Sevindim. Benim de randevum haftaya cumartesi. Bu ay geçmek bilmedi bana. Eşimde zararlı olur diye sürekli ultrasona girmemi istemiyor. Bulantılar tam olarak geçmedi benim. hafifledi. Normalde 2 günde bir istifra ederdim. Bu hafta bir salı günü oldu bir de dün.
Geçse de rahat rahat her şeyi yiyip miniklerimizi beslesek.
.ok az kaldı biraz daha sıkalım dişimizi canım . çok şükür ben hiç çıkarmadım . bebeğim beslenmiştir mutlaka . ben 1 ay olacak görmeyeli bebeğimi çok merak ediyorum kocaman olmuştur şimdi
gerçekten mii hafsa mı ismi tamam demekki hafsa diye kullanılıyor. Evet anlamı çok güzel
yok canım belli olmadı cinsiyei ben hislerime istinedan konuşuyorum Birazda kız olun istiyorum yaa Sende mi kız hissediyon
Evet çokta güzel bir kız hafsa)
Ben oldum olası erkek çocuk istiyodum ama şimdi kız hissediyorum nedensede kız fikrine çok alıştım.herkezde öyle hissediyor)
Sanırım bende kız istiyorum
Hayırlısıyla sonuçlarımızı alalımda saglıklı olsunlarda.
Bende de gecen hafta vardıo ağrılar cok şiddetliydi ama kesildi çok şükür doktorum tehlikeli olmadığını söyledi rahim kasılmaları ourmuş bu dönemde buyuyor bebişlerimiz
Hafzakın morali bozulur diye söylemek istemedim. Erkek demişlerdi. Ama doktorum benim bebeğimi erkeğe benzetti 12.hafta sonunda gitmiştim. Kirpiğim falan dökülmüyor. Uydurma bunlar uydurma :))
Hafzakın morali bozulur diye söylemek istemedim. Erkek demişlerdi. Ama doktorum benim bebeğimi erkeğe benzetti 12.hafta sonunda gitmiştim. Kirpiğim falan dökülmüyor. Uydurma bunlar uydurma :))
Sağ tarafa yatırtmıyorki miniğim. Hemen kasıklarımda, karnımda bir sancı oluyor. Uzun süre düzde yatamıyorum. Sürekli soal yatıyorum. Sola yatmaktan bazen gece sol kulağımın bile acıdığını hissedip uyanıyorum :)
Bbeğin sağ tarafta mı?ya bende düz yatamıyorum kasıklarım acayip ağrıyor düz yattığım zaman irde ayaklarımı hep karnıma çekerek yatabiliyorum düz uzatınca da kasılma oluyor
Sağ tarafa yatırtmıyorki miniğim. Hemen kasıklarımda, karnımda bir sancı oluyor. Uzun süre düzde yatamıyorum. Sürekli soal yatıyorum. Sola yatmaktan bazen gece sol kulağımın bile acıdığını hissedip uyanıyorum :)
Bbeğin sağ tarafta mı?ya bende düz yatamıyorum kasıklarım acayip ağrıyor düz yattığım zaman irde ayaklarımı hep karnıma çekerek yatabiliyorum düz uzatınca da kasılma oluyor
Evet sağda. Hamileliğim ilk gününden beri hep sağ tarafım ağrıdı. Hatta benim hamilelikten önce sağ kasığımda başlayan bir ağrı oldu. Regli dönemimden önceydi. Kadın doğuma gittim bir problem yok dedi. Geçmezse dahileyey git dedi. Sonra regli oldum 25.ağustosta. Tekrar ağrım devam etti. Ara ara sancı şeklinde oluyordu. Dahiliyeye gittim reglim bitince. Bir sürü tahlil yaptı, ultrasonla baktı hiç bir şey yok dedi. Bir ay sonra yeni regli dönemim geldiğinde hamile olduğumu öğrendim 24 eylül de. Acaba öncesinde hamilemiydim diye hep düşünüyorum :). Bebeğimin gelişimi de 6 gün önde gidiyor.
evet çokta güzel bir kız hafsa)
ben oldum olası erkek çocuk istiyodum ama şimdi kız hissediyorum nedensede kız fikrine çok alıştım.herkezde öyle hissediyor)
sanırım bende kız istiyorum
hayırlısıyla sonuçlarımızı alalımda saglıklı olsunlarda.