2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Anlamı çok güzelmiş canım koyabilirsin aslında tabi eşin ne diyor bu konuda
dizelerde güzelmiş anlamlıı...

Ben çıkayım artık kızlar hadi hepiniz allaha emanet olun
görüşmek üzere hayırlı akşamlar cümleten
midem gene ayaklandı ben gidiyorum diyor

Anlamı çok güzelmiş canım koyabilirsin aslında tabi eşin ne diyor bu konuda
dizelerde güzelmiş anlamlıı...

teşekkür ederim canım anlaştık biz kız olursa ben erkek olursa da o koyacak gül-i rana aslında peygamber efendimiz oluyor nadide bir gül bana hep onu hatırlatıyor o yüzden istiyorum

Ben çıkayım artık kızlar hadi hepiniz allaha emanet olun
görüşmek üzere hayırlı akşamlar cümleten
midem gene ayaklandı ben gidiyorum diyor

geçmiş olsun canım sende ALLAH a emenet ol hayırlı akşamlar güle güle

canım ismini çok beğendim gül-i rana telaffuz ederken zor söleniyo gerçekten ama isim çok güzel

sağol canım ya teşekkür ederim biraz cesaret istiyor koymak tabi pek yaygın bi isim değil çünkü gerçi bende seviyorum böyle isimleri ama alternatif isimler var aklımda mesela AFRA ve NESİBE isimleri gibi

neler var içinde canım banada mesaj yazmışlardı aralık başında gelicek diye bekliyoruz bakalım

canım ben daha çok bişey bekliyordum .mesela ıslak mendil,pişik kremi,şampuan,süt arttırıcı bi çay,birde güzel bir kitapcık.saydıklarım nerdeyse tek kullanımlık küçük şeyler.ama güzel yinede...

sağol canım ya teşekkür ederim biraz cesaret istiyor koymak tabi pek yaygın bi isim değil çünkü gerçi bende seviyorum böyle isimleri ama alternatif isimler var aklımda mesela afra ve nesibe isimleri gibi

bende kızım olursa hafza koyucam çok seviyorum bu ismi ama eşim istemiyo
erkek olursa o koyacak kız olursa ben öle anlaştık

neler var içinde canım banada mesaj yazmışlardı aralık başında gelicek diye bekliyoruz bakalım

canım ben daha çok bişey bekliyordum .mesela ıslak mendil,pişik kremi,şampuan,süt arttırıcı bi çay,birde güzel bir kitapcık.saydıklarım nerdeyse tek kullanımlık küçük şeyler.ama güzel yinede...

olsun canım yinede düşünüp gönderiyorlar değerli olduğunu hissettirir benimkilerde gelse yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…