2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hepimizin bebeişine maşaallah sübhanallah dielim valla cnm :))bende cok özlüyorum valla acaba neler yapıyor içerde diyede mrak ediyorum ah birde ufaktan hissedebilsek tam güzel olucak :)) randevun ne zaman ??

Abooo kimsecikler yok bütün annişler uyuyo galiba iyi istirahatlar

Merhaba arkadaşlar.
Bizimde yarın ikili testimiz var. Bakalım cinsiyeti belli olacak mı?
Bebek hareket etsin diye çikolata ya da başka bir şey yemek gerekiyor mu ? Böyle bir şey işe yarar mı?

Merhaba arkadaşlar.
Bebek hareket etsin diye çikolata ya da başka bir şey yemek gerekiyor mu ? Böyle bir şey işe yarar mı?

İnşallah olur ben hiç denemedim ama bazı arkadaşlar çikolata yediğin zaman hareketleniyomoş dene istersen sonuçların iyi çikar inşallah

Merhaba arkadaşlar.

ben bişey yemedim ikili test için gittiğimde, uyuyordu bebişim, sonra doktor amcası uyandırdı, ölçümü yaptılar. ama çikolata hareketlendiriyormuş ya da tatlı reçel falan :))

Merhaba arkadaşlar.

benim prensesimde çok oynamıyor doktorumuz şeker veya çikolata yememi söyledi ve ardından bolcaa su içmemi istedi ve böylelikle öğrenmiş olduk canım :))

bugün biz de ikili teste gittik 12+1 deymişiz 5,1 cm boyu dedi.ölçümlerimiz çok iyiyimiş. genital kısımda yarıklık var cinsiyeti kız gibi ama 3 hafta sonra kesinleştirelim dedi çok heyecanlıyım:)

bugün biz de ikili teste gittik 12+1 deymişiz 5,1 cm boyu dedi.ölçümlerimiz çok iyiyimiş. genital kısımda yarıklık var cinsiyeti kız gibi ama 3 hafta sonra kesinleştirelim dedi çok heyecanlıyım:)

hayırlı olsun herşeyin yolunda olmasına sevindim bir prenses daha mı geliyo ne :)

kaç haftalıkken cinsiyeti ögrendiniz arkadaslar.??
Benim de ayın bu ayın 16 sın da ikili tarama testim var. Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin.

Son düzenleme:
kaç haftalıkken cinsiyeti ögrendiniz arkadaslar.??
Benim de ayın bu ayın 16 sın da ikili tarama testim var. Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin.

12+2 de ikili teste gittiğimizde bize söyledi doktorumuz ama çok erken diye ben güvenemiyorum pek. test sonuçların çok iyi çıkar inşallah. insan çok rahatlıyor sonuçları alınca.

İyi akşamlar kızlar

Nasılsınız??

Cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın darısı başımıza...

2'li teste gidecek ve ben gibi sonuç bekleyenler inşallah güzel sonuçlarımız düşünmeye gerek yok

iyi akşamlaaarrrr :) kimsecikler yok herkes uyudu herhalde. amin inşallah :))))

12+2 de ikili teste gittiğimizde bize söyledi doktorumuz ama çok erken diye ben güvenemiyorum pek. test sonuçların çok iyi çıkar inşallah. insan çok rahatlıyor sonuçları alınca.

Amin canım inşallah. İnsan tabiki de en basında sağlıklı olmasını diliyor. Herşeyin başı Sağlık.. Ama inşallah istediğin cinsiyete sahip olur bebişin :)

Amin canım inşallah. İnsan tabiki de en basında sağlıklı olmasını diliyor. Herşeyin başı Sağlık.. Ama inşallah istediğin cinsiyete sahip olur bebişin :)

En başından beri herkes erkek diyordu, ben de erkek hissediyordum doktorun da tahmini erkek... :) bakalım kısmet. ilk çocugum erkek olsun istemişimdir hep zaten ama dediğin gibi önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun

banada ilk herkes erkek dedi..Sanırım şimdilerde benim kız isteğimi bildiklerinden kız diyorlar

Bende bilmiyorum ama herkes erkek diyor. Ve bana da öyle geliyor. Ve önümüzde ki sene sanırım erkek senesi.. Hangi hamişe sorsam hep erkek :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…