Bendim canım o. Ben en son gittiğimde 11+6 idim. Ama 12+6 çıktı bebeğim. Ve bana net değil ama erkeğe benziyor dedi. İlk defa gitmiştim bende oraya. Hatta ben sormadan kendi acaba cinsiyeti bellimi diye bakıyordu. İnci hanım.[/QUOT
inşallah banada bi tahminde bulunur canım ya:) banada doktorumuz gürkan bey dedi galiba inci hanımdan bahsetmedi cumartesi gidiceğim için olmayabilir belki gürkan beyde 1 e kadar ordaymış neyse artık şansıma
cnm ya konuyla çok ilgisi yok ama sana bişi sormak istiyorum.daha önce anneligi yaşadıgın için tecrübenden dolayı..şimdi bebek dogdugu zaman anne sütünde sorun yoksa ve düzenli içebiliyorsa bile yinede bibereno ihtiyacımız olacak mı? 6 ay anne sütü diyorlar ya onun için soruyorum. eger altı ay sadece anne sütü içecekse ki ben 4 aydan sonra işe dönücem 4 aylıktan sonra mı mecburiyetten biberona geçilcek. eger öyle olacak sa yavaş akış emzik li mi yoksa orta akışlı mı almak gerekir . çok karışık sordum sanırım ama umarım anlayabilirsin
ultrason sgk varsa 12 tl ödüyosunuz kan içinde 75 dediler
Doğru. Ben normal muayene gitmiştim, kan içinde 75 ödemiştim.
gebelikte cinsel iliski - YouTube
Doğuma yakın son haftalarda yapılmıyor, onun dışında bir sakıncası yok bebeğin olduğu bölüme asla temas etmiyor zaten.Bence doktorunuza sorun...Dikkatli bir ilişki konusunda hem fikirim, bence bu konularda doktora danışın sakıncası olmadığı halde birçok gebe bu tip duyumlarla endişeye kapılıp bundan uzak kalıyor boşu boşuna eşler birbirinden uzaklaşıyor..
cnm ya konuyla çok ilgisi yok ama sana bişi sormak istiyorum.daha önce anneligi yaşadıgın için tecrübenden dolayı..şimdi bebek dogdugu zaman anne sütünde sorun yoksa ve düzenli içebiliyorsa bile yinede bibereno ihtiyacımız olacak mı? 6 ay anne sütü diyorlar ya onun için soruyorum. eger altı ay sadece anne sütü içecekse ki ben 4 aydan sonra işe dönücem 4 aylıktan sonra mı mecburiyetten biberona geçilcek. eger öyle olacak sa yavaş akış emzik li mi yoksa orta akışlı mı almak gerekir . çok karışık sordum sanırım ama umarım anlayabilirsin
biberon her halukarda lazim olur diye dusunuyorum. mesela bi yere gitmek zorundasin bebegini esine yada baskasina birakiyosun. sut sagip biberona koyarsin sen yokkende yine anne sutuyle beslenmis olur. ben oyle yapani cok gordum. hatta esimin asistani surekli sut sagardi ofisin tuvaletinde ertesi gun bakici biberonla beslerdi. 1 yil devam etti. her ihtimali dusunmek lazim
şimdiye kadar 1 kilo aldım yemek yememde gayet rahat hiç kusmadım, bundan sonra ne olur Allah bilir, bebiş iyi olsunda o yüzden pek sorun etmiyor gibiyim
Ahh ahh keske bende öyle olsaydım gebeliğimin tadını dahi çıkaramadım yemeyi bırak kokusuna dahi tahammülüm yok yemek yiyemiyorum mide boş bu seferde sari aci safran kusuyorum bu vakit oldu ağzıma lokma koymadım bebegim besinsiz kalıyor mü acaba
biberon her halukarda lazim olur diye dusunuyorum. mesela bi yere gitmek zorundasin bebegini esine yada baskasina birakiyosun. sut sagip biberona koyarsin sen yokkende yine anne sutuyle beslenmis olur. ben oyle yapani cok gordum. hatta esimin asistani surekli sut sagardi ofisin tuvaletinde ertesi gun bakici biberonla beslerdi. 1 yil devam etti. her ihtimali dusunmek lazim
canım peki o zaman set olarak mı alayım, yani yavaş akış, orta akış, hızlı akış gibi.. zaten gittikçe ebatlarıda büyüyor.. birde emzik içinde yeni dogan yada 6 ay sonra ki emzigi degişiyor mu?
"Bebeğimi beklerken" kitabım geldi kızlar.
canım ben ilk 6 ay sadece emzirdim biberon hiç kullanmadım ilk aylarda su ve arada gazlı bi bebek olduğu için rezene çayı yapıp veriyodum onuda kaşıkla biberona alışırsa emmez demişlerdi 6 aydan sonrada su havuç elma suyu sıkıp biberonla vermeye çalıştım içmedi 1 yaşından sonrada mama daha sonrada süte biberonla alıştırdım zor oldu ama rahat ettim ama çalışanlar biberona daha erken alıştırmak zorunda kalıcak
merhaba arkadaşlar! bugün ikili test sonuçlarımı aldım.doktorum biraz risk var dedi değerlerim biraz sınırda gibi.Ankara da prof.a yönlendirdi. kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki....((((((((((((((((((((((((
değerlerim:
kombine risk:1/300
ikili test: >1/50
yaş riski:1/794
Trimosy13/18+NT: <1:10000
hcg: 94,1 1,20Mom
PaPP-a:0,52 0,32 MoM
"Bebeğimi beklerken" kitabım geldi kızlar.
merhaba arkadaşlar! bugün ikili test sonuçlarımı aldım.doktorum biraz risk var dedi değerlerim biraz sınırda gibi.Ankara da prof.a yönlendirdi. kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki....(((((((((((((((((((((((( ama ultrsonda herşey güzeldi. ense kalınlığı 1,2cm buurn kemiği 1,8mm dedi
değerlerim:
kizlar benimde size bir sorum olacak. hamileligimin 3. haftasindan beri goguslerim sizliyor ve geceleri ozellikle cok agrim var ozellikle uclarinda. sekreterimin 11. haftada gecti tamamen. sizde durumlar nasil? acaba bende bir sorunmu var? dun doktoruma sormayi unuttum.
birde sizin esleriniz sizle beraber aseriyolarmi? benimki benimle birlikte aseriyor ve ondada mide yanmasi var benim gibi. hayatinda mide yanmasi gormeyen adamin midesi yaniyo ne yerse. simdi oda benim ilacimdan aliyor. sizin eslerde durumlar nasil?
bu arada buda benim gobus:))
Eki Görüntüle 575426
canım peki o zaman set olarak mı alayım, yani yavaş akış, orta akış, hızlı akış gibi.. zaten gittikçe ebatlarıda büyüyor.. birde emzik içinde yeni dogan yada 6 ay sonra ki emzigi degişiyor mu?
bizim asistanin setti sanirim cunku birden fazlaydi. olcuye gore her ogun icin dolduruyodu. yeni dogan alman lazim. sonra zamanla degistirmen gerekiyo sanirim. en azindan ben oyle yapildigini gordum. gaz yapmayan biberonlar varmis onlardan almayi dene derim ama tabii belki burda tecrubesi olanlar daha iyi bilirler.
merhaba arkadaşlar! bugün ikili test sonuçlarımı aldım.doktorum biraz risk var dedi değerlerim biraz sınırda gibi.Ankara da prof.a yönlendirdi. kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki....(((((((((((((((((((((((( ama ultrsonda herşey güzeldi. ense kalınlığı 1,2cm buurn kemiği 1,8mm dedi
değerlerim:
bizim asistanin setti sanirim cunku birden fazlaydi. olcuye gore her ogun icin dolduruyodu. yeni dogan alman lazim. sonra zamanla degistirmen gerekiyo sanirim. en azindan ben oyle yapildigini gordum. gaz yapmayan biberonlar varmis onlardan almayi dene derim ama tabii belki burda tecrubesi olanlar daha iyi bilirler.[/QUOTE
seninde mi ilk bebeksen cvp yazınca ben seninde 2. sandımmmm maşallah sana yine epey biliyorsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?