bilmemki:26: :26:ilk göstermişti, erkek olabilir demişti
sonra gittiğimde bağdaş kurmuş,pozisyonu bozmadı yine kaldı
pzt.si randevum benimde..neyseki az kalmış hadi muayenemize..
zaten günler geçmek bilmiyorrr.. inş güzel haberlerle geliriz canımm
yeni gittin sanırım dr'a ki..bayağı varmış randevuna..
bu gidişle, doğumda öğrenmeye kalmayalımda
Muayene günlerimiz yakınmış birbirimize bakalım hayırlısı olsun artık
vayy ben onun pozisyonuna kurban olurumm yaa
bizimki hep uyuyo doktor istese onu uyandırabilir mi karnımı sallasa felan
bilmemki:26: :26:ilk göstermişti, erkek olabilir demişti
sonra gittiğimde bağdaş kurmuş,pozisyonu bozmadı yine kaldı
pzt.si randevum benimde..neyseki az kalmış hadi muayenemize..
zaten günler geçmek bilmiyorrr.. inş güzel haberlerle geliriz canımm
yeni gittin sanırım dr'a ki..bayağı varmış randevuna..
bu gidişle, doğumda öğrenmeye kalmayalımda
Canım benim arkadaşım 7 aylık hamileydi öğrenebildi. Şirin mi şirin bir kızı var şimdi. Adını da Alya Naz koydu. 7 ay naz etti göstermemek için kukusunu.
amin cnm inş seninkide Cnm o kafadan geçirmeli havluuu kundak gibi sarıyosun bebegi... Büyüyüncede belinden balayınca bornoz oluyor.. Onu önceki resimlerdede eklemiştim tekrar çıkmış burda ortadakini yeni aldım
Dun saskindim topic kapandi, niye kapandi, hangi arkadas banlanmis diye bugun ise sadece uzgunum,belki konu cok uzadi ama olaylari takip edip sessiz kalmak bana gore degil.bildiginiz gibi birkac arkadasimiz banlandi ve angel hakli olarak hakkini aramasi sonucu kazenle konustu ve birinin sikayet ettigi ( uzgunum kazen diger ifade seklini bilmiyorum sikayet butonuna mi basilmis bise olmus) ortaya cikti. Oncelikle sunu belirtmeliyim ki sikayet eden kisinin diger gruptan hic haberi yok ki bahsettikleri durgunluk doneminde burada paylasim yapan arkadaslarin ayni zamanda oradaki oldugunu bilmiyor. Ve isin ilginc tarafi kendinden gayet emin bir sekilde sohbetin oraya kaydini soyleyip sikayet edebiliyor. Halbuki dun burada herkes nerede denilirken facede de kimsecikler YOKTU ama bu sevgili sikayet eden kisi oyle bir kafasinda kurmus ki bunlar kim bilir orada neler konusuyorlar diyip sikayette bulunmus.Ustelik kaygisini hicbir turlu bizle paylasmadan bu belki kolayca cozulebilecek bir yanlis anlasilmayken..inanin ki artik yapacagim paylasimlardan korkuyorum kim bilir neler cikarilacak..
Sevgili kazen; Ben hamilelik doneminde kk yi yakindan tanidim ve bir topigi duzenli olarak takip etmeye basladim.ayrica hamile kaldigini ogrendigim arkadaslara da ozellikle tavsiye ediyordum.mutlaka takip edin kendinizi yalniz hissetmeyeceksiniz bir cok sorunu birlikte asacaksiniz diye.. Suan pismanim, cunku bir kisi kafasindan bir seyler kurup sikayet edebiliyor ve sonucunda birlikte pek cok seyi paylastigimiz arkadaslarimiz banlanabiliyor.. Ne yazik ki guvenimi de yitiriyorum belki bnm dedigime de biri kizacak sikayet edecek ve banlanacagm..su duygusal donemlerinde onlari boyle bir ortama soktugum icin gercekten uzgunum..
amin cnm inş seninkide Cnm o kafadan geçirmeli havluuu kundak gibi sarıyosun bebegi... Büyüyüncede belinden balayınca bornoz oluyor.. Onu önceki resimlerdede eklemiştim tekrar çıkmış burda ortadakini yeni aldım
Yok ya bulantı felan yapmıyor için rahat olsun şifa olsun inşallah
ya bende geçen gördüm rüyamda doktor %70 kız dedi
1 ay önce gördüm erkek dedi hatta pipisini bile gördüm pardon
burda pimpiş deniliyodu demi
sıradaki kontrolde 16 haftalıkken gideceksin demi ve az kalmış öğreneceğiz inşallah sağlıklı olsun en başta tabi ama tatlı bi merak işte öpüldünüz kocamannnn