- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
evet ya kimse çıkıpta aaaa iyik banlandılratıldılar demediki ne bu tepki herkeste
benim tepkim kızlar şuna hiçbirşey yokken kimse kimseyle yanlış bir diyolog içersine girmeden veya rahatsızlığını açıkça belirtmeden yapılmış olması
herkes bayan herkes hamile en güzel anlarımızı paylaşıyorduk bir sorun varsa idi dile gelip burda halledilebilirdi, sonuçta herşeyi konuşuyoruz bunumu konuşamıcaktık?
objektif bakıcaksak gerçekten bunu yapalım, kimse kimseye birşey dedi diye burda tepki yok, yapılana var.
bundan sonra her yazdığıma söyledğime bir kere daha dikkat edip ne kadar samimi ve içten olduğumu kontrol etmem gerektiğini anladım, benimde başıma gelebilirdi bu durum.
arkadaşlar boşverin bence bu durumu.arkadaş kendi eleştirilerden hoşlanmadığı için gitmek istiyor ama başka arkadaşlarını da kışkırtıyor demekki varmış bir sorun bir gruplaşma.kimse kimseyi gözünün üstünde kaşın var diye göndermeeezzz
Bende annemin değerini bu geldiğinde anladım benim için yapamayacağı bir şey yoktu
O gidince oturdum ağladım saatlerce çocuk gibi
Ama tabi sonra geçiyo.evimdeyim eşimle beraberim
sonuçta herkesin bi hayatı var kendine ait
bazen yalnızlık güzel oluyor ama işte bedelide var yani
Aynen dediğin gibi allah yardımcımız olsun canım
arkadaşlar boşverin bence bu durumu.arkadaş kendi eleştirilerden hoşlanmadığı için gitmek istiyor ama başka arkadaşlarını da kışkırtıyor demekki varmış bir sorun bir gruplaşma.kimse kimseyi gözünün üstünde kaşın var diye göndermeeezzz
Dün biz çıktıktan sonra neler olmuş böyle yorum yapmayan bi ben kalmışım sanırımkonu uzamış gitmiş...bazı arkadaşlar banlanmış sanırım üzüldüm onlar adına...umarım bi an önce aramıza dönerler...ben ilk başını biliyorum sanırım arkadaşlar daha samimi olmak adına iyi niyetle böyle bi işe giriştiler..ama ceza biraz ağır olmuş..neyse zaten yeterince yorum yapılmış..birde ben uzatmamayayım....inşallah herşey düzelir..yine eski coşkuyla buradan sevinçlerimizi üzüntülerimizi,mutluluklarımızı paylaşmaya devam ederiz...
benim tepkim kızlar şuna hiçbirşey yokken kimse kimseyle yanlış bir diyolog içersine girmeden veya rahatsızlığını açıkça belirtmeden yapılmış olması
herkes bayan herkes hamile en güzel anlarımızı paylaşıyorduk bir sorun varsa idi dile gelip burda halledilebilirdi, sonuçta herşeyi konuşuyoruz bunumu konuşamıcaktık?
objektif bakıcaksak gerçekten bunu yapalım, kimse kimseye birşey dedi diye burda tepki yok, yapılana var.
bundan sonra her yazdığıma söyledğime bir kere daha dikkat edip ne kadar samimi ve içten olduğumu kontrol etmem gerektiğini anladım, benimde başıma gelebilirdi bu durum.
ben tam anlayamadım sanırım
kim kimi kışkırtıyor? veya gruplaşma nerede?
daha açıklayıcı olursan sevinirim canm
tamm hakılsın am şöyle burda bir sürü insan var farklı farklı yöneleri var şikayet ettiysede kendine göre alınganlık göstermiş yada yanlış yapmıştır ney göre düşünüpte yaptı haklı yada haksız olarak yargılamamız imkansız keşke olmasaydı
Ya canım tamamda kim kötü içeriğe basmış kim şikayet etmiş bilemiyoruzki
belki sanada kib yapıyorlardır belki banada kib yapıyorlardır bunu bilemeyiz
Ben sadece diyorumki çok sinirlendiniz tamam haklısınız ama bu kadarda
sertleşip konuya başka açıdan bakanlara hakaret edilmesi hoş değil
Sakin olalım hepimizin hormonları tavan yapmış zaten
hem o arkadaşlarımızda tamamne siteden atılmamışki
ya iki gün bilemedin üç gün sonra aramızdalar inşallah
hele bi gelsinler onlar açıklarlar neden banlandıklarını
çünkü mesaj gidiyo ban yiyen üyeye neden banlanıldığına dair
birbirimizi kırmaya gerek yok
ve yemin ederim ben o banlanna üyeleri bile tam olarak bilmiyorum
Vallahide billahide hiçbir art niyetim yok daha ne diyeyim!!
hepimiz anneliğe ilk adımı burda atıyoruz
yaşadığımız psikoloji bu kadar da fesat etmesin sizi hanımefendi ne olur!
bazı arkadaşlar nerdeyse zil takıp oynuycaklar
neyse hakketten kapansın konu
ben çıkıyorum sağlıcakla kalın arkadaşlar
mlsvt sende çık iyice rahat etsinler
boşuna gerildik bugün yazık
Olsun canim hayattaya canı sağ sağlığı yerindeye o dahi yeter Rabbim ayırmasın umut güzel şey yeniden görebilme umudun var ben 11 yaşimdaydim annemi kaybettiğim zaman çok kötü birşey Rabbim kimseye yaşatmasın neyse kapatayım konuyu zaten hamileliğin vermiş olduğu bir duygusallık var zaten normaldede sulu gözlüyümdür. Allah kavuştursun canim
ayy kurban olduğum ayrı ilini geçtim ayrı mahallede olsak ona da razıydımBizde birbirimizi hiç sevmeyiz.Birde benimki tek çocuk ve kayınvalidem eşinden ayrı düşün artık...Kıskançlık hat safhada yaşıyoruz.Allahtan ayrı illerdeyizde..:18:arada gelir ondada en fazla bir hafta kalır.Herkes yerinde sağolsun.Nediiim.O kadar sevdik başta şimdiii bitirdi ama saygı başka bişey.O her zaman olacak vede olmalı da
Anladığım kadarıyla şu kışkırtıyor dediğiniz kişi Mehsel. kendisi bugun hiç online olmadı ve kimseyi de kışkırttığı yok. ki bu forumdaki herkes yetişkin.çocuk değiliz birinin gazıyla bir şeyler yapalım. kışkırtan biri varsa burda yazılanları ispiyonlayan yöneticiyi kışkırtanlardır.
ayrıca kimsenin bir yere gittiği de yok.
Allah rahmet eylesin canım Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah
O asıl aleme göç etmiş.biz yalan dünyadayız.hepimizin gideceği yer orası
Evet ben reklamlara bile ağlıyorum bazen çok duygusal olduk hepimiz
bende merak ediyorum gerçekten MLsvT. neye dayanarak bu fikre kapıldı ki
kimse kimseyi yargılamadı ama hoş olmadı benimde başıma gelebilirdi bu yüzden keşke açık olunsaydı herşeyde adil değil bu.
kendi adıma hakret ettiğimi düşünmüyorum, beni üzen bazı şeylerin açık olmadan olmasıydı ama artık olan oldu yapıcak birşeyimiz yok
en kısa zmanda arkadaşlarımızda aramıza dönüceklerdir.
ay bi dk yine Mehsel mi patladı olay
o banlanmadı ki
yatsın uyusun iyikide girmemiş bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?