Arkadaşlar bu cumartesi belki Eminönü' ne gideceğim. Bebek eşyaları satılan hanın adı neydi. Bir de nereye yakın, ne tarafta kalıyor tarif edebilirmisiniz.
ismi Havuzlu han ama ne tarafta kaldığını bilmiyorum. gerçi oraya gitsem kime sorarsan mutlaka gösterirler diye düşünüyorum. belki bu linkteki yazı sana yardımcı olabilirArkadaşlar bu cumartesi belki Eminönü' ne gideceğim. Bebek eşyaları satılan hanın adı neydi. Bir de nereye yakın, ne tarafta kalıyor tarif edebilirmisiniz.
ismi Havuzlu han ama ne tarafta kaldığını bilmiyorum. gerçi oraya gitsem kime sorarsan mutlaka gösterirler diye düşünüyorum. belki bu linkteki yazı sana yardımcı olabilir
nilsmum: Eminönü - Havuzlu Han Rehberi
günaydın kızlarbugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani
sağolun kızlarkısa dönem çıktı çok şükür mayıs ortası geliyor inşallah karabük çıktı doğuma yetişiyor inşallah babamız
günaydın kızlarbugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani
ya bu arada herkese gunaydın kızlarrrr
cok ozel olcak belkı ama
dr um bana cınsellıkle ılgılı bısı solemedı
bız normal yasantımıza devam edıorz;bebek ıcın tehlıkelı mı acaba?
Dün aksam komşuya gittim benden 3 hafta ileride yani 16 haftalık 7 cm dedi demekki bizimki de normAl canim hem boyu kilosu cokta önemli değil saglıgı yerinde olsunda
iyi geceler arkadaslar bişi sorcm size yarın ikili tarama testimiz var saat 2 de aç karnına mı tok karnına mı gitmeyelim
Tokoyay hamilelik takviminde el ve bileklerinizde güçsüzlük uyuşma olabilir diyordu artan kan basıncının damarlara yaptığı etkidenmiş aklıma o geldi belkide o yüzdendir
hullycmbende doktoruma sordum , sıkıntı yok demişti zaten biproblem olsa söylüyolar , siz hayatınıza devam edin demişti ama yine de rahat olan durumları tercih et derim aksiyon yok
Erkek bebek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa... Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır. K
arnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.
Yani tamam her şeyi anladımda bu yastığın yönü kuzeye nasıl bakıyo onu çözemedim
İnsallah canim cok sağol senin bebisinin hareketlerini hissedebiliyor musun ben bazen hissediyorum
Canim bende 11+3 haftalikti 4 buçuk cm idi doktorum iyi dedi cuma gunü tekrar gideceğim ikili test için o zaman 13. Haftalığa gireceğim bakalım kac çıkacak
kızlar biz anne boyutuna üye olup sabiha paktunanın kitabı için kaydolmuştuk ya (gerçi ben becerememiştim ve kitabımda gelmedi)beni iki gündür ordan arayıp resmen taciz ediyorlar yine aynı yazarın 7 kitaptan oluşan bi seti varmış.zorla satmaya çalışıyorlar 128 tl imiş falan.hemen 12 taksit yapalım diye konuyu bağladı.bende zor kurtuldum elinden kadının bugün yine aradı,sizleride böyle arayan oldu mu?merak ettim:26:
Tam o bolge simsiyah cikmis hicbirsey gorunmuyor orda nokta gibi yukari dogru bir parilti var gibi eger oyleyse erkektir.Ama inanki yani suan sadece birsey soylemek icin soyleyebilirim cunku aslinda o kisim gordugun gibi simsiyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?