2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tatlım bence de çok diil 1,5 ay ama yuh olsun o eczacıya da bi de bunların işi sağlığımızı korumak. ama herkesten çok zarar veriyorlar

günaydın canım.. hiç endiselenme bildiğim kadarıyla ilaçların üstündeki tarihten 6 ay geçtikten sonra sıkıntısı oluyormus..bunu bi eczacı söylemisti ne derece doğru bilmiyorum ama içilebilir demisti..
hiç bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle..doktorunla da görüs içini ferah tut..

o yumuşatıcı ve bütün sabun kokuları benide mahfediyo

canım yaa Allah kolaylık versin bu aralar yumuşatıcı kullanmasan yaşadığın yerde sular çok mu kireçli sirke filan diyolardı ama alternatif bişeyler kullansan sabuna gelince işte ona bi çözüm bulmak gerçekten zor :44:

tokoyay,canım 1ay geçmis hemen hemen bı sorun yaratmaz bence,ama muayenen var yine dr'a danısırsın.eczanenın suçu cnm..ecz.ler ne olursa olsun ürünün son kullanma tarıhıne yakın temızlıyolar stoklarından.evdekı ilaçlarda yada markettekı ürünlerde S.T ye bakıyorumda,ecz'den alırken ınsanın aklına gelmez kı:26:

bir şey olmaz canım korkma içini ferah tut sen

canım sen iki canlısın iyisimi eczacıyı vur topuklarından yada neresinden istersen korkma canım 1,5 aydan bişey olmaz gerçekten yinede doktoruna ara söle için rahat etmediyse

Allah iyiliğini versin emi, çok güldürdün beni.

Bende şimdi çoğu yerde öyle okudum canım.

tatlım bence de çok diil 1,5 ay ama yuh olsun o eczacıya da bi de bunların işi sağlığımızı korumak. ama herkesten çok zarar veriyorlar

Sağolun kızçeler içim rahatladı.
Biraz da araştırdım hiçbir zararı yokmuş. prensesra senin dediğin gibi 6 ay geçtikten sonra sorun olurmuş.

Eczacı da hiçbir şey olmaz dedi. Eğer bir sorun olacak olsaydı ilk ilacı içtiğinde şikayetin olurdu dedi.

Ama o eczacıyı eşimden öğrenip hiç üşenmeyip gidicem ve bu ilacı kafasına atıcam onun. Çenemle dövücem onu.

Bu akşam doktor kontrolüm var ona da sorarım bakalım. Bu arada mnsroz canım akşam haberleşelim. Detaylı için konuşucam doktorumla.

Son düzenleme:
endıselenme demıcem cunku gercekten haklısın
ama bıldıgım kadarıyla 6 ay sonra bozuluo ılac
sen yınede dr una bı sole derım
eczacıyada gıt kafasına at sıseyı

Şaka gibi canmım ya... Dediğin gibi eczaneden yeni alınmış ilacı kontrol etmek aklıma hiç gelmedi. Bu sabah içmek için aldım elime. Tesadüf tarihi yazan kısım bana dönüktü. Gözüme çarptı.
Bu akşam kendi doktoruma da sorucam. İçim biraz rahatladı internette hiçbir sorun olmaz diyor.

Akşam o eczacıyı bulup da çemkirmezsem ben tokoyay değilim.

kızlar dün ssk ya ikili test yaptırmaya gittim. kendi doktorum tahliller çok pahalı tutuyor diye ssk ya yönlendirdi beni.kapıdan içeri girdiğimde doktorun o meymenetsiz suratını görünce bişeylerin ters gideceğini anladım. adam sadece ekrana bakıyor buyrun oturun dedi.evet anlatın diyince ben yanlış biyere mi geldim acaba diye tereddüt ettim.kaçıncı hamileliğin sezeryanmı nomal mi gibi ilk muayene sorularını sorduktan sonra ultrasona geçtik ekran doktora çevrili ben hiç birşey göremiyorum baktı baktı evirdi çevirdi yaklaşık bir 5 dk baktı ama çıt yok sadece inceliyor sonra tamam kalkabilirsin dedi. masasına geçtik tekrar bir sorun yok bukadar dedi. ben şaşkın bir şekilde bu kadar derken diye sordum o da bana ukala b ir tavırla doğuma alamam seni daha çok erken ne bekliyosun muayeneye gelmedin mi baktım sağlıklısın bir sorun yok dedi. ikili test ne zaman olacak peki daha zamanı gelmedi mi dedim bu test için geç kalmışsın 14. haftan dolmuş senin üçlü yaptırırsın eğer istersen dedi. halbuki ben 13. haftamın içindeydim. istersem mi yapılması gereken bütün tetkikleri tabiki yaptırıcam dedim yine ukala bir ifadeyle bakın doktor sırası gelen tahlilleri hastaya verir ama hasta ister yaptırır ister yaptırmaz bu onun paşa gönlüne kalmış bişey dedi. sonra elime bi kaç tane tahlil yazıp verdi bunları da yaptırmak istersen yaptır dedi hepatit b falan yazıyordu açıkçası bakmadım bile. ben hala bişeyler söylicek diye bekliyorum evet çıkabilirsin dedi o an kan beynime sıçradı tam kapıdan çıkacaktım kağıtların hepsini yırttım parçalarını da doktorun elime tutuşturdum ve dedim ki '' bakın beyefendi bu isteğe bağlı tahlilleriiniz hiç birini yaptırmıyorum ayrıca evet doktorun hiç olmadığı bir yerde size doktor denilebilir ama bana göre siz doktor değilsiniz'' dedim çıktım ama ben bir sürü laf söyledim adam kafasını çevirip ufacıkbir tepki bile vermedi oralı olmadı resmen... ama ben ikili testimi yaptıramadım bir daha da iş yerinden izin alamam

günaydın kızlar . yemek yedikten sonra ağzında metal yemiş gibi hisiyatı olan varmı . yediğim şeylerden tat bile alamıyorum .

üzme kendini canım . ben devlet hastahanelerini bunun için sevmiyorum . adamlar ilgilenmiyorlar bile şikayetini sorup hiçbir tahlil istemeden ilaç yazan doktorlar var. işyeri izin vermezmi tekrar başka bir doktora gitsen

kızlar herkese günaydınnn dün iş çıkışı dayanamadım doktora gittim yine ne zaman ultrasondan bakılsa hep aynı pozisyonda buluyorum onu yan bi şekilde kafasının üstünde duruyor.. sonra baya hareketlendi doktor sağolsun heryerini ayrı ayrı ölçtü. bebegin boyu 14 cm olmuş. agırlıgı nada 163 gr dedi verdigi ultrason kagıdına baktım ayrı ayrı organlarını çekip vermiş çok sinirlendim insan bütün olarak bir foto çeker neyse yine de çok mutluyum bide cinsiyet için 2 kere erkek denildi siz ne diyorsunuz diye sordum. doktorda evet %100 erkek dedi

Öncelikle cok gecmis olsun.Kimbilir ne kadar gerilmissindir ki ben okurken bile o kadar gerildim.Tepkini çok yerinde buldum.Odadan çıkarken o hareketleri yapmasaydın icinde kalırdı.Bu doktorlar bu gunlere tepkisini gostermeyen cogunlugun yuzunden geliyor.Eger izin alamassan isinden sende 3 luyu yaptır.Yada mesai cikisi yaptirmeyi dene.Bazi yerler aksam 7 ye kadar acik oluyor

canım uyuz muyuz ölçtü herşey iyi dedi bi sorun olsa sölerdi 5 dk. boşuboşuna bakmadı herhalde o ekrana önemli olan ense ve burun diyo kızlar ölçümlerin temiz çıktı demekki üzülme canım

kızlar imzamda cinsiyeti artık kesin öğrenebilirsiniz diyor cumartesi için iyice heyecan yaptım şimdi :26:

devlette işini halletmek için, hem sabır hem zaman gerekiyor..rıca etsen üstlerınden izin için,baska yerden yaptırsan testı.ssklıysan,özel hast. ile anlasması olan bazı yerlerde ücretsızde yaptırabılıyorsun.hemde beklemezsın bıle,işin hemen hallolur.rahatla bıraz annesi..

günaydın kızlar . yemek yedikten sonra ağzında metal yemiş gibi hisiyatı olan varmı . yediğim şeylerden tat bile alamıyorum .

evet ben yemeği yiyorum suyumu içiyorum sonra ağzımda öle kötü bir tat metalmi anlamadım değişik bişi

arkadaşlar istanbul da olup da ikili test yaptırmak isteyenler çapa yı şiddetle tavsıye edıyorum 0212 533 83 86 numarayı arayın randevu verıyo sıze orası yalnız ca ıkılı test yapıyo çok da guzel davranıyolar

Gercekten sinir bozucu bir durum.Neyseki 1.5 ay gecmis sadece.sorun olmaz ama ilaci aldigin eczaneye yanlislarinin hesabini sormaliisin bence canim.Ki cok ciddi ceza-i mueyyideleri olan bi durum eczaci icin.Bende yaklasik 3.5 aydir euthyrox iciyorum 2 hafta once doktorum doz yukseltti.75 mg a ciktim gunde.Bazi gunler ilacı aldıktan sonra yarim saat beklerken dayanamiyorum ve cok afedersiniz ccikartiyorum.15 dk. da ilacin emilimi gerceklesiyormudur yoksa o gunku ilacim bosami gidiyordur

Kendim sordum kendim cevap vermis gibi olucam fakat doktorumu aradim simdi gidiyormus tesiri tekrar icmen gerekiyordu dedi.Zararin neresinden donersek kardir hesabi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…