2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

anladım canım,bana doktorum 26 ocak-5 şubat arası gidebilirsin dedi.birde senin doktorun ne dicek bakalım,ona göre ortalama bi tarihte giderim bende inşallah.acaba yoğun mu?şimdiden mi almak gerekir?ne dersin?

raporunuda tedbir amaçlı istemiştir bence,duruma hakim olabilmek için.meraklanma
inşallah hepimiz için herşey çok güzel olucak

buarada yarın 12.12.12 güzel şeyler düşünelim hep

Ben perşembe gideyim bir canım. Konuşayım doktorumla. Ona göre haberleşelim. Daha 1 aydan uzun zaman var. Bence şu an erken ama detaylı daha mı yoğun oluyor diğer testlerden bir fikrim yok. Perşembe günü benim doktorumun dediğine göre sende arar alırsın randevunu. 2 gün kaldı zaten.

banada tam söylemedi ama 6 cm dedi yani 12+6 ydı doktora göre hatta 13 dedi geriden felan değil alakası yok yani benimkide geriden geliyor ozaman doktor bilmiyormu canım alla alla :) garip gelmesin ölçümü normal benimkiyle aynı boşver

Slm nasilsiniz hamisler,banli arkadaslar gelmisler. Sevindim hosgeldiniz .buarada topic baya hareketlenmis
Masallah gecmisi oku oku bitiremedim. Bugun doktora gittik sonuda bende ogrendim cinsiyetini
2. Kizimiz geliyor insallah. Pipi gozukmuyor buyuk ihtimalle kiz dedi kesin olarak bir ay sonra soylerkm dedi
Insallah yanilmamistir.:)

banada öyle dedi çıkıntıyı göremedim buda jkız olma ihtimalini artırıyor dedi hayırlısı gerçi işin başı sağlık

Annecim, nasıl bir gün geçirdik biz böyle fındığım.. Gerildik gerildik babamız bile zor uyudu.. Korkma fındığım sen.. Hayat böyle işte kaza-kader bizim için yavrum.. Hadi biz bunları bir kenara bırakalım çok şükür belayı sıkıntıyı defettik. Bir gün daha büyüdük minikim.. Bakalım ne değişiklikler olmuş...

Hayirdir nolduki insallah kötü birsey olmamistir.

Bir sıkıntımız oldu ama geçti gitti çok şükür canım.. Kimseye birşey olmadan geçti. Ufak bir kaza yaşadık ama bir sorun yok.

Cok gecmis olsun cnm Allah bir daha yasatmasin kaza bela. Size birsey olmamisya cok sükür
Sende biraz rahatlaki bebeginde gerilmesin.dua etjeni tavsiye ederim rahatlatir biraz.

hadşya bu kaçıncı :) bende hiçbirinden yok daha inş olucak bu sefer :) sen alışkınsın ozamn :)

Bu 3. Olcak insallah bundan oncede bir dusuk yasadim 4..hamileligim olujor yani biraz aliskjn
Sayiliyorum dimi:) ama ilk hamileligim gibi cok heyecanliyim. Yani sizden oek bir farkim yok .
o halde senin icinde cinsiyet cok fark etmiyordur ilk cocuk ne olursa
Olsun fark etmiyor bir coguna gore.
Insallah rabbim herkesin gonlune gore verir..

inş sadece hayırlısını diliyorum bakalım işte :) kaçıncı haftanda düşükle sonuçlandı geçmiş olsun

Son düzenleme:
inş sadece hayırlısını diliyorum bakalım işte :) kaçıncı haftanda düşükle sonuçlandı geçmiş olsun

Aminnn herseyin hayirlisi olsun insallah. 9. Haftamda lekelenmem oldu ertesi gun hastaneye gittim
Bebegimin kalbi durmus. Kurtajla aldilar.3 ay sonra tekrar denedigimizde
Rabbim bu bebegimi bagisladi tekrar.2 cocuktan sonra dusuk yasayinca
Bunda baya bi endiselendim.
Ay kusura bakma gece gece benimde ne cok cenem dustu

gunaydinlar,sabah 5.30 a kadar deliksiz uyumanin hafifligi icindeyim.zira boyle uykusuz hergece olayi cildirticakti beni

uykusuz her geceeeee
mide bulantıları yanmalarııı hortladı yineee
sizler nasılsınız bakalım

Günaydın kızlar. Bu gece çok şükür deliksiz uyumuşum. Babamız miniğimize sabah sabah hediye almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…