2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Haa öyle mii hay benim yarım aklım
tamam canım yanlış anlamışım
teşekkür ederim sorumu cevapladığın için

Yok ama diyorki ben 12. Haftadayken hatta o 12. Haftanin basinda gitti o zaman 7 cm mis.16. Hafta icin 7 cm. Cok normal zaten aman neyse dedigin gibi saglikli olsunda :) onemli olan o.

Canim biraz önce İnternet'e baktım12 haftalık bebegin boyu 5 cm bir yerde de 6-7 cm yazıyordu demek değişiyor neyse doktor normal diyoda sorun yok demektir bu konularda fazlada takintili olmamak lazim

Canimm denedim olmuyo 26.06.2013 yazdım
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
diye bir yazı geldi

heh işte yanlış yazmışsın canım aralara nokta koymayacaksın
- tire işareti koyacaksın

Yok ama diyorki ben 12. Haftadayken hatta o 12. Haftanin basinda gitti o zaman 7 cm mis.16. Hafta icin 7 cm. Cok normal zaten aman neyse dedigin gibi saglikli olsunda :) onemli olan o.
Ben 11+3 de gittigimde 4,5 cm di 13+2 de gittigimde 7,1 cm di canim. 12. haftanin basi icin 7 cm cok fazla gibi geldi bana.

benim tam 12+0 da 5.3 cm idi bebişim. herşeyide normal dedi doktorumuz. bende sırık gibi uzunum ne alaka boşver sen onu... siz uzunsunuz ya komplex yapmış belli

iyi geceler arkadaslar bişi sorcm size yarın ikili tarama testimiz var saat 2 de aç karnına mı tok karnına mı gitmeyelim

Bu popumuzun alttan çekilmiş resmi. Sizcede erkekmi?
Ben sürekli tuzlu ve ekşi yediğim ve tatlıyı çok aramadığım için kızım olcak fikrine çok alışmıştım. Erkek fikri garip geliyor. Ama hala kızım olma şansım vardır belki. 5 Ocak'ta kesin anlıcaz inşallah. Hayırlısı olsun bakalım

Eklentiler

• $image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben doktoruma sordum detaylıyı dışarda yaptırcam dedim.oda senin doktoru söyledi,bende zaten ona gidicektim dedimisabet oldu.sen aldın mı randevuyu şimdiden,acaba yoğun mu dur?şimdiden mi almak gerekir?sen perşembe gidicekmişsin bakalım doktorun sana bunun hakkında bişey diyecek mi?bana 26 ocak gibi gidebilirsin dedi...

iyi geceler arkadaslar bişi sorcm size yarın ikili tarama testimiz var saat 2 de aç karnına mı tok karnına mı gitmeyelim

canım ikili test olan ultrasondan ölçüm yapıllıyor ve bir de kan testi. kan testinde de aç-tok fark etmiyor. en azından benim yaptırdığım yer öyle...

canım ben pipişim diyor resim resmen
Allah sağlık versin,hayırlısı olsun

Canim bence de Recep Bey cok iyi bir secim. Gidince anlayacaksin. Bu isin uzmani adam ve muthis rahatlatiyor seni. Persembe gunu gidince konusurum doktorumla canim. Ona gore sana da haber veririm. Recep Bey bana 22. Haftanda gorusuruz demisti. 22. Haftam 21 ocakta basliyor benim. Birde kardiyologundan rapor al birini bana birini Mebrukeye (kendi doktorum) gotur dedi. Bakalim raporumla ilgili ne diyecek.

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun. doktor bana 13+4de cinsiyet söyledi ama sizi görünce 16. haftada öğrenemeyenleri şüpheye düşüyorum acaba yanlış mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…