2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Marş marşş ayna karşısınaaaa

Aynaya gitmeden elle bir yokladım ama bir fark bulamadım

hımm iyi ozaman
benimde kontrolüm pazartesi çok heyecanlıyım acaba cinsiyetini söyler mi diye

İnşallah söylerde en azından merak ortadan kalkar...Benimki anca 1 ay sonra

Ama nuba göre kız sankim

fındığımla ikili teste gittik bugün. Ah yavrum nasıl hareketlenmiş, zıplıyor hopluyor.. Hatta bi ara küstü sırtını döndü bize sıpam.. Allah'ın mucizesi karşısında hıçkırıklara boğuldum bende.. Meleğim evladım herşeyim doğacağın günü, sana sütümü vereceğim günü iple çekiyorum. Doğum hak getire yeter ki sen gel yavrum ben hazırım herşeye. Annen kollarını açmış seni bekliyor olacak kuzum.

Bu arada konu dışı mesaja girer mi bilmiyorum ama bugün fazlasıyla konuşuldu zaten.Özelden mesaj atamadığım için buradan yayınlıyorum.

Kazen teşekkür ederim. Bizlere yaklaşırken hassasiyetlerimizi göz önüne alman, dinlemen çok önemliydi. İnsan yermeyide övmeyide bilmeli. Bu arada ban yiyen arkadaşlarım mahpusluğunuz biter bitmez gelin ya özledim ben sizleri. Ben herkesi sevmiyorum, seçiyorum aranızdan.. İstemeyende beni sevmesin. Ortak tek birşey var "RABBİM EVLATLARIMIZA SAĞLIK SIHHAT VERSİN, SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN" cümleten iyi geceler KK kızları..

hımm iyi ozaman
benimde kontrolüm pazartesi çok heyecanlıyım acaba cinsiyetini söyler mi diye

senle de kaderlerimiz aynı,
ben de pazartesi gidiyorum, cinsiyeti görürüz inşallah, diyorum
başlarda hiç merakım yoktu; şimdi şimdi pek meraklandım
kız mı erkek mi
kız mı erkek mi diye sorup duruyorum..

:)

Günaydın herkese.

günaydınnnnn..............

tartışmaların olmadığı güzel bir gün-hafta-yıl diliyorum hepimize..

her topikte zaman zaman olur böyle şeyler
birileri daha hassastır birileri daha realisttir
böyle böyle fikir ayrılıkları olabilir
bizler anne adayıyız
sorun çözerken de; bir konuyu gündeme getirirken de
evlatlarımıza nasıl örnek olmak istiyorsak o şekilde davranalım..
bizim sorun çözme becerilerimiz, insan ilişkilerimiz,
bir olay karşısındaki tepkimiz vb hep ona örnek olacak..
iyi beslenmek, dinlenmek, ona güzel bir oda hazırlamaya çalışmak gibi
kendimizde bu yönde geliştirebileceğimiz herşey de bebeğimiz için bir yatırımdır bence..
çünkü onun psikolojik durumu, hayatla başaçıkabilme becerisi
çoğunlukla bizden geçecek
o henüz dünyaya gözlerini açmadan
bu konuda kendimize ne kadar yatırım yaparsak, kârdır kuzular..
ve unutmayın, bebekler herşeyi hisseder..
ona güzel şeyler yaşatalım, hayatla güçlü-cesur-pozitif bağlar kuralım..

nacizane fikrim budur

tekrar herkese günaydın...

guaydin annisler,bebisim hic uyutmadi beni...5 e kadar donduk durduk hala da donmekteyiz

Haftasonları bile sabahın köründe kalkmaktan bana fenalık bastı.
En sonunda kalktık
Hazırlandım arkadaşıma kahvaltıya gideceğim bebişimle. Bir durak önce inip günlük yürüyüşümüzü de yapıcaz.
Bugün buralarda olmam yani. Kavga gürültü görmeyeyim gelince.

Birde sorularım var.
1- Ben bu tiroid ilacını her gün aynı saatte mi almalıyım?
2- Bu tiroid ilacını aldıktan sonra şu kadar saat süt, çay içmeyin gibi bir durum var mı?
3- Var ise benim doktorum bunu bana söylemedi o halde onu

Bu ka.

güzeel keyifli bir haftasonu dileriim
bir saattir eşimin mışıltısını dinliyoruum. nasıl huzurla uyuyor çok aşığım ben bu adama yaaaaa bir erkek uyurken bu kadar yakışıklı olabilir miiii
ama haziranda pabucu dama atılacak... bebişimin başında bekliycem o zaman o da babası gibi mışıl mışıl uyuycak, mis gibi kokacak, ağzını büzüştürücek .... ayyyy ben koptum kızlar şimdi ağlamaya başlarım

ohhh ne guzel,afiyet olsun simdiden bebisinle sana.sorulara gelince.aynu saatte almalisin gibi birsey soylemedi doktorum ama kesinlikle ac icmek gerekiyor ve eger baska ilacta iciyorsan karistirma.mesela digerini aksam ic,oglen ic.etkilesime girmemesi icin.cay ve sut icmemekle ilgili bir bilgim yok canim.zannimca zarari yoktur.ama yarim saat beklemek ilacin kana karismasi icin yeterli galiba.etkilesime girecek durumu kalmiyor.buyuzden sonrasinda yediklerin onemli olmuyor

günaydın seyzoşumm eşinde öğretmen mi hafta sonu çalışma yok ne güzel bende bi memur olaydım cumartesileri özellikle öğlene kadar uyuycam benimm tosisimde uyurken çok sevimli olurrr gülüyo zannedersinn Allah muhabbetinizi artırsın bitanemmm
ağlama seyzoşum hormonlara yenik düşmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…