2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
erkek diye duymuştum ama dediğin gibi çirkinleşince kız olurmuş. :)

yaaa ama çirkinleşince kız oluyo derler gerçi benim cildim çok değişti güzelleşti böle pamuk gibi oldu ama kirpiklerim dökülüyo işte bugün aktara gidip bişeyler istiycem

kızlar bebek artık bizden besleniyo yaa benim canım hep tatlı şeyler istiyo bu kan şkerimin kan değerlerimin düştüğü anlamına mı geliyo aynı adet dönemindeki gibi

Çok hafif şişti. dikkatli bakınca belli oluyor. Ben zaten zayıf hamile kaldım. 50 kiloydum. Sonra bulantılardan kilo verdim. Şimdi de 49,5 kiloyum :)) henüz kilo alamadım yani.

ya cnm bende 15haftadayımda karnım cıkmadı gibi.. hiçbişeyde hisssetmiyorum içimde bende zayıftım bulantıdan 2kg verdim suan gunde 4kez cıkarıyorsam 2ye indi cok sukur

ya cnm bende 15haftadayımda karnım cıkmadı gibi.. hiçbişeyde hisssetmiyorum içimde bende zayıftım bulantıdan 2kg verdim suan gunde 4kez cıkarıyorsam 2ye indi cok sukur

Ben 2 günde bir çıkartıyordum zaten. ama çok fazla bulantım vardı. Bulantılar hafifledi. Geçen hafta hiç çıkarmadım. Ama bu hafta salı ve cuma günü çıkardım. Yemek konusunda hala her şeyi yiyemiyorum ama ilk zamanlarda yiyemediğim sadece bir iki şeyi yemeye başladım.

Hissetme konusunda da perşembe günü içerden biri sanki karnıma baskı yapmış gibi oldum. Bu arada oluyordu son zamanlarda. Ama bu seferki çok belirgindi. Biri karnımın sağ tarafını tutup bırakmış gibi bir histi.

ben fazla su ıcemıyorum bulantıdan hissetmeyincede korkuyorumm bişey oldumu susuzluktan falan diye sen su ıcebılıyormusun. cok soru sordm sanırım

ben fazla su ıcemıyorum bulantıdan hissetmeyincede korkuyorumm bişey oldumu susuzluktan falan diye sen su ıcebılıyormusun. cok soru sordm sanırım

Çok olurmu canım. İnsan merak ediyor. Bende bulantılar varken içemiyordum. Şimdi hafiflediği için günde en fazla 8 bardak içebiliyorum. Bu midem bulandığı günler 3 e bile düşebiliyor. Bulantılar 16.hafta da tamamen biter diyorlar. İnşallah o zaman içmeye başlarsın. Ihlamur falan içebiliyorsan o şekilde sıvı almaya çalış. Tabi 9 ay devam edenlerde varmış. Ama bizimki inşallah 16.haftada biter.

Hissetme konusunda da özellikle ilk hamileliklerde 20. haftaya kadar hissetmemek normalmiş. Bunu dert etme bence.

cok sagol canım suan su 1 2 bardak zorla alıyorum doktor su ıcmıyormusun dedı bana kan degerimde cıkmıs sanırım hayırlısı olsun artık Rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin. seninde ilk gebelikmi. cinsiyetini ögrendinmi ben bugun yarın gidebilirimm kız hissediyorum sanki

Amin canım. Benimde ilk gebelik. 12. hafta bitiminde gitmiştim doktora erkeğe benziyor ama ne değil dedi. Ben zaten bekarlığımdan beri hep ilk çocuğum erkek olmasını istemişimdir. Hep oğlum olacak benim diyorum ama ya kız olursa diye de çok şartlanmamaya çalışıyorum. İlk zamanlar oğlum diye seviyordum. Şimdi ya kızsa diye miniğim diye seviyorum :)) Haftaya cumartesi randevum var. 16.hafta bitiyor olacak inşallah netleşir. Allah hayırlısını gönlümüze göre verir inşallah.

İnşallah canım Rabbim saglıklısını hayırlısını istedigimiz sekilde verir inşallah.. bende acıkcası erkek bebekleri cok sewıyorum bende bekarlıgımdan beri oglum olsun cok istedimama nedense hep kız dogdu içime ve asırı bulantımı hep kıza yordum ben. merak içindeyim bakalım doktor ne diyecek cinsiyete:)

Kızlar müdürüm hem de arkadaşım benden sonra hamile kaldı aramızda 12 gün var..onun karnı falan yeni çıkmaya başladı..bide ince uzun falan o..bana hep onunki erkek gibi geliyordu..hatta benim mide bulantım daha fazlaydı onun azdı..tatlı da yiyordu ben hep tuzlu yerken..ben dedimki hatta hamilelğimiz farklı geciyor ikimizin cinsiyeti farklı olacak bence...şimdi o dün mardine gitti.%90kız demişler.
Şimdi bende kendimi erkek fikrine alıştırıorum:)

hamişler nasıl gidior hamilelik

hamilelik sizde manevi anlamda neler deiştirdi söyleyin bakalım

ben her gün bebişime dua okuyorum, Allah'ın bir mucizesi yavrucuklarımız :) cok sukrediyorum, Allah olmayanlara da bu güzelliği nasip etsin diye :) bunun dışında da manevi olarak kendimi çok mutlu hissediyorum, hayatım daha anlamlı, hayallerim daha dolu... manevi olarak daha güçlüyüm, Allah'a sığınıyorum. ve bu da gerçekten insanı çok güçlü yapıyor.. bende değişiklikler böyle...

selam arkadaslarr.. 12 gün varsa aranızda benmle flan olması lazım benm doktorum daha belli olmaz en az iki üç hafta sonra dedi.. o nası öörenmiş hemen .. bu arada adaşım bende erkek gibi hissediyorum =)))

arkadaşlar acele cevap lütfen: ikili testte vajinal ultrason mu normal ultrason mu kullanıyorlar? bir de kan tahlili için aç karna mı gitmek lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…