Canım sana bir şey soracaktım
şey ben bu milupa sitesine girdim malum siteden beğendim
ama nasıl isteyeceğim o hediye paketinden:26:
Bu popumuzun alttan çekilmiş resmi. Sizcede erkekmi?
Ben sürekli tuzlu ve ekşi yediğim ve tatlıyı çok aramadığım için kızım olcak fikrine çok alışmıştım. Erkek fikri garip geliyor. Ama hala kızım olma şansım vardır belki. 5 Ocak'ta kesin anlıcaz inşallah. Hayırlısı olsun bakalım
slm kızlar
dün ikili testimizi yaptırdık
ense kalınlığı normalmiş
burun kemiği çok düzgün dedi
miniğimin elleri ayakları pek hareketliydi :)
fakat biliyorsunuz ben 15 gün önce yoğun kanamayla hastaneye yatmıştım
rahimde 3 yerde kanama alanı gördü doktor
telaş yapmamamı ve lekelenme/kanama yaşamamın mümkün olduğunu söyledi
bunun için iğne yazdı 1 ay kullanıcam
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin
biz gerçekten bilinçli anneleriz bundan da eminim. dün devlet hastanesindeydim, hamileler ikili testin ne olduğunu bilmeyenler ikili teste gelmiş ama ne olduğunu bilmiyorlar. kaç hafta olduğunu bilmeyenler. ense kalınlığı sonucu nerede yazıyor diyenler, ultrason kağıdında CRL in ne demek olduğunu bilmeyenler gördüm dün ve bizlerin gerçekten bilinçli anne adayları olduğumuza inandım. gerçi eşini alan hastaneye koşmuş orda da benim içim gitti ben tektim kıskanmadım desem yalan olur :) yoğun çalışan bir eşe sahip olmanın kötü yanları diye teselli ettim ama bu hormonlarla nafile :)
ben sadece üye olmak gerekir sanıyodumben de niye gelmiyo diyorum :)
slm kızlar
dün ikili testimizi yaptırdık
ense kalınlığı normalmiş
burun kemiği çok düzgün dedi
miniğimin elleri ayakları pek hareketliydi :)
fakat biliyorsunuz ben 15 gün önce yoğun kanamayla hastaneye yatmıştım
rahimde 3 yerde kanama alanı gördü doktor
telaş yapmamamı ve lekelenme/kanama yaşamamın mümkün olduğunu söyledi
bunun için iğne yazdı 1 ay kullanıcam
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin
selam arkadaslar kardesim su an londra'da bir iki hediye almıs yegenine, aslında kendi cocugu 1 senedir olmadıgı icin morali bozulmasın diye bir sey al dememistim ama dayanamamıs ne de olsa teyze. nasıllar sizce? cinsiyetimiz belli deil diye erkek reyonundan kıza da uyan seyler secmis.
Eki Görüntüle 575009 Eki Görüntüle 575010 Eki Görüntüle 575011
bunlar 6-12 aylık yani seneye kisin giyecek :)
Hiç korkma iğnelerini yaptır, fırsat buldukça da dinlen bir şeycik olmaz bebişine.
İkili testin için de gözün aydın.
Ben de üye olalı çok oldu. Bana da gelmedi. Ne yapmak gerekiyormuş ??
ya bu arada herkese gunaydın kızlarrrr
cok ozel olcak belkı ama
dr um bana cınsellıkle ılgılı bısı solemedı
bız normal yasantımıza devam edıorz;bebek ıcın tehlıkelı mı acaba?
Canımm ilk 3 ay düşük riski var herkezde o yüzden hiç bir dr önermiyor benim dr 3 ay yasak dedi bence ilk gittiğinde sorsan iyi olur aman ben limden duyduysam riskli
selam arkadaslar kardesim su an londra'da bir iki hediye almıs yegenine, aslında kendi cocugu 1 senedir olmadıgı icin morali bozulmasın diye bir sey al dememistim ama dayanamamıs ne de olsa teyze. nasıllar sizce? cinsiyetimiz belli deil diye erkek reyonundan kıza da uyan seyler secmis.
Eki Görüntüle 575009 Eki Görüntüle 575010 Eki Görüntüle 575011
bunlar 6-12 aylık yani seneye kisin giyecek :)
Canımm ilk 3 ay düşük riski var herkezde o yüzden hiç bir dr önermiyor benim dr 3 ay yasak dedi bence ilk gittiğinde sorsan iyi olur aman ben limden duyduysam riskli
benim bildiğim ve sitelerde de okuduğum kadarıyla ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki sıkıntı yaratabiliyor. ilk 3 ay düşük, son 3 ay erken doğum riski... Allah korusun tabi. dikkatli olmak lazım.
Geriden gelince atlamisim Sonra farkettim Çok faydalı Cok tesekkurler:)20-30 sayfa oncesinde yazdım canım, hatta baya bi olay oldu o kdr para verilir mi seklinde :) umarım faydalı olur
benim bildiğim ve sitelerde de okuduğum kadarıyla ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki sıkıntı yaratabiliyor. ilk 3 ay düşük, son 3 ay erken doğum riski... Allah korusun tabi. dikkatli olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?