Kizlar 14 haftanı ortasında gobek fotolarımı paylastım albumumde bakabilirsiniz. Artık gunduzleri de belli olmaya basladı. ancak sivrilmedi top gibi degil yayvan kavun gibi, kiz mi oluyordu?
bu arada denedigim kazaklar koton, hamile kıyafeti olmayan bol tunik tarzı merserizeler var bakabilirsiniz.
sağol canım ya rahatladım, internette de son 2 aya kadar sorun olmadığını okudum aslında ama yine de size de sormak istedim gittiğn en uzun mesafa kaç saat?
Ne cici çıkmış göbişin maşallah.
Ben eklemiştim bir ara fotomu sipsivri bir karnım vardı. Aşağılarda duran.Şimdi yukarı çıktı artık.
Bugün 15+2 yiz.
Eki Görüntüle 575218
senin de öyle top gibi hakkatten, erkek mi?
Canım listeni paylaştığın için çok teşekkür ederim.inan çok makbule geçti fikir edindim en azından.bende daha 16 haftamda 4 kilo almış biri olarak ilerleyen aylardan fena korkuyorum.biraz dikkat etmeye çalışacağım inşallah.umarım sende listene uyabilir az kiloyla hamileligini tamamlayabilirsin.tekrar teşekkür ederim. bu arada telden girdigim için alıntı yapamadım bir türlü umarım mesajimı görürsün
ayneen cnm benimde göbüş çıkınca pantolonları kaldırdıım hep...taaytlar rövaşta artık :)) annecimin yanına geldim,bide ona bol randa diktirdimohhh bakalım ama şu yorgunluk işi bende de çok var.Allahtan çalışmıyorum bu dönemde..yoksa napardım yaa...çok çabuk yoruluyorum...:18:
Ben eklemiştim bir ara fotomu sipsivri bir karnım vardı. Aşağılarda duran.Şimdi yukarı çıktı artık.
Bugün 15+2 yiz.
Eki Görüntüle 575218
Canım listeni paylaştığın için çok teşekkür ederim.inan çok makbule geçti fikir edindim en azından.bende daha 16 haftamda 4 kilo almış biri olarak ilerleyen aylardan fena korkuyorum.biraz dikkat etmeye çalışacağım inşallah.umarım sende listene uyabilir az kiloyla hamileligini tamamlayabilirsin.tekrar teşekkür ederim. bu arada telden girdigim için alıntı yapamadım bir türlü umarım mesajimı görürsün
aynen 16. haftamda 5 kilo alarak tartıda 61 i gördüm:d bakalım ilerisi ne olacak boyle artarsa80 90 görürüm
kızlaaar simdi doktordan cıktımm.hislerime guvenmiyorum cin takvimi dogru cıktı.OGLUSUM oluyor..aklima gelen basima geldi ama gene de cok mutluyum
kızlaaar simdi doktordan cıktımm.hislerime guvenmiyorum cin takvimi dogru cıktı.OGLUSUM oluyor..aklima gelen basima geldi ama gene de cok mutluyum
günaydın kızlarbugün unutulmayacak bir şey yapın demişsiniz ya ben yaptım eşimi askere gönderdim bayaa unutulmaz oldu yani
Günaydın kızlar.
zhd Allah kavuştursun canım. Asker beklemek zordur bilirim.
Ben size bir şey soracağım kızlar. Az önce durup dururken sağ elimin işaret parmağının ucu uyuştu. Uyuşmakta değil karıncalandı böyle. 3-4 dk öyle kaldı geçti şimdi, neden olur ki acaba??
arkadaslar merhabalar ıyı bır gun olması dılegıyle.bu mılupadan gelen urunlere kargo ucretı odedınızmı acaba.once uye mı olmak gerekıyor.adres nasıl verılıyor ayrıntılı anlatabılırmı bılen arkadaslar.
kızlar hamilelikte ucak seyahatiyle ilgili neler biliyosunuz? şimdi 21 ocakta bi yurtdışı seyahatimiz olcak, sizce sakıncası var mıdır 4 ayı bitirmiş oluyoruz o zamana?
kızlar bişiy sorucam aranızda avrupa şafak hastanesine giden biri vardı ama adını hatırlayamadım bende 2li test için oraya gidicem cumartesi 12+2 olucaz acaba cinsiyetini söylermi böyle duydukça hevesleniyorum ve bi an önce öğrenmek istiyorum
Bendim canım o. Ben en son gittiğimde 11+6 idim. Ama 12+6 çıktı bebeğim. Ve bana net değil ama erkeğe benziyor dedi. İlk defa gitmiştim bende oraya. Hatta ben sormadan kendi acaba cinsiyeti bellimi diye bakıyordu. İnci hanım.[/QUOT
inşallah banada bi tahminde bulunur canım ya:) banada doktorumuz gürkan bey dedi galiba inci hanımdan bahsetmedi cumartesi gidiceğim için olmayabilir belki gürkan beyde 1 e kadar ordaymış neyse artık şansıma
cnm çook teşekkürederim çok güzel yazmışsın ve açıklamışsın bu diyet sanırım bana uyar çünkü ben 13 haftalık hamileyim 4 kilo aldım aşıyorum da sanırım, çok hızlı kilo alıyorum bir deniycem bakalım bu listeyi gerçi ben memurum işyerimde öğlen yemekhaneye çıkıyorum mecburen çünkü dışarıya göre hem yemeği temiz hem de güzel ama artık pilav ve ekmek yerken senin listedeki hesaba göre yiycem :) saol cnm bide sana bişey daha sorucam mesela ben hem meyve yiyorum heme kuru meyve yani kuru kayısı ve incir gibi bunları nasıl hesaplıycaz acaba ?
Bugün 15+2 yiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?