evet canım ben de senin gibi burada 1 ve daha düşük değerler duydum
doktor ölçtü ve 2.3 dedi ben sonra acaba hafta arttıkça artar mı bu dedim evet dedi.
ama doktor gayet iyi dedi
Canım bende ikili testimi 13+2 de yaptırdım. Ense kalınlığı 2,5 çıktı. Doktorum bebekle ilgili fikrim tamamen olumludur. Kan testi de iyi gelecek eminim dedi. Üçlü testi istemedi, gerek yok dedi. Ve aynen doktorumun dediği gibi kan testimizde çok güzel geldi 3 gün sonra. Hiç canını sıkma. Bebeğin haftası ilerledikçe ense kalınlığı artarmış.3 ve üstü riskliymiş.
Kız aman erkeklerin yaptığı temizlikten ne çıkar 4 dakikada ev süpürüyor
koskoca ev 4 dakikada süpürülür mü hiç baştan savma işte 2 parkelere 2 de halılara değdiriyo tamamdır işte
bende seslenmiyorum hevesi kırılmasın diye:):)
Benimkide ev islerine yardim eder mesela camasir asma olayi hep onda evide genelde o supurur ama yemekten hic anlamaz bugun iste makarna yapti onuda maci izlerken fazla pisirmis hamur gibiydi :) ama olsun ben raziyim.
Yalniz seninki kisirla beni bitirdi otesi yok, tebrik ederim ama muhtemelen yalniz yasamistir yada sehirdisinda ogrenci falandi daha onceden heralde.
ben ikili testimden geldim kızlargeçmişe bakmadan attım kendimi buralara :) ense kalınlığımız 1.1 mm çıktı şükür sorunsuz atlattık sonrasında kan tahlilimizi verdik. miniğim kocaman olmuş en son gördüğümde 2.5 cm di şimdi 5.7 cm di 12+2 olmuşuz. o oynaşmalar, o kıpraşmalar, el ayak oynatışları mükemmeldi elini arkaya atmalar gözümün önünde hala hatırladıkça gülümsememe engel olamıyorum
3 tane resmimiz var acaba cinsiyet bir tahmini yapabilecek bir teyzemiz var mıdarısı yaptıracak arkadaşlarımın başına
Eki Görüntüle 574070 Eki Görüntüle 574069 Eki Görüntüle 574073
çok fena hastalandım ..kaç gündür basımı kaldırmadan yatıyorum bilmiyorum.. grip soğuk algınlığı üstüne bide kulak iltihabı.. hayatımda ilk defa kulağım için doktora gittim.. önce temizledi bi antibiyotik verdi içmek istemedim bende zararlı olabilir diye .. b kategorisinde bi ilaçtı.. ilacı içmeyince dahada dayanılmaz oldu acile kaldırdılar gece bi yarısı .. yarı baygındım .. ilacı kullandım iki gün yine bi değişiklik yok.. en son tekrar uzman doktora gittik ve iltihap mantara dönüşmüş o ilacı kullanma tetikliyor olabilir dedi.. gribimde öyle şiddetli ki..iyice gücüm kesildi.. ben kendimden geçtim benim minicik yavrum ne hissediyo acaba .. her hapşırdığımda öksürdüğümde korkuyorum.. kendinize dikkat edin kızlar.. ben çok fena oldum .. düşmanıma dilemem ne zormuş böyle.. hamileyim diyemi niye çok ağır geçiyor .. bana ve bebeğime dua edin de çabuk geçsin..
Selam kızlar. Elhamdülillah Ben bugün bebeğimi gördüm. Gününden 1 hafta önde gidiyor. 14 haftayı gecmiş dedi doktor. Bütün genetik test sonuçlarım maşallah normal çıkmış. Ense kalınlığı da normal dedi. Ayrıca Allah korusun sorunlu bebeklerde burun geç gelişirmiş. Bizimki tamamen gelişmiş maşallah. Beynini falanda inceledi. Vaginal ultrasonla baktığı için cok netti bebeğin yüzünü bile gördüm. Eşime benziyor gibi uzun yüzlü yuvarlak değil. Burnuda eşime benziyor:))))
Ayrıca erkek olduğunu söyledi organlarını(testıcles) gösterdi. Çok emindi Ama biz bir sonraki ultrasona kadar kimseye söylememe kararı verdik. Gecen sene Komşumuza da erkek denildi sonra kızı oldu. Herkese ayrı açıklama yapmak zorunda kaldılar. Aynı duruma düşmek istemiyoruz. Hem bizim için farketmiyor herhangi bir tercihimiz yok. sağlıklıymışya bize yeter. 5 Ocak'ta tekrar bakılacak o zaman da kesinleşir cinsiyeti. Zaten Şubat'a kadar alışveriş te yapmayacağım için sorun deil
Bugünlük benden bu kadar. Gerideki mesajları okuycam. Herkese sevgiler.
Kizlar benim bebegim 12. Haftada 2'li testde yani 11+6 da boyu 5.1 cm di.Bizim ekli olan takvime uygundu.Bir arkadasim 2'li testinde yine 12. Haftadaboyunun 7 cm oldugunu soyluyor gebelik.org dda ki ile ayni gidiyormus onun.Banada dediki seninki geriden gidiyordur alakasi yok doktorda ultrason cihazida tam gunu gunune gittigini soyluyor, tabi oladabilir ama oyle bir durumda yok.Bende ultrason kagidin yaninda mi bakiyim onda yazar dedim yokmus yaninda.Hadi 6 cm olsa neysede 7 cok degil mi birde o degilde ilk aylarda yakin olculerle gidiyoruz o sekilde 2' li test falan yapiliyor.Dicemki biz kisayiz onlar uzun zaten dedigim gibi herkesinki su donemde ayni surelerde yakin olculer oluyor ama biz esimlede boy olarak resmen ikiye katlariz.
Doktorum hersey normal dedi suphe etmiyorum ama durum garip geldi, sizin nasil merak ettim 12. Haftada herkesinki 7 civari mi?
Canim bende 11+3 haftalikti 4 buçuk cm idi doktorum iyi dedi cuma gunü tekrar gideceğim ikili test için o zaman 13. Haftalığa gireceğim bakalım kac çıkacak
Kizlar benim bebegim 12. Haftada 2'li testde yani 11+6 da boyu 5.1 cm di.Bizim ekli olan takvime uygundu.Bir arkadasim 2'li testinde yine 12. Haftadaboyunun 7 cm oldugunu soyluyor gebelik.org dda ki ile ayni gidiyormus onun.Banada dediki seninki geriden gidiyordur alakasi yok doktorda ultrason cihazida tam gunu gunune gittigini soyluyor, tabi oladabilir ama oyle bir durumda yok.Bende ultrason kagidin yaninda mi bakiyim onda yazar dedim yokmus yaninda.Hadi 6 cm olsa neysede 7 cok degil mi birde o degilde ilk aylarda yakin olculerle gidiyoruz o sekilde 2' li test falan yapiliyor.Dicemki biz kisayiz onlar uzun zaten dedigim gibi herkesinki su donemde ayni surelerde yakin olculer oluyor ama biz esimlede boy olarak resmen ikiye katlariz.
Doktorum hersey normal dedi suphe etmiyorum ama durum garip geldi, sizin nasil merak ettim 12. Haftada herkesinki 7 civari mi?
Ona haksizlik etmek istemedim belkide olabilir diye dusundum ama seninkide yakin yine 12. Haftada olvulen cogu arkadasin 4,,5 yada 6 ya biraz yakin hic 7 cm duymadim.Onada haksiLik etmek istemedim belkide oyledir ama ama artik bana inandirici gelmemeye basladi aramizda 2 hafta varken senle aramizda 3 hafta var diyordu ve cocuk hic istemiyordu kocasinin zoruyla oldu bende tam tersi istiyordum bende hevesliyim ama benimki kimseninkinden ne farkli nede ozel sadece benim icin ozel.
evet canım mesela sallıyorum bebeğin doğum tarihi 25-06-2013 yazacaksın sayfanın en altına gidip değişiklikleri kaydet diyeceksinCanim ya denedim ama olmadı bebeğin dogum tarihini mı yazacağız sadece
Benimkide ev islerine yardim eder mesela camasir asma olayi hep onda evide genelde o supurur ama yemekten hic anlamaz bugun iste makarna yapti onuda maci izlerken fazla pisirmis hamur gibiydi :) ama olsun ben raziyim.
Yalniz seninki kisirla beni bitirdi otesi yok, tebrik ederim ama muhtemelen yalniz yasamistir yada sehirdisinda ogrenci falandi daha onceden heralde.
canım benim hep yazan değerden kısa ve haftası daha küçük:26:takılmamaya çalışıyorum artık, doktorumuz normal diyorsa normaldir
en son kızdı zaten bana biraz doktorum,seni çok evhamlı gördüm dedibenim hastalarım böyle olmamalı dedi
canım benim hep yazan değerden kısa ve haftası daha küçük:26:takılmamaya çalışıyorum artık, doktorumuz normal diyorsa normaldir
en son kızdı zaten bana biraz doktorum,seni çok evhamlı gördüm dedibenim hastalarım böyle olmamalı dedi
Dün aksam komşuya gittim benden 3 hafta ileride yani 16 haftalık 7 cm dedi demekki bizimki de normAl canim hem boyu kilosu cokta önemli değil saglıgı yerinde olsunda
Aynen caim oyle bazen kulak tikamak lazim, 15. Hafta olmus :) cinsiyeti ne zaman ogreniyorsun cok meraktayim
Canım sana bir şey soracaktım
şey ben bu milupa sitesine girdim malum siteden beğendim
ama nasıl isteyeceğim o hediye paketinden:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?