2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Sağol canı cevapların için.
Elevit kullanıyorum ama tiroid ilacına başladığımdan beri onu öğlenleri almaya başladım, aferin bana.

Aç karnıma içiyorum canım ilacı da yarım saat beklerken çok midem bulanıyor. Yarım saatin dolmasını elimde mamamla bekliyorum. Bizim çocukun açlığa tahammülü yok da.

Ben kaçıyorum kızlar.

guaydin annisler,bebisim hic uyutmadi beni...5 e kadar donduk durduk hala da donmekteyiz

evet yaa şimdiden başladı yaramazlar çalışıyomusun canım bazen çok zor oluyor
dün akşam bebeğimin pıtpıttını iki kere çok net hissettim eşimde tam karşımdaydı ona benzesin çok istiyorum ona bakim dedim ama kanepede uyuklamak üzere olan biri olarak tek gözümü bile açamadımm

kaç haftalıkken cinsiyeti ögrendiniz arkadaslar.??
Benim de ayın bu ayın 16 sın da ikili tarama testim var. Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin.

Benimde 16 sinde ikili testim.dr um söylicekmi çok merak ediyorum doğrusu.hayırlısıyla sonuçlarımızda iyi çıkar inşallahh.

aynen basladi bebegim simdiden.evrt canim kucuk bir ilcede kamuda calisiyorum.benim tahminimde esime benzer bebegimiz diye dusunuyorum fakat bana da benzer sonucta genlerinin yarisi benden

kızlar kızımın ismi kesinleşti

AYŞE HAFZA AMA HAFZA HAFSA DİYE YAZILIYOMUŞ HANGİSİ DAHA KOLAY SÖLENİYO SİZCE EŞİMDE ÇOK BEĞENDİ BU İSMİ EĞER KIZIMIZ OLURSA İSMİ HAZIR GERÇİ KIZ HİSSEDİYORUM YAA RABBİM SAĞLIK VERSİN HİÇ FARKETMEZ

aynen basladi bebegim simdiden.evrt canim kucuk bir ilcede kamuda calisiyorum.benim tahminimde esime benzer bebegimiz diye dusunuyorum fakat bana da benzer sonucta genlerinin yarisi benden

he yaaa yarısıda bizden bizede benzesinler biraz ama yok yok bizimki kocişe benzesin

evet benimde acliga cok tahammulum yok,o bulantilarimizda ondan oluyor.o nedenle esimle bir kahvalti edemez olduk.ben kalkar kalkmaz acikiyorum 12 lere 1 lere kadar beklemem imkansiziyi eglenceler

Günaydın.tam olarak belli oldumu canım cinsiyeti bende kuz hissediyorum eşimde erkek geçirmesine rağmen kız olucak diyor bence arkadaşımın kızının adı hafsa yani söylenişini hep öyle duydum kulağa hoş geliyor zaten anlamıda çok güzel.

Günaydın arkadaşlar nasilsiniz ben bugün sancilarla uyandım ayağa kalktığım zaman çok fena oluyorum sizde de sancı oluyor mu

hee yaa öğlene kadar uyuyoruz bazeen
ama hafzakım noooldu senin memuriyet 2. atamaya mı kaldı :44:

HAFSA daha rahat söyleniyor sankiim :44: zaten HAFZA koysanızda okula HAFSA derler tecrübelerime dayanarak söylüyorum

Günaydın kızlar

Bugün cumartesi ve evdeyiz bebişimle

Kahvaltımızı yaptık..Şimdi evi toplıyacam ve gezmeye gidecez kuzumla

çok şükür 2 gündür azaldı fazla bulanmıyor . İNŞALLAH yakında hiç birşey kalmayacak . haftaya cumartesi randevum bebeğimide görücem

Sevindim. Benim de randevum haftaya cumartesi. Bu ay geçmek bilmedi bana. Eşimde zararlı olur diye sürekli ultrasona girmemi istemiyor. Bulantılar tam olarak geçmedi benim. hafifledi. Normalde 2 günde bir istifra ederdim. Bu hafta bir salı günü oldu bir de dün.
Geçse de rahat rahat her şeyi yiyip miniklerimizi beslesek.

gerçekten mii hafsa mı ismi tamam demekki hafsa diye kullanılıyor. Evet anlamı çok güzel
yok canım belli olmadı cinsiyei ben hislerime istinedan konuşuyorum Birazda kız olun istiyorum yaa Sende mi kız hissediyon

aman canım bulantılarım geçmedi deme..Çok arkadaşımız burda böyle yazdı sonra yeniden başladı bulantıları..Dile getirme bence

evet seyzoşumm 2. Atamaya kaldım çaykuru yani memleketi 0,5 puanla kaçırdım hayırlısı herşeyde bir hayır vardır.

Dimi seyzoşum hafsa daha rahat söleniyo sanki

Tecrübelerine dayanarak hafsa diyorum ozaman evet hafsa derler bencede

benimde haftaya cumartesi pazartesi aslında ama okadar bekleyemeyeceğim lekelenmemde oluyo yaa bebeğimi görmek istiyorum napıyo
canım düzelicek bulantıların inşallah artık o zor günleri atlattın bebeğini düşünme canım o senden beslenir

aman canım bulantılarım geçmedi deme..Çok arkadaşımız burda böyle yazdı sonra yeniden başladı bulantıları..Dile getirme bence

Evet ya tam geçti diye sevindim. Bir anda yeniden hortladı. 15.haftam yarın bitiyor. 16.hafta da tamamen kesiliyormuş bazılarının. İnşallah biter ya. En çok istediğim şey doya doya kahvaltı yapmak. Normalde çok fazla yemek seçmeyen ben, şimdi aşırı dercede seçici oldum. En çok sevdiğim öğünde kahvaltıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…