kızlaaar simdi doktordan cıktımm.hislerime guvenmiyorum cin takvimi dogru cıktı.OGLUSUM oluyor..aklima gelen basima geldi ama gene de cok mutluyum
Arkadaşlar,
Bebeğinin boyuna birkaç hafta önce fena takmış biri olarak bir takım araştırmalar yapmıştım. aşağıdaki açıklama gebelik.org da yapılıyor. yani öncelikle internetteki rakamlara bu haftalarda kafayı takmamak gerekiyormuş.
"bebeğinizin boyu bu haftalarda verilen boylara tam uymayabilir. Bu sayfalarda verilen boyların "tepeden tırnağa" olduğunu, ancak ultrasonda özellikle 14. Haftaya kadar belirlenen "boyun" baş ile popo arasında yeralan mesafe olduğunu, böylece bacak boyunu içermediğini unutmayın"
haftası aynı olan arkadaşlara baktığımda, ufak tefek farklarla bebişlerimizin boyu hep aynı zaten ben burdan takip ediyorum. örneğin en son benimki 12+2de 5.7 cmdi ve herşey normal dedi doktor. daha da önemlisi doktorumuzun gelişimle ilgli herşeye normal demesi...
Bu sebeplerle bebişinin boyu kafasına takılan arkadaşlara kendinizi hiiiiiiççççç üzmeyin diyorummm :) :) :)
kızlaaar simdi doktordan cıktımm.hislerime guvenmiyorum cin takvimi dogru cıktı.OGLUSUM oluyor..aklima gelen basima geldi ama gene de cok mutluyum
Bendim canım o. Ben en son gittiğimde 11+6 idim. Ama 12+6 çıktı bebeğim. Ve bana net değil ama erkeğe benziyor dedi. İlk defa gitmiştim bende oraya. Hatta ben sormadan kendi acaba cinsiyeti bellimi diye bakıyordu. İnci hanım.[/QUOT
inşallah banada bi tahminde bulunur canım ya:) banada doktorumuz gürkan bey dedi galiba inci hanımdan bahsetmedi cumartesi gidiceğim için olmayabilir belki gürkan beyde 1 e kadar ordaymış neyse artık şansıma
Sen sadece 2 li test için gittiğinden belki seni direk ona yönlerdirmişlerdir. Ya da reandevusu dolmuştur. Çünkü inci hanım c.tesi günleri saat 12 ye kadar orada.
Ne cici çıkmış göbişin maşallah.
Ben eklemiştim bir ara fotomu sipsivri bir karnım vardı. Aşağılarda duran.Şimdi yukarı çıktı artık.
Bugün 15+2 yiz.
Eki Görüntüle 575218
Erkek
Herkesler eklesin göbişlerini hadi göbiş görelim.
Sen sadece 2 li test için gittiğinden belki seni direk ona yönlerdirmişlerdir. Ya da reandevusu dolmuştur. Çünkü inci hanım c.tesi günleri saat 12 ye kadar orada.
olabilir canım randevu almaya gerek yok dediler doktorumuz 1 e kadar burda çok soru sordum ama bide kan sonuçları nekadar zamanda belli oluyo
ay maşşallah oğluşuna
benim niye bu kadar göbeğim yok banane bende 15+2 yim:84:
İç karnın geniş demek ki. 10 gün önce doğum yapan bir arkadaşım var. Onun bu zaman ki fotosuna bakıyorum benimki yanında minicik kalıyor. Benim bu hafta iyice yukarı çıktı göbeğim birden şişti iyice ne olduysa.
Çok erken çıktı benim göbekim ama. Son aylarımda nasıl olacağım bakalım. Anneme çekmişim.
ben 40 kilo alan duydum 45 kiloyken 85 e cıkan :) inanılır gibi değil ama gercek
NE!!???HAYIRRRRRRRRRRlütfen lütfen 30 alsam 100 kilo olurum hayır
yaaa senin göbüşün de çoook tatlııı:)))) tam ben hamileyim ama aynı zamanda çok da zarifim diyor:))))
canım gebelik.org sitesinde hafta hafta gebelik yazısında aynen yazıyordu.olabiliyormuş,eğer okumuyorsan takip et derim.bende olan ve endişe duyduğum biçok şey hakkında orda normal olduğunu okudum içim rahatladı
bu arada göbüşün çok tatlı olmuşmaşallah
Göbişin çok tatlı çıkmış resmen fındık gibi :)...Benim sabah kalkınca hafif bir çıkıntı var belli belirsiz ama bir yemek yiyim hemen hop çıkıyor tabi sadece ben anlayabiliyorum normalde ne yesemde karnım dümdüz dururdu gerçi hamilelikde hazım problemide oluyor :).Benimki çok yayvan, tabi 16. haftalarda belki benimkide böyle olur...
olabilir canım randevu almaya gerek yok dediler doktorumuz 1 e kadar burda çok soru sordum ama bide kan sonuçları nekadar zamanda belli oluyo
Bir hafta sonra çıkmıştı canım. Fiyatını söyledilermi sana?
ben hiç kilo bahsini açmıom
o kadar kilo alırsam kapılardan sığmayabilirim
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıcakla büyütürsün oğluşunu. itiraf edeyim, ben senin aldığın kıyafetleri görünce nedense bilinçaltında erkek istediğini düşünmüştüm :))
bunun yanı sıra 7 ve 9 kilo ile bitiren bayanlar da var bizim sirkette. 3 ayda kusup, yiyemeyip kilo veren cok almıyor diyorlar bi de.
kızlar hamilelikte ucak seyahatiyle ilgili neler biliyosunuz? şimdi 21 ocakta bi yurtdışı seyahatimiz olcak, sizce sakıncası var mıdır 4 ayı bitirmiş oluyoruz o zamana?
Bir hafta sonra çıkmıştı canım. Fiyatını söyledilermi sana?
ultrason sgk varsa 12 tl ödüyosunuz kan içinde 75 dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?