2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Daha önceden de dediğim gibi kimseye diyecek bi lafım yok benim kendi bilgisizliğim ve çok iyi araştırmamamdan kaynaklanan bi şaşkınlık. Ama KK'da erkek yönetici olması şaşırttı sadece kadın sitesi olması hasebiyle. Resim ve isim konusunda da Borealis haklı...

Bizde birbirimizi hiç sevmeyiz.Birde benimki tek çocuk ve kayınvalidem eşinden ayrı düşün artık...Kıskançlık hat safhada yaşıyoruz.Allahtan ayrı illerdeyizde..:18:arada gelir ondada en fazla bir hafta kalır.Herkes yerinde sağolsun.Nediiim.O kadar sevdik başta şimdiii bitirdi ama saygı başka bişey.O her zaman olacak vede olmalı da

evet canım bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım
HAtta bide Curly var oda sitenin sahibi canım oda erkek mesela

Haklısın canım boşuna geriliyoruz bebişlerimize yazık. Ben burda böyle şikayet olaylarının falan olabileceğine hiç ihtimal vermezdim. Hele bu durumu normal karşılayanlar yöneticileri haklı bulanlar olacağını düşünemezdim. Aylardır herşeyi paylaştığımız insanlar banlanırken nasıl bu kadar rahat olabiliriz... Ben de çıkıyorum bebişimi de sinirlerimi de rahatlatmam lazım....

Amin cümlemizin olsun teşekkür ederim önerin için ama bu olanaksız eşim izmirde çalışıyor işi güzel kayinvalidemlerde Safranbolu'da küçük bir yer böyle bir iş bulamaz e seninde dediğin gibi herkesin bı düzeni var bozulmuyor kayınpederim ve kayinbiladerim olmasa gelir. Ama mecbur doğumuma gelir hiç olmazsa 15-20 gün yardımcı olur gerisi de Allah kerim

bu durum sayesinde arkadaşlarımız KK ile ilgili daha geniş bilgiye sahip oldular:)
hemde bazı rahatsızlıklar gün yüzüne çıkmış oldu.

estagfirullah canım bilgisizlik demeyelim.Düşünmemiş olabilirsin.Sanal alem herzaman suprizlerle dolu.Erkek yönetici ilginç evet bende şaşırdım.Bilmiyorum varmıdır ama kadın sitelerini sürekli okuyan efemine erkeklerde olabilir

sadece yöneticiler değilki bir sürü erkek olup bu siteye üye olanlar var yani
bunun önüne nasıl geçişir bilemeyeceğim valla

aynen öyle demir ilacı da kullanıyoruz şişiyoruz iyice ben sabah kalktığımda 3 aylık gece ise 5 aylık hamile oluyorum :) göbeğim çok çıkıyor bir de suyu çok sevdiğim için çok içiyorum iyice çıkıyor göbeğim :)

Herkesin fikrini söylemeye, tavrını göstermeye hakkı var bu yüzden eleştirilemez. Özlük haklarına saldırı site kurallarına aykırı olmadığı sürece.
Arkadaşlar bu kadar fevri olmayın ben gerçekten ceza alanlara sevinen biri görmedim. Ama fikrini söylemek herkesin hakkı birbirimize tahammül göstermeliyiz.
Herkes aynı görüşte olacak diye bir kaide yok eleştiri her zaman olabilir.
Bu bir kriz durumu olabilir ancak sonucunda gruplaşma olmamalı çok uzun zamandan beri birlikteyiz diğer arkadaşlar sanırım sorunlarını çözüyorlar.
Hepimize geçmiş olsun diyelim.

O FEsat kelimesi kimin için kullanıldı bilmiyorum
Ama ben sadece objektif bir açıdan bakmaya çalışıyorum
Çok sinirlendiniz bu olaya o sinirlerinizi yatıştırmak için başka bir açıdan bakmanız için yazdım onları
BUrda kimsenin arkadaşlar banlandı diye zil takıp oynayacağını düşünmüyorum lütfen biraz saygı!!

evet ya kimse çıkıpta aaaa iyik banlandılratıldılar demediki ne bu tepki herkeste

Çok teşekkür ederim canim bende sana kiyamam aynen insan kalabalık içinde de olsa yalnizdir benim ailemin hepsi izmirde ama anne olmayınca hepisi yalan geliyo zaten destekçimde yok çok kötü zamanlar geçirdim ama ailemi yanımda görmedim ben hayatta hep kendi başimaydim ama şikayetçi de değilim Rabbim hep yanımda yeter bana

arkadaşlar sizce yönetimin erkek olması çok mu abes?? yani bu çok normal birşey aslında.biz burda mahremimizi paylaşıyoruz derken en fazla kadınlık sorunlarımızı dertlerimizi paylaşıyoruz burada ayıp ve abes şeyler konuşmak zaten yasak ayrıca koskoca bir site de yöneticilik yapan insanların bizim sorunlarımızla ilgilendiğini düşünmüyorum. hatta düşünmesi bile komik.

Bende annemin değerini bu geldiğinde anladım benim için yapamayacağı bir şey yoktu
O gidince oturdum ağladım saatlerce çocuk gibi
Ama tabi sonra geçiyo.evimdeyim eşimle beraberim
sonuçta herkesin bi hayatı var kendine ait
bazen yalnızlık güzel oluyor ama işte bedelide var yani
Aynen dediğin gibi allah yardımcımız olsun canım

evet ya kimse çıkıpta aaaa iyik banlandılratıldılar demediki ne bu tepki herkeste

benim tepkim kızlar şuna hiçbirşey yokken kimse kimseyle yanlış bir diyolog içersine girmeden veya rahatsızlığını açıkça belirtmeden yapılmış olması
herkes bayan herkes hamile en güzel anlarımızı paylaşıyorduk bir sorun varsa idi dile gelip burda halledilebilirdi, sonuçta herşeyi konuşuyoruz bunumu konuşamıcaktık?

objektif bakıcaksak gerçekten bunu yapalım, kimse kimseye birşey dedi diye burda tepki yok, yapılana var.

bundan sonra her yazdığıma söyledğime bir kere daha dikkat edip ne kadar samimi ve içten olduğumu kontrol etmem gerektiğini anladım, benimde başıma gelebilirdi bu durum.

arkadaşlar lütfen biraz da anlayışlı olalım , herkesin kendince fikri var bu kadar sertleşmelere girmeye , forumdan cıkmaya gerek varmı ,sabahtan beri gercekten çok gerildik ve üzüldük , burda ortak bir amaç için bulunuyoruz o da 9 ay boyunca yaşadığımız olumlu olumsuz olayları paylaşmak , banlanan arkadaşlarımız var ve en kısa zamanda aramıza tekrar geri geleceklerine inanıyorum lütfen kaldığımız yerden devam edelim.kutuplaşmalara girmek değil bizim amacımız,

bebeklerimizi de daha fazla germeyelim

ben de öyleyim sabah kalktığımda 3 aylık geceye kadar 5 aylık hamile oluyorum :) suyu çok sevdiğim için çok içiyorum göbeğim çok çıkıyor.

tamm hakılsın am şöyle burda bir sürü insan var farklı farklı yöneleri var şikayet ettiysede kendine göre alınganlık göstermiş yada yanlış yapmıştır ney göre düşünüpte yaptı haklı yada haksız olarak yargılamamız imkansız keşke olmasaydı

Dün biz çıktıktan sonra neler olmuş böyle yorum yapmayan bi ben kalmışım sanırım konu uzamış gitmiş...bazı arkadaşlar banlanmış sanırım üzüldüm onlar adına...umarım bi an önce aramıza dönerler...ben ilk başını biliyorum sanırım arkadaşlar daha samimi olmak adına iyi niyetle böyle bi işe giriştiler..ama ceza biraz ağır olmuş..neyse zaten yeterince yorum yapılmış..birde ben uzatmamayayım....inşallah herşey düzelir..yine eski coşkuyla buradan sevinçlerimizi üzüntülerimizi,mutluluklarımızı paylaşmaya devam ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…