Hepinize günaydın kızçeler.
Sabah sabah asabım bozuldu. 1 haftadır tiroid ilacı kullanıyorum tarihine bakmak hiç aklıma gelmemişti. Ki normalde her şeyin son kullanma tarihine bakarım. 10. aymış son kullanma tarihi. Ben bir güzel 1 haftadır içiyorum.
Kalktım hemen eczaneye gittim. Doktorumun verdiği Euthyrox u buldum bu eczanede. Onu aldım. Eczacıya da sordum bir zararı var mıdır diğer ilacın diye. 1 buçuk ay geçmiş henüz hiçbir zararı olmaz korkmayın dedi ama içim rahat etmedi.
Ben şimdi o tarihi geçmiş ilacı eşime veren eczacıyı mı vurayım topuklarından, yoksa 1 hafta içtikten sonra anca durumu fark eden kendimi mi intihar edeyim. Karar veremedim.
Sabah sabah asabım bozuldu. 1 haftadır tiroid ilacı kullanıyorum tarihine bakmak hiç aklıma gelmemişti. Ki normalde her şeyin son kullanma tarihine bakarım. 10. aymış son kullanma tarihi. Ben bir güzel 1 haftadır içiyorum.
Kalktım hemen eczaneye gittim. Doktorumun verdiği Euthyrox u buldum bu eczanede. Onu aldım. Eczacıya da sordum bir zararı var mıdır diğer ilacın diye. 1 buçuk ay geçmiş henüz hiçbir zararı olmaz korkmayın dedi ama içim rahat etmedi.
Ben şimdi o tarihi geçmiş ilacı eşime veren eczacıyı mı vurayım topuklarından, yoksa 1 hafta içtikten sonra anca durumu fark eden kendimi mi intihar edeyim. Karar veremedim.
o yumuşatıcı ve bütün sabun kokuları benide mahfediyo
bir şey olmaz canım korkma içini ferah tut sen
canım sen iki canlısın iyisimi eczacıyı vur topuklarından yada neresinden istersenkorkma canım 1,5 aydan bişey olmaz gerçekten yinede doktoruna ara söle için rahat etmediyse
Bence sen o eczacıyı vur , sağlıkdan ötesi var mı arkadaşımada tarihi geçmiş iğne vurmuşlardı çok tehlikeli çok ...Ama seninkinin bir tehlikesi yoktur çünkü bozulma tarihinden çok önce bir tarihi baz alıyorlardır daha 1 ay olmuş, yani birşey yoktur korkma..
tatlım bence de çok diil 1,5 ay ama yuh olsun o eczacıya da bi de bunların işi sağlığımızı korumak. ama herkesten çok zarar veriyorlar
günaydın canım.. hiç endiselenme bildiğim kadarıyla ilaçların üstündeki tarihten 6 ay geçtikten sonra sıkıntısı oluyormus..bunu bi eczacı söylemisti ne derece doğru bilmiyorum ama içilebilir demisti..
hiç bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle..doktorunla da görüs içini ferah tut..
tokoyay,canım 1ay geçmis hemen hemen bı sorun yaratmaz bence,ama muayenen var yine dr'a danısırsın.eczanenın suçu cnm..ecz.ler ne olursa olsun ürünün son kullanma tarıhıne yakın temızlıyolar stoklarından.evdekı ilaçlarda yada markettekı ürünlerde S.T ye bakıyorumda,ecz'den alırken ınsanın aklına gelmez kı:26:
kızlar dün ssk ya ikili test yaptırmaya gittim. kendi doktorum tahliller çok pahalı tutuyor diye ssk ya yönlendirdi beni.kapıdan içeri girdiğimde doktorun o meymenetsiz suratını görünce bişeylerin ters gideceğini anladım. adam sadece ekrana bakıyor buyrun oturun dedi.evet anlatın diyince ben yanlış biyere mi geldim acaba diye tereddüt ettim.kaçıncı hamileliğin sezeryanmı nomal mi gibi ilk muayene sorularını sorduktan sonra ultrasona geçtik ekran doktora çevrili ben hiç birşey göremiyorum baktı baktı evirdi çevirdi yaklaşık bir 5 dk baktı ama çıt yok sadece inceliyor sonra tamam kalkabilirsin dedi. masasına geçtik tekrar bir sorun yok bukadar dedi. ben şaşkın bir şekilde bu kadar derken diye sordum o da bana ukala b ir tavırla doğuma alamam seni daha çok erken ne bekliyosun muayeneye gelmedin mi baktım sağlıklısın bir sorun yok dedi. ikili test ne zaman olacak peki daha zamanı gelmedi mi dedim bu test için geç kalmışsın 14. haftan dolmuş senin üçlü yaptırırsın eğer istersen dedi. halbuki ben 13. haftamın içindeydim. istersem mi yapılması gereken bütün tetkikleri tabiki yaptırıcam dedim yine ukala bir ifadeyle bakın doktor sırası gelen tahlilleri hastaya verir ama hasta ister yaptırır ister yaptırmaz bu onun paşa gönlüne kalmış bişey dedi. sonra elime bi kaç tane tahlil yazıp verdi bunları da yaptırmak istersen yaptır dedi hepatit b falan yazıyordu açıkçası bakmadım bile. ben hala bişeyler söylicek diye bekliyorum evet çıkabilirsin dedi o an kan beynime sıçradı tam kapıdan çıkacaktım kağıtların hepsini yırttım parçalarını da doktorun elime tutuşturdum ve dedim ki '' bakın beyefendi bu isteğe bağlı tahlilleriiniz hiç birini yaptırmıyorum ayrıca evet doktorun hiç olmadığı bir yerde size doktor denilebilir ama bana göre siz doktor değilsiniz'' dedim çıktım ama ben bir sürü laf söyledim adam kafasını çevirip ufacıkbir tepki bile vermedi oralı olmadı resmen... ama ben ikili testimi yaptıramadımbir daha da iş yerinden izin alamam
kızlar dün ssk ya ikili test yaptırmaya gittim. kendi doktorum tahliller çok pahalı tutuyor diye ssk ya yönlendirdi beni.kapıdan içeri girdiğimde doktorun o meymenetsiz suratını görünce bişeylerin ters gideceğini anladım. adam sadece ekrana bakıyor buyrun oturun dedi.evet anlatın diyince ben yanlış biyere mi geldim acaba diye tereddüt ettim.kaçıncı hamileliğin sezeryanmı nomal mi gibi ilk muayene sorularını sorduktan sonra ultrasona geçtik ekran doktora çevrili ben hiç birşey göremiyorum baktı baktı evirdi çevirdi yaklaşık bir 5 dk baktı ama çıt yok sadece inceliyor sonra tamam kalkabilirsin dedi. masasına geçtik tekrar bir sorun yok bukadar dedi. ben şaşkın bir şekilde bu kadar derken diye sordum o da bana ukala b ir tavırla doğuma alamam seni daha çok erken ne bekliyosun muayeneye gelmedin mi baktım sağlıklısın bir sorun yok dedi. ikili test ne zaman olacak peki daha zamanı gelmedi mi dedim bu test için geç kalmışsın 14. haftan dolmuş senin üçlü yaptırırsın eğer istersen dedi. halbuki ben 13. haftamın içindeydim. istersem mi yapılması gereken bütün tetkikleri tabiki yaptırıcam dedim yine ukala bir ifadeyle bakın doktor sırası gelen tahlilleri hastaya verir ama hasta ister yaptırır ister yaptırmaz bu onun paşa gönlüne kalmış bişey dedi. sonra elime bi kaç tane tahlil yazıp verdi bunları da yaptırmak istersen yaptır dedi hepatit b falan yazıyordu açıkçası bakmadım bile. ben hala bişeyler söylicek diye bekliyorum evet çıkabilirsin dedi o an kan beynime sıçradı tam kapıdan çıkacaktım kağıtların hepsini yırttım parçalarını da doktorun elime tutuşturdum ve dedim ki '' bakın beyefendi bu isteğe bağlı tahlilleriiniz hiç birini yaptırmıyorum ayrıca evet doktorun hiç olmadığı bir yerde size doktor denilebilir ama bana göre siz doktor değilsiniz'' dedim çıktım ama ben bir sürü laf söyledim adam kafasını çevirip ufacıkbir tepki bile vermedi oralı olmadı resmen... ama ben ikili testimi yaptıramadımbir daha da iş yerinden izin alamam
devlette işini halletmek için, hem sabır hem zaman gerekiyor..rıca etsen üstlerınden izin için,baska yerden yaptırsan testı.ssklıysan,özel hast. ile anlasması olan bazı yerlerde ücretsızde yaptırabılıyorsun.hemde beklemezsın bıle,işin hemen hallolur.rahatla bıraz annesi..kızlar dün ssk ya ikili test yaptırmaya gittim. kendi doktorum tahliller çok pahalı tutuyor diye ssk ya yönlendirdi beni.kapıdan içeri girdiğimde doktorun o meymenetsiz suratını görünce bişeylerin ters gideceğini anladım. adam sadece ekrana bakıyor buyrun oturun dedi.evet anlatın diyince ben yanlış biyere mi geldim acaba diye tereddüt ettim.kaçıncı hamileliğin sezeryanmı nomal mi gibi ilk muayene sorularını sorduktan sonra ultrasona geçtik ekran doktora çevrili ben hiç birşey göremiyorum baktı baktı evirdi çevirdi yaklaşık bir 5 dk baktı ama çıt yok sadece inceliyor sonra tamam kalkabilirsin dedi. masasına geçtik tekrar bir sorun yok bukadar dedi. ben şaşkın bir şekilde bu kadar derken diye sordum o da bana ukala b ir tavırla doğuma alamam seni daha çok erken ne bekliyosun muayeneye gelmedin mi baktım sağlıklısın bir sorun yok dedi. ikili test ne zaman olacak peki daha zamanı gelmedi mi dedim bu test için geç kalmışsın 14. haftan dolmuş senin üçlü yaptırırsın eğer istersen dedi. halbuki ben 13. haftamın içindeydim. istersem mi yapılması gereken bütün tetkikleri tabiki yaptırıcam dedim yine ukala bir ifadeyle bakın doktor sırası gelen tahlilleri hastaya verir ama hasta ister yaptırır ister yaptırmaz bu onun paşa gönlüne kalmış bişey dedi. sonra elime bi kaç tane tahlil yazıp verdi bunları da yaptırmak istersen yaptır dedi hepatit b falan yazıyordu açıkçası bakmadım bile. ben hala bişeyler söylicek diye bekliyorum evet çıkabilirsin dedi o an kan beynime sıçradı tam kapıdan çıkacaktım kağıtların hepsini yırttım parçalarını da doktorun elime tutuşturdum ve dedim ki '' bakın beyefendi bu isteğe bağlı tahlilleriiniz hiç birini yaptırmıyorum ayrıca evet doktorun hiç olmadığı bir yerde size doktor denilebilir ama bana göre siz doktor değilsiniz'' dedim çıktım ama ben bir sürü laf söyledim adam kafasını çevirip ufacıkbir tepki bile vermedi oralı olmadı resmen... ama ben ikili testimi yaptıramadımbir daha da iş yerinden izin alamam
günaydın kızlar . yemek yedikten sonra ağzında metal yemiş gibi hisiyatı olan varmı . yediğim şeylerden tat bile alamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?