Kuranı kerimi ezbere okuyan kadın
dişi aslan ve hz ömerin kızı anlamları güzel aman boşver bende eşimin koyduğu ismi beğenmiyorum ama anlaştık birbirimize karışmayacağız eşimde alperen ismini istiyo
Şimdi ben burda başka bir sorunumdan bahsetsem bebek dışında mesela ama ben sürekli başka arkadaşlarımla konuşsam paylaşsam..Sırf burda birileri hoşlanmadığı için site yönetimi bizi yasaklıcak.. o zaman burda ister facebook de ister tweeter de ne farkeder ki..Sadece bana gıcık olduğu için bile beni sürekli şikayet edebilen bir insan varsa ve yönetici sadece kişilere göre yorum yapıyorsa o zaman şuan beni yasaklasınlar ..Çünkü biraz önce facebook ve tweeterdan bahsettim
Birbirinizi eklemek için facebook, tweeter falan bahsetmenin bir sakıncası yokki.Tek sakınca güvenliğiniz için özel isimleri özel mesaj yoluyla vs iletmeniz ve facebook gruplarına çağrı vs yapmamanız.Çünkü buradaki yazışmaların sağlığı için bu grup işi önemli
Canım doktorum bugüne kadar hiç gramını söylemedi bebişimin. En son 13+2 de yani 9 gün önce gittim doktora o zaman 71 mm idi yani 7,1 cm di. Önümüzdeki çarşamba kontrolüm var. O zaman gramını da söyler artık doktor teyzemiz herhalde.
Kuranı kerimi ezbere okuyan kadın
dişi aslan ve hz ömerin kızı anlamları güzel aman boşver bende eşimin koyduğu ismi beğenmiyorum ama anlaştık birbirimize karışmayacağız eşimde alperen ismini istiyo
bize de doktor erkeğe benzio dedi eşim daha hamile kaldığımda efe demişti erkek olursa.kız ismi hiç düşünmedik daha ben efeyi istemiyorum diyorum ama dediğin gibi karışıp üzmek de istemiyorum bakalım hayırlısı...
Canım doktorum bugüne kadar hiç gramını söylemedi bebişimin. En son 13+2 de yani 9 gün önce gittim doktora o zaman 71 mm idi yani 7,1 cm di. Önümüzdeki çarşamba kontrolüm var. O zaman gramını da söyler artık doktor teyzemiz herhalde.
bize de doktor erkeğe benzio dedi eşim daha hamile kaldığımda efe demişti erkek olursa.kız ismi hiç düşünmedik daha ben efeyi istemiyorum diyorum ama dediğin gibi karışıp üzmek de istemiyorum bakalım hayırlısı...
Aynen bende senin durumundayim bı iki söyledim baktım kırıldı sonra tamam ne koyarsan koy karışmicam diye baba da doktor erkek gibi dedi ama ben genede araştırıyorum belki ikinci olur :))
Normal canım. Çok hızlı büyüyorlar.
Gittim baktım şimdi ultrasonlara SATa göre 11+1 ultrasona göre 11+3 de 45 mm boyu varmış benim minişimin de. 13+2 de 71 mm olmuş. Bu gittiğimde de bu hızla 10 cm olur herhalde.
Normal canım. Çok hızlı büyüyorlar.
Gittim baktım şimdi ultrasonlara SATa göre 11+1 ultrasona göre 11+3 de 45 mm boyu varmış benim minişimin de. 13+2 de 71 mm olmuş. Bu gittiğimde de bu hızla 10 cm olur herhalde.
Hatirli uğurlu olsun canim banada bı uzanti var ama ikili testi yapınca daha net birşey söylerim dedi cuma ya rendevumuz var bakalım ne olacak hayirlisi