benimde bugun geldiama resimlere bakamadım bendeeeee:26:
yok canım ilk 3 ay senden besleniyor zaten sonrasında en ufak besini bile o alabiliyor dert etme kendine daha ne kötüleri var ama için rahat etmiyorsa doktorunla bir konuş gerekli görüyormu ek birşeyleri
Bence de hiç bakma bende boş bulundum baktım. Çok iğrenç. Eşimden bu kitabı saklamam lazım. görünce bakayım diyecek, bakma diyeceğim meraktan yine bakmak isteyecek. o sayfaları zımbalasam mı acaba :)
Kaç yaşındasın ?Bununla çok alakalı ense ve burun en önemlisi diye biliyorum, yaşın ileri olduğunda 35 üstünde herkesin riski çıkıyormuş..
cnm sakın üzülme bu sonuçlar kesin degil. yaşın kaçtı acaba en önemlisi ense kalınlıgı ve burun onlarda çok iyi çıkmış zaten . eger yasın 35 gibiyse bence hiç bir sorun yoktur
Benim eşim hiç meraklı değilBakayım demedi. Kitabı gördü. Şöyle göz ucuyla süzdü. Hiç ilgilenmedi bile Ben de istiyorum ki biraz hamilelik konularını incelesin merak etsin.. Nerdeeeee .
tekrardannn tebrik ederim canımm burdanda söliyim dedimkızlaaar simdi doktordan cıktımm.hislerime guvenmiyorum cin takvimi dogru cıktı.OGLUSUM oluyor..aklima gelen basima geldi ama gene de cok mutluyum
canım ben ilk 6 ay sadece emzirdim biberon hiç kullanmadım ilk aylarda su ve arada gazlı bi bebek olduğu için rezene çayı yapıp veriyodum onuda kaşıkla biberona alışırsa emmez demişlerdi 6 aydan sonrada su havuç elma suyu sıkıp biberonla vermeye çalıştım içmedi 1 yaşından sonrada mama daha sonrada süte biberonla alıştırdım zor oldu ama rahat ettim ama çalışanlar biberona daha erken alıştırmak zorunda kalıcak
ya benim kaynanamda tam tersi diyo ilk zamanlarda biberonlada verelim sütü sonradan almıyolar emzik falan. emen çocuğa ne diye zorla biberona emziğe alıştırıyımki anlamadım kendi başına gelen herkesin başına gelicek sanıyo heralde
benimde eşim aşeriyo galiba ekmek almaya gidiyo canım çekti diye başka şeler alıyor daha önce yapmazdı hiç böle şelerkizlar benimde size bir sorum olacak. hamileligimin 3. haftasindan beri goguslerim sizliyor ve geceleri ozellikle cok agrim var ozellikle uclarinda. sekreterimin 11. haftada gecti tamamen. sizde durumlar nasil? acaba bende bir sorunmu var? dun doktoruma sormayi unuttum.
birde sizin esleriniz sizle beraber aseriyolarmi? benimki benimle birlikte aseriyor ve ondada mide yanmasi var benim gibi. hayatinda mide yanmasi gormeyen adamin midesi yaniyo ne yerse. simdi oda benim ilacimdan aliyor. sizin eslerde durumlar nasil?
bu arada buda benim gobus:))
Eki Görüntüle 575426bide göbeği çıkıyor benimle yarıştıyor göbeğini diyorum sen galiba beni kıskanıyosun
Benimki meraklıdır bakar. Aldığımız hamilelik dergilerini beraber okuyoruz. Ama bu dergide resimler çok kötü. Sende varmı bilmiyorum ama normal doğumda bebeğin anneden çıkış anını (annenin organıyla beraber) gösteriyor. 4-5 tane resim var. Çocuğun kocaman kafası çıkıyor :) iğrenç ya. Sezeryan resmi var birde annenin karnı kesilirken. Adam bu dergiye baksa benden korkar herhalde :)))
ay ben baktım cnm o resimlere çok hoşuma gitti benimbende eşime gösterdim önce o ne falan dedi korktu gözünü kapadı sonra dur bakıyım diyo ıyyy diyo dayanamıyo yine bakıyo tam manyak bizimki
benim de bugün geldi:)"Bebeğimi beklerken" kitabım geldi kızlar.
merhaba arkadaşlar! bugün ikili test sonuçlarımı aldım.doktorum biraz risk var dedi değerlerim biraz sınırda gibi.Ankara da prof.a yönlendirdi. kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki....(((((((((((((((((((((((( ama ultrsonda herşey güzeldi. ense kalınlığı 1,2cm buurn kemiği 1,8mm dedi
değerlerim:
kombine risk:1/300
ikili test: >1/50
yaş riski:1/794
Trimosy13/18+NT: <1:10000
hcg: 94,1 1,20Mom
PaPP-a:0,52 0,32 MoM
kizlar benimde size bir sorum olacak. hamileligimin 3. haftasindan beri goguslerim sizliyor ve geceleri ozellikle cok agrim var ozellikle uclarinda. sekreterimin 11. haftada gecti tamamen. sizde durumlar nasil? acaba bende bir sorunmu var? dun doktoruma sormayi unuttum.
birde sizin esleriniz sizle beraber aseriyolarmi? benimki benimle birlikte aseriyor ve ondada mide yanmasi var benim gibi. hayatinda mide yanmasi gormeyen adamin midesi yaniyo ne yerse. simdi oda benim ilacimdan aliyor. sizin eslerde durumlar nasil?
bu arada buda benim gobus:))
Eki Görüntüle 575426
benimde bugun geldiama resimlere bakamadım bendeeeee:26:
benim de bugün geldi:)
ense kalınlığı çok iyi çıkmış bence kafana takacak birşey yok canım...içini rahat tut bebişin maşallah çok sağlıklı olacak inşallah..
benim önceleri göğüslerimin tümü sızlıyordu son günlerde uçlarında ağrı daha doğrusu hassasiyet olmaya başladı hatta şu anda koyu bölgeye dokununca çok acıyo..ama sebebini hiç bilmiyorum... bu arada senin göbüş de çook tatlıııı:)))
heheeeebugün hepimize göndermişler sanırım
Oğluşun hayırlı olsun canım.. Gözün aydın..Kızlar topikte erkek bebiş çoğunlukta galiba Bu arada herkes cinsiyetleri öğrenmiş. Bir ben mi kaldım acaba ? :26:
iyi aksamlar herkese ikili test sonucum cıktı ikili test yaptırdığım doktor iyi dedi ama kendi doktoruma 1hafta sonra gidicem ozman göstericem aklıma takılan değer var yorumlarsanız sevinirm tesekkürler
papp-a sonuç mom
2489.00mlU/L 0.96
freeb-hcg 15.01 0.43
fka +
pappa neden bukadar yüksek:?
OOOcanım allah kavuştursun diyorum , inş tez zamanda gelip geçer , bu sürecte hem anne hem baba olacaksın demek, sana çok iş düşüyooo alllah yardımcın olsunn tatlım
Günaydın kızlar.
zhd Allah kavuştursun canım. Asker beklemek zordur bilirim.
Ben size bir şey soracağım kızlar. Az önce durup dururken sağ elimin işaret parmağının ucu uyuştu. Uyuşmakta değil karıncalandı böyle. 3-4 dk öyle kaldı geçti şimdi, neden olur ki acaba??
Zhd Allah kavuştursun canım, hayırlısıyla eşine kavuşursun Allahın izniyle.
Kızlar boy konusu açılmış, bu dönemde eksik fazla önemli değil önemli olan son aylar, bu haftalarda çok değişken olur
Daha öncede yazmıştım en son 12+0 da ikili testte bebişimin boyu 6.5 cm di 12+4 de testlerin sonuçlarını verşrken kontrolde 7.5cm çıktı doktora hatta dedim vay be uzun olcak galiba nasıl büyümüş 1cm güldü baya alakası yok ölçümler şu zamanlarda o kadarda net ve sağlıklı sonuç alamıyoruz makina tahmini baş popo arasını bizim işaretlediğimiz doğrultuda veriyor demişti
Yani değerli hamişler bu tür şeyleri hiç ama hiç kafaya takıp güzel canınızı sıkmayın
Cnm güle güle gitsin eşin tez zamanda da dönsün kavuşun bir anönceçok ağlama tamammı şimdi sen çok üzülmüşsündür ama bebişini düşün eşin de biarönce sana döner askerliğini bitirir inşallah
kızlaaar simdi doktordan cıktımm.hislerime guvenmiyorum cin takvimi dogru cıktı.OGLUSUM oluyor..aklima gelen basima geldi ama gene de cok mutluyum
tabikide var o değerlerde negatif yazdığı için sorun yok diye düşündüm yazma gereği duymadım
down sendromu 1/33183
trisomi18 1/82481
tabikide var o değerlerde negatif yazdığı için sorun yok diye düşündüm yazma gereği duymadım
down sendromu 1/33183
trisomi18 1/82481
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?