erkek diye duymuştum ama dediğin gibi çirkinleşince kız olurmuş. :)
sevcey karnın şiştimi arkadasımm
Çok hafif şişti. dikkatli bakınca belli oluyor. Ben zaten zayıf hamile kaldım. 50 kiloydum. Sonra bulantılardan kilo verdim. Şimdi de 49,5 kiloyum :)) henüz kilo alamadım yani.
ya cnm bende 15haftadayımda karnım cıkmadı gibi.. hiçbişeyde hisssetmiyorum içimdebende zayıftım bulantıdan 2kg verdim suan gunde 4kez cıkarıyorsam 2ye indi cok sukur
Ben 2 günde bir çıkartıyordum zaten. ama çok fazla bulantım vardı. Bulantılar hafifledi. Geçen hafta hiç çıkarmadım. Ama bu hafta salı ve cuma günü çıkardım. Yemek konusunda hala her şeyi yiyemiyorum ama ilk zamanlarda yiyemediğim sadece bir iki şeyi yemeye başladım.
Hissetme konusunda da perşembe günü içerden biri sanki karnıma baskı yapmış gibi oldum. Bu arada oluyordu son zamanlarda. Ama bu seferki çok belirgindi. Biri karnımın sağ tarafını tutup bırakmış gibi bir histi.
ben fazla su ıcemıyorum bulantıdan hissetmeyincede korkuyorumm bişey oldumu susuzluktan falan diye sen su ıcebılıyormusun. cok soru sordm sanırım
ben fazla su ıcemıyorum bulantıdan hissetmeyincede korkuyorumm bişey oldumu susuzluktan falan diye sen su ıcebılıyormusun. cok soru sordm sanırım
Hissetme konusunda da özellikle ilk hamileliklerde 20. haftaya kadar hissetmemek normalmiş. Bunu dert etme bence.
cok sagol canım suan su 1 2 bardak zorla alıyorum doktor su ıcmıyormusun dedı bana kan degerimde cıkmıs sanırımhayırlısı olsun artık Rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin. seninde ilk gebelikmi. cinsiyetini ögrendinmi ben bugun yarın gidebilirimm kız hissediyorum sanki
Amin canım. Benimde ilk gebelik. 12. hafta bitiminde gitmiştim doktora erkeğe benziyor ama ne değil dedi. Ben zaten bekarlığımdan beri hep ilk çocuğum erkek olmasını istemişimdir. Hep oğlum olacak benim diyorum ama ya kız olursa diye de çok şartlanmamaya çalışıyorum. İlk zamanlar oğlum diye seviyordum. Şimdi ya kızsa diye miniğim diye seviyorum :)) Haftaya cumartesi randevum var. 16.hafta bitiyor olacak inşallah netleşir. Allah hayırlısını gönlümüze göre verir inşallah.
Ben çıkıyorum herkese iyi tatiller.
hamişler nasıl gidior hamilelik
hamilelik sizde manevi anlamda neler deiştirdi söyleyin bakalım
Kızlar müdürüm hem de arkadaşım benden sonra hamile kaldı aramızda 12 gün var..onun karnı falan yeni çıkmaya başladı..bide ince uzun falan o..bana hep onunki erkek gibi geliyordu..hatta benim mide bulantım daha fazlaydı onun azdı..tatlı da yiyordu ben hep tuzlu yerken..ben dedimki hatta hamilelğimiz farklı geciyor ikimizin cinsiyeti farklı olacak bence...şimdi o dün mardine gitti.%90kız demişler.
Şimdi bende kendimi erkek fikrine alıştırıorum:)
arkadaşlar acele cevap lütfen: ikili testte vajinal ultrason mu normal ultrason mu kullanıyorlar? bir de kan tahlili için aç karna mı gitmek lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?