2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaşlar bu cumartesi belki Eminönü' ne gideceğim. Bebek eşyaları satılan hanın adı neydi. Bir de nereye yakın, ne tarafta kalıyor tarif edebilirmisiniz.

bu arada bugün doktora gidiyorum 7. haftadan sonra ilk kez siz hareketlerini gördüm yazınca acayip heycanlanıyorum babamız burdayken gidemedik yoğunluktan

Arkadaşlar bu cumartesi belki Eminönü' ne gideceğim. Bebek eşyaları satılan hanın adı neydi. Bir de nereye yakın, ne tarafta kalıyor tarif edebilirmisiniz.
ismi Havuzlu han ama ne tarafta kaldığını bilmiyorum. gerçi oraya gitsem kime sorarsan mutlaka gösterirler diye düşünüyorum. belki bu linkteki yazı sana yardımcı olabilir
nilsmum: Eminönü - Havuzlu Han Rehberi

günaydın kızlar bugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani

sağolun kızlar kısa dönem çıktı çok şükür mayıs ortası geliyor inşallah karabük çıktı doğuma yetişiyor inşallah babamız

Allah kavuştursun canım hayırlı teskereler. doğuma yetişmesi süper olacak

ya bu arada herkese gunaydın kızlarrrr
cok ozel olcak belkı ama
dr um bana cınsellıkle ılgılı bısı solemedı
bız normal yasantımıza devam edıorz;bebek ıcın tehlıkelı mı acaba?

günaydın kızlar bugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani

OOO canım allah kavuştursun diyorum , inş tez zamanda gelip geçer , bu sürecte hem anne hem baba olacaksın demek, sana çok iş düşüyooo alllah yardımcın olsunn tatlım

ya bu arada herkese gunaydın kızlarrrr
cok ozel olcak belkı ama
dr um bana cınsellıkle ılgılı bısı solemedı
bız normal yasantımıza devam edıorz;bebek ıcın tehlıkelı mı acaba?

hullycm bende doktoruma sordum , sıkıntı yok demişti zaten biproblem olsa söylüyolar , siz hayatınıza devam edin demişti ama yine de rahat olan durumları tercih et derim aksiyon yok

Dün aksam komşuya gittim benden 3 hafta ileride yani 16 haftalık 7 cm dedi demekki bizimki de normAl canim hem boyu kilosu cokta önemli değil saglıgı yerinde olsunda

arkadaslar bu olcumlerde bir hata yapılıyor bence.
Simdi sizin hesabınızda 13 ama doktor "onde gidiyor 17 hafta" diyorsa bunu olcume gore soyluyor.
Yani istatistiklere gore ornegin 6.5 cm 13. haftasını doldurmus bebek boyu (bastan popoya bacaklar haric) haliyle sen 12 sanarken doktor 13 diyorsa bunu boyunu olcup söyluyor.
7 cm 16 haftalık olamaz canım hatan var. 16. haftalık annelerin hamilelik takvimine bakarsan ortalama boyu gorebilirsin.

Günaydın kızlar.
zhd Allah kavuştursun canım. Asker beklemek zordur bilirim.

Ben size bir şey soracağım kızlar. Az önce durup dururken sağ elimin işaret parmağının ucu uyuştu. Uyuşmakta değil karıncalandı böyle. 3-4 dk öyle kaldı geçti şimdi, neden olur ki acaba??

Zhd Allah kavuştursun canım, hayırlısıyla eşine kavuşursun Allahın izniyle.

Kızlar boy konusu açılmış, bu dönemde eksik fazla önemli değil önemli olan son aylar, bu haftalarda çok değişken olur
Daha öncede yazmıştım en son 12+0 da ikili testte bebişimin boyu 6.5 cm di 12+4 de testlerin sonuçlarını verşrken kontrolde 7.5cm çıktı doktora hatta dedim vay be uzun olcak galiba nasıl büyümüş 1cm güldü baya alakası yok ölçümler şu zamanlarda o kadarda net ve sağlıklı sonuç alamıyoruz makina tahmini baş popo arasını bizim işaretlediğimiz doğrultuda veriyor demişti
Yani değerli hamişler bu tür şeyleri hiç ama hiç kafaya takıp güzel canınızı sıkmayın

Tokoyay hamilelik takviminde el ve bileklerinizde güçsüzlük uyuşma olabilir diyordu artan kan basıncının damarlara yaptığı etkidenmiş aklıma o geldi belkide o yüzdendir

Tokoyay hamilelik takviminde el ve bileklerinizde güçsüzlük uyuşma olabilir diyordu artan kan basıncının damarlara yaptığı etkidenmiş aklıma o geldi belkide o yüzdendir

Evet evet şimdi sen yazınca aklıma geldi. Hamilelik takviminde yazıyordu bir ara hatırladım. Ondan olsun da başka bir şeyden olmasın. Çok gıcık bir şeydi.

Alıntı yapamıyorum:)
Tokoyay bnde hatta okuyunca acaba diyip dikkat ettim ağır birşey taşımamaya düşürürüm fln:) o yüzden aklımda kalmıştı

hullycm bende doktoruma sordum , sıkıntı yok demişti zaten biproblem olsa söylüyolar , siz hayatınıza devam edin demişti ama yine de rahat olan durumları tercih et derim aksiyon yok

yok aksıyon :)
ama yınede endıselenıorm bebıs ıcın
neyse en azından sende normal yasantına devam edıomussun buna sevındım

Hurafe gibi geldi bana. Ama doğruluğunu yakında anlarız. Benim bebişin kalbi 160 atıyor. Bakalım erkek mi kız mı =?

İnsallah canim cok sağol senin bebisinin hareketlerini hissedebiliyor musun ben bazen hissediyorum

Ben daha hiç hissetmiyorum. Bende mi bir sorun var acaba

Canim bende 11+3 haftalikti 4 buçuk cm idi doktorum iyi dedi cuma gunü tekrar gideceğim ikili test için o zaman 13. Haftalığa gireceğim bakalım kac çıkacak

Benim de 10+6'da 4 cm'di. Doktor bişey demedi. Normaldir herhalde. Ama internetteki bazı sitelere bakarsak kısa görünüyor. İnternete pek inanmamak lazım. Doktorun yorumu önemli.

Bedava olan kitap bana geldi ama diğer kitap için beni arayan olmadı.

Tam o bolge simsiyah cikmis hicbirsey gorunmuyor orda nokta gibi yukari dogru bir parilti var gibi eger oyleyse erkektir.Ama inanki yani suan sadece birsey soylemek icin soyleyebilirim cunku aslinda o kisim gordugun gibi simsiyah

olsun canım yine de sağol yorumun için :) hayırlısı Rabbimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…