2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benimde bugun geldi ama resimlere bakamadım bendeeeee:26:

Bence de hiç bakma bende boş bulundum baktım. Çok iğrenç. Eşimden bu kitabı saklamam lazım. görünce bakayım diyecek, bakma diyeceğim meraktan yine bakmak isteyecek. o sayfaları zımbalasam mı acaba :)

yok canım ilk 3 ay senden besleniyor zaten sonrasında en ufak besini bile o alabiliyor dert etme kendine daha ne kötüleri var ama için rahat etmiyorsa doktorunla bir konuş gerekli görüyormu ek birşeyleri

Üçüncü ayı bitirdik söyledim doktora vitamin ve kan ilacı verdi ama onlarida kullanamıyorum bı kac kez ictim ilaçları bile kusuyorum herseyden tiksiniyorum hiç birşey yiyemiyorum ki cuma gunü ikili teste gideceğim bakalım durumlar nasıl sagol canim

Bence de hiç bakma bende boş bulundum baktım. Çok iğrenç. Eşimden bu kitabı saklamam lazım. görünce bakayım diyecek, bakma diyeceğim meraktan yine bakmak isteyecek. o sayfaları zımbalasam mı acaba :)

Benim eşim hiç meraklı değil Bakayım demedi. Kitabı gördü. Şöyle göz ucuyla süzdü. Hiç ilgilenmedi bile Ben de istiyorum ki biraz hamilelik konularını incelesin merak etsin.. Nerdeeeee .

Benim eşim hiç meraklı değil Bakayım demedi. Kitabı gördü. Şöyle göz ucuyla süzdü. Hiç ilgilenmedi bile Ben de istiyorum ki biraz hamilelik konularını incelesin merak etsin.. Nerdeeeee .

Benimki meraklıdır bakar. Aldığımız hamilelik dergilerini beraber okuyoruz. Ama bu dergide resimler çok kötü. Sende varmı bilmiyorum ama normal doğumda bebeğin anneden çıkış anını (annenin organıyla beraber) gösteriyor. 4-5 tane resim var. Çocuğun kocaman kafası çıkıyor :) iğrenç ya. Sezeryan resmi var birde annenin karnı kesilirken. Adam bu dergiye baksa benden korkar herhalde :)))

kızlaaar simdi doktordan cıktımm.hislerime guvenmiyorum cin takvimi dogru cıktı.OGLUSUM oluyor..aklima gelen basima geldi ama gene de cok mutluyum
tekrardannn tebrik ederim canımm burdanda söliyim dedim

Br haftadir buralardan uzaktaydim. Cikarmalarim abarinca anneme gitmistim kalmaya, sonra da biraz memleket havasi iyi gelir diye konyaya gectik, hem de dugun vardi ona katilmis olduk. Gecmise bakmaktan ancak gelebildim.

Bulantilarimiz devam etse de artik kendimi bir nebze daha iyi hissediyorum. Bu arada katildigimiz dugundeki fazla gurultulu ortam ve baslarin etkisiyle bebisim biraz rahatsiz olmus olabilir sanirim, cunku sanki o gece evimize gidip yattigimizda birkac defa hissetmis olabilecegimi dusunuyorum bebgimin pirpirlanisini yine de kesin konusmak istemiyorum :)

Hamilelikte cnsel iliski konsunda yazanlar olmus... Ben de ilk doktor randevumda sormustum ve hicbir sakincasi olmadigini soylemisti bir risk olmadigi surece. Biz yine de korkumuzdan ilk zaanlarda birsey yapmiyorduk gerci ama sonra benim yedinci hafta civarlarinda cok az bir kanamam olmustu ve ondan sonraki randevumda iliski yok demisti ornegin...yani bir risk durumunda uyariyorlar doktorlar ama onun haricinde hicbir zarari yok aslinda benim de bildigim... Biz de o zaman on gun sonraki randevuya kadar yasaga uyduk ama sonra hersey yolunda gidince eniden izin cikiyor sonucta :)

Bu aradaaa cuma gunu sabah sekizdeki randevumuza resmen cok az kaldi daha cok var eyip duruyorduk ama sonunda kavusabilexeiz. Cok mutlu oluyorum dusundukce

Bir de bugun benim de kitabim geldi....

"Bebeğimi beklerken" kitabım geldi kızlar.
benim de bugün geldi:)

ense kalınlığı çok iyi çıkmış bence kafana takacak birşey yok canım...içini rahat tut bebişin maşallah çok sağlıklı olacak inşallah..

benim önceleri göğüslerimin tümü sızlıyordu son günlerde uçlarında ağrı daha doğrusu hassasiyet olmaya başladı hatta şu anda koyu bölgeye dokununca çok acıyo..ama sebebini hiç bilmiyorum... bu arada senin göbüş de çook tatlıııı:)))

benimde bugun geldi ama resimlere bakamadım bendeeeee:26:

heheeee bugün hepimize göndermişler sanırım

teşekkürler inşlh bebeğime hiçbişey olmayacak

iyi aksamlar herkese ikili test sonucum cıktı ikili test yaptırdığım doktor iyi dedi ama kendi doktoruma 1hafta sonra gidicem ozman göstericem aklıma takılan değer var yorumlarsanız sevinirm tesekkürler
papp-a sonuç mom
2489.00mlU/L 0.96
freeb-hcg 15.01 0.43

fka +

pappa neden bukadar yüksek:?

Arkadaşım bu değerlerin altında oransal değerler de var mı? 1/...... gibi. varsa onları da yazarsan daha iyi açıklayabilirim sana

OOO canım allah kavuştursun diyorum , inş tez zamanda gelip geçer , bu sürecte hem anne hem baba olacaksın demek, sana çok iş düşüyooo alllah yardımcın olsunn tatlım

çok teşekkür ederim kızlar annemle babam geldi yanıma bu da işin tesellisi oldu bana

kızlaaar simdi doktordan cıktımm.hislerime guvenmiyorum cin takvimi dogru cıktı.OGLUSUM oluyor..aklima gelen basima geldi ama gene de cok mutluyum

maşallah oğluşuna hayırlı olsun canım

bugün doktora gittim kızlar (bayaa hareketli bir gün oldu bana ) kocaman olmuş yaa "aaa artık insana benziyor" dedim doktor güldü ben ikili test yaptırmayı düşünmüyordum baktım doktor ölçüm yapıyor sonra kan testi yazdı falan kendiliğinden oldu yani ölçümler normal çıktı buarada

cinsiyet ne zaman belli olur dedim bakalım dedi "hmmm bence kız ama daha çok erken kesin bir şey söylemek için" dedi nuba göre yorum yaptığını anlattı gösterdi bana "şurası düz ya ondan öyle düşünüyorum" dedi

ama eli kolu kıpır kıpırdı yaa böyle poposunu kaldırıp indiriyordu çok garip hissettim çok güzel bir duyguymuş hep sizlerin yorumlarını okumuştum şimdi yaşadım gerçekten bambaşka...

tabikide var o değerlerde negatif yazdığı için sorun yok diye düşündüm yazma gereği duymadım
down sendromu 1/33183

trisomi18 1/82481

tabikide var o değerlerde negatif yazdığı için sorun yok diye düşündüm yazma gereği duymadım
down sendromu 1/33183

trisomi18 1/82481

süper :) yani down sendromu ve edward sendromu oranları çok düşük. gayet güzel. Serbest beta hcg gebeliğin bu haftalarında azalan PAPP-A ise artan bir hormondur. eger bebeğin kromozomlarında bir sorun var ise yani 21 ya da 18. kromozomda bir sorun var ise o zaman serbest beta hcg yeterince azalmaz ve PAPP-A ise yeterince artmaz. Bu sebeple ikili testte bu iki değer ölçülür. yani PAPP-Anın yüksek olması zaten istenen birşeydir. yukarıda yazdığın oranlar da senin yaşın, bebeğin ense ölçümü ve bu iki kan oranına göre hesaplanır.
İçin rahatlasın diye benim oranımı da paylaşayım 3376 :))) ve doktorum kan sonuçlarının mükemmel olduğunu söyledi.
bir de burda yapılan bir sohbet var beta hcg ile ilgili. eğer değer 50nin altında ise bebek erkektir diye bir söylenti var :)) benimki de 14,09 ve doktor da bebeğin erkek demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…