2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Hala progestan içiyorum ve çok zor oldu bebeğim eşim varikosel ameliyatı olmuştu 2 sene önce ve bende son 1 senedir geçmek bilmeyen selpenjit vardı olması bir mucize dedi doktorum bu kadar erken.geçmişimi bildiği için olabilir belkide her ihtimale karşı:-(( bi an üzüldüm şimdi.annem gibi oldu doktorum zaten risk olsada söylemedi belkide:-(( hala progestan içiyorum düşünün işte 11+3 üm

O yüzden önermemiş demekki, ama korkma bir sürü senin gibi insan var..Allaha şükür sapasağlam büyüyüp doğuyor..Bol bol su tüket canım, bilemiyorum korur mu ama enfeksiyonları atmanın en faydalı yolu..

Gözün aydın bebeğini görmüşsün, sağlıklı bir bebeğin var ne güzel, ilk zamanlar ne kadar endişeliydin umarım böyle devam eder.

Kitap bana geldi bir süre önce ama kimse aramadı beni diğer kitaplar için, zaten almayı düşünmüyorum, arkadaşlarım kendi kitaplarını bana gönderiyorlar.

Bir sıkıntımız oldu ama geçti gitti çok şükür canım.. Kimseye birşey olmadan geçti. Ufak bir kaza yaşadık ama bir sorun yok.

Geçmiş olsun, dikkat et kendine, bebişine

günaydın kızlar bugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani

Umarım en kısa zamanda sağlıkla tekrar bir araya gelirsiniz.

Arkadaşlar bu cumartesi belki Eminönü' ne gideceğim. Bebek eşyaları satılan hanın adı neydi. Bir de nereye yakın, ne tarafta kalıyor tarif edebilirmisiniz.

Ben gittim Havuzlu Han'a cumartesi günü hava da güzeldi inanılmaz kalabalıktı. Sakın benim yaptığım gibi ona da bakayım buna da bakayım diye kendini fazla yorma sonra dönüş eziyet oluyor. Dinlene dinlene bakın :)
Ben Mısır çarşısının içinden geçip Kapalı çarşıya doğru çıkmıştım, Kapalı çarşıya gitmeden sola doğru gittiğinde Meydana çıkıyorsun zaten yukarı bakınca görülüyor. Mısır çarşısından çıkınca tarif için birilerine sormuştum ben. Özellikle bebek süslemeleri satan dükkanlara gir kendinden geçiyorsun çok çeşit ve güzel şeyler var, kampanyalı ürünleri mutlaka sor kendi içlerinde ayrıca indirim yapıyorlar ve birşeyler alacaksan mutlaka pazarlık yap nakitte indirim yapıyorlar.

Gerçi mLsvT cevap vermiş dediği gibi olabiliyor bende hafta hafta hamilelikle ilgili bir şeyler okurken öğrenmiştim.

Gözün aydın, sorun çıkmamış umarım böyle sağlıklı devam eder, kanamaların için geçmiş olsun.

Güle güle kullansın bebeğin, tulum özellikle de ayaksız ve çıtçıtlı olanlar çok lazım olacak, limon yeşili kazağı çok beğendim. Hepsi birbirinden güzel.

Pazartesi gittiğimde sorucam bakalım.teşekkürler su evet öyle demişti zaten kesşn 2 litre içiceksin diye.amin Allah kimseyi evladının acısıyla sınamasın.sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah hepimiz.

Ölçümlerle ilgili ben de doktorumun söylediklerini paylaşmak isterim;
Benim her gidişimde bebeğim gün olarak ileride çıkıyordu ve son gittiğimde ikili test ölçümlerinde de 1 haftalık fark çıktı.
Ben gebelikte şekerden kaynaklı bebek gelişiminde sorun olabileceğini (özellikle de gelişimi ileride oluyor) bildiğim için tedirgin oldum.
Doktoruma sorduğumda kan değerlerimde bir sorun olmadığını, şeker vs gibi ben de bebeği etkileyecek sorun olmadığını söyledi.
Bebeğimi tekrar ölçtü kontrol etti test sonuçlarına baktı sorun yok gayet iyi dedi.
Bu haftalardaki bebek gelişiminin ileride ya da geride olması annede sorun yoksa çokta önemli değil;
Kimi bebek geriden gelir haftasına göre farkı kapatır, kimi bebek önde giderken bir yerde durur yavaşlar;
Önemli olan son aylardaki gelişimi ve durumu biz zaten ciddi bir anormallik görmediğimiz sürece bu ölçümleri şimdilik pek ciddiye almıyoruz dedi.

Ben de ölçümlerin peşini bıraktım artık sormuyorum ve bakmıyorum tek ilgilendiğim sağlıklı mı? bir sorun var mı? İyi yanıt aldığımda eğer doktorum dikkatimi bir şeye çekmezse sormuyorum.
Başkalarının kafanızı karıştırmasına moralinizi bozmasına izin vermeyin bayanlar.

İstanbulda olan arkadaşlar için bilgi vermek istiyorum.22aralıkta bostancıda hellobaby bebek ve çocuk mağazası açılıyor avrupanın en büyüğü olacakmış ve açılışa özel%80 indirim olacakmış dileyenler hellobaby sitesinden bakabilir.

bende aynı canım ya namaz kılarken nefes nefese kalıyorum sanırsınki bi dünya iş yapmışım
göbüşlerimize maşallah çıkmaya başladı artık dışarıdanda fark ediliyor ama mümkün olduğunca
bol şeyler giymeye çalışıyorum giysilerim rahatsız ediyor artık

cnm çook teşekkürederim çok güzel yazmışsın ve açıklamışsın bu diyet sanırım bana uyar çünkü ben 13 haftalık hamileyim 4 kilo aldım aşıyorum da sanırım, çok hızlı kilo alıyorum bir deniycem bakalım bu listeyi gerçi ben memurum işyerimde öğlen yemekhaneye çıkıyorum mecburen çünkü dışarıya göre hem yemeği temiz hem de güzel ama artık pilav ve ekmek yerken senin listedeki hesaba göre yiycem :) saol cnm bide sana bişey daha sorucam mesela ben hem meyve yiyorum heme kuru meyve yani kuru kayısı ve incir gibi bunları nasıl hesaplıycaz acaba ?

günaydın kızlar bugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani

Cnm güle güle gitsin eşin tez zamanda da dönsün kavuşun bir anönce çok ağlama tamammı şimdi sen çok üzülmüşsündür ama bebişini düşün eşin de biarönce sana döner askerliğini bitirir inşallah

ayneen cnm benimde göbüş çıkınca pantolonları kaldırdıım hep...taaytlar rövaşta artık :)) annecimin yanına geldim,bide ona bol randa diktirdim ohhh bakalım ama şu yorgunluk işi bende de çok var.Allahtan çalışmıyorum bu dönemde..yoksa napardım yaa...çok çabuk yoruluyorum...:18:

Kizlar 14 haftanı ortasında gobek fotolarımı paylastım albumumde bakabilirsiniz. Artık gunduzleri de belli olmaya basladı. ancak sivrilmedi top gibi degil yayvan kavun gibi, kiz mi oluyordu?
bu arada denedigim kazaklar koton, hamile kıyafeti olmayan bol tunik tarzı merserizeler var bakabilirsiniz.

hehehe çok tatlı büyümüş göbüşüüün kot pantolon fln. giyebiliyormusun?ben artık giyemiyorum....tayttan başka bişey giyemiyorum,brz daha büyüsün hamiş pantolonu alıcam..

hehehe çok tatlı büyümüş göbüşüüün kot pantolon fln. giyebiliyormusun?ben artık giyemiyorum....tayttan başka bişey giyemiyorum,brz daha büyüsün hamiş pantolonu alıcam..

ben zaten cok kot giymiordum 1-2 tane kotum var onlar da oluyor mu denemedim acıkcası. bu uzerimdeki tayt seklinde pantalonlardan, simdilik sıkıntı vermior belleri rahat ve dusuk oldugu icin. Bir tane hamile kotu aldım bir heves ama giyer miyim bilmiyorum tayt veya tayt tipi pantalonlar daha kullanıslı

kızlar hamilelikte ucak seyahatiyle ilgili neler biliyosunuz? şimdi 21 ocakta bi yurtdışı seyahatimiz olcak, sizce sakıncası var mıdır 4 ayı bitirmiş oluyoruz o zamana?

benim de doktora ilk sorum bu oldu. ucakla cok seyahat ediorum cunku. bazı havayolları 30den sonra bazıları 34ten sonra rapor istiyorlarmıs. bir sorun olmaz dedi.. uzun sureliyse arada ayaga kalk yuru, ustune ayagına rahat giy dedi.

benim de doktora ilk sorum bu oldu. ucakla cok seyahat ediorum cunku. bazı havayolları 30den sonra bazıları 34ten sonra rapor istiyorlarmıs. bir sorun olmaz dedi.. uzun sureliyse arada ayaga kalk yuru, ustune ayagına rahat giy dedi.

sağol canım ya rahatladım, internette de son 2 aya kadar sorun olmadığını okudum aslında ama yine de size de sormak istedim gittiğn en uzun mesafa kaç saat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…