ohhh ne guzel,afiyet olsun simdiden bebisinle sana.sorulara gelince.aynu saatte almalisin gibi birsey soylemedi doktorum ama kesinlikle ac icmek gerekiyor ve eger baska ilacta iciyorsan karistirma.mesela digerini aksam ic,oglen ic.etkilesime girmemesi icin.cay ve sut icmemekle ilgili bir bilgim yok canim.zannimca zarari yoktur.ama yarim saat beklemek ilacin kana karismasi icin yeterli galiba.etkilesime girecek durumu kalmiyor.buyuzden sonrasinda yediklerin onemli olmuyor
guaydin annisler,bebisim hic uyutmadi beni...5 e kadar donduk durduk hala da donmekteyiz
günaydın canım evet çok şükür günler geçiyor neredeyse 4. ayımızı doldurucaz
kaç haftalıkken cinsiyeti ögrendiniz arkadaslar.??
Benim de ayın bu ayın 16 sın da ikili tarama testim var. Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin.
Naz nasıl oldun? Bulantıların hafiflemeye başladı mı?
evet yaa şimdiden başladı yaramazlar çalışıyomusun canım bazen çok zor oluyor
dün akşam bebeğimin pıtpıttını iki kere çok net hissettim eşimde tam karşımdaydı ona benzesin çok istiyorum ona bakim dedim ama kanepede uyuklamak üzere olan biri olarak tek gözümü bile açamadımm
aynen basladi bebegim simdiden.evrt canim kucuk bir ilcede kamuda calisiyorum.benim tahminimde esime benzer bebegimiz diye dusunuyorum fakat bana da benzer sonucta genlerinin yarisi benden
Sağol canı cevapların için.
Elevit kullanıyorum ama tiroid ilacına başladığımdan beri onu öğlenleri almaya başladım, aferin bana.
Aç karnıma içiyorum canım ilacı da yarım saat beklerken çok midem bulanıyor.Yarım saatin dolmasını elimde mamamla bekliyorum. Bizim çocukun açlığa tahammülü yok da.
Ben kaçıyorum kızlar.
kızlar kızımın ismi kesinleşti
AYŞE HAFZA AMA HAFZA HAFSA DİYE YAZILIYOMUŞ HANGİSİ DAHA KOLAY SÖLENİYO SİZCE EŞİMDE ÇOK BEĞENDİ BU İSMİ EĞER KIZIMIZ OLURSA İSMİ HAZIR GERÇİ KIZ HİSSEDİYORUM YAA RABBİM SAĞLIK VERSİN HİÇ FARKETMEZ
hee yaa öğlene kadar uyuyoruz bazeengünaydın seyzoşumm eşinde öğretmen mi hafta sonu çalışma yok ne güzel bende bi memur olaydım cumartesileri özellikle öğlene kadar uyuycam benimm tosisimde uyurken çok sevimli olurrr gülüyo zannedersinn Allah muhabbetinizi artırsın bitanemmm
ağlama seyzoşum hormonlara yenik düşmeee
kızlar kızımın ismi kesinleşti
AYŞE HAFZA AMA HAFZA HAFSA DİYE YAZILIYOMUŞ HANGİSİ DAHA KOLAY SÖLENİYO SİZCE EŞİMDE ÇOK BEĞENDİ BU İSMİ EĞER KIZIMIZ OLURSA İSMİ HAZIR GERÇİ KIZ HİSSEDİYORUM YAA RABBİM SAĞLIK VERSİN HİÇ FARKETMEZ
Günaydın arkadaşlar nasilsiniz ben bugün sancilarla uyandım ayağa kalktığım zaman çok fena oluyorum sizde de sancı oluyor mu
çok şükür 2 gündür azaldı fazla bulanmıyor . İNŞALLAH yakında hiç birşey kalmayacak . haftaya cumartesi randevum bebeğimide görücem
günaydın.tam olarak belli oldumu canım cinsiyeti bende kuz hissediyorum eşimde erkek geçirmesine rağmen kız olucak diyor bencearkadaşımın kızının adı hafsa yani söylenişini hep öyle duydum kulağa hoş geliyor zaten anlamıda çok güzel.
Sevindim. Benim de randevum haftaya cumartesi. Bu ay geçmek bilmedi bana. Eşimde zararlı olur diye sürekli ultrasona girmemi istemiyor. Bulantılar tam olarak geçmedi benim. hafifledi. Normalde 2 günde bir istifra ederdim. Bu hafta bir salı günü oldu bir de dün.
Geçse de rahat rahat her şeyi yiyip miniklerimizi beslesek.
hee yaa öğlene kadar uyuyoruz bazeen
Ama hafzakım noooldu senin memuriyet 2. Atamaya mı kaldı :44:
Hafsa daha rahat söyleniyor sankiim :44: Zaten hafza koysanızda okula hafsa derlerTecrübelerime dayanarak söylüyorum
sevindim. Benim de randevum haftaya cumartesi. Bu ay geçmek bilmedi bana. Eşimde zararlı olur diye sürekli ultrasona girmemi istemiyor. Bulantılar tam olarak geçmedi benim. Hafifledi. Normalde 2 günde bir istifra ederdim. Bu hafta bir salı günü oldu bir de dün.
Geçse de rahat rahat her şeyi yiyip miniklerimizi beslesek.
aman canım bulantılarım geçmedi deme..Çok arkadaşımız burda böyle yazdı sonra yeniden başladı bulantıları..Dile getirme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?