2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

anaaa benimki 13+2 bastan popoya 9 cm. cok iri bi cocukmu olacak ne:)))))))))

Erkek
Herkesler eklesin göbişlerini hadi göbiş görelim.

Göbişin çok tatlı çıkmış resmen fındık gibi :)...Benim sabah kalkınca hafif bir çıkıntı var belli belirsiz ama bir yemek yiyim hemen hop çıkıyor tabi sadece ben anlayabiliyorum normalde ne yesemde karnım dümdüz dururdu gerçi hamilelikde hazım problemide oluyor :).Benimki çok yayvan, tabi 16. haftalarda belki benimkide böyle olur ...

ay maşşallah oğluşuna

benim niye bu kadar göbeğim yok banane bende 15+2 yim:84:

İç karnın geniş demek ki. 10 gün önce doğum yapan bir arkadaşım var. Onun bu zaman ki fotosuna bakıyorum benimki yanında minicik kalıyor. Benim bu hafta iyice yukarı çıktı göbeğim birden şişti iyice ne olduysa.

Çok erken çıktı benim göbekim ama. Son aylarımda nasıl olacağım bakalım. Anneme çekmişim.

benim bunun yarısı kadar anca akşamları yemek ve şişkinlikte daha toplanıyor sabah yine tırt
annem uyardı beni geç çıkar ama dinleyen kim tosun gibi olup yuvarlanmak istiyorum ben

yaaa senin göbüşün de çoook tatlııı:)))) tam ben hamileyim ama aynı zamanda çok da zarifim diyor:))))

Çok teşekkür ederim canım.

Bilmiyordum orayı canım bakayım hemen. Sabah bir kere oldu geçti bir daha olmadı bakalım.
Göbişimiz için de teşekkürler teyzesi.

Çok sağol canım. Ben birde akşam yemekten sonra çeksem az sonra doğuma gidiyorum sanabilirsiniz beni.

Geçen gün kuaföre gittim. Benimle ilgilenen kızı 1-2 aydır görememiştim. Üstümde montum vardı ve önü kapalıydı. Daha içeri girer girmez kız hamile misin sen dedi.

Dedim nerden anladın bravo. Çok belli karnın dedi. Biz artık saklanamıyoruz bebişimle.

Oğluşun hayırlı olsun canım.. Gözün aydın.. Kızlar topikte erkek bebiş çoğunlukta galiba Bu arada herkes cinsiyetleri öğrenmiş. Bir ben mi kaldım acaba ? :26:

sosyolog hayırlı olsun, ben de seninkini erkek dusunmustum. aynen ben de erkek kıyafetleri alıorum benim de mi bilincaltim erkek dior acaba :) hislerim erkek diyor babamız kız istior ama bakalım ne cıkcak

bunun yanı sıra 7 ve 9 kilo ile bitiren bayanlar da var bizim sirkette. 3 ayda kusup, yiyemeyip kilo veren cok almıyor diyorlar bi de.

şimdiye kadar 1 kilo aldım yemek yememde gayet rahat hiç kusmadım, bundan sonra ne olur Allah bilir, bebiş iyi olsunda o yüzden pek sorun etmiyor gibiyim

kızlar hamilelikte ucak seyahatiyle ilgili neler biliyosunuz? şimdi 21 ocakta bi yurtdışı seyahatimiz olcak, sizce sakıncası var mıdır 4 ayı bitirmiş oluyoruz o zamana?

bende 2 subatta gidiyorum. 7. aya kadar bir sakincasi yok canim. kac saatlik yolculuk? uzun olanlarda arada bir kalkip yurumen gerekiyor o kadar. birde bol bol su iceceksin. hayirli yolculuklar simdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…