2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım benim free bhcg 15.01 ama doktor bana pipisi yok kıza benzior dedibende tutmadı sanırım:)

Fındığıııııım.. Büyüyelim mi anneciiiim. Hadi büyüyelim kuzucum. Hatta şimdi uçarak mutfağa gidip birşeyler kemirelim

benim de gogus uclarım acıyor ve hala gecmedi, ama ustune basılınca carpınca acıor durduk yere deil.
benim esimde kilo aldı ve yorgunluk moduna gectı. eskiden haftada 3 gun 2 saat yuzen adam yerinden kalkıp mıtfaga gitmiyor
erkeklerde de hamilelik semptomları olursa erkek bebek derler ama :)

Günaydın kızlar. Sabah sabah giydiğim atlette haftalar önce yıkanmasına rağmen yumuşatıcının kokusu kalmış kalsın desen kalmaz bu ne saçmalık ya tepetaklak oldum sabah sabah

Benim eşim hiç meraklı değil Bakayım demedi. Kitabı gördü. Şöyle göz ucuyla süzdü. Hiç ilgilenmedi bile Ben de istiyorum ki biraz hamilelik konularını incelesin merak etsin.. Nerdeeeee .

alıp okumasına gerek yok ama sen okuduklarını mutlaka anlat. bizim ilk bebek haliyle ben de o da bi haberiz hamilelikten de cocuk bakımından da. ama ailemizden gordugumuz birseyler var tabi.. ornegim bizim ailede bebek kundaklanır kendini ana rahminde hissetmesi icin, hafif sallanır uyuması icin. bunlar geleneksel metotlar, ama bir cok yabancı uzman afrikadaki kabileleri ornek gostererek kundak, sallama, surekli kucaga alıstırma, emzik verme oneriyor (ornegin harvey karp)

Ama esimin ailesi rahat ailelerden. kendi kendine aglasın susar, koy yataga uyusun uyumazsa uyumasın, kucaga alıstırma, meme verme, evde bırakıp markete git modundalar. Haliyle esim cok anlamasa da bilincaltında bu var. Simdi ben kitaplardan okudukca bir yandan da ona anlatıyorum ki kafasında yer etsin.
Ne de olsa 1-1.5 yasına kadar cocuk bakımı genelde kadında ama dillenip hareketlenmeye baslayınca babalar da dahil oluyor yok oyle deme, sımartma, yok bunu giydir usur gibi. Esler arasında egitim methodunda farklılık olursa sıkıntı cıkıyormus.

nasılsınııız ??? benim ağzımda yaralar çıktıı çok kötüü yanağımın içinde bile var bişey yiyemiyoruum :26:

nasılsınııız ??? benim ağzımda yaralar çıktıı çok kötüü yanağımın içinde bile var bişey yiyemiyoruum :26:

günaydın canım... aslında bu daha çok iyiye işaret.endişelenme kışın bana bir çok kez oluyo. neden iyi diyorum çünkü doktor bazen grip nezle yada boğaz iltihapı gibi şeylerin mikrobunu bu şekilde attığımızı söylemişti. hastalık kendini dışa vuruyormuş öyle olunca.hasta olup bitkin düşmekten iyidir. bol bol b vitamini içeren şeyler ye.geçmiş olsun canım

Hemen vitaminli birşeyler ye direncini arttır..

Ay biz kalkıp işe geldik her sabah olduğu gibi ama çok uykum var biri beni yatağıma ışınlasa ne güzel olur

gunaydın kızlarrrrrrrrrr benımde endıselerım basladı yıne,bebegımızın kalbı faln dursa
kanama olur dımı
sankı kendımı hamıs deılmısım gıbı hıssetmeye basladım
hafıfledım

Hemen vitaminli birşeyler ye direncini arttır..

Ay biz kalkıp işe geldik her sabah olduğu gibi ama çok uykum var biri beni yatağıma ışınlasa ne güzel olur

a
ynen bende 5.30 da kalkıyorum. karanlıkta biniyorum servise şuan tekrar uyuyamam ama mesela şöyle buzz gibi bir sıkma portakal suyu olsa ve tv karşısında üzerimde de battaniye keyif yapsam ohhhhh

günaydın haziran anneleri nasılsınız bulantı hastalık ağrı var mı şikayeti olanlar

seyzoşum geçmiş olsun canım arkadaşlara katılıyorum ağız yarası hasta olup yatmanı önlüyor olabilir
dünki parti nasıl geçti sevindimi öğrencin

ysmc aynı durumdayız üstelik ben gribim bide

bende öyle duymuştum çok şükür hiç grip falan olmadım daha korumaya çalışıyorum kendimi hep... sağlıkla atlatırız şu kışı inşallah :26:

aaaa yapma böyle tatlım. içini ferah tut bebeğin iyi dinleme kendini sürekli daha yolun başındayız... bişey hissetmemen çok normal bir ay daha geçsin ancak belli etmeye başlar kendini miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…