dün hastaneye gittiğimde 12+6 haftalık biri vardı boyu 6 cm di. benim 12+2 idi 5.70 çıktı. genelde de bu cm ler oluyor diye okuyoruz hep buradaki arkadaşlardan. bence bizlerinkisi normal 7 bana çok gibi geldi insan ister istemez kendinde acaba benimkisi niye kısa neyden böyle oldu diye sorguluyor.Kizlar benim bebegim 12. Haftada 2'li testde yani 11+6 da boyu 5.1 cm di.Bizim ekli olan takvime uygundu.Bir arkadasim 2'li testinde yine 12. Haftadaboyunun 7 cm oldugunu soyluyor gebelik.org dda ki ile ayni gidiyormus onun.Banada dediki seninki geriden gidiyordur alakasi yok doktorda ultrason cihazida tam gunu gunune gittigini soyluyor, tabi oladabilir ama oyle bir durumda yok.Bende ultrason kagidin yaninda mi bakiyim onda yazar dedim yokmus yaninda.Hadi 6 cm olsa neysede 7 cok degil mi birde o degilde ilk aylarda yakin olculerle gidiyoruz o sekilde 2' li test falan yapiliyor.Dicemki biz kisayiz onlar uzun zaten dedigim gibi herkesinki su donemde ayni surelerde yakin olculer oluyor ama biz esimlede boy olarak resmen ikiye katlariz.
Doktorum hersey normal dedi suphe etmiyorum ama durum garip geldi, sizin nasil merak ettim 12. Haftada herkesinki 7 civari mi?
Günaydın... dikkat et cnm...bi de C vitamini takviyesi al noolur noolmaz:)))
Sabah haberlerinde spiker kız.12/12/12 için,bugün hayatınızda kalıcı birşeyler yapın.Unutamayacağınız birşeyler olsun dedi..düşündüm??Günaydınnnnn kızlarrrr :))
12.12.12 hepimize uğur getirsin :))
Sabah haberlerinde spiker kız.12/12/12 için,bugün hayatınızda kalıcı birşeyler yapın.Unutamayacağınız birşeyler olsun dedi..düşündüm??
unutulmayacak bu tarihi boş geçmeyin diyorama ne yapılabilir hakikaten düşünmek lazım
Bu popumuzun alttan çekilmiş resmi. Sizcede erkekmi?
Ben sürekli tuzlu ve ekşi yediğim ve tatlıyı çok aramadığım için kızım olcak fikrine çok alışmıştım. Erkek fikri garip geliyor. Ama hala kızım olma şansım vardır belki. 5 Ocak'ta kesin anlıcaz inşallah. Hayırlısı olsun bakalım
Annecim, nasıl bir gün geçirdik biz böyle fındığım.. Gerildik gerildik babamız bile zor uyudu.. Korkma fındığım sen.. Hayat böyle işte kaza-kader bizim için yavrum.. Hadi biz bunları bir kenara bırakalım çok şükür belayı sıkıntıyı defettik. Bir gün daha büyüdük minikim .. Bakalım ne değişiklikler olmuş...
Gününüz çoooooooook güzel geçsin minnoşlar ve anneleri
Biz çok yoğunuz bugun hadi başlayalım bakalım çalışmaya...........
Günaydınnnnn kızlarrrr :))
12.12.12 hepimize uğur getirsin :))
Sabah haberlerinde spiker kız.12/12/12 için,bugün hayatınızda kalıcı birşeyler yapın.Unutamayacağınız birşeyler olsun dedi..düşündüm??
Günaydınlar herkese :)
Sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün bizlerin olsun inşallah :)
Biraz gezdim dünün konularını genel olarak pıtırcıklarımızın cm'leri konuşulmuş..
En son yazan arkadaşlara gönülden katılıyorum, marissa34 en son aynı fikri söylemiş..
Pıtırcıklarımız Allahın izniyle çok iyi,çok sağlıklı..
Ben,benim kafama yatmayan, beni polemiğe sokacak kimse ile bilgi alış-verişi yapmıyorum,
9 ay boyunca, sinirleri alınmış, sürekli gülücükler saçan bir anne adayı olup çocuğumunda mutlu
olması taraftarıyım..
Rabbim kötü şeyler yaşatmasın, başımıza kötü şeyler gelmesin dualarım bu yönde..
Rahatsız olan arkadaşlar var, ballı ıhlamur içine karabiber arkadaşlarım biraz yakıor boğazı ama
gerçekten çok iyi geliyor.. Geçmişler olsun..
günaydın kızlarbugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani
günaydın kızlarbugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani
neeeeeeeeee kaç aylığına nereye Allah kavuştursun cnm gerçekten unutulmaz olmuş
Ayy canım Allah kavuştursun. Bende geçen sene 11.12.2011 akşamı göndermiştim. Çok zor beklemek bilirim. Allah sabır versin.
gerçekten unutulmaz bir gün olmuş senin içinkısa dönem mi gitti? Allah kavuştursun canım
hadi yaa..Allah kavuştursun canım.Başımdan geçti 2 yıl önce bekledim 5 ay 10 gün.çok zordu benim için.İnşallah senin için çabucak ve iyi geçer.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?