2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Gününüz çoooooooook güzel geçsin minnoşlar ve anneleri
Biz çok yoğunuz bugun hadi başlayalım bakalım çalışmaya...........

dün hastaneye gittiğimde 12+6 haftalık biri vardı boyu 6 cm di. benim 12+2 idi 5.70 çıktı. genelde de bu cm ler oluyor diye okuyoruz hep buradaki arkadaşlardan. bence bizlerinkisi normal 7 bana çok gibi geldi insan ister istemez kendinde acaba benimkisi niye kısa neyden böyle oldu diye sorguluyor.
ben bu tarz insanlarla pek bilgi alışverişi yapmamak gerektiğini düşünüyorum.

Günaydınlar herkese :)

Sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün bizlerin olsun inşallah :)

Biraz gezdim dünün konularını genel olarak pıtırcıklarımızın cm'leri konuşulmuş..
En son yazan arkadaşlara gönülden katılıyorum, marissa34 en son aynı fikri söylemiş..
Pıtırcıklarımız Allahın izniyle çok iyi,çok sağlıklı..
Ben,benim kafama yatmayan, beni polemiğe sokacak kimse ile bilgi alış-verişi yapmıyorum,
9 ay boyunca, sinirleri alınmış, sürekli gülücükler saçan bir anne adayı olup çocuğumunda mutlu
olması taraftarıyım..
Rabbim kötü şeyler yaşatmasın, başımıza kötü şeyler gelmesin dualarım bu yönde..

Rahatsız olan arkadaşlar var, ballı ıhlamur içine karabiber arkadaşlarım biraz yakıor boğazı ama
gerçekten çok iyi geliyor.. Geçmişler olsun..

Arkadaşlar,
Bebeğinin boyuna birkaç hafta önce fena takmış biri olarak bir takım araştırmalar yapmıştım. aşağıdaki açıklama gebelik.org da yapılıyor. yani öncelikle internetteki rakamlara bu haftalarda kafayı takmamak gerekiyormuş.

"bebeğinizin boyu bu haftalarda verilen boylara tam uymayabilir. Bu sayfalarda verilen boyların "tepeden tırnağa" olduğunu, ancak ultrasonda özellikle 14. Haftaya kadar belirlenen "boyun" baş ile popo arasında yeralan mesafe olduğunu, böylece bacak boyunu içermediğini unutmayın"

haftası aynı olan arkadaşlara baktığımda, ufak tefek farklarla bebişlerimizin boyu hep aynı zaten ben burdan takip ediyorum. örneğin en son benimki 12+2de 5.7 cmdi ve herşey normal dedi doktor. daha da önemlisi doktorumuzun gelişimle ilgli herşeye normal demesi...
Bu sebeplerle bebişinin boyu kafasına takılan arkadaşlara kendinizi hiiiiiiççççç üzmeyin diyorummm :) :) :)

ayyyy yerim ben onun poposunun altını resmen aşikar belli pipiş çok tatlı bi foto olmuş ya sabah sabah gülümsetti beni :)

canım geçmiş olsun bişey yoktur umarım sizde bi hayır falan dağıtın

Gününüz çoooooooook güzel geçsin minnoşlar ve anneleri
Biz çok yoğunuz bugun hadi başlayalım bakalım çalışmaya...........

günaydınn enerji verdi msjın arkadaşım iyi çalışmalar hepimize

Günaydınnnnn kızlarrrr :))

12.12.12 hepimize uğur getirsin :))

aminnnnnnnnnnnnn

Sabah haberlerinde spiker kız.12/12/12 için,bugün hayatınızda kalıcı birşeyler yapın.Unutamayacağınız birşeyler olsun dedi..düşündüm??

kalıcı olarak evlenilebilirdi doğurulabilirdi onları da yapamıycağımıza göre ne yapsakki :)

günaydın kızlar bugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani

biz gerçekten bilinçli anneleriz bundan da eminim. dün devlet hastanesindeydim, hamileler ikili testin ne olduğunu bilmeyenler ikili teste gelmiş ama ne olduğunu bilmiyorlar. kaç hafta olduğunu bilmeyenler. ense kalınlığı sonucu nerede yazıyor diyenler, ultrason kağıdında CRL in ne demek olduğunu bilmeyenler gördüm dün ve bizlerin gerçekten bilinçli anne adayları olduğumuza inandım. gerçi eşini alan hastaneye koşmuş orda da benim içim gitti ben tektim kıskanmadım desem yalan olur :) yoğun çalışan bir eşe sahip olmanın kötü yanları diye teselli ettim ama bu hormonlarla nafile :)

günaydın kızlar bugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani

Ayy canım Allah kavuştursun. Bende geçen sene 11.12.2011 akşamı göndermiştim. Çok zor beklemek bilirim. Allah sabır versin.

hadi yaa..Allah kavuştursun canım.Başımdan geçti 2 yıl önce bekledim 5 ay 10 gün.çok zordu benim için.İnşallah senin için çabucak ve iyi geçer.:26:

neeeeeeeeee kaç aylığına nereye Allah kavuştursun cnm gerçekten unutulmaz olmuş

Ayy canım Allah kavuştursun. Bende geçen sene 11.12.2011 akşamı göndermiştim. Çok zor beklemek bilirim. Allah sabır versin.

gerçekten unutulmaz bir gün olmuş senin için kısa dönem mi gitti? Allah kavuştursun canım

hadi yaa..Allah kavuştursun canım.Başımdan geçti 2 yıl önce bekledim 5 ay 10 gün.çok zordu benim için.İnşallah senin için çabucak ve iyi geçer.:26:

sağolun kızlar kısa dönem çıktı çok şükür mayıs ortası geliyor inşallah karabük çıktı doğuma yetişiyor inşallah babamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…