2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet canım ben de senin gibi burada 1 ve daha düşük değerler duydum
doktor ölçtü ve 2.3 dedi ben sonra acaba hafta arttıkça artar mı bu dedim evet dedi.
ama doktor gayet iyi dedi

sağol canım rahatlıyorum böyle duyunca inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

anladım canım çok teşekkürler inşallah bizim de iyi çıkar sonuçlarımız Allah'a emanetiz güzel haberler veririm inşallah sağolasın

Benimkide ev islerine yardim eder mesela camasir asma olayi hep onda evide genelde o supurur ama yemekten hic anlamaz bugun iste makarna yapti onuda maci izlerken fazla pisirmis hamur gibiydi :) ama olsun ben raziyim.
Yalniz seninki kisirla beni bitirdi otesi yok, tebrik ederim ama muhtemelen yalniz yasamistir yada sehirdisinda ogrenci falandi daha onceden heralde.

Valla benimkininde bildigi yemekler Menemen,patates kızartması ve makarna esım yanmız cok yasamış ama hep dışardan yemiş boğazına pek duskundur temizliğe gelince askında cok titiz ama yapmaya gelince yok bana yardımcı pek olmuyor yer icer mutfak tezgahına süzer makineye koymaz bile benimde mide bulantım cok makineyi açamıyorum tiksindim elimde yıkıyorum genelde ama burnum tikali yoksa soluğu lavobada aliyorum

iyi akşamlar kızlar,
dün biz de dr.daydık geçmişi oku oku anca yazabiliyorum :))
benim bebişim de topladı bacaklarını kendine açmıyo bir türlü :) 17.haftaya geldik hala kesinleşmedi. bir pipi var ama emin değilim ayak da olabilir o diyor. evirdi çevirdi uğraştı yok bizim ki istifini bozmadı. olduğu yerde dönüyor, eller kollar havada falan çok tatlıydı ama bacaklarımızı açmadık pek bir terbiyeliyiz yani :)) kilo konusu geçmiş ben de azıcık toparlak olduğumdan dikkat ediyorum. 61,5 la kaldım şimdi 64 oldum dr. kilo alışın gayet iyi, dedi. sanırım tatlı yiyememeye borçluyum bu durumu.
bu arada tetanoz aşısı ile ilgili bilgi vermek istiyorum. ben hem özelde hem de sağlık ocağında takip yaptırıyorum ikisi de biliyor koordineli gittiğimi. sağlık ocağı 20 aralık için gün verdi aşıya. özeldeki dr.uma sordum, hiç bir kadın doğumcu bunu özellikle söylemez yaptır diye dedi. ama devlet eski politikaları güttüğü için sağlık ocakları devam ediyomuş. sebebi ise, eskiden doğum şartları şimdiki gibi steril ortamda olamadığı için, aletler ve ortamdan dolayı bu mikrobu kapmamamız için yapılıyormuş. şimdi senin yapacağın yer belli, bana sorarsan gerek yok, derim ama bebek için de hiç bir zararı yok yapalım illa derlerse yaptır, bir önlem sadece, dedi. ben de yaptıracağım zaten bir aşı 5 ya da 10 senelik oluyormuş. genel bir korunma gibi düşünüyorum. bilginiz olsun, dedim :)

canım hayırlı olsun,kız gibi geldi bana

canım çok geçmiş olsun.dilerim kısa zamanda atlatırsınAllahım kimseye hastalık vermesin,bugün baş ağrısına bile dayanamadım.dünyam değişti

canım çok sevindim.ne güzel haber böyle,inşallah sonuna kadar böyle sağlıcakla gider annesi
senin yüzük ve kalem testindede erkek çıkıyodu sanki.öyle aklımda kalmış.hayırlısı olsun

Kizlar benim bebegim 12. Haftada 2'li testde yani 11+6 da boyu 5.1 cm di.Bizim ekli olan takvime uygundu.Bir arkadasim 2'li testinde yine 12. Haftadaboyunun 7 cm oldugunu soyluyor gebelik.org dda ki ile ayni gidiyormus onun.Banada dediki seninki geriden gidiyordur alakasi yok doktorda ultrason cihazida tam gunu gunune gittigini soyluyor, tabi oladabilir ama oyle bir durumda yok.Bende ultrason kagidin yaninda mi bakiyim onda yazar dedim yokmus yaninda.Hadi 6 cm olsa neysede 7 cok degil mi birde o degilde ilk aylarda yakin olculerle gidiyoruz o sekilde 2' li test falan yapiliyor.Dicemki biz kisayiz onlar uzun zaten dedigim gibi herkesinki su donemde ayni surelerde yakin olculer oluyor ama biz esimlede boy olarak resmen ikiye katlariz.
Doktorum hersey normal dedi suphe etmiyorum ama durum garip geldi, sizin nasil merak ettim 12. Haftada herkesinki 7 civari mi?

Canim bende 11+3 haftalikti 4 buçuk cm idi doktorum iyi dedi cuma gunü tekrar gideceğim ikili test için o zaman 13. Haftalığa gireceğim bakalım kac çıkacak

Canim bende 11+3 haftalikti 4 buçuk cm idi doktorum iyi dedi cuma gunü tekrar gideceğim ikili test için o zaman 13. Haftalığa gireceğim bakalım kac çıkacak

Ona haksizlik etmek istemedim belkide olabilir diye dusundum ama seninkide yakin yine 12. Haftada olvulen cogu arkadasin 4,,5 yada 6 ya biraz yakin hic 7 cm duymadim.Onada haksiLik etmek istemedim belkide oyledir ama ama artik bana inandirici gelmemeye basladi aramizda 2 hafta varken senle aramizda 3 hafta var diyordu ve cocuk hic istemiyordu kocasinin zoruyla oldu bende tam tersi istiyordum bende hevesliyim ama benimki kimseninkinden ne farkli nede ozel sadece benim icin ozel.

canım benim hep yazan değerden kısa ve haftası daha küçük:26:takılmamaya çalışıyorum artık, doktorumuz normal diyorsa normaldir
en son kızdı zaten bana biraz doktorum,seni çok evhamlı gördüm dedibenim hastalarım böyle olmamalı dedi

Dün aksam komşuya gittim benden 3 hafta ileride yani 16 haftalık 7 cm dedi demekki bizimki de normAl canim hem boyu kilosu cokta önemli değil saglıgı yerinde olsunda

Canim ya denedim ama olmadı bebeğin dogum tarihini mı yazacağız sadece
evet canım mesela sallıyorum bebeğin doğum tarihi 25-06-2013 yazacaksın sayfanın en altına gidip değişiklikleri kaydet diyeceksin

makarna mı o lalalala çok severim olsun canım benimkide 4/4 lük yapmıyo
kör topal idare ediyoruz işte.mecburen muhtacız artık kimsemde yokki burda gelsin yapsın
evet hem polis okulundayken tekmiş.hemde ailesi yurt dışına gitmiş bu yıllarcaaa hep yalnız kalmış

kızlar biz anne boyutuna üye olup sabiha paktunanın kitabı için kaydolmuştuk ya (gerçi ben becerememiştim ve kitabımda gelmedi)beni iki gündür ordan arayıp resmen taciz ediyorlaryine aynı yazarın 7 kitaptan oluşan bi seti varmış.zorla satmaya çalışıyorlar128 tl imiş falan.hemen 12 taksit yapalım diye konuyu bağladı.bende zor kurtuldum elinden kadınınbugün yine aradı,sizleride böyle arayan oldu mu?merak ettim:26:

Aynen caim oyle bazen kulak tikamak lazim, 15. Hafta olmus :) cinsiyeti ne zaman ogreniyorsun cok meraktayim

Canım sana bir şey soracaktım
şey ben bu milupa sitesine girdim malum siteden beğendim
ama nasıl isteyeceğim o hediye paketinden:26:

Dün aksam komşuya gittim benden 3 hafta ileride yani 16 haftalık 7 cm dedi demekki bizimki de normAl canim hem boyu kilosu cokta önemli değil saglıgı yerinde olsunda

Yok ama diyorki ben 12. Haftadayken hatta o 12. Haftanin basinda gitti o zaman 7 cm mis.16. Hafta icin 7 cm. Cok normal zaten aman neyse dedigin gibi saglikli olsunda :) onemli olan o.

Aman hiç sevmiyorum böyle arkadaşları o ne öyle sanki rekabet edermiş gibi
senin bebeğin daha kısa yok benimki daha uzun çocukça şeyler bunlar aldırma
boşboğazlık işte sen üzülme
doktorun normal demiş daha ne ya onun üstüne söz var mı hiç

Aynen caim oyle bazen kulak tikamak lazim, 15. Hafta olmus :) cinsiyeti ne zaman ogreniyorsun cok meraktayim

canım bende çok meraktayımhayal kurup duruyorum,pazartesi gittim ama net bişey demedi.iki hafta sonra çağırdı ozaman bakarız dedi:44:gün sayıyorum

Canım sana bir şey soracaktım
şey ben bu milupa sitesine girdim malum siteden beğendim
ama nasıl isteyeceğim o hediye paketinden:26:

canım üye ol kısmı varya üye olmak için o kısmı doldurucaksın okadarmalum siteden değil direk kendi sitesine gir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…