süper :) yani down sendromu ve edward sendromu oranları çok düşük. gayet güzel. Serbest beta hcg gebeliğin bu haftalarında azalan PAPP-A ise artan bir hormondur. eger bebeğin kromozomlarında bir sorun var ise yani 21 ya da 18. kromozomda bir sorun var ise o zaman serbest beta hcg yeterince azalmaz ve PAPP-A ise yeterince artmaz. Bu sebeple ikili testte bu iki değer ölçülür. yani PAPP-Anın yüksek olması zaten istenen birşeydir. yukarıda yazdığın oranlar da senin yaşın, bebeğin ense ölçümü ve bu iki kan oranına göre hesaplanır.
İçin rahatlasın diye benim oranımı da paylaşayım 3376 :))) ve doktorum kan sonuçlarının mükemmel olduğunu söyledi.
bir de burda yapılan bir sohbet var beta hcg ile ilgili. eğer değer 50nin altında ise bebek erkektir diye bir söylenti var :)) benimki de 14,09 ve doktor da bebeğin erkek demişti :)
Son bir bilgi daha için rahat etsin diye... :))) Benim risk oranlarım da down sendromu 1/20323 edward sendromu 1/70069
cok tesekkür ederim canım bugün 1hafta bebeğimi görmedm özledm hemen haftaya çarasambaya daha cok varki
Fındığıııııım.. Büyüyelim mi anneciiiim. Hadi büyüyelim kuzucum. Hatta şimdi uçarak mutfağa gidip birşeyler kemirelim
Ben de 20 aralıkta gidicem kısmetse :))) senden 1 gün sonra. valla hergün gel dese giderim ben :)))
kizlar benimde size bir sorum olacak. hamileligimin 3. haftasindan beri goguslerim sizliyor ve geceleri ozellikle cok agrim var ozellikle uclarinda. sekreterimin 11. haftada gecti tamamen. sizde durumlar nasil? acaba bende bir sorunmu var? dun doktoruma sormayi unuttum.
birde sizin esleriniz sizle beraber aseriyolarmi? benimki benimle birlikte aseriyor ve ondada mide yanmasi var benim gibi. hayatinda mide yanmasi gormeyen adamin midesi yaniyo ne yerse. simdi oda benim ilacimdan aliyor. sizin eslerde durumlar nasil?
bu arada buda benim gobus:))
Eki Görüntüle 575426
Benim eşim hiç meraklı değilBakayım demedi. Kitabı gördü. Şöyle göz ucuyla süzdü. Hiç ilgilenmedi bile Ben de istiyorum ki biraz hamilelik konularını incelesin merak etsin.. Nerdeeeee .
nasılsınııız ??? benim ağzımda yaralar çıktıı çok kötüüyanağımın içinde bile var bişey yiyemiyoruum :26:
nasılsınııız ??? benim ağzımda yaralar çıktıı çok kötüüyanağımın içinde bile var bişey yiyemiyoruum :26:
Hemen vitaminli birşeyler ye direncini arttır..
Ay biz kalkıp işe geldik her sabah olduğu gibi ama çok uykum var biri beni yatağıma ışınlasa ne güzel olur
Günaydın herkese. Bu havada sıcacık yataktan çıkıp işe gelmek.... çok zor
günaydın canım... aslında bu daha çok iyiye işaret.endişelenme kışın bana bir çok kez oluyo. neden iyi diyorum çünkü doktor bazen grip nezle yada boğaz iltihapı gibi şeylerin mikrobunu bu şekilde attığımızı söylemişti. hastalık kendini dışa vuruyormuş öyle olunca.hasta olup bitkin düşmekten iyidir. bol bol b vitamini içeren şeyler ye.geçmiş olsun canım
gunaydın kızlarrrrrrrrrrbenımde endıselerım basladı yıne,bebegımızın kalbı faln dursa
kanama olur dımı
sankı kendımı hamıs deılmısım gıbı hıssetmeye basladım
hafıfledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?