2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet ya kimse çıkıpta aaaa iyik banlandılratıldılar demediki ne bu tepki herkeste

arkadaşlar boşverin bence bu durumu.arkadaş kendi eleştirilerden hoşlanmadığı için gitmek istiyor ama başka arkadaşlarını da kışkırtıyor demekki varmış bir sorun bir gruplaşma.kimse kimseyi gözünün üstünde kaşın var diye göndermeeezzz

Ya canım tamamda kim kötü içeriğe basmış kim şikayet etmiş bilemiyoruzki
belki sanada kib yapıyorlardır belki banada kib yapıyorlardır bunu bilemeyiz
Ben sadece diyorumki çok sinirlendiniz tamam haklısınız ama bu kadarda
sertleşip konuya başka açıdan bakanlara hakaret edilmesi hoş değil
Sakin olalım hepimizin hormonları tavan yapmış zaten
hem o arkadaşlarımızda tamamne siteden atılmamışki
ya iki gün bilemedin üç gün sonra aramızdalar inşallah
hele bi gelsinler onlar açıklarlar neden banlandıklarını
çünkü mesaj gidiyo ban yiyen üyeye neden banlanıldığına dair
birbirimizi kırmaya gerek yok
ve yemin ederim ben o banlanna üyeleri bile tam olarak bilmiyorum
Vallahide billahide hiçbir art niyetim yok daha ne diyeyim!!

ben tam anlayamadım sanırım
kim kimi kışkırtıyor? veya gruplaşma nerede?
daha açıklayıcı olursan sevinirim canm

Olsun canim hayattaya canı sağ sağlığı yerindeye o dahi yeter Rabbim ayırmasın umut güzel şey yeniden görebilme umudun var ben 11 yaşimdaydim annemi kaybettiğim zaman çok kötü birşey Rabbim kimseye yaşatmasın neyse kapatayım konuyu zaten hamileliğin vermiş olduğu bir duygusallık var zaten normaldede sulu gözlüyümdür. Allah kavuştursun canim

halamında bıyıkları olsaydı ben ona amca deseydim gibi bir şey oldu bu. kim kimi kışkırtmış kim kimi göndermiş siz nerden biliyosunuz gruplaşma nerede. gruplaşmayı çıkaran arkadaşlar grupla var diyen arkadaştır bana göre.

Hoşgeldin canım.sende yap yorumunu

Anlatmak istediğini anlıyorum canım ama herkesten kendimiz gibi olmasını bekleyemeyiz.
İçimizde iyi ya da kötü insanlar da var bilemeyiz, hepimizin iyi ya da kötü tarafları var herkes birbirinden farklı ama dediğin doğru yazdıklarımız da ve paylaştıklarımız da dikkatli olmalıyız samimiyet ise tamamen başka bir şey dikkatli olurken de samimi olabiliriz.

kimse kimseyi yargılamadı ama hoş olmadı benimde başıma gelebilirdi bu yüzden keşke açık olunsaydı herşeyde adil değil bu.

kendi adıma hakret ettiğimi düşünmüyorum, beni üzen bazı şeylerin açık olmadan olmasıydı ama artık olan oldu yapıcak birşeyimiz yok
en kısa zmanda arkadaşlarımızda aramıza dönüceklerdir.

cnm olay zaten çözüldü, biraz rahatla bence. birde karsındaki insanlarda kötü bişi sölemiyolar aslında. sen olayı kendince onlar kendilerince yorumluyorlar.kimse zil takıp oynayacak kadar sevinmiş imajı yaratmadı. onun için senin gibi düşünmedikleri için onları fesat bulman hoş olmadı. daha dogrusu zerafetine yakışmadı.bu olayın biraz abartıldıgını ve yanlış anlamalar sonucu uzadıgını düşünüyorum.. sen zaten rahatsızlıgını yeni atlattın onun için biraz sakin ol olurmu gereksiz yere geriyosun kendini

Allah rahmet eylesin canım Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah
O asıl aleme göç etmiş.biz yalan dünyadayız.hepimizin gideceği yer orası
Evet ben reklamlara bile ağlıyorum bazen çok duygusal olduk hepimiz

ayy kurban olduğum ayrı ilini geçtim ayrı mahallede olsak ona da razıydım üst katımda kadın saygı olacak tabi o sınırı geçmeyeyim yüz göz olmayayım diye çok zorlanıyorum. yoksa benimkine bugüne kadar tek saygısızlık tek laf etmişliğim yok bi etsem bin tane sayar bana belki bu bebişten sonra biraz dine imana gelir diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun

Anladığım kadarıyla şu kışkırtıyor dediğiniz kişi Mehsel. kendisi bugun hiç online olmadı ve kimseyi de kışkırttığı yok. ki bu forumdaki herkes yetişkin.çocuk değiliz birinin gazıyla bir şeyler yapalım. kışkırtan biri varsa burda yazılanları ispiyonlayan yöneticiyi kışkırtanlardır.

ayrıca kimsenin bir yere gittiği de yok.

ay bi dk yine Mehsel mi patladı olay
o banlanmadı ki
yatsın uyusun iyikide girmemiş bugün

1. facebookta bırbırını ekleme adına kım mesaj attıysa veya topiğe yazdıysa karsılık bulmustur.2.burada sayfalar dolusu bu konu konusulmadı kı içerık harıcınde konu sıkayetı yapılsın.kaynanalar cekıstırılıyor bunun topicle bır ılgısı var mıdır ben bunu sıkayet etsem kaynanasını anlatan kısı banlanacak mıdır?3.kımsenın kımseye cevap verme gıbı bır zorunlulugu yoktur.İsteyen istedıgı kısıye cevap verır veya vermez.Belkı mevzuyu kaçırdı belkı konu hakkında bılgısı yok.Olamaz mı bu demek degıldır kı kımse sızı dınlemıyor dıkkate almıyor.

Sağol canim çok teşekkür ederim aynen öye YAV herşeye ağlar olduk bu son olaylarda gerdi beni biran önce tatlıya bağlansa hoşgörülü ve anlayişli olmalıyız birbirimize kimsenin hakkına girmeyelim ben birşey bilmediğim ve anlamadığım için konunun dışındakim bir haftadır burdayim zaten inşallah sorun bir an öce çözür kimse kırılmadan üzülmeden

Herkes fikrini söyledi ama bu durumu başka taraflara çekmeye hiç gerek yok, kimse kendini kaptırmasın.
Mahalle kavgasına dönüştürmenin bir anlamı yok.
Ben İlksev'in çıkışını hassasiyetine bağlıyorum çünkü yakın bir arkadaşının haksızlığa uğradığını düşünüyor ve şu anda çok duygusal.
Kendimiz için talep ettiğimiz anlayışı başkalarına da göstermeliyiz.
Kimsenin art niyetli olabileceğini düşünmek istemem zaten ama molaya ihtiyacımız var sanki bayanlar konuyu konuştukça başka yerlere kayıyor, masum bir fikir beyanından başka yerlere gitmesi hoş değil.

bende merak ediyorum gerçekten MLsvT. neye dayanarak bu fikre kapıldı ki

arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum.belki farkında deilsiniz ama yazış üslupunuz bile tepkili.söylemek istediğim gayet açık.o kadar yorum yapıldı hiç okudunz mu birimiz bile ohh iyi olmuş iyiki atılmışlr diyenimnizi?? yada şikayet eden iyi yapmış dendiğini.ilksev arkadaşımız angelle samimi tamam olabilir bende angeli çok seviyorum her yazılan konuya cevap verir herkesle konuşur güzel şeyler yazar bende şaşırdım bu duruma ama şununda farkındayım yaklaşık 1 ay önceydi sanırım bir uyarı yapıldı çoğu kişiye böyle devam ederse çıkarılmak zorunda kalacaksınız denmişti.demekki devam etti ve böyle olumsuz bir hal aldı durum.ve sırf bu tarz yorumlarda bulunuldu diye ilksev arkadaşımız alındı ve ben daha fazla kalmıycam mlsvt sende çık bence dedi.benim bahsettiğim durum bu o alınmış olabilir belki ama neden arkadaşlarıda aynı şeyi düşünmeye zorlasın ki.guruplaşmadan kastım bu.bu kadar tepki vermene gerek yok marissa34.

tabiki kötü oldu bu durum ama ki ikayet eti bilemem bir de şua çıdan bak bazıları okişileri hiç tanımıyor konuşlmamaışlar bile genede üzülüyorlar adına ya gereksiz yere alınganlıklar yapmasın kimse ne çok uzadı bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…