Günaydın kızlar. Sabah sabah giydiğim atlette haftalar önce yıkanmasına rağmen yumuşatıcının kokusu kalmış kalsın desen kalmaz bu ne saçmalık ya tepetaklak oldum sabah sabah
gunaydın kızlarrrrrrrrrrbenımde endıselerım basladı yıne,bebegımızın kalbı faln dursa
kanama olur dımı
sankı kendımı hamıs deılmısım gıbı hıssetmeye basladım
hafıfledım
a
ynen bende 5.30 da kalkıyorum. karanlıkta biniyorum serviseşuan tekrar uyuyamam ama mesela şöyle buzz gibi bir sıkma portakal suyu olsa ve tv karşısında üzerimde de battaniye keyif yapsam ohhhhh
gunaydın kızlarrrrrrrrrrbenımde endıselerım basladı yıne,bebegımızın kalbı faln dursa
kanama olur dımı
sankı kendımı hamıs deılmısım gıbı hıssetmeye basladım
hafıfledım
aynı duyguları bende yaşıyorum canım kendimi hafif hissediyorum rahatlık var dediğin gibi hamiş değilmişim gibi ama hani diyorlardıyaa 4 5 6 kolay geçiyor diye onun rahatlığını yaşıyo olabiliriz artık kasık ağrısı bulantılar bitti hemen herkeste şikayetler kalmadı ondan oluyo belkide canım
kötü hiç bişey düşünme bende dünden beri aynı şeyleri hissediyodum sen böle yazınca içim rahatladı
a
ynen bende 5.30 da kalkıyorum. karanlıkta biniyorum serviseşuan tekrar uyuyamam ama mesela şöyle buzz gibi bir sıkma portakal suyu olsa ve tv karşısında üzerimde de battaniye keyif yapsam ohhhhh
günaydın haziran anneleri nasılsınız bulantı hastalık ağrı var mı şikayeti olanlar
seyzoşum geçmiş olsun canım arkadaşlara katılıyorumağız yarası hasta olup yatmanı önlüyor olabilir
dünki parti nasıl geçti sevindimi öğrencin
ysmc aynı durumdayız üstelik ben gribim bide
Yapma canım çünkü bu hafta 3. ayın son haftasındayız ve haftaya 4. aya giricez artık rahat bir döneme geçiyoruz.Hamileliğin balayı diyorlarmış, olacağı varsa olur boşuna ne kendini ne bebeğini strese sokma, bu arada birşey olma ihtimali artık%1 korkma..
bende öyle duymuştum çok şükür hiç grip falan olmadım daha korumaya çalışıyorum kendimi hep... sağlıkla atlatırız şu kışı inşallah :26:
aaaayapma böyle tatlım. içini ferah tut bebeğin iyi dinleme kendini sürekli daha yolun başındayız... bişey hissetmemen çok normal bir ay daha geçsin ancak belli etmeye başlar kendini miniğin
a
kuzucum gözünaydın
öğrenmene çok sevindim
artık alırsın maviş maviş cicilerini
Rabbim mutlu-hayırlı-güzel bir ömür nasip etsin bebeğine ve ailene
çin takvimi genelde tutuyor
artık isim düşünmeye basla :)))
bakalım cumartesı bı goreyım yavrumuda ıyı saglıklı
bu arada
bebıs bızı duyabılıomu artık
ben öğlenciyim 11 de çıkıyorum evden şimdi hepinizin yerine o portakalı sıkıyoruum ve dizlerimde battaniye, içiyorum...
çok iyi fikir :26: ama kızmayın yaaaa sizin için yapıyorum valla hepinizin yerinee
ewet hafzakım çook mutlu oldu minik Şevval. yüzü hep gülüyordu. umarım hayatı boyunca unutmaz
sana da geçmiş olsun canım al raporunu bence dinlenmeden geçmiyor grip :44:
bana yumuşatıcı kokusu çok geliyo ama seni kusturmuş herhalde canım öle miii
Hepinize günaydın kızçeler.
Sabah sabah asabım bozuldu. 1 haftadır tiroid ilacı kullanıyorum tarihine bakmak hiç aklıma gelmemişti. Ki normalde her şeyin son kullanma tarihine bakarım. 10. aymış son kullanma tarihi. Ben bir güzel 1 haftadır içiyorum.
Kalktım hemen eczaneye gittim. Doktorumun verdiği Euthyrox u buldum bu eczanede. Onu aldım. Eczacıya da sordum bir zararı var mıdır diğer ilacın diye. 1 buçuk ay geçmiş henüz hiçbir zararı olmaz korkmayın dedi ama içim rahat etmedi.
Ben şimdi o tarihi geçmiş ilacı eşime veren eczacıyı mı vurayım topuklarından, yoksa 1 hafta içtikten sonra anca durumu fark eden kendimi mi intihar edeyim. Karar veremedim.
Sabah sabah asabım bozuldu. 1 haftadır tiroid ilacı kullanıyorum tarihine bakmak hiç aklıma gelmemişti. Ki normalde her şeyin son kullanma tarihine bakarım. 10. aymış son kullanma tarihi. Ben bir güzel 1 haftadır içiyorum.
Kalktım hemen eczaneye gittim. Doktorumun verdiği Euthyrox u buldum bu eczanede. Onu aldım. Eczacıya da sordum bir zararı var mıdır diğer ilacın diye. 1 buçuk ay geçmiş henüz hiçbir zararı olmaz korkmayın dedi ama içim rahat etmedi.
Ben şimdi o tarihi geçmiş ilacı eşime veren eczacıyı mı vurayım topuklarından, yoksa 1 hafta içtikten sonra anca durumu fark eden kendimi mi intihar edeyim. Karar veremedim.
Kızlar şunu okuyun :) ikiz bebekler elele tutuşabiliyormuş :) ya ben onları yerim
Anne karnındaki bebeğin görme duyusu
En son gelişen duyu sistemi görmedir. Bebeğin göz kapakları 26. haftaya kadar kapalıdır. 26. hafta civarında bebek gözlerini açmaya başlar ve göz kırpabilir. Bebeğin gözleri 26. haftaya kadar kapalı olmakla birlikte anne adayının karnı üzerine uygulanan güçlü bir ışık kaynağına yanıt verir. Gerçekte rahim içi mutlak karanlık değildir. Tıpkı sesleri geçirdiği gibi ışığı da geçirmektedir. Bu nedenle bebek gündüzle geceyi rahatlıkla ayırt edebilir. Tek yumurta ikizleri 26. - 27. haftadan itibaren anne karnında birbirlerini görebilirler, birbirlerine dokunabilirler ve hatta el ele tutuşabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?