2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
nasıl sanal kart yani ben direk eşimin kredi kartındaki numaray girdim ordan çektirdim
yani bu tehlikeli mi
eğer öyle bişey varsa yandım ben eşim beni şişler

ya canım bir kaç kişi uydum öle ama önlem için yapılabilir sonuçt6a güvenli siteler ama bizeşşeğimiz sağlam kazığa bağlayalaım

evet canım benimde çok içime sindi çok tşk ediyorummm baktım her kafadan bir ses çıkıyor babasıda emir deyip duruyor, olaya el attım ve yanına Ata yı ekleyerek ismi Emir Ata dedim ve konuyu kapattım

iyi yapmışsın canım.adı gibi yaşasın inşallah
eee bizde karnımızda taşıyoruz o kadar zorluk çekiyoruz
isim üzerindede o kadar hakkımız olsun değil mi?

yazını çok beğendim ama aslında dikkatimi çeken şekli :) hamile kadın göbüşü gibi

Çok hoş ve ofjinal bir isim rana'nın anlamı ne tam olarak?

kızlar bende gül-i rana ismini çok seviyorum sizce nasıl olabilir mi

canım ben osmanlıca tarzı (gül-i) gibi çok agır buluyorum.. ama bizim begenmemizden çok senin içine sinmesi önemliiii
isim koyma aşaması çok zor gerçekten, birini memnun ediyosun digeri çıkıyo o ne be hiç güzel degil deyip moralini bozabiliyor
onun için moralini bozma sakınnnnn içinden ne geliyosa ona karar ver

Tabi canım isimlerin karakter üzerindede etkisi var galiba
inşallah bende istediğim ismi koyabilirim
karışmak isteyen bazı şahsiyetler olacak gibime geliyor

Çok hoş ve ofjinal bir isim rana'nın anlamı ne tam olarak?

Rana tek başına hoş güzel kadın demek ama gül-i rana dışı sarı içi kırmızı nadide bir gül
Ey Gül-İ Rana …

Kerem kıl,tesellim ol,düş içime cemreler gibi…Bir gelişle gel,bir gülüşle gel,güle düş de gel,hayalde gel,düşte gel…

Ayı ikiye bölen kutlu ellerinle gel,şirki kara yere karan tatlı dillerinle gel,saadet muştusunda bahtlı kullarınla gel…Ve ıtır,ıtır tomur tomur güllerinle gel…

Gel Efendim,Gül Kokuşlum…

Yetiştir suyu çorağa,tutuştur gülü yaprağa…Gül dikilsin yeniden toprağa…

Senin bir damla kokuna,bütün aşklarımı fedaya hazırım…!

Ve bir kırıntısına nazarının,bütün yüreğimi kanatmaya…

Bir gülü koklamak gibi seni anmak…

Gel Ey…!

Avucumda hep dikenler…Kanıyor…Kanıyor

İskender Pala l-i rana dışı sarı içi kımızı nadide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…