2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tabii ki önce sorulmalı. benim dr.um yasakladı mesela...

şimdiye kadar 1 kilo aldım yemek yememde gayet rahat hiç kusmadım, bundan sonra ne olur Allah bilir, bebiş iyi olsunda o yüzden pek sorun etmiyor gibiyim

Ahh ahh keske bende öyle olsaydım gebeliğimin tadını dahi çıkaramadım yemeyi bırak kokusuna dahi tahammülüm yok yemek yiyemiyorum mide boş bu seferde sari aci safran kusuyorum bu vakit oldu ağzıma lokma koymadım bebegim besinsiz kalıyor mü acaba

yok canım ilk 3 ay senden besleniyor zaten sonrasında en ufak besini bile o alabiliyor dert etme kendine daha ne kötüleri var ama için rahat etmiyorsa doktorunla bir konuş gerekli görüyormu ek birşeyleri

merhaba arkadaşlar! bugün ikili test sonuçlarımı aldım.doktorum biraz risk var dedi değerlerim biraz sınırda gibi.Ankara da prof.a yönlendirdi. kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki....(((((((((((((((((((((((( ama ultrsonda herşey güzeldi. ense kalınlığı 1,2cm buurn kemiği 1,8mm dedi

değerlerim:
kombine risk:1/300
ikili test: >1/50
yaş riski:1/794
Trimosy13/18+NT: <1:10000

hcg: 94,1 1,20Mom
PaPP-a:0,52 0,32 MoM

Son düzenleme:

Hemen paniğe kapılma canım. Riskli denen kişilerin çoğunda bebekte hiçbir sorun olmuyor. Profla bir görüş. İçim rahat etsin dersen amniyosentezle net sonuç alırsın. Allah yardımcın olsun..

kizlar benimde size bir sorum olacak. hamileligimin 3. haftasindan beri goguslerim sizliyor ve geceleri ozellikle cok agrim var ozellikle uclarinda. sekreterimin 11. haftada gecti tamamen. sizde durumlar nasil? acaba bende bir sorunmu var? dun doktoruma sormayi unuttum.
birde sizin esleriniz sizle beraber aseriyolarmi? benimki benimle birlikte aseriyor ve ondada mide yanmasi var benim gibi. hayatinda mide yanmasi gormeyen adamin midesi yaniyo ne yerse. simdi oda benim ilacimdan aliyor. sizin eslerde durumlar nasil?
bu arada buda benim gobus:))

Kaç yaşındasın ?Bununla çok alakalı ense ve burun en önemlisi diye biliyorum, yaşın ileri olduğunda 35 üstünde herkesin riski çıkıyormuş..

Benimkininde midesi bulanıyor :) bazende canı birşey çekiyor heralde psikolojik.Bizim halimizi anlarsınlar diye oluyor heralde :)

cnm sakın üzülme bu sonuçlar kesin degil. yaşın kaçtı acaba en önemlisi ense kalınlıgı ve burun onlarda çok iyi çıkmış zaten . eger yasın 35 gibiyse bence hiç bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…