiz anneliğe ilk adımı burda atıyoruz
yaşadığımız psikoloji bu kadar da fesat etmesin sizi hanımefendi ne olur!
bazı arkadaşlar nerdeyse zil takıp oynuycaklar
neyse hakketten kapansın konu
ben çıkıyorum sağlıcakla kalın arkadaşlar
mlsvt sende çık iyice rahat etsinler
boşuna gerildik bugün yazık
allh yardımcımız olsun arkadaşım dediğin gibikayınvaliden gelsin sizde baksın dicem onunda bi düzeni var siz ona yakın bi yerde ev tutun dicem ee sizin düzeniniz bir a ve bir b planı yapmak gerekir herzaman bir yol elbet bulunur
Daha önceden de dediğim gibi kimseye diyecek bi lafım yok benim kendi bilgisizliğim ve çok iyi araştırmamamdan kaynaklanan bi şaşkınlık. Ama KK'da erkek yönetici olması şaşırttı sadece kadın sitesi olması hasebiyle. Resim ve isim konusunda da Borealis haklı...
ben sigara kullanımıyordum zaten. fakat 1,5-2 kg aldım şimdiye kadar. ibredeki kilo artışı çok olmasa da kan miktarının artmasından mıdır nedir sanki 6-7 kg almış gibiyim. sizin görüntünüz nasıl? bendeki gibi genel bi tombiklik var mı? :)
Herkesin fikrini söylemeye, tavrını göstermeye hakkı var bu yüzden eleştirilemez. Özlük haklarına saldırı site kurallarına aykırı olmadığı sürece.
Arkadaşlar bu kadar fevri olmayın ben gerçekten ceza alanlara sevinen biri görmedim. Ama fikrini söylemek herkesin hakkı birbirimize tahammül göstermeliyiz.
Herkes aynı görüşte olacak diye bir kaide yok eleştiri her zaman olabilir.
Bu bir kriz durumu olabilir ancak sonucunda gruplaşma olmamalı çok uzun zamandan beri birlikteyiz diğer arkadaşlar sanırım sorunlarını çözüyorlar.
Hepimize geçmiş olsun diyelim.
Ay canım kıyamam
bende gurbetteyim çok zor oluyo şimdi
annemde uzakta gelip gitti ama 1 hafta kalabildi sadece
kayınvalidemin gelmesini istemem hiç aman amannnn
bazende işte böyle tek başına olmak gerekiyor hayat bu çok zor
Çok teşekkür ederim canim bende sana kiyamam aynen insan kalabalık içinde de olsa yalnizdir benim ailemin hepsi izmirde ama anne olmayınca hepisi yalan geliyo zaten destekçimde yok çok kötü zamanlar geçirdim ama ailemi yanımda görmedim ben hayatta hep kendi başimaydim ama şikayetçi de değilim Rabbim hep yanımda yeter bana
O FEsat kelimesi kimin için kullanıldı bilmiyorum
Ama ben sadece objektif bir açıdan bakmaya çalışıyorum
Çok sinirlendiniz bu olaya o sinirlerinizi yatıştırmak için başka bir açıdan bakmanız için yazdım onları
BUrda kimsenin arkadaşlar banlandı diye zil takıp oynayacağını düşünmüyorum lütfen biraz saygı!!
evet ya kimse çıkıpta aaaa iyik banlandılratıldılar demediki ne bu tepki herkeste
ben sigara kullanımıyordum zaten. fakat 1,5-2 kg aldım şimdiye kadar. ibredeki kilo artışı çok olmasa da kan miktarının artmasından mıdır nedir sanki 6-7 kg almış gibiyim. sizin görüntünüz nasıl? bendeki gibi genel bi tombiklik var mı? :)
benim tepkim kızlar şuna hiçbirşey yokken kimse kimseyle yanlış bir diyolog içersine girmeden veya rahatsızlığını açıkça belirtmeden yapılmış olması
herkes bayan herkes hamile en güzel anlarımızı paylaşıyorduk bir sorun varsa idi dile gelip burda halledilebilirdi, sonuçta herşeyi konuşuyoruz bunumu konuşamıcaktık?
objektif bakıcaksak gerçekten bunu yapalım, kimse kimseye birşey dedi diye burda tepki yok, yapılana var.
bundan sonra her yazdığıma söyledğime bir kere daha dikkat edip ne kadar samimi ve içten olduğumu kontrol etmem gerektiğini anladım, benimde başıma gelebilirdi bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?