2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Muayene günlerimiz yakınmış birbirimize bakalım hayırlısı olsun artık
vayy ben onun pozisyonuna kurban olurumm yaa
bizimki hep uyuyo doktor istese onu uyandırabilir mi karnımı sallasa felan

Uyandırır canım benimkini uyandırdı hatta serseme cevirdi bebeğimi
Karnımı sarstı ama cok sert bir şekilde doktor amcanın gözünün ortasına patlatasım geldi.
Sonra bizim ki durur mu şekilden şekile girdi

sıradaki kontrolde 16 haftalıkken gideceksin demi ve az kalmış öğreneceğiz inşallah sağlıklı olsun en başta tabi ama tatlı bi merak işte öpüldünüz kocamannnn

evet canım 16. haftalıkken
inşallah sağlıklı olduğunu göreyimde cinsiyet tabi işin esprisi
bende seni öpüyorum allaha emanet ol canım arkadaşım

KIZLAR doktorum kan ilacı verdi günde iki tane yazıyor ilaçla pek aram yok gebeliğimde ağır geçiyor günde bi tane içsem olur mu

ben hiçbir ilacımı kullanamıyorum arada bir guatr ilacımı yutmaya çalışıyorum ne yapayım elimde değil
doktoruna sor canım muhakkak

Hadi senin üzerinde deneyelim
şaka şaka söyle kız ben butik bebeden aldığımı söyledim
malum sitemi deseydim acep

ŞAKA YAPIYORUM CANIM YAAA limango- hoşgeldin bebek diye butik açılıyor bir kaç güne çıkacak galiba takip et istersen eninde sonunda yakalarsın

17 sinde ikili teste giredeğim kızlar12+1olucak öğrenebilirmiyim sizce öğrenenler nezaman öğrendi acaba

Canım ben 12+2 de gitmiştim ama kendi doktoruma değil o bana erkek görünüyor dedi. sonra kendi doktoruma gittim aa olmaz daha belli değil şuan eerkeğin ve kızın cinsel organı aynı uzunluktadır yanıltır dedi. 2-3 haftaya yerine oturur o zaman bakarız dedi gönderdi hayırlısı

Ya nasıl oluyo o merak ettim bazılarıda çikolata yiyormuş hemen hareketleniyormuş
bizimki çok tembel uff
ayy kıyamadın demii yavrunaa
kuzucuk şaşırmıştır ne oluyo diye
size poz vermiş işte fena mı

ŞAKA YAPIYORUM CANIM YAAA limango- hoşgeldin bebek diye butik açılıyor bir kaç güne çıkacak galiba takip et istersen eninde sonunda yakalarsın

Canım bu site güvenilir demi sonra faka basmayalım
teşekkür ederim söylediğin için inş alabilirm bende

canım o sitelerde alış veriş için sanal kart kullanın

canım şimdiye kadar hiç sanal kart kullanmadım, yıllardır da internetten alışveriş yaparım.. hatta market alışverişini bile.
başıma kötü bişi gelmedi ama bildigin bişi varsa da söylersen sevinirim

canım o sitelerde alış veriş için sanal kart kullanın

nasıl sanal kart yani ben direk eşimin kredi kartındaki numaray girdim ordan çektirdim
yani bu tehlikeli mi
eğer öyle bişey varsa yandım ben eşim beni şişler

bende sana butik bebeyi tavsiye ederim sende ordan gönül rahatlığıyla alabilirsin

butik bebeden siftah yapmak henüz kısmet olmadı ekstremin kesilmesini bekliyorumm buay Emir Ata bey için çok şey aldık..
bir ay annesi sıkacak dişini

Son düzenleme:
butik bebeden siftah yapmak henüz kısmet olmadı ekstremin kesilmesini bekliyorumm buay Emir Ata bey için çok şey aldık..
bir ay annesi sıkacak dişini

Bir an önce siftah yapmanı temenni ederim
İsmi Emir Ata mı olacak canım çok beğendim çok güzel

♥ kırık bir aşk……………..hikayesi bu…♥
♥umutsuzluklarla……….ve hüzünle dolu…♥
♥güneşinden yoksun; umut, bulutlar ardında♥
♥gökyüzü kapkaranlık ve biz burada ışıksızız♥
♥yollar aşılamaz türden, ufuklar bizden uzak♥
♥bugünler mutsuz ve yarınlar çok umutsuz♥
♥amaçlar belirsiz ve araçlar çok yetersiz♥
♥görüşebilmek zor, görüşmemek zor.♥
♥sevebilmek ve de sevilebilmek♥
♥ne kadar mümkün sence?♥
♥ne kadar olası bu düş?♥
♥birleşebilir miyiz?♥
♥sen-ve-ben♥
♥bir gün!♥
♥♥♥♥
♥

Bir an önce siftah yapmanı temenni ederim
İsmi Emir Ata mı olacak canım çok beğendim çok güzel

evet canım benimde çok içime sindi çok tşk ediyorummm baktım her kafadan bir ses çıkıyor babasıda emir deyip duruyor, olaya el attım ve yanına Ata yı ekleyerek ismi Emir Ata dedim ve konuyu kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…