- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
canım yaaa en azından listende kaç öğün var ara öğünlerde neler var günlük kaç dilim ekmek yazıyor bi tüyo versen olmaz mı :26::26:noluuurrrrr
slm . kızlar kaç kilo aldınız. ya benim karnım çok büyüdü sanki. bayada kilo aldım. resim paylaşabilenler paylaşabilir mi. bi ben mi böleyim merak ediorum. kaç kilo aldınız onuda yazıverin size zahmet.
Ayy ayy annesi seni ve babasını görünce sevinçten yerinde duramamış bı arkadasiminda aynı böyle olmuştu dedim cok hayali demekki kiz inşallah hayırlısı olurHerkese iyi akşamlar
Kızlar bugün hayatımın en mutlu günüydü sanki
Bir rüya gibiydi sabah gittik malum uyuyordu bizim ufaklık hantal şey
neyse ölçümlerini yaptı doktor her şeyi iyi çıktı bacak boyu parmakları omurgasını bile inceledi
serum taktılar bana serumdan sonra gel bakalım cinsiyetine dedi doktorum
serum 5 saat felan sürdü muayeneye girmeden ağzıma çikolata attım:)
neyse girdik işte anam bizimki başladı şow yapmaya inanamadık şoklardayız eşimle
el sallıyor takla atıyor hoplayıp zıplıyor parmağını emiyor
neler yaptı neler ammavelakin cinsiyetini gene göstermedi
bağdaş kurdu açmadı bacaklarının arasını doktor çok uğraştı
konuştu bir sürü minik kuşum hadi göster dedi
yok göstermedi galiba kız dedi doktor zaten öyle hissediyorum dedi
haftaya gene çağırdı inşallah gösterir bu kez:)
Ayy ayy annesi seni ve babasını görünce sevinçten yerinde duramamış bı arkadasiminda aynı böyle olmuştu dedim cok hayali demekki kiz inşallah hayırlısı olur
Valla bize şımardı herhalde
senin kontrol ne zaman canım?
Eer annesine naz yapmış cumA gunü benim rendevum ikili test yapacak bakalım hayırlısı 1 hafta oldu ama cok özledim bebisimi günlerde gecmiyo yaa
Canım valla ben şimdiden özledim desemm
Kuzucuğum benim
İnşallah ikili test sonucun iyi çıkar canım
İnsallah canim cok sağol senin bebisinin hareketlerini hissedebiliyor musun ben bazen hissediyorum
Tamam cok agir bir mide bulantisi yasamiyorum ama halen devam ediyor ve ben yemek yaparken bile zorlaniyorum mesela suan kocama yaptiriyorum 13. Haftadayim su tiksinme ve mide bulantisi gececek degil mi?Yoksa boyle nereye kadaryemek kokulari beni mahfediyor
evet canım yaklaşık 1 haftadır hissediyorum
sen ne zamandır hissediyorsun
kız hamilelik takvimi yapsana bacım kendine
Bende bir hafta 10 gündür hissediyorum helede tatli giyimde ve hapşırdığim zaman hissediyorum nasıl yapılıyor ki bilmiyorum nereye yapayim
Aman canım boşver kocacıklarımız yapsınlar bizde yiyelim
benimde eşim yapıyo yani tek yemek değil ütü bulaşık wc banyo temizliği
ne yapalım mecburen çekeceğiz
bende 16. haftama gireceğim hala geçmedi
anne olmak kolay değil elbet
bu arada eşim bugün kısır yaptı bana
Ohh ohh masallAh afiyet olsun iyide beceren var beceremeyen var benim esim yemek yapmasını beceremiyor temizlikte aynı sekilde benimde gebeliğim cok zor gidiyor öğüde böğüre yapiyorum
Bak canım bu sayfada nasıl yapıldığını anlatıyor
Linki tıkla bi bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?