2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

.ok az kaldı biraz daha sıkalım dişimizi canım . çok şükür ben hiç çıkarmadım . bebeğim beslenmiştir mutlaka . ben 1 ay olacak görmeyeli bebeğimi çok merak ediyorum kocaman olmuştur şimdi

Evet çokta güzel bir kız hafsa)
Ben oldum olası erkek çocuk istiyodum ama şimdi kız hissediyorum nedensede kız fikrine çok alıştım.herkezde öyle hissediyor)
Sanırım bende kız istiyorum
Hayırlısıyla sonuçlarımızı alalımda saglıklı olsunlarda.

Gunaydın herkese

Bende de gecen hafta vardıo ağrılar cok şiddetliydi ama kesildi çok şükür doktorum tehlikeli olmadığını söyledi rahim kasılmaları ourmuş bu dönemde buyuyor bebişlerimiz

Günaydın arkadaşlar nasilsiniz ben bugün sancilarla uyandım ayağa kalktığım zaman çok fena oluyorum sizde de sancı oluyor mu

Ay merak ettik söylede hepimiz öğrenelim :)

Hafzakın morali bozulur diye söylemek istemedim. Erkek demişlerdi. Ama doktorum benim bebeğimi erkeğe benzetti 12.hafta sonunda gitmiştim. Kirpiğim falan dökülmüyor. Uydurma bunlar uydurma :))

:):)
Ya bendede bu ara acayip sivilce çıkıyor ,özellikle yüzümün sol tarafında ergenlikte bu kadar sivilcelenmedim ben yaaa
Hafzakın morali bozulur diye söylemek istemedim. Erkek demişlerdi. Ama doktorum benim bebeğimi erkeğe benzetti 12.hafta sonunda gitmiştim. Kirpiğim falan dökülmüyor. Uydurma bunlar uydurma :))

Bilmem ki? Olabilir mi acaba , biraz da sağ tarafa mı yatsak ne hiç değilse dengelensinn barii

Sağ tarafa yatırtmıyorki miniğim. Hemen kasıklarımda, karnımda bir sancı oluyor. Uzun süre düzde yatamıyorum. Sürekli soal yatıyorum. Sola yatmaktan bazen gece sol kulağımın bile acıdığını hissedip uyanıyorum :)

Bbeğin sağ tarafta mı?ya bende düz yatamıyorum kasıklarım acayip ağrıyor düz yattığım zaman irde ayaklarımı hep karnıma çekerek yatabiliyorum düz uzatınca da kasılma oluyor

Bbeğin sağ tarafta mı?ya bende düz yatamıyorum kasıklarım acayip ağrıyor düz yattığım zaman irde ayaklarımı hep karnıma çekerek yatabiliyorum düz uzatınca da kasılma oluyor

Evet sağda. Hamileliğim ilk gününden beri hep sağ tarafım ağrıdı. Hatta benim hamilelikten önce sağ kasığımda başlayan bir ağrı oldu. Regli dönemimden önceydi. Kadın doğuma gittim bir problem yok dedi. Geçmezse dahileyey git dedi. Sonra regli oldum 25.ağustosta. Tekrar ağrım devam etti. Ara ara sancı şeklinde oluyordu. Dahiliyeye gittim reglim bitince. Bir sürü tahlil yaptı, ultrasonla baktı hiç bir şey yok dedi. Bir ay sonra yeni regli dönemim geldiğinde hamile olduğumu öğrendim 24 eylül de. Acaba öncesinde hamilemiydim diye hep düşünüyorum :). Bebeğimin gelişimi de 6 gün önde gidiyor.

benim dökülmedi ama. Büyüklerimden duymuştum kirpik dökülmesini ve bunun için cinsiyet yorumu da yapmışlardı. Ama sana söylemeyeceğim :)

yaaa sevceyy söle noluurrrr sonuçta hepsi tahmin yorum işte hadi söleee sölee lütfen çirkinleşiyomrum diye kız dimiiii öle dimiii

Son düzenleme:

benim kızımda güzel olur inşallah teyzesi önce sağlıklı sıhhatli tabii

Kızlar zaten imzamızda yazıyodu sol tarafa yatmanız kan dolaşımı için daha iyiymiş bugünlerde

birde kızlar artık sırt üstü yatınca karnım içeri göçmüyooo şişlik elle anlaşılıyooo

Söle hadiii ben olsam hemen sölerdim ama hiç meraklandırmazdımm

Ay sanki ultrasyon sonucunda öğrenecem nasıl meraklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…