benim neden hiç midem bulanmıooookorkuom valla..mide bulantısı iyi bise çünkü ilk baslarda..
inşallah göreceksin canım,fotoları sakla ha:) benim simdi bi kesesi,bide yandakı fotoya benzer kalbinni göründüğü bi fotosu var :))
Salı günü gittiğimde bakmadı ultrasonla, kafadan bişiler hesap etti cuma günü gel bakalım dedi:)
Dr. çok tatlı ama, İzmittekilere şiddetle tavsiye ediyorum.
hımm bende pazartesi gidicem ama aramızda 1 gün var erken mi ki acaba cumaya mı alsam randavuyu allatan baktırmıcam zaten
mide bulantısı bebeğin gelisiminin iyi olduğunu gösterirmiş ve de netten okudum mide bulantısı olanların düsük yapma ihtimalı,bulanmayanlara göre daha azmıs..ne demek iyi bişey olurmu öyle şey bendede yok olmayadabilir bazıları çok rahat geçiyor neden kötü olsun ki anlamadım
canım ben keseyi görmeye gittiğimde adetimin üzerinden 10 gün geçmisti,tek keseyi gördük..7 gün sonra çağırdığnda emriyoyu göreceğimizi söylemisti..biz maşallah hem embrıyoyu gördük hem bebisin kalp atısınıyaa benim döllenme zamanım belli aslında çünkü tedaviyle oldu ona bakılırsa şuan 3+3 olması lazım tam olarak yumurta ile spermin buluşması yani zaten 2 haftada adettren sonra ekliyorsun öyle oluyor bilmiyorum ki ne zaman gözükür:
merhaba cnm bende izmitliyim 2012 haziran annelerinden :)4 aylık bebişim var doktorum kim merak ettim.bu arada sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle allah kucağında görmeyi nasip etsin cnm.
5 eylül gecesi son adetim ben onu 6 eylül olarak sayıyorum. Bazı sitelerde 14 haziran dior ama çoğunlukla 13 haziran dior..
Düzelttim bende sistemden, şimdi sanırım aynı olduk.
Randevu sabahtan olsa idi hemen yazardım sana ama öğleden sonra 15.45'te..
Akademi Nuri Bey..
Sen nereye gitmiştin?
Daha önce ben Konak Hastanesine gidiyordum.. Bebeğimin düşük tehlikesi olduğunu bile anlayamadılar bırak normal grip olmuşsun gibi
muayeneye girip çıkıyordun.. Uğramam bile..
Şimdi tavsiyeler üzerine Nuri Bey'e gittim, şen şakrak geldi bana..
olsun gene yaz giremicek misin nete daha :):):
ozamn benimde gözükebilir gidey,m ertelemim geç döllenme yok nasılsa biliyorum çünkü çatlatma iğneside oldum hımmm bende geç kalmadan görücem ozamn yaa inşllah bakalım pazrtesi belli olur zaten biran önce görmek istiyorum bende çok hafif mide yanması oluyor ama çok erken mide bulantısı için arkadaşımdan biliyorum ilk zamnlar çok iyidi iştahı açılmıştı benim gibi sonra bir başladı kız annesinin yanına girtmek zorunda kaldı ama normal yaşantısında arabada bile midesi bulanıyordu benim kolay kolay bulanmaz midem araba felan tutmaz beni hiç bakalım sonra başka 2 arkadaşaımıda çok rahat geçti şimdi son aylarındalar bence bulandırma kendini öyle rahat geçebilir herkesin bünyesi farklımide bulantısı bebeğin gelisiminin iyi olduğunu gösterirmiş ve de netten okudum mide bulantısı olanların düsük yapma ihtimalı,bulanmayanlara göre daha azmıs..
Ama söyle bise de okudum, eğer bebisin kalbı atmaya baslamıssa düsük ihtimali yüzde 3 e kadar düsüyormus..
Ay ne bileyim iste..bugün pek bi huzursuzum..yarın doktora gitcem ya ondan sanırım korkularım vaaaaarrrr..ama hayır esracım yarın bebisinin kalp atısını dinleyip rahatlayacaksın,hemde daha da gelismis olduğunu göreceksin die de kendimi rahatlatıom:)
canım ben keseyi görmeye gittiğimde adetimin üzerinden 10 gün geçmisti,tek keseyi gördük..7 gün sonra çağırdığnda emriyoyu göreceğimizi söylemisti..biz maşallah hem embrıyoyu gördük hem bebisin kalp atısını
Sende buna göre bi baz alabılrsın sanırım..ama yanıltmak istemem..ben adetin 15.günü yumurtladım ve o gün hamıle kaldım muhtemelen..
iş yerine dönersem hemen girip yazarım gelmezsem yazamam kuuuzummmm.
merhaba kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahh :)
mLsvT, gözünüzaydın canımm.. artık biraz rahatlama zamanıı
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn
benimde öğleden sonra randevum var, çok heyecanlıyımm yaa:18::26:
benimde öğleden sonra randevum var, çok heyecanlıyımm yaa:18::26:
Amin canım Allah razı olsun Hepimizin ki sağlıkla sıhaatle tamamına erdirsin
heycan yapma diyemicem sabah bende öyleydim, güzel güzel bebişini görüceksin napıyormuş orda diye
güzel haberlerle gel insallah canım,sıkıntı yapma dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?