canım bende çok meraktayımhayal kurup duruyorum,pazartesi gittim ama net bişey demedi.iki hafta sonra çağırdı ozaman bakarız dedi:44:gün sayıyorum
canım üye ol kısmı varya üye olmak için o kısmı doldurucaksın okadarmalum siteden değil direk kendi sitesine gir canım
Yok ama diyorki ben 12. Haftadayken hatta o 12. Haftanin basinda gitti o zaman 7 cm mis.16. Hafta icin 7 cm. Cok normal zaten aman neyse dedigin gibi saglikli olsunda :) onemli olan o.
Aman hiç sevmiyorum böyle arkadaşları o ne öyle sanki rekabet edermiş gibi
senin bebeğin daha kısa yok benimki daha uzun çocukça şeyler bunlar aldırma
boşboğazlık işte sen üzülme
doktorun normal demiş daha ne ya onun üstüne söz var mı hiç
Canimm denedim olmuyo 26.06.2013 yazdım
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
diye bir yazı geldi
Ben 11+3 de gittigimde 4,5 cm di 13+2 de gittigimde 7,1 cm di canim. 12. haftanin basi icin 7 cm cok fazla gibi geldi bana.Yok ama diyorki ben 12. Haftadayken hatta o 12. Haftanin basinda gitti o zaman 7 cm mis.16. Hafta icin 7 cm. Cok normal zaten aman neyse dedigin gibi saglikli olsunda :) onemli olan o.
heh işte yanlış yazmışsın canım aralara nokta koymayacaksın
- tire işareti koyacaksın
Kizlar benim bebegim 12. Haftada 2'li testde yani 11+6 da boyu 5.1 cm di.Bizim ekli olan takvime uygundu.Bir arkadasim 2'li testinde yine 12. Haftadaboyunun 7 cm oldugunu soyluyor gebelik.org dda ki ile ayni gidiyormus onun.Banada dediki seninki geriden gidiyordur alakasi yok doktorda ultrason cihazida tam gunu gunune gittigini soyluyor, tabi oladabilir ama oyle bir durumda yok.Bende ultrason kagidin yaninda mi bakiyim onda yazar dedim yokmus yaninda.Hadi 6 cm olsa neysede 7 cok degil mi birde o degilde ilk aylarda yakin olculerle gidiyoruz o sekilde 2' li test falan yapiliyor.Dicemki biz kisayiz onlar uzun zaten dedigim gibi herkesinki su donemde ayni surelerde yakin olculer oluyor ama biz esimlede boy olarak resmen ikiye katlariz.
Doktorum hersey normal dedi suphe etmiyorum ama durum garip geldi, sizin nasil merak ettim 12. Haftada herkesinki 7 civari mi?
Ha tamam ya deneyeyim tekrardan
heh işte yanlış yazmışsın canım aralara nokta koymayacaksın
- tire işareti koyacaksın
iyi geceler arkadaslar bişi sorcm size yarın ikili tarama testimiz var saat 2 de aç karnına mı tok karnına mı gitmeyelim
iyi geceler arkadaslar bişi sorcm size yarın ikili tarama testimiz var saat 2 de aç karnına mı tok karnına mı gitmeyelim
Eki Görüntüle 574752
Bu popumuzun alttan çekilmiş resmi. Sizcede erkekmi?
Ben sürekli tuzlu ve ekşi yediğim ve tatlıyı çok aramadığım için kızım olcak fikrine çok alışmıştım. Erkek fikri garip geliyor. Ama hala kızım olma şansım vardır belki. 5 Ocak'ta kesin anlıcaz inşallah. Hayırlısı olsun bakalım
canım ben doktoruma sordum detaylıyı dışarda yaptırcam dedim.oda senin doktoru söyledi,bende zaten ona gidicektim dedimisabet oldu.sen aldın mı randevuyu şimdiden,acaba yoğun mu dur?şimdiden mi almak gerekir?sen perşembe gidicekmişsin bakalım doktorun sana bunun hakkında bişey diyecek mi?bana 26 ocak gibi gidebilirsin dedi...
merhaba arkadaslar o kadar dıkkat etmeme ragmen bronşit baslangıcı basladı ve gecenlerde doktora gıttım ılac yazdı bende ılacları kullanıp kullanmama yonunde kararsız kaldım ama doktorum kullan dedı kullanmazsan gecmez demesı uzerıne kullanmaya basladım hamılelık donemınde pek ılac kullanılmaz dıyorlar ama ınsan mecbur kalınca kullanıyor ıste gecelerı oksurukden yatamıyorum ulrasonda bebegının cınsıyetını ogrenen varmı bende haftaya gıdıcem ogrenmeye herkese selamlar sevgıler hayırlı ve saglıklı hamılelık gecırmek dıleklerımle hepınızı sevıyorum benim gibi bronsit geciren varmı ne tavsiye ediyorsunuz ne yapmalıyım oksurukden duramıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?