2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
arkadaslar merhabalar ıyı bır gun olması dılegıyle.bu mılupadan gelen urunlere kargo ucretı odedınızmı acaba.once uye mı olmak gerekıyor.adres nasıl verılıyor ayrıntılı anlatabılırmı bılen arkadaslar.

bence bildiğin erkek bu :) ah benim sıpam açmadı ki böyle görelim :) maşallahhhh canım. ben de tuzlu ve ekşicilerdenim. tatlı olayı bitti bende hamilelikle beraber.

slm kızlar
dün ikili testimizi yaptırdık
ense kalınlığı normalmiş
burun kemiği çok düzgün dedi
miniğimin elleri ayakları pek hareketliydi :)
fakat biliyorsunuz ben 15 gün önce yoğun kanamayla hastaneye yatmıştım
rahimde 3 yerde kanama alanı gördü doktor
telaş yapmamamı ve lekelenme/kanama yaşamamın mümkün olduğunu söyledi
bunun için iğne yazdı 1 ay kullanıcam
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin

selam arkadaslar kardesim su an londra'da bir iki hediye almıs yegenine, aslında kendi cocugu 1 senedir olmadıgı icin morali bozulmasın diye bir sey al dememistim ama dayanamamıs ne de olsa teyze. nasıllar sizce? cinsiyetimiz belli deil diye erkek reyonundan kıza da uyan seyler secmis.

bunlar 6-12 aylık yani seneye kisin giyecek :)

Hiç korkma iğnelerini yaptır, fırsat buldukça da dinlen bir şeycik olmaz bebişine.
İkili testin için de gözün aydın.

Evet beniimde ilk kontrollerime eşim gelememişti, orda hep eşiyle beraber hatta kayınvalidesini bile alıp cümbür cemaat gelenlerle doluydu, bakıp iç geçirmedim desem yalan olur.. sadece son kontrolüme eşim gelebildi, gerçekten eşininde olması onun gözlerinin içindeki sevinci görebilmek,heyecanını hissedebilmek çok iyi geldi bana..

Benimde önceki kontrollerimden birinde bi kadın geldi,hemen başka biriyle kanka oldu orda, hamileyim zannediyordum ama adet oldum dedi, yanındaki bayan sordu test yapmadın mı? yoooo dedi geciktim işte başka test mi varmış dedi :)
Orda için için güldüm :)
Gerçekten bilinçliyiz..

ben sadece üye olmak gerekir sanıyodum ben de niye gelmiyo diyorum :)

Ben de üye olalı çok oldu. Bana da gelmedi. Ne yapmak gerekiyormuş ??

Selam canım. İkili test için gözün aydın. Kanamaları çok fazla kafana takma. Bebek sağlıklı olduğu sürece sorun olmaz. Benim de kahverengi lekelenmelerim oldu. Bebişlerimiz Allah'a emanet..

Hepsi de çok güzelmiş canım. Mavi renktekine bayıldım.. Güle güle giysin bebişin. Bizim de teyzemiz var. Teyzesi olduğu için bebeğimin çok şanslı olduğunu düşünüyorum.. Teyzeler iyi ki varlar

ya bu arada herkese gunaydın kızlarrrr
cok ozel olcak belkı ama
dr um bana cınsellıkle ılgılı bısı solemedı
bız normal yasantımıza devam edıorz;bebek ıcın tehlıkelı mı acaba?

Canımm ilk 3 ay düşük riski var herkezde o yüzden hiç bir dr önermiyor benim dr 3 ay yasak dedi bence ilk gittiğinde sorsan iyi olur aman ben limden duyduysam riskli

Canımm ilk 3 ay düşük riski var herkezde o yüzden hiç bir dr önermiyor benim dr 3 ay yasak dedi bence ilk gittiğinde sorsan iyi olur aman ben limden duyduysam riskli

Yasak mı?Düşük riskiniz varsa yasak demiş olabilirler..Bize doktorumuz hiçbir sakıncası yok sadece sakin olun, sert bir ilişki yaşamayın dedi.Hiç bir doktorun düşük riski olmayan birine yasak dediğini duymadım...

HAmiş anneler tünaydın hepinize,biz sanki günden güne büyüyoruuz..göbüşümden hissediorum bunuuu birde ben çok çok çabuk yoruluyoruum,dışarı çıksam 1 saat ar zor geiyorum sonra pert oluyorum resmen yaa...varmı sizde de böyle yorgunluklar??:18:

benim bildiğim ve sitelerde de okuduğum kadarıyla ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki sıkıntı yaratabiliyor. ilk 3 ay düşük, son 3 ay erken doğum riski... Allah korusun tabi. dikkatli olmak lazım.

Hepsi çok güzel ama en çok tulumu beğendim :)

benim bildiğim ve sitelerde de okuduğum kadarıyla ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki sıkıntı yaratabiliyor. ilk 3 ay düşük, son 3 ay erken doğum riski... Allah korusun tabi. dikkatli olmak lazım.

ben de bı gıdınce sorım dr a
cok sukur hıc kanamam falan olmadı ama kalbı fln durur mu dıe endıselenmeden edemıorm
en guzelı sormak

gebelikte cinsel iliski - YouTube
Doğuma yakın son haftalarda yapılmıyor, onun dışında bir sakıncası yok bebeğin olduğu bölüme asla temas etmiyor zaten.Bence doktorunuza sorun...Dikkatli bir ilişki konusunda hem fikirim, bence bu konularda doktora danışın sakıncası olmadığı halde birçok gebe bu tip duyumlarla endişeye kapılıp bundan uzak kalıyor boşu boşuna eşler birbirinden uzaklaşıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…