2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ne cici çıkmış göbişin maşallah.

Ben eklemiştim bir ara fotomu sipsivri bir karnım vardı. Aşağılarda duran. Şimdi yukarı çıktı artık.

Bugün 15+2 yiz.

Canım listeni paylaştığın için çok teşekkür ederim.inan çok makbule geçti fikir edindim en azından.bende daha 16 haftamda 4 kilo almış biri olarak ilerleyen aylardan fena korkuyorum.biraz dikkat etmeye çalışacağım inşallah.umarım sende listene uyabilir az kiloyla hamileligini tamamlayabilirsin.tekrar teşekkür ederim. bu arada telden girdigim için alıntı yapamadım bir türlü umarım mesajimı görürsün

aynen 16. haftamda 5 kilo alarak tartıda 61 i gördüm:d bakalım ilerisi ne olacak boyle artarsa80 90 görürüm

ooo senin annede terziymiş ii valla benim de kostümcüm annem bide ablam 4 ay önce doğum yaptı onun cicileride bana kaldı kıyafet bulamama sıkıntım yok yani duba gibide olsam diktiririm yorgunluğumuzda 4.5 ayı bitirince geçer diyolar ama 5e girecem daha fena oldum tabi bende tontişlikte var biraz

Ben eklemiştim bir ara fotomu sipsivri bir karnım vardı. Aşağılarda duran. Şimdi yukarı çıktı artık.

Bugün 15+2 yiz.

Eki Görüntüle 575218

ayy çok cici olmuşsun ya ne güzel ince belli olunca tabi çok güzel duruyo

bende 16. haftaya girecem 2 gün sonra toplamda 3 kilo aldım ablam çok almışssın diyo:18::18:

kızlaaar simdi doktordan cıktımm.hislerime guvenmiyorum cin takvimi dogru cıktı.OGLUSUM oluyor..aklima gelen basima geldi ama gene de cok mutluyum

kızlaaar simdi doktordan cıktımm.hislerime guvenmiyorum cin takvimi dogru cıktı.OGLUSUM oluyor..aklima gelen basima geldi ama gene de cok mutluyum

kuzucum gözünaydın
öğrenmene çok sevindim
artık alırsın maviş maviş cicilerini

Rabbim mutlu-hayırlı-güzel bir ömür nasip etsin bebeğine ve ailene
çin takvimi genelde tutuyor

artık isim düşünmeye basla :)))

Ne kadar çok erkek bebek oldu farkında mısınız topikte.
Hayırlı olsun canım oğluşun.
Bu kadar keyifli geldiğine göre ikili test sonuçlarında temiz demek ki.

Ben taktım şu değerlere, free beta hcg kaç çıktı? 50 den düşükse erkek diyorlar ya. Kendi çapımda araştırma içindeyim.

canım gözün aydın erkek anası olmak başkadır canım hiç merak etme:)))) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

bu arada herkese meraba...

günaydın kızlar bugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani

canım Allah kavuştursun en azından doğuma kadar gelicek,inşallah çabucacık geçer zaman

canım gebelik.org sitesinde hafta hafta gebelik yazısında aynen yazıyordu.olabiliyormuş,eğer okumuyorsan takip et derim.bende olan ve endişe duyduğum biçok şey hakkında orda normal olduğunu okudum içim rahatladı
bu arada göbüşün çok tatlı olmuşmaşallah

canım milupanın sitesine gir üye ol okadar.korgo parası falan yok

kızlar hamilelikte ucak seyahatiyle ilgili neler biliyosunuz? şimdi 21 ocakta bi yurtdışı seyahatimiz olcak, sizce sakıncası var mıdır 4 ayı bitirmiş oluyoruz o zamana?

en doğrusu doktoruna danışman canım...her gebelik farklı çünkü

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıcakla büyütürsün oğluşunu. itiraf edeyim, ben senin aldığın kıyafetleri görünce nedense bilinçaltında erkek istediğini düşünmüştüm :))

kızlar bişiy sorucam aranızda avrupa şafak hastanesine giden biri vardı ama adını hatırlayamadım bende 2li test için oraya gidicem cumartesi 12+2 olucaz acaba cinsiyetini söylermi böyle duydukça hevesleniyorum ve bi an önce öğrenmek istiyorum

Bendim canım o. Ben en son gittiğimde 11+6 idim. Ama 12+6 çıktı bebeğim. Ve bana net değil ama erkeğe benziyor dedi. İlk defa gitmiştim bende oraya. Hatta ben sormadan kendi acaba cinsiyeti bellimi diye bakıyordu. İnci hanım.

rica ederim canım ne demek:)))
yaş meyveleri bir yumruğun büyüklüğünde hesaplıyorsun mesela bir orta boy mandalina veya elma 1 porsiyon meyva ediyor.
Mesela 1 muz iki eline birden sığdığı için 2 porsiyon meyva ediyor. Kuru meyvalar ise elinin içine aldığında hepsini doldurmayacak veya bir kivi büyüklüğünde bir hacim kaplayacak. yaş üzüm ise yumruğunu sıkğın zaman elde ettiğin hacim kadarı 1 porsiyon ediyor.

Bugün 15+2 yiz.

yaaa senin göbüşün de çoook tatlııı:)))) tam ben hamileyim ama aynı zamanda çok da zarifim diyor:))))

rica ederim badbride'ım:)))gördüm mesajını
inşallah uygulayabiliriz canım....hepimize sağlıklı veya gayet fit hamilelikler olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…