nil, hayırlı olsun bebişinizkokoş topiğinden hatırladım seni :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişinş hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza :))
ya ben kız ismi bulamıyorum.mina,liva,alya falan var da karar veremiyorum.ama en çok mina ağır basıyo. o da dağ ben de dağ diye.erkek olursa ismi hazır yiğit ali.ilk oğlumun adı yağız emir uyumlu olur diye:)
hayırlı olsun.
benimki 25 ağustos yakınım sna ve bulantılarım berbat durumda sabah kendimi yataktan lavaboya zor attım halada bahaneye bakıyor midem..offf nolacak böle
merhaba cnm benım bebegım usg de gorulmedı kanda cıkıyor amaalttan bakarsa gozukur ama ben bırazdaha bekleyım dıyorum :)) ınsallah sag saglım kucagımıza almak nasıp olur Allah hayırlı evlat versın
Günaydın taze anne adayları ve hayırlı cumalar
Alttan muayene anneye ya da bebeğe zarar vermiyor. Daha net görmek için oraan bakmış ama neden görememiş bu değerde anlamadım. Cihazı mı eski acaba? Bir sorun olsa onu da görürdü,teşekküllü bir hastanede başka doktora da gidip muayene ol muhakkak.
Normal canım. Allah size bağışlasın bebeğinizi.
Çok güzel düşünmüşsün.İhtiyacı olanlar yararlanabilir.
Alttan bile görünmesi için 1500- 2000 olması lazım ki karından görülmesi için daha da yüksek olması lazım. Biraz daha beklemen gerekiyor.
Çok geçmiş olsun. İş meselesinde de sağlığından önemli değil ya hakkında hayırlısı olsun
benim ilki çok bulantılı geçmişti,inşallah geçer bulantıların ve benim de başlamazsen bebeğini gördün mü ultrasonda,kalp atışı duyuluyormu?ben 2. de gittim bebek görünmüyordu henüz.
canım cok geçmiş olsun dıkkat et kendıne bol bol su içi rabbım şifa versın
amin canım hayırlı evlatlar nasip etsin ben daha ilk defa doktora gideceğim telefonla konuşuyorum doktor tanıdık bundan 13 gün önce kan sonucu söyledim hamile olduğumu söyledi ne zaman geleyim dedim aslında ayın 15'i gibi gelmemi söyledi daha gözükmez dedi ben yarın gezmeye gideceğim için hem bi kontrol olsun diye bugünü istedim saat 5 te gideceğim inşallah gözükür
bebişimin kesesini gördüm bugün..rahmin tam ortasında öylecene duruyodu yavruşummm...ama fotosunu alamadım doktorun yazıcısı bozulmuşş..5 haftalıkmış bebişim:98: :118:
saol canım , çok korktum çok üzüldüm ama bugün iyiyim kanamam da yok , miğde bulantılarım arttı şimdi de sabahları , yarın itibariyle inşallah tam istirahat edicem :)
Çok şükür canım...
Bende ilk defa bu sabah 7 gibi çok kötü bir mide bulantısıyla uyandımÇok fenaydı. Bu saate kadar sadece 2 tane etiform yiyebildim ama çok şükür geçti.
saol canım , sabah miğde boş olunca daha da zor oluyor aslında ama olsun onlar için herşeyedeğer dimiii :)
Hayırlı olsun cicim:)bende bugün gidicem bakalım,bende görebilicemmi?
sorma bende sizlei okudukça psikopat oldum ağrısın istiyorum buy arada ne zaman duydun ve gördün
haber ver bakalım merak ettim görünüyormu ben erken die gitmek istemiyorum ama
:)) akıllım:) herkesin ağrıyacak diye bişe yok,ama eğer ağrıyosa da korkmayın demek istedim..
6+2 de gördüm kalp atısını canımSimdi 6+6 da yine gitcem insallah duyarım sımdi de:26:
salı günü gittiğimde bakmadı ultrasonla, kafadan bişiler hesap etti cuma günü gel bakalım dedi:)
dr. çok tatlı ama, izmittekilere şiddetle tavsiye ediyorum.
gördüysen tamamdır işte ben doktora gidicem pazrtesi 5+3 de acaba görebilirmiyim bebeğimi
benim neden hiç midem bulanmıooooKorkuom valla..mide bulantısı iyi bise çünkü ilk baslarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?