2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydınlar yüzünüzden gülücük eksik olmasın güzel bir gün olsun

nil, hayırlı olsun bebişiniz kokoş topiğinden hatırladım seni :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş inş hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza :))

teşekkür ederim canım

benim de oğlum olursa devrim ali olacak inşallah

benimki 25 ağustos yakınım sna ve bulantılarım berbat durumda sabah kendimi yataktan lavaboya zor attım halada bahaneye bakıyor midem..offf nolacak böle

benim ilki çok bulantılı geçmişti,inşallah geçer bulantıların ve benim de başlamaz sen bebeğini gördün mü ultrasonda,kalp atışı duyuluyormu?ben 2. de gittim bebek görünmüyordu henüz.

merhaba cnm benım bebegım usg de gorulmedı kanda cıkıyor ama alttan bakarsa gozukur ama ben bırazdaha bekleyım dıyorum :)) ınsallah sag saglım kucagımıza almak nasıp olur Allah hayırlı evlat versın

amin canım hayırlı evlatlar nasip etsin ben daha ilk defa doktora gideceğim telefonla konuşuyorum doktor tanıdık bundan 13 gün önce kan sonucu söyledim hamile olduğumu söyledi ne zaman geleyim dedim aslında ayın 15'i gibi gelmemi söyledi daha gözükmez dedi ben yarın gezmeye gideceğim için hem bi kontrol olsun diye bugünü istedim saat 5 te gideceğim inşallah gözükür

Çok saol canım benim , hayırlısı...

benim ilki çok bulantılı geçmişti,inşallah geçer bulantıların ve benim de başlamaz sen bebeğini gördün mü ultrasonda,kalp atışı duyuluyormu?ben 2. de gittim bebek görünmüyordu henüz.

ayın 19 unda kalp atışını ilk kez duyucaz inşallah.iple cekiyorum

canım cok geçmiş olsun dıkkat et kendıne bol bol su içi rabbım şifa versın

saol canım , çok korktum çok üzüldüm ama bugün iyiyim kanamam da yok , miğde bulantılarım arttı şimdi de sabahları , yarın itibariyle inşallah tam istirahat edicem :)

cok sevındım ya bebekler mukemmel bır duygu ... ınsallah gozukur arkadasım bende merak edıyorum ama bu duyguda guzel kan sonucuma netten bakıyorum ama cıkmamıs daha bakalım bıraz tansıyonum dusuk cıkacagım gorusuruz nasıpse ıyı gunler

Hayırlı olsun cicim:)bende bugün gidicem bakalım,bende görebilicemmi?

bebişimin kesesini gördüm bugün..rahmin tam ortasında öylecene duruyodu yavruşummm...ama fotosunu alamadım doktorun yazıcısı bozulmuşş..5 haftalıkmış bebişim:98: :118:

saol canım , çok korktum çok üzüldüm ama bugün iyiyim kanamam da yok , miğde bulantılarım arttı şimdi de sabahları , yarın itibariyle inşallah tam istirahat edicem :)

Çok şükür canım...
Bende ilk defa bu sabah 7 gibi çok kötü bir mide bulantısıyla uyandım Çok fenaydı. Bu saate kadar sadece 2 tane etiform yiyebildim ama çok şükür geçti.

Son düzenleme:
Çok şükür canım...
Bende ilk defa bu sabah 7 gibi çok kötü bir mide bulantısıyla uyandım Çok fenaydı. Bu saate kadar sadece 2 tane etiform yiyebildim ama çok şükür geçti.

saol canım , sabah miğde boş olunca daha da zor oluyor aslında ama olsun onlar için herşeyedeğer dimiii :)

sorma bende sizlei okudukça psikopat oldum ağrısın istiyorum buy arada ne zaman duydun ve gördün

:)) akıllım:) herkesin ağrıyacak diye bişe yok,ama eğer ağrıyosa da korkmayın demek istedim..
6+2 de gördüm kalp atısını canım simdi 6+6 da yine gitcem insallah duyarım sımdi de:26:

Salı günü gittiğimde bakmadı ultrasonla, kafadan bişiler hesap etti cuma günü gel bakalım dedi:)
Dr. çok tatlı ama, İzmittekilere şiddetle tavsiye ediyorum.

haber ver bakalım merak ettim görünüyormu ben erken die gitmek istemiyorum ama

:)) akıllım:) herkesin ağrıyacak diye bişe yok,ama eğer ağrıyosa da korkmayın demek istedim..
6+2 de gördüm kalp atısını canım Simdi 6+6 da yine gitcem insallah duyarım sımdi de:26:

gördüysen tamamdır işte ben doktora gidicem pazrtesi 5+3 de acaba görebilirmiyim bebeğimi

salı günü gittiğimde bakmadı ultrasonla, kafadan bişiler hesap etti cuma günü gel bakalım dedi:)
dr. çok tatlı ama, izmittekilere şiddetle tavsiye ediyorum.

hımm bende pazartesi gidicem ama aramızda 1 gün var erken mi ki acaba cumaya mı alsam randavuyu allatan baktırmıcam zaten

benim neden hiç midem bulanmıoooo korkuom valla..mide bulantısı iyi bise çünkü ilk baslarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…